Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

a 3. mindent visz :rolleyes: :blink: :lol:

Mekkora este volt a tegnapi ;) :D

Szia Lali! csak nem most keltél fel? ;)

itt is tiszta tavasz van, és elég hamar, 9korfelébredtem, ahhoz képest, hogy 3kor még felvoltam, de talán volt még 4 is mire aludtam :D

este folyt köv? :D

remélem

hozok borsót

Megosztás:

itt is tiszta tavasz van, és elég hamar, 9korfelébredtem, ahhoz képest, hogy 3kor még felvoltam, de talán volt még 4 is mire aludtam :D

este folyt köv? ;)

remélem

hozok borsót

Igen! :D Gyenge 6 óra folyamatos msn kifárasztott! :rolleyes: Lassan megyek a barátnőmhöz, majd este megint leszek!

Oké! jaja, este folyt köv. :D ;) Megtervezted a Klubkártyát Novy? :blink: :lol: :D

Megosztás:

Bakker gáz van! Asszony melózik, gyerekek a gépnél, kiganéztam az akváriumot, gondoltam hasznossá teszem magam, meg hátha kapok érte jutalmat, kisuvickolom a konyhát. Minden csilli-villi, csak a féktisztító leszedte az ikonokat a tűzhely gombjai körül. Most mi a túrót csináljak vele? :rolleyes:

Megosztás:

Bakker gáz van! Asszony melózik, gyerekek a gépnél, kiganéztam az akváriumot, gondoltam hasznossá teszem magam, meg hátha kapok érte jutalmat, kisuvickolom a konyhát. Minden csilli-villi, csak a féktisztító leszedte az ikonokat a tűzhely gombjai körül. Most mi a túrót csináljak vele? :rolleyes:

alkoholos filcel rajzodl vissza :blink:

Megosztás:

Már gondolta, rá, csak egyrészt nem emlékszem rá mik voltak, valami kisláng, meg nagyláng, másrészt csak piros van.

milyen márka? gugliba rákeresel hátha ott van 1 képen :blink: a piros...megmondod az asszonynak hogy a surólószer amit vett rossz, és pirossá váltak tőle a kis képek.. És nemtudod mitől van ez, de sürgős dolgod van és le kell lépned otthonról majd este jövök Puszi szia drágám :rolleyes:

Megosztás:

milyen márka? gugliba rákeresel hátha ott van 1 képen :rolleyes:

Jó ötlet, van valakinek kínai-magyar fordítója? :lol:

Végülis minden relatív. 2-re megyek érte, majd azzal kezdem, hogy kiégett a konyha. Aztán hagyom idegeskedni az utcáig, majd szólok, hogy csak vicceltem, csak a tűzhely ikonjai tüntek el. :blink:

Megosztás:

Jó ötlet, van valakinek kínai-magyar fordítója? :D

Végülis minden relatív. 2-re megyek érte, majd azzal kezdem, hogy kiégett a konyha. Aztán hagyom idegeskedni az utcáig, majd szólok, hogy csak vicceltem, csak a tűzhely ikonjai tüntek el. :blink:

Nálunk sincs már meg a tűzhelyen 1ik kis ikon sem. Talán még a sütőnek.... De abba se vagyok biztos :rolleyes: minekaz? Jóóvanaz....ahogy tekered nézed a lángot hogy mennyire nagy, vagy kicsi ;) :lol:

Megosztás:

Egérrel jobb katt majd "nézet" és "asztali ikonok megjelenítése".. ;)

:rolleyes: :blink:

Hát persze! :D De ezt már egyszer eljátszottam, amikor a kismocit gyűrüztem a konyhaasztalon, aztán levittem a pincébe beszerelni, és az asszony lekiabált, hogy nem tudom letörölni ezt a szart az asztalról. Mondom jobb klikk, tulajdonságok, háttérkép..... :lol:

Megosztás:

de utálom az ilyen videókat.....Majd megelőzök már valami BMW-t 120al felvesztem és felteszem hogy 1.7DR astra vs 3.0 V8 M5 BMW..... :rolleyes:

Hányszor beszopják ezt a corsánál! :blink:

110-el jövök a régi ötösön,neki nem elég és villog...na olyankor tolok egy 5-ből 3-at,amikor mellém ér és figyelem a reakciókat! :lol:

Megosztás:

Hányszor beszopják ezt a corsánál! :rolleyes:

110-el jövök a régi ötösön,neki nem elég és villog...na olyankor tolok egy 5-ből 3-at,amikor mellém ér és figyelem a reakciókat! :blink:

én meg hagyom, és annyit mondok hogy mennyél gyökér, nem fogom miattad kikészíteni az autómat. Tegnap is este jöttem hazafele sötétben, esőben országúton.... mivel a kilóméterórám rossz csak saccolni tudtam hogy olyan 70-80al mentem... Hányan megelőztek....Volt 1 amelyik direkt előttem ment 1 darabig előzés után és csaápolta össze az üvegemet.... csak villogtam neki 1 fszkalapot, oszt le van ejtve, lejjebbmaradtam tőle.

Megosztás:

110-el jövök a régi ötösön,neki nem elég és villog...na olyankor tolok egy 5-ből 3-at,amikor mellém ér és figyelem a reakciókat! :blink:

hát ezt a szart még az 1.4 60 lovas astrával is meg lehet szopatni :D ;) :lol:

140nél már alig akart gyorsulni neki, meg 180ig van skálázva... gondolom akkor nem megy 180at...

Megosztás:

én meg hagyom, és annyit mondok hogy mennyél gyökér, nem fogom miattad kikészíteni az autómat. Tegnap is este jöttem hazafele sötétben, esőben országúton.... mivel a kilóméterórám rossz csak saccolni tudtam hogy olyan 70-80al mentem... Hányan megelőztek....Volt 1 amelyik direkt előttem ment 1 darabig előzés után és csaápolta össze az üvegemet.... csak villogtam neki 1 fszkalapot, oszt le van ejtve, lejjebbmaradtam tőle.

Engem nem zavar ha megelőz,csak már én is szabálytalan vagyok a 110-el és még rámvillog...hát akkor játszunk! :rolleyes:

Megosztás:

Nem is kell ehhez nagy moci, én is megyek át Enesén 50-el, hátulról tolnak mint állat, aztán a falu vége táblánál vissza kettőbe, 4000-5000-körül 3-ba, aztán mire utolérne meg lekanyarodok a muterék felé. :lol: Sose tudják meg, hogy most tényleg ott lettek hagyva, vagy csak copattam őket. Eddíg még senki nem ért utól, csak miután letértem a főútról húznak el mögöttem csalódott képet vágva. :D

Megosztás:

hát ezt a szart még az 1.4 60 lovas astrával is meg lehet szopatni ;) :D :rolleyes:

140nél már alig akart gyorsulni neki, meg 180ig van skálázva... gondolom akkor nem megy 180at...

Rákerestem mi ez a terios..... :blink: terepjáró bázeeee... ;) :lol:

ahogy nézem 3700as fordulaton van 115nél.... na most ha kihúzza 6000ig akkor ez mehet kb 150-160at? Vagy lehet még annyit se

4500on pedig 135... 4500as fordulaton nekem sztem igencsak menne vagy 150et... Na jó....tom ez egy dizel

amúgy a b.sszus szót se engedi kiírni...? :D

Megosztás:

de utálom az ilyen videókat.....Majd megelőzök már valami BMW-t 120al felvesztem és felteszem hogy 1.7DR astra vs 3.0 V8 M5 BMW..... :rolleyes:

Húúú... Ez nagy verseny volt! Idióta! Nagy kaland valami ótvar talicskával megelőzni egy autót. Kíváncsi lettem volna a fejére, ha az astrás odalép a gáznak! Kellett volna vagy 50km, mire az a talicska utoléri az astrát. A végén azt hittem, hogy legalább belepukkan a kamionba hátulról! :blink:

Megosztás:

Húúú... Ez nagy verseny volt! Idióta! Nagy kaland valami ótvar talicskával megelőzni egy autót. Kíváncsi lettem volna a fejére, ha az astrás odalép a gáznak! Kellett volna vagy 50km, mire az a talicska utoléri az astrát. A végén azt hittem, hogy legalább belepukkan a kamionba hátulról! :rolleyes:

140-nél 4500-at pörög a motor! :blink: :lol: :D ;) :D Sírok. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.