spzoli Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Köszönöm! :rolleyes: Azt hiszem sikerült "kifőznöm" a kis aljasokat, mert nem vettem be lázcsillapítót. :D Ma már egész jól vagyok. ;) Naaaa, csak egy kicsit... Azért remélem, hogy a sok rossz tapasztalat miatt a nőkkel kapcsolatban, nem fogtok kiutálni innen. :blink: hát nézd, látatlanban sosem szoktam ítélni....most meg megismertem valakit akire aztmondtam h naigen Ő az....aztán kiderült h az egész egy nagy átverés...ezekután hogy is bízzak bárkiben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 hát nézd, látatlanban sosem szoktam ítélni....most meg megismertem valakit akire aztmondtam h naigen Ő az....aztán kiderült h az egész egy nagy átverés...ezekután hogy is bízzak bárkiben? :rolleyes: Nehéz dolog. Azt hiszem csak úgy lehet továbblépni, ha elhiszed, hogy a következő más lesz...aki majd megbecsüli a bizalmadat és nem él vissza vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 húúú...hallanád az enyémet... Csomagtartóajtón a burkolat olyan szinten nyikorog ilyenkor télen hogy kiborító... :rolleyes: Mással nincs is baj, más nem zörög csattog...csak az a burkolat.. pedig jól fel van téve. :lol: ráfogom arra hogy télen a hidegben összébbmegy az anyag, és csak azért nyiszorog.. Nekem az új Unixos lengéscsillapítok nyiszorognak, főleg hidegben. Amikot tolatok ki majdnem elnyomják a benzinpumpa hangját, de csak majdnem. :D Ja, és kaptam az Unixtól Kellemes Ünnepeket sms-t. ;) Böbö!!! Lali! Te hogy szedted ki a spirálodat? Sehogy, ilyennel nem kókányolok, arra való a nőgyógyász... :D Ja, másról van szó?? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sehogy, ilyennel nem kókányolok, arra való a nőgyógyász... :D Ja, másról van szó?? :rolleyes: :blink: :lol: :D ..a nem normális! ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sziasztok! Lali! Zotya! Dáwid! Novy! HÁT MEGVAN!!!! a ZÁÁÁÁR.... a csomagtartajtón nem a burkolat zörgött hanem a ZÁÁÁR.... ma reggel már annyira idegesített hogy nekiálltam mostmár keményen nézegetni, és rájöttem a ZÁÁÁR lötyög a helyén és az verődik összevissza... az a rohadék ZÁÁÁR.. Sziasztok! :rolleyes: Na, még januárig van netem, aztán majd meglátjuk. Nézzenek oda! Mostanában az SpZoli kezd határozottan szimpatikus lenni! :D :D Örülök ám! :D Dáwid! Na, már egészen egyben van Ribi! Ügyes vagy! :blink: Nálunk Opelügyileg úgy tűnik minden rendben, azóta nem hagyott ott sehol. Rendesen viselkedik. Viszont sikerült Karácsonyra összeszednem valami nyavalyát. :lol: Tegnap 39,6 fokos voltam. Még merje valaki azt mondani, hogy nem vagyok forróvérű! ;) Holnap benézek. :D Zoli.... én is rájöttem, hogy egy aranyember :lol: ;) Amúgy jobbulást kívánok Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nekem az új Unixos lengéscsillapítok nyiszorognak, főleg hidegben. Amikot tolatok ki majdnem elnyomják a benzinpumpa hangját, de csak majdnem. ;) Ja, és kaptam az Unixtól Kellemes Ünnepeket sms-t. ;) Böbö!!! Sehogy, ilyennel nem kókányolok, arra való a nőgyógyász... :D Ja, másról van szó?? :rolleyes: Én is kaptaaaaammm!!! Bebeeeeeeee!!!! :D :blink: Zotya, te is mondhatnád azt, hogy: A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdoszobába és elsulyesztette a papirhajócskáimat Ugye? :D Látom többen betegeskednek/tek. Szokás szerint nálam nincs gond. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves cartársnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sziasztok! :rolleyes: Na, még januárig van netem, aztán majd meglátjuk. Nézzenek oda! Mostanában az SpZoli kezd határozottan szimpatikus lenni! :D ;) Örülök ám! :lol: Dáwid! Na, már egészen egyben van Ribi! Ügyes vagy! :blink: Nálunk Opelügyileg úgy tűnik minden rendben, azóta nem hagyott ott sehol. Rendesen viselkedik. Viszont sikerült Karácsonyra összeszednem valami nyavalyát. :lol: Tegnap 39,6 fokos voltam. Még merje valaki azt mondani, hogy nem vagyok forróvérű! :D Holnap benézek. :lol: Érthető hisz hosszú haja miatt égész feminin a kisfiú. ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nehéz dolog. Azt hiszem csak úgy lehet továbblépni, ha elhiszed, hogy a következő más lesz...aki majd megbecsüli a bizalmadat és nem él vissza vele. Sziasztok! Zoli.... én is rájöttem, hogy egy aranyember ;) :blink: Amúgy jobbulást kívánok ittatok vagy mi van veletek? :rolleyes: Érthető hisz hosszú haja miatt égész feminin a kisfiú. :D ;) :D na Ádámka, ajándékként minnyá kapsz egy mentori elmarasztalást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 te is elbírnál egy ilyen udvart mi? :rolleyes: Én is.. :blink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sziasztok! Lali! Zotya! Dáwid! Novy! HÁT MEGVAN!!!! a ZÁÁÁÁR.... a csomagtartajtón nem a burkolat zörgött hanem a ZÁÁÁR.... ma reggel már annyira idegesített hogy nekiálltam mostmár keményen nézegetni, és rájöttem a ZÁÁÁR lötyög a helyén és az verődik összevissza... az a rohadék ZÁÁÁR.. Zoli.... én is rájöttem, hogy egy aranyember :lol: :rolleyes: Amúgy jobbulást kívánok meg a hóna alatt van egy centrifuga visszamennyé bazki :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 ittatok vagy mi van veletek? :rolleyes: na Ádámka, ajándékként minnyá kapsz egy mentori elmarasztalást ;) Néha szoktam... :blink: Tegnap találtam kettő üveg sört az ágyneműtartomban egy párnahuzatba csomagolva.... De rájöttem mit keresett ott, még nyáron amikor haver itt aludt és meleg volt, akkor oda tettük hogy ne melegedjen át.. Aztán elfelejtettük :lol: :D Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves cartársnak. Viszont kívánom Karcsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Én is.. :blink: :lol: :D hát igen bazdki, ez már egy bontó, egyszer szülinapi ajándékképpen elsétálgatnék egy ilyenben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 ittatok vagy mi van veletek? :rolleyes: na Ádámka, ajándékként minnyá kapsz egy mentori elmarasztalást :blink: Szerintem az ellenkezője! Elvonási tüneteik vannak. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Szerintem az ellenkezője! Elvonási tüneteik vannak. :lol: :D meglehet, én is akartam nyomni egy sörikét, csak az íze miatt, de 2kor már nem álltam neki...3kor meg már aludtam...no de majd ma :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Nah, felhíjtam a bontóssrácot, azt mondta hogy megcsörget hogyha menjek a spirálért :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 meglehet, én is akartam nyomni egy sörikét, csak az íze miatt, de 2kor már nem álltam neki...3kor meg már aludtam...no de majd ma :blink: :lol: Tegnap este egy "hej nekem". :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Tegnap este egy "hej nekem". :rolleyes: ez lett volna a cél :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 ez lett volna a cél :blink: Én elértem a célt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Én elértem a célt. :rolleyes: mission accomplished :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Asszem lemegyek tuskóba és veszek sörikét, mert ez így nem állapot. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Egyébként névnapot Invi. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 tuskóból is netezel te kocka? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Egyébként névnapot Invi. :blink: :lol: THX. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 tuskóból is netezel te kocka? :rolleyes: Hooogynee. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts