daykiller Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Nekem is le kéne mosni, lehet rászánok holnap pár százast, nincs kedvem 5 fokban kézzel mosogatni. Csak nem tudom ilyen trutyi időben érdemes-e? Hogyne, sűrűbben kéne ilyenkor, mint nyáron. Főleg ha bejön a havas, latyakos sós utak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 taktaktak, nem jó azt hallgatni :huh: Miről beszélsz? Ülnél be egyszer az enyémbe. Menet közben nem hallani semmit. Többen nem hitték el, hogy dizelben ülnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Nekem is le kéne mosni, lehet rászánok holnap pár százast, nincs kedvem 5 fokban kézzel mosogatni. Csak nem tudom ilyen trutyi időben érdemes-e? Egyelőre nem para, majd akkor kell mosogatni ha megjön a hó, sár, sózzák az utakat, mert akkor a trutyi+só kombó, ami feltapad a kocsira kellemetlen károkat okoz. Ilyenkor érdemes majd az alját is kicsit leveretni, amennyire ez lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Miről beszélsz? Ülnél be egyszer az enyémbe. Menet közben nem hallani semmit. Többen nem hitték el, hogy dizelben ülnek. Invivel szereltük be a bct, az a 2-3órás folyamat kikészített. a parkolóházba csak taktakhang volt...mennyire örültem mikor jött egy cayenne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Egyelőre nem para, majd akkor kell mosogatni ha megjön a hó, sár, sózzák az utakat, mert akkor a trutyi+só kombó, ami feltapad a kocsira kellemetlen károkat okoz. Ilyenkor érdemes majd az alját is kicsit leveretni, amennyire ez lehetséges. Hát a kocsi aljának már annyi, mert a lábam alatt végülis az alvázvédő, a hangtompító kátránylemez, meg a szivacs van, mert a lemez már elrohadt. Nem láttam sehol taposót azt is lehet venni készen, vagy hajlítani kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Invivel szereltük be a bct, az a 2-3órás folyamat kikészített. a parkolóházba csak taktakhang volt...mennyire örültem mikor jött egy cayenne :D Ja kicsit túlparáztad a dolgot. :huh: :lol: :lol: (Most kivételesen nem én) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Ja kicsit túlparáztad a dolgot. :huh: :lol: :lol: (Most kivételesen nem én) hááá azért téged is idegesített már a végén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 hááá azért téged is idegesített már a végén :huh: Nem...én akkor paráztam be mikor burok nélkül dugtam rá a nagy csatit (burok nélkül bárhogy fel lehet, burokkal csak egyféleképpen) és butaságokat írt a BC. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Nem...én akkor paráztam be mikor burok nélkül dugtam rá a nagy csatit (burok nélkül bárhogy fel lehet, burokkal csak egyféleképpen) és butaságokat írt a BC. :huh: :lol: Ezekszerint meglett az IDE kábel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 :lol: Ezekszerint meglett az IDE kábel? :huh: neem, tökgyári, jó hosszú köteggel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 neem, tökgyári, jó hosszú köteggel :lol: Remek. :huh: Beállítása mikor is kerül sorra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Remek. :lol: Beállítása mikor is kerül sorra? :lol: soha :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Ha erre gondoltál ennél nem keringtet a csávó írja is egy válaszban. Különben most azonnal vennék egyet.Katt ide! akkor kell még egy keringető is bele, vagy szép lassan beindul magátol forogni is :huh: Egy csomószor mondtam már, hogy én alapból a parkoló legtávolabbi pontján parkolok, és egyik oldallal fal, vagy bokor vagy akármi mellé állok, és inkább gyalogolok 200métert. akkor kell még egy keringető is bele, vagy szép lassan beindul magátol forogni is :lol: Miről beszélsz? Ülnél be egyszer az enyémbe. Menet közben nem hallani semmit. Többen nem hitték el, hogy dizelben ülnek. laleeéba ültem, az is halk volt, néha mint amiben motor sincs :lol: más középső kipufogódob mennyire tér el motort tekintve?? 1.4 1.6 csereszavatos, vagy csak 1.4 jó az 1.4re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 akkor kell még egy keringető is bele, vagy szép lassan beindul magátol forogni is :huh: Keringetővel felejtős, mert egy olyan szivattyú ami bírja a meleget, és üzembiztos az minium 20 ropi.Kikk ide. Akkor hagyjuk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Srácok nem tudja valaki hogy Szentkirályszabadján hol van a rallycrosspálya???? :huh: Bármi féle útbaigazítást szívesen veszek....még házilagos térképet is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Keringetővel felejtős, mert egy olyan szivattyú ami bírja a meleget, és üzembiztos az minium 20 ropi.Kikk ide. Akkor hagyjuk. :lol: milyen meleget? :huh: 60 fok? :lol: de magátol is beindul, de "azt tankolsz, ami akarsz, meg azt teszel is bele amit akarsz" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Srácok nem tudja valaki hogy Szentkirályszabadján hol van a rallycrosspálya???? :huh: Bármi féle útbaigazítást szívesen veszek....még házilagos térképet is :lol: Klikk ide. Ha ráközelítesz a térképen a műhold képre van egy körpálya a telepőléstől balra. Nem azt keresed? milyen meleget? :lol: 60 fok? :D de magátol is beindul, de "azt tankolsz, ami akarsz, meg azt teszel is bele amit akarsz" ;) Jó de egy 5 ezer forintos mosógépszívattyúra mégse bízhatom a hűtővizem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Klikk ide. Ha ráközelítesz a térképen a műhold képre van egy körpálya a telepőléstől balra. Nem azt keresed? De de...hálás köszönet! Gugle műholdas térképére nem is gondoltam :huh: Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Ezek se tiszták! agyilag...:huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Steinmetz maszk viszont szép. No egy olyant még én is feltapasztanék az enyémére :huh: de semmi egyéb nagyondizájn, a krómozásnak is lőttek, lecibáltam az összest :P minimal design ;) ha nem lakna annyira, amennyire, még átmentem volna... :angry: Vajon miért is? :lol: :blink: :) Ha már itt tartunk... Akkor Hűha!!! ;) :lol: No kérem, el a kezekkel ;) ;) pont jó lesz nekem ma estére :D de kell vagy egy kis zsugor sör mert lábanként minimum 2 kell.. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 De de...hálás köszönet! Gugle műholdas térképére nem is gondoltam :lol: Köszi :lol: Nincs mit. Jut eszembe Novy! Milyen 60 fokról beszélsz a hűtőviznél, a termosztát is 82-nél nyit nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Nincs mit. Jut eszembe Novy! Milyen 60 fokról beszélsz a hűtőviznél, a termosztát is 82-nél nyit nem? :huh: 92 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Nincs mit. Jut eszembe Novy! Milyen 60 fokról beszélsz a hűtőviznél, a termosztát is 82-nél nyit nem? :huh: de amelegítők on 60fokra melegítik a vizet, és egyébként is 92 körül, ahogy Johnny írta Johnny a kipufogókról nem tudsz vmi konkrétat, hogy 1.4esre felmehet e átalakítás nélkülpl a 1.6osé, a katalizátor után?? semmiféle átalakítás nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 de amelegítők on 60fokra melegítik a vizet, és egyébként is 92 körül, ahogy Johnny írta Johnny a kipufogókról nem tudsz vmi konkrétat, hogy 1.4esre felmehet e átalakítás nélkülpl a 1.6osé, a katalizátor után?? semmiféle átalakítás nélkül? Hát, a hátsó dob az tuti csereszabatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Hát, a hátsó dob az tuti csereszabatos. aha köszi :huh: most már csak a katalizátor csatlakozása érdekes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts