renzso Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Sokan kritizáltátok illetve vitattátok, hogy a Baumgartner tehetséges-e vagy sem. Igen vannak a F3000-ben nála jobbak, meg sohasem volt első meg ilyenek. Én nem akarom védeni, de a F1 az teljesen más. Az Opel 16V racinget sem illdomos összehasonlítani egy wrc-vel. De hát álljon itt egy bizonyíték, a Mercedes Junior versenyében egy bizonyos Heinz-Harald Frentzen szanaszét vert egy ma jól csengő Michael Schumachert. Az f1-es teljesítményüket meg ugye ismerjük. Én ezzel nem azt akartam mondani, hogy el vagyok ájulva a Baumgártnertól, sőt nem etikus, hogy állambácsi befizeti, mert adná a sikerspoirtágakra pl kajak-kenu, kézilabda, vizilabda stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Felkerült az autó 2004-es designterve a honlapomra! Aki ráér nézze meg! Aztán várom a javító kritikát... :) www.opel16v.hu (news rovat) Örülök, hogy jól állsz anyagilag! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Renzso! >Én ezzel nem azt akartam mondani, hogy el vagyok ájulva a Baumgártnertól, sőt nem etikus, hogy állambácsi befizeti, mert adná a sikerspoirtágakra pl kajak-kenu, kézilabda, vizilabda stb. Na kb. Én is erről beszéltem. Nem etikus. Tudom, sokan mondják, örüljünk hogy végre valaki képviseli az országot ebben a nagy cirkuszban is, de Én mégis azt mondom, hogy ne ilyen áron, és ne ilyen pofátlanul... Nekem lesülne a pofámról a bőr, ha apám befizetne egy WRC-be a Rallye OB-ra, és nem tudnék az elsők között lenni (mert nem tudnék még, hiszen nem sok tapasztalatom van azon a téren). Inkább először konyhapénzen megyek amatőrben, és megvárom amíg lesz lehetőségem beülni pl. egy viharvert Suzukiba a Gyorsasági OB-n, és ha ott bizonyítottam, akkor gondolkodom tovább... Nem találtad el, szarul állok anyagilag. Ez a design nem azért van, mert nincs mire költeni a pénzem, hanem mert enélkül azt a kevés szponzort sem tudtam volna megfogni, ami van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Gabi jo lesz ez a design! Mikor csodálhatjuk meg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Felkerült az autó 2004-es designterve a honlapomra! Aki ráér nézze meg! Aztán várom a javító kritikát... :lol: www.opel16v.hu (news rovat) Nekem is tetszik a design. Jol mutat majd a gumifüstben :) Sok sikert. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Bár a wrc autók között talán nincs olyan különbség mint a f1-es kocsik között.Esetekben több 100 Le. Egyébiránt a Farkasházi a Heti7-esben szépen levezette, hogy hol is áll a Minardi. Edzésidőket hasonlított össze. Az elsőhöz képest a Jordan cca 2 másodperccel volt lassúbb, míg a Minardi a Jordantól volt 2 másodpercre. Ez azt jelenti, ha a Jordan javul 2-őt akkor első, ha a Minardi javul ugyan annyit akkor 9-ik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Gabi!! Az kocsi így aztán igazi csajozóssá válik!!! Sok sikert vele, mind sport mind a csajozás terén!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Renzso! Nem találtad el, szarul állok anyagilag. Ez a design nem azért van, mert nincs mire költeni a pénzem, hanem mert enélkül azt a kevés szponzort sem tudtam volna megfogni, ami van. :) Ha gondolod alkalom adtán beszéljünk, és megint futok neked 1 kört szponzor ügyben + pár sörért szívesen szponzorállak:))) Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Blau! Köszi, jó haver vagy! :lol: Ha van még szponzornakvaló, akkor szívesen látom, van még az autó oldalán hely... Talán még egy kicsi hátul is akad. :D Sajna az összefutás most nem aktuális, mert még vizsgaidőszakom van, de január vége felé majd rádcsörgök, aztán megbeszélünk valamit. Renzso! Nekem nem kell ahhoz autó, hogy a csajok rajongjanak értem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Renzso! Nekem nem kell ahhoz autó, hogy a csajok rajongjanak értem... :D jajjjjjj, Te Casanova, a múltkor még a legyet is röptibe :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Laci4! Kössz a versenyt! Jó volt nem?! Elég sok infót tudtam meg ebből a kis gyorsulásból! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Renzso! Ne kötözködj! :) Nem kedvelem az animal-t, inkább maradok a lányoknál. :lol: Peti! Gyorsulgatunk, gyorsulgatunk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Gabi Bá! Én is beállok a sorba ...nekem is tetszik a new design terv...csak csinád is meg :) Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Örülök hogy mindenkinek tetszik a design, akkor jól kitaláltam. :) A megvalósításban nem lesz hiba, március elejére, a Szlalompartyra kész lesz. Remélem addigra az új motorral, új váltóval és az új kipufogórendszerrel tudom kényeztetni a pálya szélén állókat... :D Ja, és remélem idén nem fogok eltévedni a bólyák között... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Van egy jó cikk a totalcar-on a hűtőfolyadékokról: "... Az autókban használatos hűtőfolyadék etilénglikol és desztillált víz keveréke. Rendszerint kilóra mérik, megnyalintva édeskés, hosszan megmaradó, gusztustalan utóízzel. Mérgező, a jelzés nélküli flakonokban kidobott maradék a hajléktalanok és guberálók egyik jellemző halálozási oka. ..." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2004 Birom a Total Car-os srácokat rendesen odapörkölnek minden nyavajásnak! Aki megérdemli az meg is kapja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Renzso! Ne kötözködj! :lol: Nem kedvelem az animal-t, inkább maradok a lányoknál. :D Peti! Gyorsulgatunk, gyorsulgatunk? :lol: Igen kiváncsi voltam,hogy mit tud egy 92-es technika a 96-ossal szemben :lol: A várt eredményt kaptam : 96-os jobb de azért én sem szégyenkezhettem :) Ott voltam mindíg mellette..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Ejjjj........ Elfelejtettem bejelentkezni :oops: Igen kiváncsi voltam,hogy mit tud egy 92-es technika a 96-ossal szemben :lol: A várt eredményt kaptam : 96-os jobb de azért én sem szégyenkezhettem :) Ott voltam mindíg mellette..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Ejjjj........ Elfelejtettem bejelentkezni :oops: Kivel gyorsultál???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 opel16v megvan a cuccod, ott figyel a csomitartóban, mikor talizunk??? a motorolaj már kockára fagyott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Kivel gyorsultál????ehh sasszem, lapteteje! :evil: :evil: :evil: Laci4! Kössz a versenyt! Jó volt nem?! Elég sok infót tudtam meg ebből a kis gyorsulásból! ja, és lécci ne idézzétek már vissza az egész kibaszott thread-et csak azt amire reagáltok! :x :x :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 lassan megint lesz egy kis hó a csúszkáláshoz!! bár most megint nem esik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 ja, és lécci ne idézzétek már vissza az egész kibaszott thread-et csak azt amire reagáltok! :x :x :evil: :evil: Csak nyugi!!! jól csináltam??? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 jól csináltam??? :oops: nem :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 ha nem, hát nem... mikor lesz lurdy tali legközelebb??? vagy most nagyon hideg van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts