Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Húúú... Ez nagy verseny volt! Idióta! Nagy kaland valami ótvar talicskával megelőzni egy autót. Kíváncsi lettem volna a fejére, ha az astrás odalép a gáznak! Kellett volna vagy 50km, mire az a talicska utoléri az astrát. A végén azt hittem, hogy legalább belepukkan a kamionba hátulról! :lol: :D ;) Homáros ótvar talicska :D Alkatrész esetleg.:Klikk ide! :rolleyes: :blink: :D :D Egyrészt fáj így látni egy cabriot, aminek csak az üvege az ajtóban rohadt sokat ér..... Másrészt a felinje kellene ;) harmadrészt nagyon sajnálom szegényt.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Alkatrész esetleg.:Klikk ide! :rolleyes: ott laknék, este már mennénk érte :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 ott laknék, este már mennénk érte :rolleyes: Megváltás lenne neki... Kommentek között van 1 olyan hogy "A gépjármű azért hagyta ott !! lezárt állapotban!! a tulaj, mert ittasan vezette azt, és lekapcsolták. Az csak a gépjármű tulaj hanyagsága, hogy X hete felé sem nézett a kocsinak. A fű alatti adok- veszek miatt nem tudni ki is a tulaj, ha tudni lehetne, már értesítették volna a rendőrök. De mivel nem tudni ki is az, ezért neki kéne jelezni, a rendőrség felé, ha valami jogsérelem érte. A lopások ténye nem bizonyított, mivel be senki sem jelentette, azt senki nem tapasztalta. Sajna ez a magyar törvényhozás egyik hibája a sok-sok közül" vajon igaz-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 de utálom az ilyen videókat.....Majd megelőzök már valami BMW-t 120al felvesztem és felteszem hogy 1.7DR astra vs 3.0 V8 M5 BMW..... :rolleyes: Az a vicces, hogy nála 180-nál vége van. Szegény Astrának meg 240-ig van skálázva. Nekem 6-ban 160-nál 3000 pörög és tuti nem hagytam volna annyiban, hogy azzal a borítékkal lezúzzon. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 140-nél 4500-at pörög a motor! :rolleyes: :blink: :lol: :D ;) Sírok. :D Éppen ezt akartam írni én is....ezek a mai autók ezért olyan fürgék...rövid váltó. Nem csoda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Lali! Magy a polírozás... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 ott laknék, este már mennénk érte ;) Jól mondod :rolleyes: szomszédtól elkérném a trailert... :D :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Jól mondod :rolleyes: szomszédtól elkérném a trailert... :D :D ;) Holnap odanézek. :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Bakker gáz van! Asszony melózik, gyerekek a gépnél, kiganéztam az akváriumot, gondoltam hasznossá teszem magam, meg hátha kapok érte jutalmat, kisuvickolom a konyhát. Minden csilli-villi, csak a féktisztító leszedte az ikonokat a tűzhely gombjai körül. Most mi a túrót csináljak vele? :rolleyes: :blink: :lol: :D féktisztitóval takaritani a konyhát...ezt már nem hiszem el....hú, de bete-e-e-e-g! ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Holnap odanézek. :D ;) B+, összvissz 1 hónapja nem indítottam be a kocsit.. :lol: :blink: féktisztitóval takaritani a konyhát :D ;) Ha más nem vitte.. :rolleyes: :) Volt egy yutubos videó amiben a nő a kocsi belsejét is mosta a nagynyomásúval :D a másik oldalt meg a kiskölyök épphogy ki tudott belőle menekülni :lol: na az ám a beteg! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Bakker gáz van! Asszony melózik, gyerekek a gépnél, kiganéztam az akváriumot, gondoltam hasznossá teszem magam, meg hátha kapok érte jutalmat, kisuvickolom a konyhát. Minden csilli-villi, csak a féktisztító leszedte az ikonokat a tűzhely gombjai körül. Most mi a túrót csináljak vele? :rolleyes: Photoshop-al csináld meg az ikonokat...nyomtasd ki, és utána pedig szépen ragaszt fel :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 haláli.... ilyenkor hátul darabokban jött kifele valami cuccos, aztán ha beindult elárasztott minden sűrű korompor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Na ez aztán a Hűűhaaa :rolleyes: :blink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Holnap odanézek. :rolleyes: :blink: intézzél csak nekem belőle vmit :lol: mondjuk ha 1.4es lenne,és központis, akkor pl alapjárati mocit ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 ott laknék, este már mennénk érte :D Kérdezném, hogy mi kell, de magamnak sem veszek ki belőle semmit. :lol: Elvégre mégiscsak van gazdája. :blink: :lol: :D féktisztitóval takaritani a konyhát...ezt már nem hiszem el....hú, de bete-e-e-e-g! ;) ;) :D Mit csináljak a hideg zsiroldóra várni kell, ez meg azonnal levitt-mindent. :D Photoshop-al csináld meg az ikonokat...nyomtasd ki, és utána pedig szépen ragaszt fel :lol: Á kár volt parázni. Észre sem vette, ígaz azt sem, hogy kinyaltam a konyhát. :rolleyes: Feleslegesen elpocsékolt egy óra az életemből. Nyírtam volna inkább füvet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Kérdezném, hogy mi kell, de magamnak sem veszek ki belőle semmit. :D Elvégre mégiscsak van gazdája. Mit csináljak a hideg zsiroldóra várni kell, ez meg azonnal levitt-mindent. :lol: Á kár volt parázni. Észre sem vette, ígaz azt sem, hogy kinyaltam a konyhát. :blink: Feleslegesen elpocsékolt egy óra az életemből. Nyírtam volna inkább füvet. ;) Legalább most tudod mit érez, mikor ő takarít ki és észre sem veszed. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Legalább most tudod mit érez, mikor ő takarít ki és észre sem veszed. :rolleyes: Most te végülis kinek szurkolsz? :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Mit csináljak a hideg zsiroldóra várni kell, ez meg azonnal levitt-mindent. ;) Á kár volt parázni. Észre sem vette, ígaz azt sem, hogy kinyaltam a konyhát. :rolleyes: Feleslegesen elpocsékolt egy óra az életemből. Nyírtam volna inkább füvet. ;) :blink: :lol: :D ...de azt már észrevenné ha egy órán át kinyalnád.... :D :D (kifordulok a fotelból a röhögéstől, b+) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 :rolleyes: :blink: :lol: ...de azt már észrevenné ha egy órán át kinyalnád.... :D ;) (kifordulok a fotelból a röhögéstől, b+) Féktisztítóval kombinálva biztos. De ez már itt is off. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 De fel tudnám gyújtani az ilyent.. :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 De fel tudnám gyújtani az ilyent.. :blink: :rolleyes: nekem se ez se az előző nem jött be. de már igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 De fel tudnám gyújtani az ilyent.. :blink: :rolleyes: Cromofág. De nem tudod, mi volt az előjáték, lehet lezúzta valaki kocsiját a tecsó parkolóban, vagy valami hasonló. Vagy leléptette a nőjét. Vagy a hapsiját. Vagy mindkettőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Na ez aztán a Hűűhaaa :rolleyes: :blink: :lol: :D jah kicist soka http nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Cromofág. De nem tudod, mi volt az előjáték, lehet lezúzta valaki kocsiját a tecsó parkolóban, vagy valami hasonló. Vagy leléptette a nőjét. Vagy a hapsiját. Vagy mindkettőt. ;) vagy nem adta oda a fizetést, Szerencsről miért nincsenek ilyen hírek? :blink: neménvoltam :lol: :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 jah kicist soka http nem? Aha, ha a www-nél kezded akkor jó. Nem olyan nagy eresztés, meg aztán szőke, biztos nem lehet vele atomfizikáról beszélgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts