daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Fater is így van a hótolással... meg azzal az ifával.. Unja rohadtul, de nekem tetszett. Te melyik vonalon nyomod? Fú emléxek amikor a balatonon voltunk általános suli 1 osztályban, akkor a táborhely a sín mellett volt.. kiraktunk mindíg 1 rakás aprópénzt. 1 pár még mostis megvan belőlük :blink: Régen de sokat jártam IC-vel.... Debrecen meg Bp nyugati között.. De már annak vége. Hozz be kintről havat, tedd rongyba és tekerd rá. Az sztem zsibbasztaná. :lol: És nem fájna annyira. Déli-fehérvár, Komárom-fehérvár, Tapolca-fehérvár, Pusztaszabolcs-fehérvár. :D Gyakorlatilag az össze fehérvári csomópontba csatlakozó vonalon nyomjuk. Amúgy nem mozdonyvezető vagyok vagy mittom, csak néha megállítunk egy tehert, hogy "vigyé má el a jelzőig plz." :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Pénteken az összes műszaki E4-es csoda megadta magát a minusz 9-11 foknak ;) az egyetlen ami beindult komolyabb erőltetés nélkül az az unokabátyám leharcolt Ifája volt.. ;) :D Én meg az exre b#ctam volna a mocitetőt :blink: vagy valami mást csak kegyetlenül nagyot koppanjon.. :D Ott volt az anyja is meg az apja is... bár rájuk is rá kell vágni ;) Sok hülye picsa...megszomorítja néha az életet. Háh...most is van 1 pár.. Akik elől menekülni kell.. 1 konkrétan megkérdezte hogy mikor megyünk autókázni?? és hozzátette hogy: de úgyse autókázás lesz belőle.. :rolleyes: Kössssszzz nem..... :lol: bezzeg majd ha kiolvad, sokkal jobban fáj Van elég hóóóó :D :D :lol: Déli-fehérvár, Komárom-fehérvár, Tapolca-fehérvár, Pusztaszabolcs-fehérvár. ;) Gyakorlatilag az össze fehérvári csomópontba csatlakozó vonalon nyomjuk. Amúgy nem mozdonyvezető vagyok vagy mittom, csak néha megállítunk egy tehert, hogy "vigyé má el a jelzőig plz." :lol: Jaaaa éértem ;) Amúgy van 1 csomó "rajongótok". Ilyen máv rajongók.. esőben,hóban,ködben,fagyban,1000fok melegben kiállnak kamerázni meg fotózni az elsurranó vonatot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ja igen. Isten áldja meg magyarországot, hogy ilyen jó időjárásunk van. Olyat drifteltem ma. :blink: Valahogy nem éreztem azt a 6%-os fékerőkülönbséget a kézifékben, amit műszaki állapotfelmérésen mértek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Vagy lődd combon magad és már nem is fog fájni az újjad. :blink: Ha lüktet az jó mert gyógyul. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ja igen. Isten áldja meg magyarországot, hogy ilyen jó időjárásunk van. Olyat drifteltem ma. ;) Valahogy nem éreztem azt a 6%-os fékerőkülönbséget a kézifékben, amit műszaki állapotfelmérésen mértek. :rolleyes: jeeee, és még aztmondták műszakin h szar a kézim :blink: :lol: :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Sok hülye picsa...megszomorítja néha az életet. Háh...most is van 1 pár.. Akik elől menekülni kell.. 1 konkrétan megkérdezte hogy mikor megyünk autókázni?? és hozzátette hogy: de úgyse autókázás lesz belőle.. :rolleyes: Kössssszzz nem..... :blink: Hát ebben a jó kis klímában én sem az autóban hagynám magam :lol: :D de ha jó a macsek biztos ki nem hagynám ;) csak inkább valami melegebb helyen.. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Jaaaa éértem :D Amúgy van 1 csomó "rajongótok". Ilyen máv rajongók.. esőben,hóban,ködben,fagyban,1000fok melegben kiállnak kamerázni meg fotózni az elsurranó vonatot ;) Tudom. Múltkor egyik bagázstól megkérdeztem, hogy: "láthatósági mellény? engedély?" Aztán elmentek. :rolleyes: :blink: :lol: A nyílt vonalon az adott körzet őrhelyében tudniuk kell hogy ott vannak, bejegyzést is tenni kell erről a forgalmi naplóba, valamint ugye a láthatósági mellény kötelező a nyílt vonalon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 :rolleyes: :blink: Te mennyivel mentél egy helyben? Én 120-szal. Új rekord. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 na ja kézifék, ha így fogna nyáron is :rolleyes: téli felni: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=cdf48621f...&aid=150447 http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150447&am...05885&sort= itt lakom: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=cdf48621f...&aid=150447 http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150447&am...05888&sort= http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150447&am...05889&sort= porigültetve :blink: : http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150447&am...05890&sort= Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Tudom. Múltkor egyik bagázstól megkérdeztem, hogy: "láthatósági mellény? engedély?" Aztán elmentek. :D ;) :D A nyílt vonalon az adott körzet őrhelyében tudniuk kell hogy ott vannak, bejegyzést is tenni kell erről a forgalmi naplóba, valamint ugye a láthatósági mellény kötelező a nyílt vonalon. ;) :rolleyes: :blink: :lol: :D úúúristen... ez ennyire hivatalos? Amikor régen jártam fel pestre 1 párszor találkoztam ilyen fotósokkal... csak azt nem értem mi a jó bennük. Mindegyik ugyanúgy néz ki. Na jó a régi meg a remot között van 1 kis különbség, meg a papagáj és cirmos és a régi szilik között is van különbség... de akkorsem vágom mi értelme van ;) főleg ha ilyen sokat járni kell utánna. Hát ebben a jó kis klímában én sem az autóban hagynám magam :D :lol: de ha jó a macsek biztos ki nem hagynám ;) csak inkább valami melegebb helyen.. :lol: :) áááá... Nem jó.. vagyis hát... genyó leszek: "tüzet moslékkal is lehet oltani", de... annyira nem nagy még a láng és víz is van... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Te mennyivel mentél egy helyben? Én 120-szal. Új rekord. :rolleyes: :blink: kétéve 160 5.ben :lol: am kezd meghalni nekem is az aksi.. ma már sokat tekert, mire beindult... és lasabban mint eddig illetve már tudom, milyen az mikor szar a hidrotőke, mert most hidegindítással egyik kopácsolt úgy 6 mpig :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 kétéve 160 5.ben :rolleyes: am kezd meghalni nekem is az aksi.. ma már sokat tekert, mire beindult... és lasabban mint eddig illetve már tudom, milyen az mikor szar a hidrotőke, mert most hidegindítással egyik kopácsolt úgy 6 mpig :S Ez csak harmadik majdnem tiltás. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 na ja kézifék, ha így fogna nyáron is :D téli felni: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=cdf48621f...&aid=150447 http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150447&am...05885&sort= itt lakom: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=cdf48621f...&aid=150447 http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150447&am...05888&sort= http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150447&am...05889&sort= porigültetve ;) : http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150447&am...05890&sort= :rolleyes: legjobb.... tuningszánka :blink: Amúgy szép vidéken laksz. Itt felém minden csak síkság... sehol domb vagy hegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Te mennyivel mentél egy helyben? Én 120-szal. Új rekord. :rolleyes: :blink: én keresztben közlekedtem, nem egyhelyben pörgettem a kereket :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 áááá... Nem jó.. vagyis hát... genyó leszek: "tüzet moslékkal is lehet oltani", de... annyira nem nagy még a láng és víz is van... :blink: Annyira csúnya? :rolleyes: Itt felém minden csak síkság... sehol domb vagy hegy ;) Menj ki Hármashegyaljára ;) az elég nagy domb :D más kérdés hogyan jutsz fel.. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ez csak harmadik majdnem tiltás. :blink: akkor miért rekord? :rolleyes: nekem 120nál tilt 3.ba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Annyira csúnya? :D Menj ki Hármashegyaljára :lol: az elég nagy domb :lol: más kérdés hogyan jutsz fel.. ;) :D annyira nem csúnya, de valahogy az ilyen nőket kerülöm... Meghogy "járni" ;) akar velem... de csak AKAR és egyből dobja a pasiját, aztán amikor beszélgetünk és rápillantok másik lányra már így néz: :rolleyes: :blink: :lol: Zsuzsivonattal... :D kár hogy nem jár. Fel a dombra meg... Háh ott a hótoló ifa.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 én keresztben közlekedtem, nem egyhelyben pörgettem a kereket :D ;) Utána én is a nyílt utcán keresztbeálltam. Volt néző egyből. :rolleyes: akkor miért rekord? :lol: nekem 120nál tilt 3.ba Mert eddig 100 volt a max egyhelyben, sajnos túl jók a téliek még. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 :rolleyes: :blink: :lol: :D úúúristen... ez ennyire hivatalos? Amikor régen jártam fel pestre 1 párszor találkoztam ilyen fotósokkal... csak azt nem értem mi a jó bennük. Mindegyik ugyanúgy néz ki. Na jó a régi meg a remot között van 1 kis különbség, meg a papagáj és cirmos és a régi szilik között is van különbség... de akkorsem vágom mi értelme van ;) főleg ha ilyen sokat járni kell utánna. áááá... Nem jó.. vagyis hát... genyó leszek: "tüzet moslékkal is lehet oltani", de... annyira nem nagy még a láng és víz is van... :D Csak kétfajta szili létezik. Az első széria, meg a második. :D Az első szériából 1000db-ot felújítottak, az új szériásoknak meg 3xxx a számuk, nem mint a régieknek, amiknek 1xxx. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Csak kétfajta szili létezik. Az első széria, meg a második. :blink: Az első szériából 1000db-ot felújítottak, az új szériásoknak meg 3xxx a számuk, nem mint a régieknek, amiknek 1xxx. :rolleyes: Ja, oké... én színezésre gondoltam. a kék, aztán az ami a balatonnál jár az amit mondtál a 3xxx-es, meg a 2ezer felettiek. Azok sem teljesen kék színűek. De ott az 1139-es... az miféle? az is valami felújított... érdekes annak is az orrán a festés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 annyira nem csúnya, de valahogy az ilyen nőket kerülöm... Meghogy "járni" :D akar velem... de csak AKAR és egyből dobja a pasiját, aztán amikor beszélgetünk és rápillantok másik lányra már így néz: :rolleyes: :blink: :lol: Jó is az olyan ;) ha megunod stírölöd az összes többi nőt és szépen lelép ;) hát én ki nem hagynám ;) :D Utána én is a nyílt utcán keresztbe álltam. Volt néző egyből. ;) Na rám is pislogtak páran, volt pár kereszteződés ahol mindenhova mentek csak nem az úton :D én meg sutty egy kézi és már irányban is volt a maci.. :lol: :lol: Ha már munkanélküli lettem legalább ennyi élvezetem legyen ebben a napban.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Jó is az olyan ;) ha megunod stírölöd az összes többi nőt és szépen lelép :D hát én ki nem hagynám :rolleyes: :blink: Ez...? Mint a pióca :lol: Mondjuk ami jó hogy 97es fehér 1.4es Caravanjuk van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Jaaaaaj nekem. Úgy rábactam az újjamra az autó ajtaját, hogy majd sírva fakadtam. Most szép fekete és úgy nyilaldos, hogy el kell üvöltsem magam. Egyszer a fönököm a kezére húzta a Boxer tolóajtóját. :rolleyes: Üvöltött mint állat, én meg hátranéztem a kormány mögül, mondom jé, 4 ujj bent van 1 Józsi meg kint. :lol: :D De a legjobb amikor az öregek úgy kapszkodnak ki a kocsiból, hogy hátranyúlva megfogják a B oszlopot hátul meg a mami a kezükre bacca az ajtót. :blink: Jaj de sokszor láttam ilyet, aztán meg összevesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ez...? Mint a pióca :rolleyes: Annyira ragaszkodik vagy úgy le tud szívni? :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Annyira ragaszkodik vagy úgy le tud szívni? :rolleyes: :blink: Vagy olyan nyálkás.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts