Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Melyik a 2-es Swift? :blink: A mini utánzatu hányinger? EZ a kis retkedék :lol: Volt amikor beállt mellém 1 ilyen.... és még ott pörgette a motort meg tököm tudja... Visszaválaszoltam visszapörgettem. Amikor váltott a lámpa a barom elindult úgy hogy füstölt a gumija én meg szépen lassan nyugisan ahogy szoktam :D :lol: Ne tőlünk kérj elnézést, hanem az OFFérzékenyektől! :lol: Ez eléggé durva látvány!! :rolleyes: ;) :D ;) :D Jól mondod Lali komám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Mire való a clubtárs ha nem arra hogy segítsen :lol: ingyé kéne Khm.. :blink: Ha ennyi lóvém lenne kicsengetnénk a macit azt lenne ami lenne, egyenlőre nem fájna a fejem dolgok miatt az tuti.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Én elvből nem fikázok egy autót sem! Biztos vannak olyanok, akiknek ez tetszik. Igazad lehet, de ez már nekem sok(k) volt...pedig nem ez az első autó amihez "csak úgy hozzácsaptak" egy koffert - pl.Clioból a Thalia - és nem igazán sikerült "jól összeilleszteniük" a formákat...na, de akkor is...na, ne má'!!! :rolleyes: De tényleg abbahagytam ezt a témát mert szétrúgják a.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Sanci....25 cm hó van. Az autóról lapáttal kellett letakarítanom majd csak utána a kefe. A 4x4 mentővel alig tudtunk haladni. Fájdalom a küzlekedés, ráadásul tiszta jeges az alja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 :rolleyes: De tényleg abbahagytam ezt a témát mert szétrúgják a.... :D Ezért jövőre Blitzen úgy berugatunk, hogy a GPS se visz haza... :lol: :D ;) :D ;) Sanci....25 cm hó van. A 4x4 mentővel alig tudtunk haladni. Nem ismeritek ezt a fajta járművet? :lol: Hidd el, hogy nem fog ki rajta olyan könnyen a haw.. :blink: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Sanci....25 cm hó van. Az autóról lapáttal kellett letakarítanom majd csak utána a kefe. A 4x4 mentővel alig tudtunk haladni. Fájdalom a küzlekedés, ráadásul tiszta jeges az alja. Itt elolvad mind... 20cm volt pedig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ezért jövőre Blitzen úgy berugatunk, hogy a GPS se visz haza... :blink: :rolleyes: Sanci! Blitz mindíg csak a vekeri mellett van? Máshova nem rendeznek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 EZ a kis retkedék :blink: Volt amikor beállt mellém 1 ilyen.... és még ott pörgette a motort meg tököm tudja... Visszaválaszoltam visszapörgettem. Amikor váltott a lámpa a barom elindult úgy hogy füstölt a gumija én meg szépen lassan nyugisan ahogy szoktam :lol: :lol: :D ;) :D ;) Jól mondod Lali komám :D :rolleyes: :D Sanci! Blitz mindíg csak a vekeri mellett van? Máshova nem rendeznek? Remélem nem. Mert így közel van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Sanci! Blitz mindíg csak a vekeri mellett van? Máshova nem rendeznek? Itt olvashatsz róla, hogy mikor, hol, stb... :lol: Meg itt is van néhány h.sz. a bulejról... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ezért jövőre Blitzen úgy berugatunk, hogy a GPS se visz haza... :D :rolleyes: Nekem nem is kell Gps, az nélkül is el tudok tévedni... :blink: Ja, hogy inni...mit? Alkoholt? "Á, nem olyan családból származok én!" ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Nem ismeritek ezt a fajta járművet? :blink: http://www.hatter-kepek.hu/wallpapers/59/6...Battle_Tank.jpg Hidd el, hogy nem fog ki rajta olyan könnyen a haw.. :rolleyes: :lol: :D Gondolom azért adod el a zöldet, hogy vegyél egy ilyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Gondolom azért adod el a zöldet, hogy vegyél egy ilyet :lol: Na persze :rolleyes: de még nem biztos, hogy eladom, egy kis cash állt a házhoz meg még fog is azt úgy néz ki nem kell megválnunk egymástól... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Na persze :rolleyes: de még nem biztos, hogy eladom, egy kis cash állt a házhoz meg még fog is azt úgy néz ki nem kell megválnunk egymástól... :blink: Örököltél? Ha netán nincs mire költsd egy hétvégén ellátogathatok hozzád...tényleg, barátokért bármit. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Gyerekek, bocsi az offért, de most, hogy a keresőm ezt kidobta a "suzuki marutira", nem tudom megállni, hogy meg ne osszam veletek ezt a hányingeres érzeteket keltő képet a Swift-sedanról :lol: :rolleyes: ;) :blink: Pedig egyébként nekem tetszik ez a "Mini" stilusú új Swift...na, de eeeez!? brrrr....szörnyű.. .........még egyszer, bocsi! :D Rút kiskacsa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Örököltél? Ha netán nincs mire költsd... Hááát, végülis egy vadidegentől nem lenne rossz némi jaw... :rolleyes: :blink: :lol: Hidd el volna mire szórni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Hááát, végülis egy vadidegentől nem lenne rossz némi jaw... :rolleyes: :lol: :D Hidd el volna mire szórni.. ;) Óóóóóó....akkor ne menjek? Gondoltam még idén lessz egy Swift Sedanom.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Óóóóóó....akkor ne menjek? Gondoltam még idén lessz egy Swift Sedanom.... :D Egy az egybe cserélnéd az astráért? :rolleyes: Vegyétek el előle a pálinkát! :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Egy az egybe cserélnéd az astráért? :rolleyes: Vegyétek el előle a pálinkát! :blink: :lol: Hát adom de akkor fájdalomdíjat kell adnotok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Maruti Suzuki 800ccm? Most sokat, mert a kis kocsikat keresik. Olyan 250-300-nál kezdődik. ja 230 nál, de nem a maruti Ez az a Maruti? - mert én nem igazán ismerem...ez a példány jó drága :lol: ez egy sokkal kéőbbi kiadás, mint ami neki leht ;) Gyerekek, bocsi az offért, de most, hogy a keresőm ezt kidobta a "suzuki marutira", nem tudom megállni, hogy meg ne osszam veletek ezt a hányingeres érzeteket keltő képet a Swift-sedanról :D :rolleyes: :D :blink: Pedig egyébként nekem tetszik ez a "Mini" stilusú új Swift...na, de eeeez!? brrrr....szörnyű.. .........még egyszer, bocsi! ;) Én elvből nem fikázok egy autót sem! Biztos vannak olyanok, akiknek ez tetszik. szerintem nem olyan rosz, mint pl a thalia :D de hétévégn volt tapasztalatszerzésem suzu kasztniról... ez az uj még gyengébb, mint az előzőek, hóba elakadt, és toltam, zárt ajtónál letekert ablaknál toltam, és mozgot az egész ajtó de durván, épp hogy nekifeszültem Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Ezért jövőre Blitzen úgy berugatunk, hogy a GPS se visz haza... :lol: :lol: ;) :D ;) Nem ismeritek ezt a fajta járművet? :blink: ... Hidd el, hogy nem fog ki rajta olyan könnyen a haw.. :rolleyes: :D :D Cééép óóótóóó! :D Gondolom azért adod el a zöldet, hogy vegyél egy ilyet :lol: Ilyet én is szeretnék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Cééép óóótóóó! :rolleyes: Bizony, és ennek próbálják nekinyitni az ajtót a tecsó parkolóban! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Bizony, és ennek próbálják nekinyitni az ajtót a tecsó parkolóban! :rolleyes: A parkolás sem jelent gondot...simán megálsz a másik tetején. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 A parkolás sem jelent gondot...simán megálsz a másik tetején. :rolleyes: Valahogy így? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Valahogy így? :blink: :lol: :D Meg se kottyant neki... Nem szeretnék az útjába állni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Internetkapcsolat tesztelő: http://vanenet.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts