spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 még mindig felni szélesség és et függő a dolog leginkább :huh: 7x16 et35 simán jó nem nagy ültetéssel..et40 meg mindenhogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 még mindig felni szélesség és et függő a dolog leginkább :lol: 7x16 et35 simán jó nem nagy ültetéssel..et40 meg mindenhogy Akkor egész jó. Nekem régebben azt mondta 1 ismerős hogy 14estől nagyobb nem megy be alá... és ahogy néztem a kerékjáratot nemnagyon hittem el. Hú... Uncsim kadettján B manta felnik vannak.. ott mondta az et számot.. de már nemnagyon emléxek rá. :lol: Ránézésre nem gondoltam volna hogy olyan mély.. Az már inkább gumi függő 16" +offroad gumi már nem megy be :huh: Peressel biztos. :angry: ha majd 1szer valamikooor... tennék alá egy nagy felnit tuti peressel tenném :D Ma se centiztettük ki a téliket.Na de a héten már tuti!! ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Nekem 6,5" et 38 van alatta és a dobbetétbe beleér, ezért a betét csak télen van benn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Ilyen felni.. csak neki Mantásan van megfestve. Nekem 1es Golf felnik a téli gumin és az van pontosan így megfestve. :huh: arról akarok már képet adni be ha felkerülnének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Akkor én kilógok a sorból a téli felnimmel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 az enyém üresen ilyen :lol: hátsó hangszóró meg 16os ...és a másik gumis átvezetésen megy a hangnak a vezetékei, nem azon, amelyik jelölve van a képen, mert ott a hátsó ablakmosó csöve megy át. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 ...és a másik gumis átvezetésen megy a hangnak a vezetékei, nem azon, amelyik jelölve van a képen, mert ott a hátsó ablakmosó csöve megy át. :lol: Oké, már Dáwid írta. :D Nem azért karikáztam be hogy pont azon a jobboldalin megy át, hanem azért karikáztam hogy mutassam, hogy mire gondoltam a gumis vacak szavak alatt. ;) Meg a jobboldali jobban látszik mint a bal :huh: De igazatok van :angry: Amúgy ma ahogy nyírábrányból kikanyarodtam a 48asra, elhúzott egy Rover, és az első kerékjáratából kékes füst áradt...de nagyon keményen. És fura szaga volt. Kicsit kuplung szagra hasonlított de mégsem. Inkább olyan izé volt...mint a kukinak a szaga.. az a puf@sztott kukorica izé. :lol: olyasmi volt. Szerintetek mi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Amúgy ma ahogy nyírábrányból kikanyarodtam a 48asra, elhúzott egy Rover, és az első kerékjáratából kékes füst áradt...de nagyon keményen. És fura szaga volt. Kicsit kuplung szagra hasonlított de mégsem. Inkább olyan izé volt...mint a kukinak a szaga.. az a puf######tott kukorica izé. :lol: olyasmi volt. Szerintetek mi volt? Szerintem a fék, nem ment vissza a betét a helyére vagy valami ilyesmi. Cobra11, most ugrattak be egy kamion rakterébe, ami aztán frontálisan ütközöt egy másikkal. Mindenki örül, nem tom mi lett a szolgálati Bömössel, meg a szembejövő kamion sofőrjével? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Szerintem a fék, nem ment vissza a betét a helyére vagy valami ilyesmi. Cobra11, most ugrattak be egy kamion rakterébe, ami aztán frontálisan ütközöt egy másikkal. Mindenki örül, nem tom mi lett a szolgálati Bömössel, meg a szembejövő kamion sofőrjével? :huh: Ja a Cobra11et azért utálom mert mindíg astrákat vagy 2es Golfokat törnek benne :lol: Amúgy lehet fék... de nagyon kemény volt..és nem értem hogy nem vette észre az illető. Kente vagy 140el.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Ja a Cobra11et azért utálom mert mindíg astrákat vagy 2es Golfokat törnek benne :lol: Amúgy lehet fék... de nagyon kemény volt..és nem értem hogy nem vette észre az illető. Kente vagy 140el.. Akkor lehet csak melegítette a gumikat, az első már jó meleg lehetett. Nyáron mentünk melózni és Szlovákiában hatalmas dugóba kerültünk egy baleset miatt vagy 2 órát araszoltunk, mindenki türelmetlen volt már, teherautók közé beszorulva ment előttünk egy kis kocsi talán Renault és mivel nem látott előre hogy mi a túró lehet jobbra-balra sazzézott. Kérdem ez meg mit csinál? Valaki beszót .: melegíti a gumikat! Ekkor már órák óta csigáztunk ezer fokban alig haladtunk, volt akkora röhögés mint állat. Mellékerültünk a kanyarodósávban, szegény nem értette mit nyeritt rajta egy Boxernyi köműves-segédmunkás. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Akkor lehet csak melegítette a gumikat, az első már jó meleg lehetett. Nyáron mentünk melózni és Szlovákiában hatalmas dugóba kerültünk egy baleset miatt vagy 2 órát araszoltunk, mindenki türelmetlen volt már, teherautók közé beszorulva ment előttünk egy kis kocsi talán Renault és mivel nem látott előre hogy mi a túró lehet jobbra-balra sazzézott. Kérdem ez meg mit csinál? Valaki beszót .: melegíti a gumikat! Ekkor már órák óta csigáztunk ezer fokban alig haladtunk, volt akkora röhögés mint állat. Mellékerültünk a kanyarodósávban, szegény nem értette mit nyeritt rajta egy Boxernyi köműves-segédmunkás. :lol: :lol: :D Igen... 1 idő után már a szenvedés negatív fogalma átmegy a pozitív irányú szenvedésbe. ;) Hú..ezt tényleg én írtam? :huh: de szép volt... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Nagyon langyi ma a fórum... :lol: mi van mindenki forralt borozik a főtéren? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Nagyon langyi ma a fórum... :lol: mi van mindenki forralt borozik a főtéren? :huh: ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 behalt a cater rakodó, és így egy pár napot megint itthon töltök... No ;) minden behal a hétvégére? :huh: Nálam csak a csille motorja fürstölt le :blink: :) legalább lesz időm holnap felkészíteni a kocsit a keddi műszakirareráré.. :P (bocs, csak megittam egy sört.. :) :( :lol: ) Nemtok róla... haverom amikor próbálta azt mondta hogy szerinte az, mert kb a szervós autót ilyen könnyű tekerni... de ebbe nincs szervó.. legalábbis én nem láttam még benne sehol. :angry: Háwazze :D nem igaz, hogy nem tűnik fel hány ékszíj szaladgál a főtengely tárcsáján.. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Háwazze :lol: nem igaz, hogy nem tűnik fel hány ékszíj szaladgál a főtengely tárcsáján.. :huh: :angry: Legjobb lesz ha megnézzük! Kérünk képet a motortérről! :D Bakker lehet nekem is van szervóm? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 No :lol: minden behal a hétvégére? :huh: Nálam csak a csille motorja fürstölt le :D ;) legalább lesz időm holnap felkészíteni a kocsit a keddi műszakirareráré.. :) (bocs, csak megittam egy sört.. :angry: :blink: :lol: ) egy sör nem sör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Legjobb lesz ha megnézzük! Kérünk képet a motortérről! :angry: Bakker lehet nekem is van szervóm? :huh: :) :lol: Nincsen benne szervó..csak fura hogy beinog a motor amikor tekerem a kormányt... De nincs ebbe..há tudnám ha lenne. :lol: Hát most már nemnagyon fogok kimenni hideg is van meg a garázsba is van... aztán a garázs meg kint van a hidegben :blink: Ékszíjbú meg van generátoré egy sör nem sör Dájól mondtad! :) Amúgy mi a véleményetek a QH fékbetétekről? naon szar? Nézegetek itt mindenféle alkatrészárakat...aztán van hogy ledöbbenek. Kompletten egy BOSCH generátor 129Ezer Forint. ( persze vadiúj cuccok ) Vagy első lökös... újonan 13ezer Forint...hátsó viszont 25ezer. Viszont olyan lökhárító mint az enyém,amibe lehet ködlámpát tenni ( nemtommé 95ös GLS lökhárítónak írja,pedig enyém 93as GL :D ) már 27ezer Forint Ajtóemelő teleszkóp pedig 3500 Ft... Ez nem is hülyeség.. Lehet megvan mit veszek karácsonyra az autónak? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Nagyobb motornál nem lehetne érezni? ;) Nemtom... én abból indultam ki hogy egy kis mociba ha nagyon jóminőségű benzint öntesz akkor nem lesz semmi változás, ha egy nagy mociba öntöd akkor jobban megy. Nemtom :angry: minden motoron érezni a hatását, és hallani a hangját, rugalmasabban lehet vezetni. No :blink: minden behal a hétvégére? :huh: Nálam csak a csille motorja fürstölt le :) :) legalább lesz időm holnap felkészíteni a kocsit a keddi műszakirareráré.. ;) (bocs, csak megittam egy sört.. :( :P :lol: ) Háwazze :D nem igaz, hogy nem tűnik fel hány ékszíj szaladgál a főtengely tárcsáján.. :lol: ;) mi mennyi? ;) ugyan annyi szíj, csak nem ugyan olyan :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 :huh: Nincsen benne szervó..csak fura hogy beinog a motor amikor tekerem a kormányt... De nincs ebbe..há tudnám ha lenne. :lol: Hát most már nemnagyon fogok kimenni hideg is van meg a garázsba is van... aztán a garázs meg kint van a hidegben ;) Ékszíjbú meg van generátoré Dájól mondtad! :angry: Amúgy mi a véleményetek a QH fékbetétekről? naon szar? Nézegetek itt mindenféle alkatrészárakat...aztán van hogy ledöbbenek. Kompletten egy BOSCH generátor 129Ezer Forint. ( persze vadiúj cuccok ) Vagy első lökös... újonan 13ezer Forint...hátsó viszont 25ezer. Viszont olyan lökhárító mint az enyém,amibe lehet ködlámpát tenni ( nemtommé 95ös GLS lökhárítónak írja,pedig enyém 93as GL :lol: ) már 27ezer Forint Ajtóemelő teleszkóp pedig 3500 Ft... Ez nem is hülyeség.. Lehet megvan mit veszek karácsonyra az autónak? :D én nem vennék se QH-t se HQ-t más tőlük származó alakatrésszel már volt gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 :huh: Nincsen benne szervó..csak fura hogy beinog a motor amikor tekerem a kormányt... De nincs ebbe..há tudnám ha lenne. :lol: Hát most már nemnagyon fogok kimenni hideg is van meg a garázsba is van... aztán a garázs meg kint van a hidegben ;) Ékszíjbú meg van generátoré Dájól mondtad! :angry: Amúgy mi a véleményetek a QH fékbetétekről? naon szar? Nézegetek itt mindenféle alkatrészárakat...aztán van hogy ledöbbenek. Kompletten egy BOSCH generátor 129Ezer Forint. ( persze vadiúj cuccok ) Vagy első lökös... újonan 13ezer Forint...hátsó viszont 25ezer. Viszont olyan lökhárító mint az enyém,amibe lehet ködlámpát tenni ( nemtommé 95ös GLS lökhárítónak írja,pedig enyém 93as GL :lol: ) már 27ezer Forint Ajtóemelő teleszkóp pedig 3500 Ft... Ez nem is hülyeség.. Lehet megvan mit veszek karácsonyra az autónak? :D qht nem vennék semmiből... sőt utángyári lökösöket sem...akkor már egy jóféle bontott 10-20pénzért...mégiscsak gyári, mégiscsak hibátlan. tök más az anyaguk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 én nem vennék se QH-t se HQ-t más tőlük származó alakatrésszel már volt gond. Akkor csak jól emlékeztem hogy írták már hogy rossz... Néztem a fékbetéteket.. QH fékbetét 4ezer Forint...egyéb normális minőségű cuccos pedig 8-10ezer Forint között van. qht nem vennék semmiből... sőt utángyári lökösöket sem...akkor már egy jóféle bontott 10-20pénzért...mégiscsak gyári, mégiscsak hibátlan. tök más az anyaguk... de utángyártott teleszkópot csomagtartóajtóhoz? Azt...? :huh: A gyárim már megadta magát...aztán bontóbol szereztem bele ingyen 1et tavasszal... Aztán, már most leengedi az ajtót. Nyáron meg éppenhogy megtartja, sőt kicsit vissza is engedi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Akkor csak jól emlékeztem hogy írták már hogy rossz... Néztem a fékbetéteket.. QH fékbetét 4ezer Forint...egyéb normális minőségű cuccos pedig 8-10ezer Forint között van. de utángyártott teleszkópot csomagtartóajtóhoz? Azt...? :huh: nemtom, én gyári bontottat raktam abból is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 qht nem vennék semmiből... sőt utángyári lökösöket sem...akkor már egy jóféle bontott 10-20pénzért...mégiscsak gyári, mégiscsak hibátlan. tök más az anyaguk... Gyári bontott lökössel az a gáz hogy szép feketét nem találsz, már mind kimattult. És sajnos nekem tavaszra-nyárra lekopik a motip réteg, és sajnos normális lökösök után kell néznem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 nemtom, én gyári bontottat raktam abból is :lol: az a baj hogy én is :huh: aztán ha valami nehéz cuccost teszek bele szenvedek mert 1ik kézzel tartani a nehéz cuccost, másikkal meg a csomagtartóajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Nekem 6,5" et 38 van alatta és a dobbetétbe beleér, ezért a betét csak télen van benn. Csáooo! Minden nyáron, kerékcsere alkalmával kiveszed a dobot belőle? Ha igen, akkor ez a függőség :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts