Stefan Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Én is mennék de jegyzőkönyveket kell írnom. :huh: Mérés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Mérés? Így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Így van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 :huh: Az. Mint egy kib@szott kocka. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 sztem az újjal mutatja rosszul,m most kb 96 foknál nyit a termosztát Ha a benzinszintet is többnek mutatja, tedd át a régi műszeregységről a stabilizátor IC-t, a hátulján találod, 3-lábú fekete IC hűtőfüllel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 :huh: Na ez a legény a gáton.... :lol: A klip meg tele van 2-3 ezer eurós gépekkel...nagy góré a csávókám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Na ez a legény a gáton.... :huh: A klip meg tele van 2-3 ezer eurós gépekkel...nagy góré a csávókám ;) De látszik hogy a faluban ő a menő ember. A csajok, a falusi focipálya....egyedi hangulat. Ja amúgy a főszereplő rendőr. Thx iwiw. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 De látszik hogy a faluban ő a menő ember. A csajok, a falusi focipálya....egyedi hangulat. Ja amúgy a főszereplő rendőr. Thx iwiw. :huh: :lol: :lol: :D Ha látta a videót a parancsnok szerintem már nem az ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 :huh: Ha látta a videót a parancsnok szerintem már nem az :lol: A sárga seat a legjobb. Akkora szárnya van...jó hogy nem száll fel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 A kéziféknél van az a kis tálca, azt ki kell ám pattintani, mert a kf szoknyájának keretét az alatt még rögzíti egy csavar. Azt láttam, hogy előre felé nagyobb beakadó fül van és rajta egy furat. Az a csavar akkor nekem nincs bent mert simán kijött így is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 A sárga seat a legjobb. Akkora szárnya van...jó hogy nem száll fel. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 úgy látom képek alapján,h a tied is megérett már a cserére! :lol: Én majd ha már ki is szakad akkor fogom cserélni amig csak hámlik a műbőr felülete addig marad, hacsak nem kell valami miatt extra kicsinosítani a verdát :huh: Ami viszont jobban aggaszt, hogy annak ellenére hogy egy éve zsíroztam elég száraznak néz ki a szerkezet. Hétvégén lehet adok neki kics zsírt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 mindig igazam van....és nem megyek :huh: :lol: :lol: sztem nem Amikor a dízelnél azt mondtad hogy "pöccinteni" kell a gázt visszaváltásnál......? :D azt pöccintheted :blink: ;) :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Ha a benzinszintet is többnek mutatja, tedd át a régi műszeregységről a stabilizátor IC-t, a hátulján találod, 3-lábú fekete IC hűtőfüllel. Igazából a benzinszintet sztem jól mutatja, habár teletankoltam első kattanásig és kicsit a mutató túl is ment az 50-esen, de úgy emlékszem,h ilyen előfordult a réginél is. De majd figyelem! Köszönöm a jó tanácsot! :huh: és egyébként,ha ezt az IC-t kicserélném, akkor azt a hőfokot mutatná,mint a régi műszer? és ez csak annyi,h azt a fekete kis 0,5x0,5 bizgentyűt cserélem ki,amit egy torx csavar tart? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 :huh: :lol: :lol: sztem nem Amikor a dízelnél azt mondtad hogy "pöccinteni" kell a gázt visszaváltásnál......? :D azt pöccintheted :blink: ;) :angry: pont azt írtam h ott kell tartani egy kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 pont azt írtam h ott kell tartani egy kicsit... :lol: Sztem meg Dáwid írta azt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 :lol: Sztem meg Dáwid írta azt :huh: akkor csak akartam írni, kurvamind1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 akkor csak akartam írni, kurvamind1 Oké... de todmit? Legyen igazad.. mármint abban hogy mindíg igazad van. Kivétel erősíti a szabályt. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Igazából a benzinszintet sztem jól mutatja, habár teletankoltam első kattanásig és kicsit a mutató túl is ment az 50-esen, de úgy emlékszem,h ilyen előfordult a réginél is. De majd figyelem! Köszönöm a jó tanácsot! :huh: és egyébként,ha ezt az IC-t kicserélném, akkor azt a hőfokot mutatná,mint a régi műszer? és ez csak annyi,h azt a fekete kis 0,5x0,5 bizgentyűt cserélem ki,amit egy torx csavar tart? Igen, azt a kis fekete 3-lábú bigyót. Ha nem a műszer hibája miatt többet, akkor ezzel megjavulhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Oké... de todmit? Legyen igazad.. mármint abban hogy mindíg igazad van. Kivétel erősíti a szabályt. :lol: :lol: tökjó, monnyuk előre szóltam h mostanában kötekedni fogok, ugyg bicsi bocsi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Nem kell valakinek egy Vauxhall hűtőrács? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Nem kell valakinek egy Vauxhall hűtőrács? :huh: Daykiller múltkor sípolt h ő olyat szeretne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Igen, azt a kis fekete 3-lábú bigyót. Ha nem a műszer hibája miatt többet, akkor ezzel megjavulhat. akkor lehet egyszer majd kicserélem,ha nem birom tovább nézni a hőfokmutatót olyan magasan! :huh: Köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 tökjó, monnyuk előre szóltam h mostanában kötekedni fogok, ugyg bicsi bocsi :huh: Belefér :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Nem kell valakinek egy Vauxhall hűtőrács? :huh: Max fehér. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts