zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 14o C van kinn. Mindjárt megyek BC-t hekkelni. Most nincs semmi, amit a kocsin lehetne szerelni, Még a bödönt is kiürítettem, még -10 fokban. :rolleyes: Meleg motonál csináltam, legalább a kezem ne fagyjon el. esetleg belefaraghatnám az új óraegységbe a régi órát, hogy jól működjön a jeladó, de ahhoz nincs kedvem. Meg amúgy is 2-kor kell a kocsi. a reklámba nem tolják végiga zenét, de rákeresek majd rönő :D a Vento egy minden téren elavult autó az F astrához képest, kettesgolf műszerfallal. ettől függelenül jó kiálása van, és elég szép darabok is vannak köztük:) lóerőre is nagyobb nem? ha abbol indulok ki, hogy az 1.3as kadi 75 lovas... na meg ha mégse nagyobb lóerőre, akkor meg a nyomaték miatt nagyobb, és a váltója meg tuti hogy hosszabb, ha csak 4es van benne Igazából amikor kocsit kerestem csak a külsőt néztem, meg a népítéletet olvastam arról ami tetszett. De ott is mindenkinek más tapasztalata van a kocsikról. És a ventónak nagyon tetszett a magas fara. még csak a reklámot se találom meg :lol: És ha csak símán a Googleba íród be, hogy BMW reklám? Nem tudok segíteni keresni, mert nem tudom melyikről van szó. Ha dobnál egy linket, hgy melyik az. ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Teljesen kiábrándultam a VW-ből (pedig nézegettem most vételkor a VI Golfot meg a Passatot) mert egyik ismerősöm 2 éve vett márkakereskedésben egy Polót. 12000 km volt benne, finom árkedvezmény stb, tesztautó volt. Ki is fizette egyben, megkapta a számlát, a forgalmit, adás-vételi szerződést és még ami a vakításhoz szükséges volt de a törzskönyvet Bukarestből kellett volna küldjék mivel leasing-cég nevére van bejegyezve az autó. Ez 2 éve húzódik, mint utólag kiderült a cég a csőd szélén áll és az összes autó a nagy adósság végett el van zállagosítva. Ez azt jelenti, ha netán befuccsol a cég akkor jönnek és szépen elviszik az autóját, úgy, hogy hozzá sem tud szólni mivel a törzskönyv nincs és nem is tudja a nevére íratni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Teljesen kiábrándultam a VW-ből (pedig nézegettem most vételkor a VI Golfot meg a Passatot) mert egyik ismerősöm 2 éve vett márkakereskedésben egy Polót. 12000 km volt benne, finom árkedvezmény stb, tesztautó volt. Ki is fizette egyben, megkapta a számlát, a forgalmit, adás-vételi szerződést és még ami a vakításhoz szükséges volt de a törzskönyvet Bukarestből kellett volna küldjék mivel leasing-cég nevére van bejegyezve az autó. Ez 2 éve húzódik, mint utólag kiderült a cég a csőd szélén áll és az összes autó a nagy adósság végett el van zállagosítva. Ez azt jelenti, ha netán befuccsol a cég akkor jönnek és szépen elviszik az autóját, úgy, hogy hozzá sem tud szólni mivel a törzskönyv nincs és nem is tudja a nevére íratni. Jó, de ez használt autónál nem mérvadó. legyen alkatrész, meg ne legyen drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Jó, de ez használt autónál nem mérvadó. legyen alkatrész, meg ne legyen drága. Értem én csak eszembe jutott, hogy itt ilyen is történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Főleg mint a DR astra ;) :lol: De én szeretem a ketyegését. Komolyan nyugtató hatással van rám :rolleyes: idegbajosan beülök, alapjáraton elhallgatom egy fél percig és már nyugodt is vagyok :D Én is szeretem a hangjukat! :blink: A havernak mikor beülök a benyás astrájába, szórakozásból szoktam neki mondania lámpánál, hogy indítsd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Most nincs semmi, amit a kocsin lehetne szerelni, Még a bödönt is kiürítettem, még -10 fokban. :rolleyes: Meleg motonál csináltam, legalább a kezem ne fagyjon el. esetleg belefaraghatnám az új óraegységbe a régi órát, hogy jól működjön a jeladó, de ahhoz nincs kedvem. Meg amúgy is 2-kor kell a kocsi. Igazából amikor kocsit kerestem csak a külsőt néztem, meg a népítéletet olvastam arról ami tetszett. De ott is mindenkinek más tapasztalata van a kocsikról. És a ventónak nagyon tetszett a magas fara. És ha csak símán a Googleba íród be, hogy BMW reklám? Nem tudok segíteni keresni, mert nem tudom melyikről van szó. Ha dobnál egy linket, hgy melyik az. :D :blink: ha lenne link, akkor szerinted nem találnék videót? :lol: DÁW a zetekbe vezérléscserekor vegyétek meg a főtengelybe menő csavart, mert az egyszerhaználatos csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Én is szeretem a hangjukat! :rolleyes: A havernak mikor beülök a benyás astrájába, szórakozásból szoktam neki mondania lámpánál, hogy indítsd! :blink: ényémbe nem mondanád :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 14o C van kinn. Mindjárt megyek BC-t hekkelni. Én kimennék szívesen szerelni az autót, de sajna nincs itthon... :blink: Majd az ünnepek után folytatjuk a szerelést! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Értem én csak eszembe jutott, hogy itt ilyen is történt. A szomszéd meg vett pár éve egy Peugeotot, akkor óriásplakátokon reklámozták 2 misi altt volt az ára. Szép, is volt, jó is volt, aztán egyszercsak elkezdett leállni. A legváratlanabb pillanatban, változó időre leállt a motor, és nem indult el. Amíg garanciális volt mindíg trélerezték a szervízbe, cseréltek egy csomó mindent de a hiba nem szünt meg. Aztán lejárt a garancia, már fizetni kellett volna a javításért, így hát eladták. Sose derült ki konkrétan mi a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 A szomszéd meg vett pár éve egy Peugeotot, akkor óriásplakátokon reklámozták 2 misi altt volt az ára. Szép, is volt, jó is volt, aztán egyszercsak elkezdett leállni. A legváratlanabb pillanatban, változó időre leállt a motor, és nem indult el. Amíg garanciális volt mindíg trélerezték a szervízbe, cseréltek egy csomó mindent de a hiba nem szünt meg. Aztán lejárt a garancia, már fizetni kellett volna a javításért, így hát eladták. Sose derült ki konkrétan mi a baja. Francia? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 14o C van kinn. Mindjárt megyek BC-t hekkelni. És még hogy én nem bírok magammal. :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Francia? :rolleyes: Nem a szomszéd csaj, Nórinak hívják. :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Nem a szomszéd csaj, Nórinak hívják. ;) :D :lol: Ma is megdőlt a melegrekord! Már 20,5 °C-ig :blink: emelkedett a hőmérséklet a Somogy megyében lévő Szabáson. Lassan elfelejthetjük a tele. Pár év mulva csak fényképen fogunk havat látni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 :D Ma is megdőlt a melegrekord! Már 20,5 °C-ig :lol: emelkedett a hőmérséklet a Somogy megyében lévő Szabáson. Lassan elfelejthetjük a tele. Pár év mulva csak fényképen fogunk havat látni... :rolleyes: Kopik is rendesen a téli gumi! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 :lol: Ma is megdőlt a melegrekord! Már 20,5 °C-ig :blink: emelkedett a hőmérséklet a Somogy megyében lévő Szabáson. Lassan elfelejthetjük a tele. Pár év mulva csak fényképen fogunk havat látni... :rolleyes: a szemfülesebbekkiélvezték :D 3 nap ból 3mat szánkóztam ;) meg csúszkáltam :D több éven keresztül nemszánkóztam ennyit egybe:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 még csak a reklámot se találom meg :rolleyes: www.reklamadatbazis.hu A szomszéd meg vett pár éve egy Peugeotot, akkor óriásplakátokon reklámozták 2 misi altt volt az ára. Szép, is volt, jó is volt, aztán egyszercsak elkezdett leállni. A legváratlanabb pillanatban, változó időre leállt a motor, és nem indult el. Amíg garanciális volt mindíg trélerezték a szervízbe, cseréltek egy csomó mindent de a hiba nem szünt meg. Aztán lejárt a garancia, már fizetni kellett volna a javításért, így hát eladták. Sose derült ki konkrétan mi a baja. Software. Tudok olyat, akinek a vadi új, pár napos 307-ese elfelejtette, hogy hátramenet is létezik. Úgy kellett kitolni a parkolóból, a szervízben meg csak rádugtak egy laptopot, két kattintás, és jó lett. A mostani francia autók elektromosan nagyon gyengék, bár a régiek se arról voltak híresek, hogy olyan megbízhatóak lennének. Amikor a kocsit vettem, szóba került nálam is Peugeot 205 és 405 diesel (elpusztíthatatlan a motorja), 306 sedan, de lebeszéltek róla ismerősök és szerelők, így lett Opel. Mikor megláttam a használtautó.hu-n (az avatarom képe még onnan származik), rögtön megtetszett, nem olyan gyakori szín, és jó állapotban volt. Többe került, mit amit a dologra szántam (650e), de azt hiszem, megérte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 A szomszéd meg vett pár éve egy Peugeotot, akkor óriásplakátokon reklámozták 2 misi altt volt az ára. Szép, is volt, jó is volt, aztán egyszercsak elkezdett leállni. A legváratlanabb pillanatban, változó időre leállt a motor, és nem indult el. Amíg garanciális volt mindíg trélerezték a szervízbe, cseréltek egy csomó mindent de a hiba nem szünt meg. Aztán lejárt a garancia, már fizetni kellett volna a javításért, így hát eladták. Sose derült ki konkrétan mi a baja. Francia? :blink: nem, japán :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 www.reklamadatbazis.hu Software. Tudok olyat, akinek a vadi új, pár napos 307-ese elfelejtette, hogy hátramenet is létezik. Úgy kellett kitolni a parkolóból, a szervízben meg csak rádugtak egy laptopot, két kattintás, és jó lett. A mostani francia autók elektromosan nagyon gyengék, bár a régiek se arról voltak híresek, hogy olyan megbízhatóak lennének. Amikor a kocsit vettem, szóba került nálam is Peugeot 205 és 405 diesel (elpusztíthatatlan a motorja), 306 sedan, de lebeszéltek róla ismerősök és szerelők, így lett Opel. Mikor megláttam a használtautó.hu-n, rögtön megtetszett, nem olyan gyakori szín, és jó állapotban volt. Többe került, mit amit a dologra szántam (650e), de azt hiszem, megérte. köszi meglesem francia autót csak ujban, és pár évig, aztán nyíl csere :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Software. Tudok olyat, akinek a vadi új, pár napos 307-ese elfelejtette, hogy hátramenet is létezik. Úgy kellett kitolni a parkolóból, a szervízben meg csak rádugtak egy laptopot, két kattintás, és jó lett. A mostani francia autók elektromosan nagyon gyengék, bár a régiek se arról voltak híresek, hogy olyan megbízhatóak lennének. Amikor a kocsit vettem, szóba került nálam is Peugeot 205 és 405 diesel (elpusztíthatatlan a motorja), 306 sedan, de lebeszéltek róla ismerősök és szerelők, így lett Opel. Mikor megláttam a használtautó.hu-n, rögtön megtetszett, nem olyan gyakori szín, és jó állapotban volt. Többe került, mit amit a dologra szántam (650e), de azt hiszem, megérte. Az új opelekben is elég sok már a kütyü... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 ... Pepe, küldtem Pü-t...megkaptad? :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Az új opelekben is elég sok már a kütyü... Na igen, Opeleknél az Omegák azok, amik hírhedtek az elektromos hibákról, főleg a V6-osok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Az új opelekben is elég sok már a kütyü... Minden újabb autóban sok az elektromos kütyü, ugye can-bus...stb Ez tendencia. Aki szeret szerelgetni otthon, ne vegyen friss gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Pepe, küldtem Pü-t...megkaptad? :rolleyes: :blink: :lol: Igen, már dolgozom rajta, csak most nem a saját gépemről netezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 www.reklamadatbazis.hu Software. Tudok olyat, akinek a vadi új, pár napos 307-ese elfelejtette, hogy hátramenet is létezik. Úgy kellett kitolni a parkolóból, a szervízben meg csak rádugtak egy laptopot, két kattintás, és jó lett. A mostani francia autók elektromosan nagyon gyengék, bár a régiek se arról voltak híresek, hogy olyan megbízhatóak lennének. Amikor a kocsit vettem, szóba került nálam is Peugeot 205 és 405 diesel (elpusztíthatatlan a motorja), 306 sedan, de lebeszéltek róla ismerősök és szerelők, így lett Opel. Mikor megláttam a használtautó.hu-n (az avatarom képe még onnan származik), rögtön megtetszett, nem olyan gyakori szín, és jó állapotban volt. Többe került, mit amit a dologra szántam (650e), de azt hiszem, megérte. Az új opelekben is elég sok már a kütyü... Hát néha megfordul a fejemben, hogy váltok Kadett caravanra. :blink: Ahogy olvastam egy Kadi ablakában.: No computer, No injektor, No ABS, No problém. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BpzMtlhTJKo ez az a reklám, és megvan a zenéje is kössz Pepe mondom én te egy hős vagy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts