zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Enyém a szívó mivoltából nem olyan. Én ha előzni akarok van hogy 5ből 3asba kell visszatenni :rolleyes: Magas fordulaton úgy húz hogy nyom az ülésbe. :blink: Csak nem szeretem húzatni mert tudom hogy az autó se szereti. De sztem minden szívódízel magas fordulaton húz. Annakidején az 1.6D Golf is olyan volt. Lehet, a cégesek turbódízelek, nekem csak azzal van tapasztalatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Lehet, a cégesek turbódízelek, nekem csak azzal van tapasztalatom. jaja a turbós már alsóbb fordulaton is húz. Viszont attól is függ hogy hol adja le a max teljesítményt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Enyém a szívó mivoltából nem olyan. Én ha előzni akarok van hogy 5ből 3asba kell visszatenni :rolleyes: Magas fordulaton úgy húz hogy nyom az ülésbe. :lol: Csak nem szeretem húzatni mert tudom hogy az autó se szereti. De sztem minden szívódízel magas fordulaton húz. Annakidején az 1.6D Golf is olyan volt. Ahogy emelkedik a fordulatszám, egyre jobban gyorsul, egyre erősebben nyom. Aztán van 1 pont ahol megáll, és már csak kormol. Gyári adatok szerint az enyém 4200on adja le a 60lóerőt, és 2400on a 105Nm nyomatékot. 2400tól indulnia kell a tiédnek is, mert nyomatékbók megy a dízel :D Lehet, a cégesek turbódízelek, nekem csak azzal van tapasztalatom. a turbós akkor megy, mikor megy normálian a turbó :blink: ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczy86 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ja majdnem elfelejtettem két fontos kérdést: megbízhatóság + alkatrész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 2400tól indulnia kell a tiédnek is, mert nyomatékbók megy a dízel :D a turbós akkor megy, mikor megy normálian a turbó ;) ennyi Hát.. 4.-ben ha van mondjuk 50nél nemtom mekkora fordulatszámon pörög a motor, de adok neki ott 1 padlót nem akar menni...Aztán ahogy eléri kb a 70et onnantól meg nagyon megy :lol: Ezért van hogyha eléggé dinamikusan pörgősen akarok vele sietni akkor kihúzom jól, és akkor nincs rá panasz hogy nem gyorsul :blink: Ja majdnem elfelejtettem két fontos kérdést: megbízhatóság + alkatrész Alkatrész.... Van bőven. Bontóban is, meg utángyári is, és nem drágák. Megbízhatóság... Előző mocim 377ezer kilómétert ment le úgy hogy alig kellett rákölteni valamit. :D max a kopó alkatrészeket mint pl ékszíj, generátorban szénkefe, szűrők, stb...ilyenek. Aztán hengerfejes lett.. Na akkor döntöttünk úgy hogy motorgenerál. Akkor rá lett költve bőven. De azóta minuszban is úgy indul hogy irigylésre méltó. Bár bele is vernék a szerelőbe ha nem úgy indulna ennyi pénz és állás után... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 hát igen... egy darabig ;) de már jó, és ez a lényeg vagy nemjó? Passz :lol: mondom, lassan 1 hónapja be sem indítottam :D Ja majdnem elfelejtettem két fontos kérdést: megbízhatóság + alkatrész Háááát :rolleyes: megbízhatóság: nekem spec 11 éves koráig csak olaj + -szűrő csere meg az ilyen "apróságok" :D aztán elkövetkezett az ami majdnem az agyvérzést hozta rám ;) szerintem itt páran beszélgethetünk több százezres tételekről.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ja majdnem elfelejtettem két fontos kérdést: megbízhatóság + alkatrész Alkatrész van új, is bontott is, a megbízhatóság meg hááát...használ autó, ki kell fogni. Ha szerencséd van, akkor szinte "csak tankolsz" bele, ha nincs akkor pont akkor adják el amikor költeni kéne rá, és majd te fogsz rá költeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczy86 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Köszi a válaszokat :rolleyes: . Most van egy astra eladná haverom nagyon kell neki a lóvé mondtam neki hogy engem érdekel. De kéne neki egy másik autó én felajánlotam neki az az enyémet Maruti :blink: +150000 ezer Ez egy 1996-os 1.6 sötétkék járgány Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Köszi a válaszokat :rolleyes: . Most van egy astra eladná haverom nagyon kell neki a lóvé mondtam neki hogy engem érdekel. De kéne neki egy másik autó én felajánlotam neki az az enyémet Maruti :blink: +150000 ezer Ez egy 1996-os 1.6 sötétkék járgány Szerintetek? Több infót... ? Mennyit futott? Haverod mennyit mond mennyit fogyaszt 100on? Volt törve? Eddig miket cserélt benne? Műszaki mikor fog lejárni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Köszi a válaszokat :rolleyes: . Most van egy astra eladná haverom nagyon kell neki a lóvé mondtam neki hogy engem érdekel. De kéne neki egy másik autó én felajánlotam neki az az enyémet Maruti :lol: +150000 ezer Ez egy 1996-os 1.6 sötétkék járgány Szerintetek? szerintemmegéri egy maruti mennyit ér? 70ezrt?? és akkor 220ból van egy astrád... még ha nem is topp állpot akkor is olcsón hozzájutottál :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 szerintemmegéri egy maruti mennyit ér? 70ezrt?? és akkor 220ból van egy astrád... még ha nem is topp állpot akkor is olcsón hozzájutottál :rolleyes: Maruti Suzuki 800ccm? Most sokat, mert a kis kocsikat keresik. Olyan 250-300-nál kezdődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczy86 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Több infót... ? Mennyit futott? Haverod mennyit mond mennyit fogyaszt 100on? Volt törve? Eddig miket cserélt benne? Műszaki mikor fog lejárni? Én a számláló szerint 170000 ezer kilométert láttam a müszaki meg már csak egy év Azt tudom hogy új hűtő van benne meg a fékeket is most csinálták mentünk már vele 160km/h is a fogyasztást meg nem tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Maruti Suzuki 800ccm? Most sokat, mert a kis kocsikat keresik. Olyan 250-300-nál kezdődik. Azért lehet már 50 ért is venni!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ez az a Maruti? - mert én nem igazán ismerem...ez a példány jó drága :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 a kis kocsikat keresik Én meg ilyent keresek :D De mivel ez nagy hát ingyé kéne.. :blink: :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ez az a Maruti? - mert én nem igazán ismerem...ez a példány jó drága :rolleyes: Ezért az autóért én nem adnék egy fillért sem, nem hogy 517.652ft-ot. Ezek az autók az ingyen sem kellene kategória... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ez az a Maruti? - mert én nem igazán ismerem...ez a példány jó drága :rolleyes: EZ a magyarországon futó megszokott maruti. Amit mutattál az ritka errefele. Inkább japánban van. vagy kínába vagy hol... Mind1 a ferdeszeműeknél. Nagymamámnak volt nagyon régen... tipikusan az az autó hogy mama ráhajol a kormányra és nyomja neki 120al orszégúton :blink: a kocsi meg pattog az úton :lol: :D És egyedül úgy hogy nem valaki ölébe marutit vezettem életembe elsőnek. Utánna meg Kadett :D Kadett másvilág volt.... Mennyország ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 EZ a magyarországon futó megszokott maruti. Amit mutattál az ritka errefele. Inkább japánban van. vagy kínába vagy hol... Mind1 a ferdeszeműeknél. Nagymamámnak volt nagyon régen... tipikusan az az autó hogy mama ráhajol a kormányra és nyomja neki 120al orszégúton :rolleyes: a kocsi meg pattog az úton :blink: :lol: És egyedül úgy hogy nem valaki ölébe marutit vezettem életembe elsőnek. Utánna meg Kadett :D Kadett másvilág volt.... Mennyország ;) Így van: tök mindegy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Gyerekek, bocsi az offért, de most, hogy a keresőm ezt kidobta a "suzuki marutira", nem tudom megállni, hogy meg ne osszam veletek ezt a hányingeres érzeteket keltő képet a Swift-sedanról :lol: :rolleyes: ;) :blink: Pedig egyébként nekem tetszik ez a "Mini" stilusú új Swift...na, de eeeez!? brrrr....szörnyű.. .........még egyszer, bocsi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Én meg ilyent keresek ;) http://katalog-automobilov.sk/img/opel-fro...d-2-2-16v-1.jpg De mivel ez nagy hát ingyé kéne.. :blink: :lol: :rolleyes: Mire való a clubtárs ha nem arra hogy segítsen :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/front...ete_bor-3334386 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/front...limited-3496208 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/front...d_akcio-3482855 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/front...2.2_dti-1262515 Amúgy nekem ez dobogtatja meg a szívem: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...ezer_km-3496931 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Gyerekek, bocsi az offért, de most, hogy a keresőm ezt kidobta a "suzuki marutira", nem tudom megállni, hogy meg ne osszam veletek ezt a hányingeres érzeteket keltő képet a Swift-sedanról :D :rolleyes: :D :blink: Pedig egyébként nekem tetszik ez a "Mini" stilusú új Swift...na, de eeeez!? brrrr....szörnyű.. .........még egyszer, bocsi! ;) Húúúú!!!! Ez nagyon durva :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Húúúú!!!! Ez nagyon durva :D ;) :D Eléggé hányinger :rolleyes: :blink: Mint valami....Púpos torzszülemény... Föh :lol: Tudtátok hogy a 2es Swift elől szélesebb mint hátul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Eléggé hányinger :rolleyes: :blink: Mint valami....Púpos torzszülemény... Föh :lol: Tudtátok hogy a 2es Swift elől szélesebb mint hátul? Melyik a 2-es Swift? :D A mini utánzatu hányinger? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Gyerekek, bocsi az offért, de most, hogy a keresőm ezt kidobta a "suzuki marutira", nem tudom megállni, hogy meg ne osszam veletek ezt a hányingeres érzeteket keltő képet a Swift-sedanról :D :rolleyes: :D :blink: Pedig egyébként nekem tetszik ez a "Mini" stilusú új Swift...na, de eeeez!? brrrr....szörnyű.. .........még egyszer, bocsi! ;) Ne tőlünk kérj elnézést, hanem az OFFérzékenyektől! ;) Ez eléggé durva látvány!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Én elvből nem fikázok egy autót sem! Biztos vannak olyanok, akiknek ez tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts