egyhapsi Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Na tegnap blokkolt először a lézer! +30000Ft Pécsen a 6-os mellett levő volt Vám és Pénzügyőrség kerítésén belül volt a mérő. Szép kis karácsonyi ajándék lesz ez pár embernek. Szia Gergő. Hol van az a volt Ám és pénzügyőrség ? Mennyivel mentél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 mindekinek megvan a véleménye rólam, aki megérti h miért vagyok ilyen, az általában elfogadja, és eljut odáig ahova most Te meg Lacika..csak írásban nem szokták tudatni. és vannak olyanok is akik annak ellenére h mennyit tettem, semmibe vesznek. dehát van ilyen is. ez van. :blink: ezt nemtom, nem néztem mennyi a darabos, így könnyebb vót packolni :lol: én is megértettem, vagy még nem adam elég jelét? :D Ja, csak a mutató állásának semmi köze ahhoz, hogy mikor villan ki a szegénységjelző. Kikötheted te a szintjelzőt, akkor is világítani fog öntesztnél valamint ha üres a tank. :rolleyes: A kettő független egymástól. ja ezt én is néztem már, hogy van mikor a mutató még bele se egy a piros közepébe, és akkor is világít a tankocska, de van hogy a piros alján van és nem világít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 DAY: http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...3c46&s=4257 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 DAY: http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...3c46&s=4257 Ebben mi a tuning? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Ebben mi a tuning? :rolleyes: nem a tuning miatt mutattam, de neked nem ilyen van? nem ír szinte semmit a srácc, hogymégis miféle 1.6os amúgy a bővítés is egy tuning...nagyobb lyukai lettek, de ezt tudod te is. (am képről én is valami szebbet vártam :blink:) persze gyári csonkokkal ne sokat ér, de az ára nem olyan rossz szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 nem a tuning miatt mutattam, de neked nem ilyen van? nem ír szinte semmit a srácc, hogymégis miféle 1.6os amúgy a bővítés is egy tuning...nagyobb lyukai lettek, de ezt tudod te is. (am képről én is valami szebbet vártam :blink:) persze gyári csonkokkal ne sokat ér, de az ára nem olyan rossz szerintem Hja, occsó valóban. Csakhát ugye azért nem mindegy, hogy NZ vagy SZ/R motorra való. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Hja, occsó valóban. Csakhát ugye azért nem mindegy, hogy NZ vagy SZ/R motorra való. :rolleyes: erről beszélek,hogy nem írja mirejó ez kérdezd meg :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 erről beszélek,hogy nem írja mirejó ez kérdezd meg :blink: Először derüljön ki, hogy wtf van a mostanival. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Na.. voltunk a bontóba. Megvettük a spirált, ( kaptam 1et ajándékba is :lol: Rendes volt a srác ) Beszereltük a kilóméterórába a végét, másik végét meg dugnánk be a váltóba....Na de most jön a baj... Nem megy bele, több mint valószínű hogy az előző spirálból beletörött 1 darabka. Kérdésem a következő... Azt a fehér szart amibe belemenne, le lehet-e szedni? Pontosabban tudom hogy le lehet, de alatta mi van? és nem cseszek el vele semmit? Valami okosságot mondjatok már erre :rolleyes: vagy ha van valami ötlet hogy a spiráldarabot hogy a fenébe szedjem ki a kis csatlakozásból? :blink: :D A bekarikázott cuccos alatt mi van? leszedhetem hogy kiszedjem a beleragadt spiráldarabot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Na.. voltunk a bontóba. Megvettük a spirált, ( kaptam 1et ajándékba is :lol: Rendes volt a srác ) Beszereltük a kilóméterórába a végét, másik végét meg dugnánk be a váltóba....Na de most jön a baj... Nem megy bele, több mint valószínű hogy az előző spirálból beletörött 1 darabka. Kérdésem a következő... Azt a fehér szart amibe belemenne, le lehet-e szedni? Pontosabban tudom hogy le lehet, de alatta mi van? és nem cseszek el vele semmit? Valami okosságot mondjatok már erre :rolleyes: vagy ha van valami ötlet hogy a spiráldarabot hogy a fenébe szedjem ki a kis csatlakozásból? :blink: :D Le lehet szedni. De inkább ne szedd le. Csak a kis 10-es kulccsal kiszedhető csavar tartja. Ebben van a fogaskerék. Én is így b@sztam el. Kiszedtem, és a fogaskerék becsúszott a váltóba...azóta is darálja, és egy új fogaskerék 4 ropi. Ha leszeded akkor óvatosan, figyelve, hogy a kis műanyag fogaskerék is jöjjön vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Le lehet szedni. De inkább ne szedd le. Csak a kis 10-es kulccsal kiszedhető csavar tartja. Ebben van a fogaskerék. Én is így b@sztam el. Kiszedtem, és a fogaskerék becsúszott a váltóba...azóta is darálja, és egy új fogaskerék 4 ropi. Ha leszeded akkor óvatosan, figyelve, hogy a kis műanyag fogaskerék is jöjjön vele. Köszi! Akkor az úgymarad, inkább hozzáértő emberre bízom. Valami ötletetek van, hogy hogy szedjük ki a kis spiráldarabkát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Szinte totál elolvadt a hó! :blink: Apró foltokba még megvan! Nem így képzeltem a karácsonyt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Hátul a rugónál a tányérnál is ki van rohadva...Akkor ettől ül úgy a kocsi mint a rosseb... Bontós srác is nézi....de lent van ez a kocsi. Nembaj tavasszal lakatolás lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Előszöris Bódog karácsonyt mindenkinek. Másodszor is azl enne a kérdésem hogy a gyári f astra hátsó hídra fel tehető a gsi stabilizátor rúd? A hídon lévő rugótányér alatt vana felfogatása elvileg csak nem tudom h a kettő meg egyezik e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Hátul a rugónál a tányérnál is ki van rohadva...Akkor ettől ül úgy a kocsi mint a rosseb... Bontós srác is nézi....de lent van ez a kocsi. Nembaj tavasszal lakatolás lesz :blink: mostanában, hogy szerelés alatt áll az autó nézegettük és frankón nincs bajom a kasznival. Nem rohad! Egy dolgot fogok kijavíttatni, mégpedig a jobb első irányjelző alatt volt javítva, még az előző gazdája csinált vele valamit és begittelte, majd lefestette. Nem fogom csináltatni, hanem cserélem a jobb oldali sárvédőt! Meg ami szúrja a szemem egy kicsit, az a csomagtartóajtó, mert a szélvédő alatt a gumiperemnél kezd bebarnulni egy két helyen. Azt sem csináltatom, hanem cserélem a hátsó ajtót. Majd szétnézek, mennyiért lehet venni egyet. Mert azt is elcsesztem, amikor tavaly vettem fillérekért a donorautót, arról nem cseréltem át, pedig az szinte új volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 mostanában, hogy szerelés alatt áll az autó nézegettük és frankón nincs bajom a kasznival. Nem rohad! Egy dolgot fogok kijavíttatni, mégpedig a jobb első irányjelző alatt volt javítva, még az előző gazdája csinált vele valamit és begittelte, majd lefestette. Nem fogom csináltatni, hanem cserélem a jobb oldali sárvédőt! Meg ami szúrja a szemem egy kicsit, az a csomagtartóajtó, mert a szélvédő alatt a gumiperemnél kezd bebarnulni egy két helyen. Azt sem csináltatom, hanem cserélem a hátsó ajtót. Majd szétnézek, mennyiért lehet venni egyet. Mert azt is elcsesztem, amikor tavaly vettem fillérekért a donorautót, arról nem cseréltem át, pedig az szinte új volt... :rolleyes: én a csomagtartóajtómat mindenestül ( bónusz gyári hangszórók :blink: ) asszem egy 20asért vagy 10ért vettem....Nemtom már... Nekem a bal hátsó kerékjáratnál van 1 pár rozsdafolt, aztán ugye típushiba a tanksapkán belül, aztán a rugótányér, a két hátsóajtó elülső sarka... Nem lesz occsó mulatság... szerintetek? EZT Hozta a jézuska :lol: :D ;) :D ;) Minden eddig legyártott Opel benne van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 invi neked hogy esett le a fogaskerék róla? ;) amikor én kivettem, nekem a fogaskerék alatt volt zégergyűrű, neked nem volt rajta? quote name='Opeles90' date='2009-12-24 - 14:55' post='588270'] én a csomagtartóajtómat mindenestül ( bónusz gyári hangszórók :rolleyes: ) asszem egy 20asért vagy 10ért vettem....Nemtom már... Nekem a bal hátsó kerékjáratnál van 1 pár rozsdafolt, aztán ugye típushiba a tanksapkán belül, aztán a rugótányér, a két hátsóajtó elülső sarka... Nem lesz occsó mulatság... szerintetek? EZT Hozta a jézuska :blink: :lol: :D ;) :D Minden eddig legyártott Opel benne van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 invi neked hogy esett le a fogaskerék róla? :rolleyes: amikor én kivettem, nekem a fogaskerék alatt volt zégergyűrű, neked nem volt rajta? Nekem akkor ezek szerint hiányzik az az alkatrész...simán kicsúszik belőle a fogaskerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nekem akkor ezek szerint hiányzik az az alkatrész...simán kicsúszik belőle a fogaskerék. a hatos csavart kitekertem, és egy az egybe kijött az a műanyag, benne a km spirál csatakozásának tengelyével, azon rajta a fogaskerék, alatta meg egy alátét, és úgy a zégergyűrű. neked nincs helye se, nem emlékszel?? és visszarakni hogy raktad?? úgy elég macerás lehetett...vagy megtapasztottad olajjal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 a hatos csavart kitekertem, és egy az egybe kijött az a műanyag, benne a km spirál csatakozásának tengelyével, azon rajta a fogaskerék, alatta meg egy alátét, és úgy a zégergyűrű. neked nincs helye se, nem emlékszel?? és visszarakni hogy raktad?? úgy elég macerás lehetett...vagy megtapasztottad olajjal? Majd ha lesz időm kiszedem és kap egy zégert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 a hatos csavart kitekertem, és egy az egybe kijött az a műanyag, benne a km spirál csatakozásának tengelyével, azon rajta a fogaskerék, alatta meg egy alátét, és úgy a zégergyűrű. neked nincs helye se, nem emlékszel?? és visszarakni hogy raktad?? úgy elég macerás lehetett...vagy megtapasztottad olajjal? Nincsen scannerem :lol: Hétfőn megyek melóhelyre, ott van 1... :rolleyes: Akkor bescannelem és elküldöm. :blink: Sose örültem még könyvnek... de ennek :D A mantás rész is... meg a történelmi részek... Elképesztően jók ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Gyűlnek az ajándékok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nincsen scannerem :lol: Hétfőn megyek melóhelyre, ott van 1... :rolleyes: Akkor bescannelem és elküldöm. :blink: Sose örültem még könyvnek... de ennek :D A mantás rész is... meg a történelmi részek... Elképesztően jók ;) 2ezerért lehet megveszem magamnak ;) első könyv, amit magamnak veszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 2ezerért lehet megveszem magamnak :lol: első könyv, amit magamnak veszek :D És amit talán el is olvasol? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Ja, csak a mutató állásának semmi köze ahhoz, hogy mikor villan ki a szegénységjelző. Kikötheted te a szintjelzőt, akkor is világítani fog öntesztnél valamint ha üres a tank. :rolleyes: A kettő független egymástól. Ja az önteszt, kevertem a gyujtás ráadásával, amikor elindul a mutató. De ha semmi köze a szintjelzőhöz, akkor miért világítt amíg a mutató mászik ki a szegénységi zónából? Hátul a rugónál a tányérnál is ki van rohadva...Akkor ettől ül úgy a kocsi mint a rosseb... Bontós srác is nézi....de lent van ez a kocsi. Nembaj tavasszal lakatolás lesz :blink: Én megtámasztottam két laposvassal hátul-oldalt, mert féltem hogy megrogyik. Ja és elkészült a fa.: :lol: Ha már a kocsi nem fér be, hogy megnézze, legalább egy darabja legyen velünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts