Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 http://www.ingyenfilmek.hu/file.php?id=2165 http://www.ingyenfilmek.hu/file.php?id=1905 http://www.ingyenfilmek.hu/file.php?id=496 :rolleyes: a 3. mindent visz :blink: :lol: :D Mekkora este volt a tegnapi :D ;) Szép jó napot mindenkinek! Tiszta tavasz van! :D Szia Lali! csak nem most keltél fel? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 a 3. mindent visz :rolleyes: :blink: :lol: Mekkora este volt a tegnapi :D :D Szia Lali! csak nem most keltél fel? :D Igen! ;) Gyenge 6 óra folyamatos msn kifárasztott! ;) Lassan megyek a barátnőmhöz, majd este megint leszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 a 3. mindent visz :rolleyes: :blink: :lol: Mekkora este volt a tegnapi ;) :D Szia Lali! csak nem most keltél fel? ;) itt is tiszta tavasz van, és elég hamar, 9korfelébredtem, ahhoz képest, hogy 3kor még felvoltam, de talán volt még 4 is mire aludtam :D este folyt köv? :D remélem hozok borsót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 itt is tiszta tavasz van, és elég hamar, 9korfelébredtem, ahhoz képest, hogy 3kor még felvoltam, de talán volt még 4 is mire aludtam :D este folyt köv? ;) remélem hozok borsót Igen! :D Gyenge 6 óra folyamatos msn kifárasztott! :rolleyes: Lassan megyek a barátnőmhöz, majd este megint leszek! Oké! jaja, este folyt köv. :D ;) Megtervezted a Klubkártyát Novy? :blink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Oké! jaja, este folyt köv. :D :D Megtervezted a Klubkártyát Novy? :rolleyes: :blink: :lol: Bocsánat! Most néztem, 7 órától ment az msn!!! 8 óra folyamatos msn! :D ;) Azt a borsót! :D Benne vagyok a folytatásba! Csak hozok sört is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Bocsánat! Most néztem, 7 órától ment az msn!!! 8 óra folyamatos msn! :rolleyes: :blink: Azt a borsót! :lol: Benne vagyok a folytatásba! Csak hozok sört is! :D A borsós mindenségit ;) én már bekészítettem :D :D Dáwid... vigyázz a tiedet el ne csórja megint valaki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Bakker gáz van! Asszony melózik, gyerekek a gépnél, kiganéztam az akváriumot, gondoltam hasznossá teszem magam, meg hátha kapok érte jutalmat, kisuvickolom a konyhát. Minden csilli-villi, csak a féktisztító leszedte az ikonokat a tűzhely gombjai körül. Most mi a túrót csináljak vele? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Bakker gáz van! Asszony melózik, gyerekek a gépnél, kiganéztam az akváriumot, gondoltam hasznossá teszem magam, meg hátha kapok érte jutalmat, kisuvickolom a konyhát. Minden csilli-villi, csak a féktisztító leszedte az ikonokat a tűzhely gombjai körül. Most mi a túrót csináljak vele? :rolleyes: alkoholos filcel rajzodl vissza :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 alkoholos filcel rajzodl vissza :rolleyes: Már gondolta, rá, csak egyrészt nem emlékszem rá mik voltak, valami kisláng, meg nagyláng, másrészt csak piros van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Már gondolta, rá, csak egyrészt nem emlékszem rá mik voltak, valami kisláng, meg nagyláng, másrészt csak piros van. milyen márka? gugliba rákeresel hátha ott van 1 képen :blink: a piros...megmondod az asszonynak hogy a surólószer amit vett rossz, és pirossá váltak tőle a kis képek.. És nemtudod mitől van ez, de sürgős dolgod van és le kell lépned otthonról majd este jövök Puszi szia drágám :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 milyen márka? gugliba rákeresel hátha ott van 1 képen :rolleyes: Jó ötlet, van valakinek kínai-magyar fordítója? :lol: Végülis minden relatív. 2-re megyek érte, majd azzal kezdem, hogy kiégett a konyha. Aztán hagyom idegeskedni az utcáig, majd szólok, hogy csak vicceltem, csak a tűzhely ikonjai tüntek el. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Jó ötlet, van valakinek kínai-magyar fordítója? :D Végülis minden relatív. 2-re megyek érte, majd azzal kezdem, hogy kiégett a konyha. Aztán hagyom idegeskedni az utcáig, majd szólok, hogy csak vicceltem, csak a tűzhely ikonjai tüntek el. :blink: Nálunk sincs már meg a tűzhelyen 1ik kis ikon sem. Talán még a sütőnek.... De abba se vagyok biztos :rolleyes: minekaz? Jóóvanaz....ahogy tekered nézed a lángot hogy mennyire nagy, vagy kicsi ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 csak a tűzhely ikonjai tüntek el. :lol: Egérrel jobb katt majd "nézet" és "asztali ikonok megjelenítése".. :D :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Egérrel jobb katt majd "nézet" és "asztali ikonok megjelenítése".. ;) :rolleyes: :blink: Hát persze! :D De ezt már egyszer eljátszottam, amikor a kismocit gyűrüztem a konyhaasztalon, aztán levittem a pincébe beszerelni, és az asszony lekiabált, hogy nem tudom letörölni ezt a szart az asztalról. Mondom jobb klikk, tulajdonságok, háttérkép..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 de utálom az ilyen videókat.....Majd megelőzök már valami BMW-t 120al felvesztem és felteszem hogy 1.7DR astra vs 3.0 V8 M5 BMW..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 de utálom az ilyen videókat.....Majd megelőzök már valami BMW-t 120al felvesztem és felteszem hogy 1.7DR astra vs 3.0 V8 M5 BMW..... :rolleyes: Hányszor beszopják ezt a corsánál! :blink: 110-el jövök a régi ötösön,neki nem elég és villog...na olyankor tolok egy 5-ből 3-at,amikor mellém ér és figyelem a reakciókat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Hányszor beszopják ezt a corsánál! :rolleyes: 110-el jövök a régi ötösön,neki nem elég és villog...na olyankor tolok egy 5-ből 3-at,amikor mellém ér és figyelem a reakciókat! :blink: én meg hagyom, és annyit mondok hogy mennyél gyökér, nem fogom miattad kikészíteni az autómat. Tegnap is este jöttem hazafele sötétben, esőben országúton.... mivel a kilóméterórám rossz csak saccolni tudtam hogy olyan 70-80al mentem... Hányan megelőztek....Volt 1 amelyik direkt előttem ment 1 darabig előzés után és csaápolta össze az üvegemet.... csak villogtam neki 1 fszkalapot, oszt le van ejtve, lejjebbmaradtam tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Hányszor beszopják ezt a corsánál! :rolleyes: 110-el jövök a régi ötösön,neki nem elég és villog...na olyankor tolok egy 5-ből 3-at,amikor mellém ér és figyelem a reakciókat! :blink: hát ezt a szart még az 1.4 60 lovas astrával is meg lehet szopatni :D ;) :lol: 140nél már alig akart gyorsulni neki, meg 180ig van skálázva... gondolom akkor nem megy 180at... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 én meg hagyom, és annyit mondok hogy mennyél gyökér, nem fogom miattad kikészíteni az autómat. Tegnap is este jöttem hazafele sötétben, esőben országúton.... mivel a kilóméterórám rossz csak saccolni tudtam hogy olyan 70-80al mentem... Hányan megelőztek....Volt 1 amelyik direkt előttem ment 1 darabig előzés után és csaápolta össze az üvegemet.... csak villogtam neki 1 fszkalapot, oszt le van ejtve, lejjebbmaradtam tőle. Engem nem zavar ha megelőz,csak már én is szabálytalan vagyok a 110-el és még rámvillog...hát akkor játszunk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Hányszor beszopják ezt a corsánál! :rolleyes: 110-el jövök a régi ötösön,neki nem elég és villog...na olyankor tolok egy 5-ből 3-at,amikor mellém ér és figyelem a reakciókat! :blink: Nem is kell ehhez nagy moci, én is megyek át Enesén 50-el, hátulról tolnak mint állat, aztán a falu vége táblánál vissza kettőbe, 4000-5000-körül 3-ba, aztán mire utolérne meg lekanyarodok a muterék felé. :lol: Sose tudják meg, hogy most tényleg ott lettek hagyva, vagy csak copattam őket. Eddíg még senki nem ért utól, csak miután letértem a főútról húznak el mögöttem csalódott képet vágva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Engem nem zavar ha megelőz,csak már én is szabálytalan vagyok a 110-el és még rámvillog...hát akkor játszunk! :rolleyes: na ja ebben van vmi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 hát ezt a szart még az 1.4 60 lovas astrával is meg lehet szopatni ;) :D :rolleyes: 140nél már alig akart gyorsulni neki, meg 180ig van skálázva... gondolom akkor nem megy 180at... Rákerestem mi ez a terios..... :blink: terepjáró bázeeee... ;) :lol: ahogy nézem 3700as fordulaton van 115nél.... na most ha kihúzza 6000ig akkor ez mehet kb 150-160at? Vagy lehet még annyit se 4500on pedig 135... 4500as fordulaton nekem sztem igencsak menne vagy 150et... Na jó....tom ez egy dizel amúgy a b.sszus szót se engedi kiírni...? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 de utálom az ilyen videókat.....Majd megelőzök már valami BMW-t 120al felvesztem és felteszem hogy 1.7DR astra vs 3.0 V8 M5 BMW..... :rolleyes: Húúú... Ez nagy verseny volt! Idióta! Nagy kaland valami ótvar talicskával megelőzni egy autót. Kíváncsi lettem volna a fejére, ha az astrás odalép a gáznak! Kellett volna vagy 50km, mire az a talicska utoléri az astrát. A végén azt hittem, hogy legalább belepukkan a kamionba hátulról! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Húúú... Ez nagy verseny volt! Idióta! Nagy kaland valami ótvar talicskával megelőzni egy autót. Kíváncsi lettem volna a fejére, ha az astrás odalép a gáznak! Kellett volna vagy 50km, mire az a talicska utoléri az astrát. A végén azt hittem, hogy legalább belepukkan a kamionba hátulról! :rolleyes: 140-nél 4500-at pörög a motor! :blink: :lol: :D ;) :D Sírok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Alkatrész esetleg.:Klikk ide! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts