spzoli Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 Hát nem tudom, ki tudja? :huh: én tudom. c36get...
zotya975 Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 én tudom. c36get... Aham, Lotus Omega. Kérhetném a Jézustól? Egész évben jó voltam.Klikk! :huh:
Novy Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 dehát azá kettő is van rajta, az már csak dob vmit rajta :lol: :lol: :D :huh: egyébként ha rendesen van olajozva, akkor nemnyel be jelentősen több port ;) más hegeszteni kell a kipufogót, de nem tudom leszedni a helyéről. tuti 100 hogy elég levenni az aksisarukat?? elektromos azaz co hegesztővel lenne hegesztve.
zotya975 Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 dehát azá kettő is van rajta, az már csak dob vmit rajta :lol: :lol: :D :huh: egyébként ha rendesen van olajozva, akkor nemnyel be jelentősen több port ;) más hegeszteni kell a kipufogót, de nem tudom leszedni a helyéről. tuti 100 hogy elég levenni az aksisarukat?? elektromos azaz co hegesztővel lenne hegesztve. Nem tudom, én trafóval heggesztettem a rugótányért, azt tanácsolták, hogy vegyem le a sarukat meg tegyem minél közelebb a csipeszt a hegesztés helyéhez. Még műkszik minden. :angry:
Novy Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 Nem tudom, én trafóval heggesztettem a rugótányért, azt tanácsolták, hogy vegyem le a sarukat meg tegyem minél közelebb a csipeszt a hegesztés helyéhez. Még műkszik minden. :huh: akkor rendben lesz nekem is minden úgy a co is ugyanúgy hegeszt, csak gázzal védi az oxidációtól, nem salakkal. kössz :lol:
zotya975 Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 akkor rendben lesz nekem is minden úgy a co is ugyanúgy hegeszt, csak gázzal védi az oxidációtól, nem salakkal. kössz :huh: Nincs mit, kilyukadt a dob?
Reeckatee Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 http://www.vezess.hu/teszt/teszt_opel_astra_2_0/21807/ Első teszt neten
djafus Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 Sziasztok! A kérdésem a következő. 97' kombi astra csomagtartójába szeretnék hangszórót, jól gondolom, hogy 13cm átmérőjű hangszóró kell bele? A kábelezés hogyan vihető előre? Még nem mertem szétszedni a csomagtérajtó burkolatát, de mivel a fék lámpa kábele is valahogy el van rejtve abban bízok, hogy nem fog lógni semmi féle hangfalkábel, a csomagtartóban. Köszi
Laleekirály Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 Nem bonyolult, csak egyszerre egyik oldalt kell szétszedni, és akkor az alapján mehet vissza a másik, vagy fényképezel. Azt az uccsó rugót kicsit nehéz volt feltenni. A fékcső csavarját kapásból elnyirtam csőfogóval vettem le, unixosat raktam fel 700Ft/db. Megkentem rézpasztával a felfekvő felületeket, meg az utánállítót. A gátlót simán lehet cserélni, lecsavarod a csavarját allul aláfekszel fellül, visszarakásnál vagy felnyomod a hidat emelővel, vagy ráengeded a kocsit a dobokra. Csak akkor megint fel kel emelni a kerék felrakásához. Annak ellenére, hogy a nagy könyv szerint automatikus, de igazából az utánállítóval kell játszani közben felrakni a dobot, két csavarral +alátéttel felfogatni megpörgetni, ha nem jó levenni.... és így tovább. Jó móka. Kösz az infót neked is, már szóltam a májer haveromnak, majd ő megcsinálja. :lol: dehát azá kettő is van rajta, az már csak dob vmit rajta :lol: :D ;) :huh: egyébként ha rendesen van olajozva, akkor nemnyel be jelentősen több port :angry: más hegeszteni kell a kipufogót, de nem tudom leszedni a helyéről. tuti 100 hogy elég levenni az aksisarukat?? elektromos azaz co hegesztővel lenne hegesztve. Én a múlthéten voltam kipufgósnál, mikor a flexibilis csövet cseréltettem ki és nem szedte le a sarut. CO-val hegesztette.
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 Szevasztok! Kéne egy kis segítség már egyszer kérdeztem de vkinek van az autójába sportszűrő? Nekem ami van lényegesen nagyobb a csatlakozója mint a motor szívócsonkja ehhez kell vmi toldóidom és így nem tom feltenni vagy csak én vagyok hülye még nem tettem rá soha..;) ????tud vki segíteni???:D Hálásan Köszönöm! Sztem hagyd, nem éri meg vele törődni. Ha egy GSi-re szeretnéd tenni akkor oké.. még ott éreznéd is. Milyenre akarod? ( amúgy fingom sincs hogyan kell feltenni... én kormos vagyok, nekem még a legvagányabb legmodernebb legtuningosabb álmaimban sincsen sportszűrőm. :huh: ) Sziasztok! A kérdésem a következő. 97' kombi astra csomagtartójába szeretnék hangszórót, jól gondolom, hogy 13cm átmérőjű hangszóró kell bele? A kábelezés hogyan vihető előre? Még nem mertem szétszedni a csomagtérajtó burkolatát, de mivel a fék lámpa kábele is valahogy el van rejtve abban bízok, hogy nem fog lógni semmi féle hangfalkábel, a csomagtartóban. Köszi Szia! Én most nyáron tettem bele két gyári hangszórót hátra( '93 caravan ) . Az ajtóról azt a kárpitot leszedtük (azt a burkolatot, amit fog 1 rakás csavar ) aztán ott benne van a csatlakozó. Ott megtalálod ha minden igaz. LEgalábbis nekem ott lógott :lol: Onnan hátulról ha jól emléxek ( caravanosok javítsatok ki ha hülyeséget beszélek ) de azon a kis gumis vackon ami az ajtó tetejénél van ha felnyitod át megy előlre. Bár nem vagyok benne 100%ig biztos hogy ott ment a hangszórókábel is... De az ablakfűtés, meg a spriccelőnek a csöve azon keresztül jött. Erre gondoltam... Gumis vacak kifejezés alatt :lol:
spzoli Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 Sztem hagyd, nem éri meg vele törődni. Ha egy GSi-re szeretnéd tenni akkor oké.. még ott éreznéd is. Milyenre akarod? ( amúgy fingom sincs hogyan kell feltenni... én kormos vagyok, nekem még a legvagányabb legmodernebb legtuningosabb álmaimban sincsen sportszűrőm. :huh: ) mit érezne? max hallja a szívóhangot
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 mit érezne? max hallja a szívóhangot Nagyobb motornál nem lehetne érezni? :huh: Nemtom... én abból indultam ki hogy egy kis mociba ha nagyon jóminőségű benzint öntesz akkor nem lesz semmi változás, ha egy nagy mociba öntöd akkor jobban megy. Nemtom :lol:
Laleekirály Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 Sztem hagyd, nem éri meg vele törődni. Ha egy GSi-re szeretnéd tenni akkor oké.. még ott éreznéd is. Milyenre akarod? ( amúgy fingom sincs hogyan kell feltenni... én kormos vagyok, nekem még a legvagányabb legmodernebb legtuningosabb álmaimban sincsen sportszűrőm. :huh: ) Viszont van pollenszűrőnk! :lol: :lol: :D
Reeckatee Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 mit érezne? max hallja a szívóhangot Én majd majd egyszer valamikor talán soha hangot szeretnék az autó orra felől hallani :huh:
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 Viszont van pollenszűrőnk! :huh: :lol: :lol: :D ;) :angry: amikor kikapcsolod azt a gombot amin a "levegőkeringőztető" jel van tök király a hangja... :blink: mintha valami kis turbó leeresztene benne :)
Laleekirály Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 Én majd majd egyszer valamikor talán soha hangot szeretnék az autó orra felől hallani :lol: b+! a megy má! :huh: :( :lol: :D ;) amikor kikapcsolod azt a gombot amin a "levegőkeringőztető" jel van tök király a hangja... :angry: mintha valami kis turbó leeresztene benne :blink: :) :)
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 b+! a megy má! :huh: ;) :lol: :lol: 1ik havert vittem vele multkor zenesuliba.. mind1 lényegtelen. És akkor ott ül ugye mellettem. Aztán állunk a lámpánál elsőként, és mondja a srác hogy hú mekkora BMW áll a belsőben. Nézem.. mondom jaja szép.. és én valamiért kikapcsoltam azt a gombot... előlről meg: " PSSSZTTTTT " Jött az a hang... :D Haver meg: :angry: :blink: :) EZ MI VOLT? ÉS MIRE KÉSZÜLSZ? Én meg szakadtam a nevetéstől és megnyugtattam hogy semmi csak kikapcsoltam hogy ne keringesse a levegőt.
Laleekirály Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 1ik havert vittem vele multkor zenesuliba.. mind1 lényegtelen. És akkor ott ül ugye mellettem. Aztán állunk a lámpánál elsőként, és mondja a srác hogy hú mekkora BMW áll a belsőben. Nézem.. mondom jaja szép.. és én valamiért kikapcsoltam azt a gombot... előlről meg: " PSSSZTTTTT " Jött az a hang... :huh: Haver meg: ;) :angry: :blink: EZ MI VOLT? ÉS MIRE KÉSZÜLSZ? Én meg szakadtam a nevetéstől és megnyugtattam hogy semmi csak kikapcsoltam hogy ne keringesse a levegőt. nehogy megalázd a bmw-t! :lol: :lol: :D Nekem már azt is hitték rá, hogy a klímának a gombja.
spzoli Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 nehogy megalázd a bmw-t! :huh: :lol: :lol: Nekem már azt is hitték rá, hogy a klímának a gombja. vannak tudatlanok, nem is kevesen
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 nehogy megalázd a bmw-t! :lol: :D ;) Nekem már azt is hitték rá, hogy a klímának a gombja. Amúgy.... az mitől van hogyha jár alapjáraton..és eltekerem a kormányt picit beinog az alapjárat? már régebben is észrevettem... csak akkor azt hittem hogy valami véletlen egybeesés.. De ma megfigyeltem hogy ez mindíg csinálja.. :huh: Mint ha rálőném a refit... :lol:
Laleekirály Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 Amúgy.... az mitől van hogyha jár alapjáraton..és eltekerem a kormányt picit beinog az alapjárat? már régebben is észrevettem... csak akkor azt hittem hogy valami véletlen egybeesés.. De ma megfigyeltem hogy ez mindíg csinálja.. :lol: Mint ha rálőném a refit... :lol: a szervós csinálja ezt! :D Újabb rejtély? :huh:
invictus Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 a szervós csinálja ezt! :lol: Újabb rejtély? :huh: Szervós az autó?
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 a szervós csinálja ezt! :lol: Újabb rejtély? :huh: Nemtok róla... haverom amikor próbálta azt mondta hogy szerinte az, mert kb a szervós autót ilyen könnyű tekerni... de ebbe nincs szervó.. legalábbis én nem láttam még benne sehol. :lol:
Laleekirály Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 Nemtok róla... haverom amikor próbálta azt mondta hogy szerinte az, mert kb a szervós autót ilyen könnyű tekerni... de ebbe nincs szervó.. legalábbis én nem láttam még benne sehol. :huh: az enyémbe is könnyű tekerni a kormányt! :lol: Az akkor érdekes, ha nincs szervód, viszont az alapjáratod ingadozik.
Opeles90 Elküldve December12, 2009 Elküldve December12, 2009 az enyémbe is könnyű tekerni a kormányt! :lol: Az akkor érdekes, ha nincs szervód, viszont az alapjáratod ingadozik. jaja fura nagyon.. régi motorral is csinálta, az újjal is csinálja.. :huh:
Recommended Posts