zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Az minek a jele ha ebben a hidegben három hengerrel indul a moci? ;) Aztán, olyan egy percen belül már megy mind a négy, de ez ugyebár akkor sem egészséges igy. Tegyük fel, hogy a gyertyák és kábelei jók...akkor valami a szelepekkel illetve a hidrotőkékkel lehet már? :rolleyes: ..éppenséggel nem tűnt fel, hogy nagyon kelepelne... :lol: Ja, még annyit hozzáteszek, hogy ez két napi fagyoskodása után történt az első inditásnál....hazafele, pedig akkor is kihűlt a motor teljesen a három óra állásidő alatt, már nem volt ilyen tünet, rendesen indult. Szerintem vagy gyertyakábel, vagy esetleg páralecspódás az elosztóban. Vagy gyujtásmodul.... :blink: :D Amúgy -17 fok volt kint, csak ilyenkor még csal a műszer 3 fokot. :D Hát ez nagyon gyászos volt. Ennél még az enyém is jobban forgatja. Nem mértél rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 1:00-nál figyu milyet indul a motor.....:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 bár betudható a hidegnek, hogy a multi ennyit csal A digit multiméterek (meg mindenféle digit kacat) a saját telepfeszültségük függvényében mérnek, minél gyengébb a telep annál többet mér.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Figyelj, amiről nem tudsz, az nem fáj. :lol: :D Max viszket, de arra meg vannak krémek... :D régebben volt szó a sárga astrákrók, hogy kifakul, fehéres sárga, vagy sárgásfehér... ;) nah itt egy példa, ez elég szép sárga persze mint mindennek van ennek is hibája: éppen csak nem indul be :D :rolleyes: de legalább szép sárga ;) Novy, nem tetszik? Viszel egy gyújtásmodult, meg egy kölcsön ECU-t és hazahozod :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 1:00-nál figyu milyet indul a motor.....:rolleyes: Hát elég vérszegény hangja van, elkelne rajta egy sportdob. :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Max viszket, de arra meg vannak krémek... :blink: Meg csíp, és éget. Őőőő...én nem tudom, csak valaki mesélte. :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Meg csíp, és éget. Őőőő...én nem tudom, csak valaki mesélte. :blink: ;) Vagy ki tudja.. :rolleyes: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 bakker elírtam: nem 12,41, hanem 14,41 hiába öregszem :blink: mingyá 26 leszek :rolleyes: :lol: te is ? ;) kormény megvan még? ;) Amúgy -17 fok volt kint, csak ilyenkor még csal a műszer 3 fokot. :D ettől még az enyém jobban indul háálistennek, de ez a kelepelés nekem is megvolt, mikor két nap után indult... pár mpig :D A digit multiméterek (meg mindenféle digit kacat) a saját telepfeszültségük függvényében mérnek, minél gyengébb a telep annál többet mér.. :D ahha akkor elképzelhető, hogy a 14,4 csak a megszokott 13,8 , és az aksi feszültsége meg 11,8 körül lehetett... mindegy, feltettem tölteni, pezsgett elég rendesen, aztán levettem, és kétóra mulva visszatettem, majd nemsokára leveszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Max viszket, de arra meg vannak krémek... :blink: Novy, nem tetszik? Viszel egy gyújtásmodult, meg egy kölcsön ECU-t és hazahozod :rolleyes: néztem, de sok pénz kellene ehhez, kellene egy festéssel indítani...pl meg nemtudom mennyi pénzem lesz, minnél fiatalabbat szeretnék venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 ettől még az enyém jobban indul háálistennek, de ez a kelepelés nekem is megvolt, mikor két nap után indult... pár mpig :rolleyes: Nekem tegnap indult nagyon kehesen, először elkapta egyből, aztán tolattam ki szinte alapjáraton, közben fel a tompítottat, leesett 500-ig, mire ráléptem volna le is állt. Aztán csak kerregett, néha elkapta egy pillanatra, de aztán csak forgatta tovább. Nagyon nyögvenyelősen indult. Most már úgy csinálom, hogy elimdítom, aztán megyek becsukni a kiskutyát az előszobába, meg nyitni a kaput. Így megy olyan 1-2 percet amíg elkezdek tolatni, ez elég is neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nrob81 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Sziasztok!Szerintetek mitől lehet az, hogy a kocsi melegen gyorsításkor berángat elég rendesen, végig a gázadás alatt és ilyenkor alig gyorsul, meg néha állandó tempónál is. Ha szép lassan adom a gázt úgy gyorsítok akkor nem.Hidegen nem csinálja, csak üzemmeleg állapotban. Agr lezárva, folytószelep, alapjárati kitakarítva,injektortisztító volt beöntve, vákuumcsövek elvileg rendben, gyertyák 2 hónaposak. (X16XEL). Minden tippet várok, mert tanácstalan vagyok. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 néztem, de sok pénz kellene ehhez, kellene egy festéssel indítani...pl meg nemtudom mennyi pénzem lesz, minnél fiatalabbat szeretnék venni. Mi bajod a színével? Ezt legalább nem kell keresni a tecsóparkolóban, egyből kiszúrni. :rolleyes: Sziasztok!Szerintetek mitől lehet az, hogy a kocsi melegen gyorsításkor berángat elég rendesen, végig a gázadás alatt és ilyenkor alig gyorsul, meg néha állandó tempónál is. Ha szép lassan adom a gázt úgy gyorsítok akkor nem.Hidegen nem csinálja, csak üzemmeleg állapotban. Agr lezárva, folytószelep, alapjárati kitakarítva,injektortisztító volt beöntve, vákuumcsövek elvileg rendben, gyertyák 2 hónaposak. (X16XEL). Minden tippet várok, mert tanácstalan vagyok. Előre is köszi. Benzinszűrő volt cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nrob81 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Kb fél, háromnegyed éve, már megvan az új csak még nem tettem bele, hátha az injektortisztító lemar valami mocskot és azt fogja fel a régi.Ja amúgy nem az dugította el mert már előtte is ezt csinálta.Meg akkor hidegen is így tenne nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 :rolleyes: pálya Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 :blink: pálya http://pics.coldline.hu/pics/12699-20091221-yvQ5aH.jpg Mi ez Novy? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Mi ez Novy? :rolleyes: Seggencsúszás. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Seggencsúszás. :blink: úgy úgy, de azé figyeled van védőfelszerelés is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Sziasztok!Szerintetek mitől lehet az, hogy a kocsi melegen gyorsításkor berángat elég rendesen, végig a gázadás alatt és ilyenkor alig gyorsul, meg néha állandó tempónál is. Ha szép lassan adom a gázt úgy gyorsítok akkor nem.Hidegen nem csinálja, csak üzemmeleg állapotban. Agr lezárva, folytószelep, alapjárati kitakarítva,injektortisztító volt beöntve, vákuumcsövek elvileg rendben, gyertyák 2 hónaposak. (X16XEL). Minden tippet várok, mert tanácstalan vagyok. Előre is köszi. Gyanús a lambda, vagy légtömegmérő is, lehet Tech műszerrel kéne szervízben ránézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nrob81 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Gyanús a lambda, vagy légtömegmérő is, lehet Tech műszerrel kéne szervízben ránézni. Köszi, esetleg lehet más még amit kipróbálhatok műszer nélkül mielőtt elvinném? Sokba volt már a kocsi mostanság nekem....vagy hallottam hogy multiméterrel is meg lehet nézni valahigy pl a légtömegmérőt, vagy a lambdát ius? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Most, hogy ilyen hidegek vannak, filózok, hogy berakjak egy szobai fűtőventillátort az utastérbe, részben az utasteret fűteni, részben a motor melegedését gyorsítani, mert így azonnal nyomatom a fűtést, a víz is lassabban melegszik. Csak kicsit félek nehogy mire kimenjek a kocsi is égjen. Mondjuk ez a fogysztás szempontjából olyan sokat nem számítana. Garázsod van, ugye? Akkor tegyeél bele olyan időzítős-kapcsolós konnektorost, azt beállítod indulás előtt 1 órával, és mire indulsz meleg a gép. Vagy felkelsz, első utad a garázs , szobaventi power, és mire indulsz... :blink: Szerintem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Na, rájöttem (na persze kaptam is itt infót :rolleyes: ), mit csinálja, hogy az ajtók ne fagyjanak be: mivel szilikonzsírt nem tudtam szerezni, bevetettem a szilikon-sprayt: először csak a bal oldali ajtókat fújtam körbe szombaton, de mivel mára nem ragadtak be az ajtók így a jobb oldaliak és a hátsó ajtó is kapott belőle. És tényleg a jobb oldaliak kicsit ragadtak, de a balosok nem Átvertem a technikát... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 úgy úgy, de azé figyeled van védőfelszerelés is :D Jaj ne is mond tavaly mi is elmentünk a lányokkal, van egy üres telek, még ugrató is van a közepén repülsz vagy 3 métert. Volt egy tök jó csaj síelt lefele, gondoltam megmutatom, hogy öregember mégiscsak gyorsvonat, ráültem a ződ zsákra, aztán gyí utánna. Hát az a hülye picsa, nem leszúrta a botját ahogy leért? Aztán szerinted ki kapta a lába közé? :lol: Aztán, jaj, bocsi fájt? Nem *** meg, én erre gerjedek! :D Garázsod van, ugye? Akkor tegyeél bele olyan időzítős-kapcsolós konnektorost, azt beállítod indulás előtt 1 órával, és mire indulsz meleg a gép. Vagy felkelsz, első utad a garázs , szobaventi power, és mire indulsz... ;) Szerintem... :rolleyes: Csak beálló, de először fel kell szerelnem egy lengőaljzatot a kocsi fölé, mert a kiskutya mindent rág, a kültéri világításból, és megevett két izzót foglaltostól. :blink: Azon gondolodtam hogy egyik hátsó ablakot amelyik a fal fele van résnyire nyitvahagyom ott bemegy a kábel, aztán a rolóra teszek valami hőállót, és arra a ventit. Szerintem egy darab sima bútorlap is megteszi, az is bírja a meleget, legalábbis jobban mint a roló. Aztán kipróbálom mennyi idő alatt melegszik be, és lemegyek a pincébe bedugni indulás előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Na, rájöttem (na persze kaptam is itt infót :D ), mit csinálja, hogy az ajtók ne fagyjanak be: mivel szilikonzsírt nem tudtam szerezni, bevetettem a szilikon-sprayt: először csak a bal oldali ajtókat fújtam körbe szombaton, de mivel mára nem ragadtak be az ajtók így a jobb oldaliak és a hátsó ajtó is kapott belőle. És tényleg a jobb oldaliak kicsit ragadtak, de a balosok nem Átvertem a technikát... :D én nem vennék zsírt a gumikéderekre, mert sokáig tart azzal átkencézni, és koszolós is sprayval óvatosba, hogy az üvegekre ne menjen ;) Jaj ne is mond tavaly mi is elmentünk a lányokkal, van egy üres telek, még ugrató is van a közepén repülsz vagy 3 métert. Volt egy tök jó csaj síelt lefele, gondoltam megmutatom, hogy öregember mégiscsak gyorsvonat, ráültem a ződ zsákra, aztán gyí utánna. Hát az a hülye picsa, nem leszúrta a botját ahogy leért? Aztán szerinted ki kapta a lába közé? :blink: Aztán, jaj, bocsi fájt? Nem *** meg, én erre gerjedek! :lol: Csak beálló, de először fel kell szerelnem egy lengőaljzatot a kocsi fölé, mert a kiskutya mindent rág, a kültéri világításból, és megevett két izzót foglaltostól. :rolleyes: Azon gondolodtam hogy egyik hátsó ablakot amelyik a fal fele van résnyire nyitvahagyom ott bemegy a kábel, aztán a rolóra teszek valami hőállót, és arra a ventit. Szerintem egy darab sima bútorlap is megteszi, az is bírja a meleget, legalábbis jobban mint a roló. Aztán kipróbálom mennyi idő alatt melegszik be, és lemegyek a pincébe bedugni indulás előtt. háde gecc, te mentél alá nem? örülj, hogynem esett el ütötte be a fejét, és perelt be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Jaj ne is mond tavaly mi is elmentünk a lányokkal, van egy üres telek, még ugrató is van a közepén repülsz vagy 3 métert. Volt egy tök jó csaj síelt lefele, gondoltam megmutatom, hogy öregember mégiscsak gyorsvonat, ráültem a ződ zsákra, aztán gyí utánna. Hát az a hülye picsa, nem leszúrta a botját ahogy leért? Aztán szerinted ki kapta a lába közé? :blink: Aztán, jaj, bocsi fájt? Nem *** meg, én erre gerjedek! :lol: Csak beálló, de először fel kell szerelnem egy lengőaljzatot a kocsi fölé, mert a kiskutya mindent rág, a kültéri világításból, és megevett két izzót foglaltostól. <_ Király család :D < Azon gondolodtam hogy egyik hátsó ablakot amelyik a fal fele van résnyire nyitvahagyom ott bemegy a kábel, aztán a rolóra teszek valami hőállót, és arra a ventit. Szerintem egy darab sima bútorlap is megteszi, az is bírja a meleget, legalábbis jobban mint a roló. Aztán kipróbálom mennyi idő alatt melegszik be, és lemegyek a pincébe bedugni indulás előtt. Ez a beszéd :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Jaj ne is mond tavaly mi is elmentünk a lányokkal, van egy üres telek, még ugrató is van a közepén repülsz vagy 3 métert. Volt egy tök jó csaj síelt lefele, gondoltam megmutatom, hogy öregember mégiscsak gyorsvonat, ráültem a ződ zsákra, aztán gyí utánna. Hát az a hülye picsa, nem leszúrta a botját ahogy leért? Aztán szerinted ki kapta a lába közé? :blink: Aztán, jaj, bocsi fájt? Nem *** meg, én erre gerjedek! :lol: Csak beálló, de először fel kell szerelnem egy lengőaljzatot a kocsi fölé, mert a kiskutya mindent rág, a kültéri világításból, és megevett két izzót foglaltostól. :rolleyes: Azon gondolodtam hogy egyik hátsó ablakot amelyik a fal fele van résnyire nyitvahagyom ott bemegy a kábel, aztán a rolóra teszek valami hőállót, és arra a ventit. Szerintem egy darab sima bútorlap is megteszi, az is bírja a meleget, legalábbis jobban mint a roló. Aztán kipróbálom mennyi idő alatt melegszik be, és lemegyek a pincébe bedugni indulás előtt. Miért nem fúrod át az taposót a 3 eres MT kábelnek és belül odacsavarozol önmetszővel egy falonkívüli dugaljat? :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts