zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Húzz fölé ponyvát.. :lol: Meg van neki egy astrás cartársa, akinek van kocsibeállója tőle olyan 5 kilóméterre, és bármikor szivesen látja kocsit szerelni. :D Vazze szemerkél az eső. :blink: Nekem mondod? Összeforrasztottam a kutya által szétrágott karácsonyi világítást, és felraktam a kocsibeálló fölé, közben szakadt az eső, 15 fokban. :rolleyes: Ilyen hülye egy időjárást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Meg van neki egy astrás cartársa, akinek van kocsibeállója tőle olyan 5 kilóméterre, és bármikor szivesen látja kocsit szerelni. :blink: Nekem mondod? Összeforrasztottam a kutya által szétrágott karácsonyi világítást, és felraktam a kocsibeálló fölé, közben szakadt az eső, 15 fokban. :rolleyes: Ilyen hülye egy időjárást! hát ez de jó lenne nekem is, egy pár kmre lakó F es cartárs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Fel hát! :lol: Miért volt kaki a napod? Nekem annyiból volt rossz, hogy tiszta tavaszias volt az idő. Borult, de pulcsiba simán lehetett kint szaladgálni. Erre most meg zuhog az eső! :rolleyes: Megvan hülyülve az idő: :blink: http://www.idokep.hu/?oldal=radar Elhunyt nagybátyám. Második apám volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 hát ez de jó lenne nekem is, egy pár kmre lakó F es cartárs. Ezen könnyen segíthetünk, mindkét szomszéd ház eladó. :rolleyes: Ráadásul az egyiknél van hátul duplagarázs+a pincében is van garázs. Képzeld el a jó meleg pincébe kocsit bütykölni, amíg kint tombolnak a mínuszok. :lol: Nem is fájna a fejem, hol és mikor heggesztem a kocsi alját. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Elhunyt nagybátyám. Második apám volt.. Résztvétem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Elhunyt nagybátyám. Második apám volt.. RIP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 hát ez de jó lenne nekem is, egy pár kmre lakó F es cartárs. Itt vagyok én! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Elhunyt nagybátyám. Második apám volt.. Részvétem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 RIP Résztvétem. :rolleyes: Részvétem! :blink: Köszönöm fiúk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Ügyes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Ügyes. Ezt úgy mondod mintha meg lenne feszítve. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 1-re benne is volt. Csak a motortérbe menő kábeleket nem húztam át, mert közben el kezdett esni. Dobja is a kühlmittel stand-ot, meg az oelmangel-t. :lol: Az enyém pár nappal ezelőtt dobta, de menet közben a rakparton az Országház előtt! Leálltam, néztem no mi van??? Hát persze! Befagyott a kartergázszűrőmbe a víz, ami meg már dugig volt.... Ez az eredménye a lustaságomnak! A karterban meg túlnyomás lett, és szépen elfosta magát az olajbetöltőnél! A blokk csupa dzsuva, az olaj meg hiányzik.... :rolleyes: Jó dolog a BC! Gumicső lehúz, átdug, mehetett tovább. Ott volt egy benzinkút 1 km-re, vettem 1 liter akármilyen olajat, és bedöntöttem. Azóta jó... :blink: Majd most ebben a nyárban kitakarítom a kartergázszűrőmet, aztán megy minden vissza a helyére. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Az enyém pár nappal ezelőtt dobta, de menet közben a rakparton az Országház előtt! Leálltam, néztem no mi van??? Hát persze! Befagyott a kartergázszűrőmbe a víz, ami meg már dugig volt.... Ez az eredménye a lustaságomnak! A karterban meg túlnyomás lett, és szépen elfosta magát az olajbetöltőnél! A blokk csupa dzsuva, az olaj meg hiányzik.... :blink: Jó dolog a BC! Gumicső lehúz, átdug, mehetett tovább. Ott volt egy benzinkút 1 km-re, vettem 1 liter akármilyen olajat, és bedöntöttem. Azóta jó... :lol: Majd most ebben a nyárban kitakarítom a kartergázszűrőmet, aztán megy minden vissza a helyére. :D Nálunk sajna az olajszint jelzése nem könnyen megoldható, olajteknőcserével maximum, de tavasszal a két tartályt én is bekötöm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Ügyes. Nem tudom megnézni, telepítettem az ajánlott lejátszót de akkor sem. Pedig már néztem ezen az oldalon igaz nem ilyen :rolleyes: videókat. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Ügyes. Nem semmi! :rolleyes: De a 18-as rész sem rossz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Elhunyt nagybátyám. Második apám volt.. részvétem :lol: Itt vagyok én! :rolleyes: de te 50kmre laksz nem 5 :D Ezt úgy mondod mintha meg lenne feszítve. :blink: hát azért párszor kiverné a kezedből így is a csavarhúzót szerintem, az elején tuti ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Ezen könnyen segíthetünk, mindkét szomszéd ház eladó. :blink: Ráadásul az egyiknél van hátul duplagarázs+a pincében is van garázs. Képzeld el a jó meleg pincébe kocsit bütykölni, amíg kint tombolnak a mínuszok. :D Nem is fájna a fejem, hol és mikor heggesztem a kocsi alját. :lol: hát ez az a mi udvarunkon is csak egy olyan gari van, amiben eléggé szűkösen lehetne szerelgetni.... de majd építek egyet az udvar végébe, és majd ott lesz aknás gari :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 hát ez az a mi udvarunkon is csak egy olyan gari van, amiben eléggé szűkösen lehetne szerelgetni.... de majd építek egyet az udvar végébe, és majd ott lesz aknás gari :blink: Helysziní 3 év gari! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Nem tudom megnézni, telepítettem az ajánlott lejátszót de akkor sem. Pedig már néztem ezen az oldalon igaz nem ilyen :rolleyes: videókat. :blink: Goldengate-en is fenn van a vicces videók közt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 részvétem :rolleyes: Köszönöm Novy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Helysziní 3 év gari! :rolleyes: tessék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Goldengate-en is fenn van a vicces videók közt. Megtaláltam kösz. És most hogyan magyarázom ki, hogy a Goldengaten ékszíjcserét néztem? Szerinted elhiszi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 na mizu? mindenki karácsonyol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 na mizu? mindenki karácsonyol? Punny van. Én speciel nem tudok mit kezdeni magammal. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Punny van. Én speciel nem tudok mit kezdeni magammal. :rolleyes: Speciel valamelyik csatornán az erő velem van. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts