spzoli Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 És mi lehet az oka Novy mai rossz szereplésének? :huh: :lol: :lol: kickban for president Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 És mi lehet az oka Novy mai rossz szereplésének? :lol: :D ;) Igen. :huh: A további kérdéseket kérem a sajtófőnökkel megbeszélni. Köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 vissza lehetne nézni a többi napot is, nem szoktam mostanában sokat írkálni :huh: az offolásokról nem is beszélve, ki kivel mit csinál msnen pl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 vissza lehetne nézni a többi napot is, nem szoktam mostanában sokat írkálni :lol: az offolásokról nem is beszélve, ki kivel mit csinál msnen pl :lol: azért napi 50 meg szokott lenni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 azért napi 50 meg szokott lenni :huh: Ja! Utóbbi idők első trónfosztása! :lol: És hiába írt keveset, akkor is ő volt az első. :D Viszont alvásgondjaim lesznek, offmester lettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 azért napi 50 meg szokott lenni :huh: nemtudom, nem számolom, miért te igen? :lol: dehát ha az 50 is kevés, az első helyhez átadom az OFF koronát DAY nak :D egyébként én már nem szokta magamtól off témákat indítani.. mások offjaira szoktam reagálni, de magamtól nem. csakhát rajtam ragadt ;) Ja! Utóbbi idők első trónfosztása! :angry: És hiába írt keveset, akkor is ő volt az első. :blink: Viszont alvásgondjaim lesznek, offmester lettem. :lol: jóideje nem én szólok a legtöbbet :) 90es is volt sokat első, Lalee is, most meg te :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 nemtudom, nem számolom, miért te igen? :huh: dehát ha az 50 is kevés, az első helyhez átadom az OFF koronát DAY nak :lol: egyébként én már nem szokta magamtól off témákat indítani.. mások offjaira szoktam reagálni, de magamtól nem. csakhát rajtam ragadt :lol: Meg lehet nézni az elmúlt 24 óra legaktívabb felhasználóit. Onnan tudja a számot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Meg lehet nézni az elmúlt 24 óra legaktívabb felhasználóit. Onnan tudja a számot. :huh: nem mondod? :lol: tudom, csak nem is érdekel sose hajtottam arra, hogy első legyek, csak a sok szabadidő... és összejött párszor, ennyi bocs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Ja! Utóbbi idők első trónfosztása! :lol: És hiába írt keveset, akkor is ő volt az első. :D Viszont alvásgondjaim lesznek, offmester lettem. :lol: 2-6ig szokott menni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 2-6ig szokott menni :huh: én meg hajnali 5ig felvoltam tegnap is... és utána meg bealudtam délután 2 ig :S nem a legjobb időbeosztás :lol: 3körül mindneki elment csucsulni unatkoztam itt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 én meg hajnali 5ig felvoltam tegnap is... és utána meg bealudtam délután 2 ig :S nem a legjobb időbeosztás :huh: 3körül mindneki elment csucsulni unatkoztam itt :lol: 2kor se nagyon vannak, többször volt már h csak vendégek voltak meg én... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 én meg hajnali 5ig felvoltam tegnap is... és utána meg bealudtam délután 2 ig :S nem a legjobb időbeosztás :huh: 3körül mindneki elment csucsulni unatkoztam itt :lol: Nem ma? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 2kor se nagyon vannak, többször volt már h csak vendégek voltak meg én... én itt voltam, de hozzám meg nem szólsz... :huh: brühü Nem ma? :lol: már bizonynem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 én itt voltam, de hozzám meg nem szólsz... :huh: brühü már bizonynem :lol: sírunk együtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 sírunk együtt? nézd meg még most is fikáz... :lol: na bááázzz felhív maya meséli, hogy mit ivott, és hogy becsípett... kérdem tőle, hogy -iszol, és nem szólsz??? -elfelejtettem. -na akkor engem is felejtsél már el mára cső! ha nem lakna annyira, amennyire, még átmentem volna, de már semmi kedvem nincs tankolni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 nézd meg még most is fikáz... :lol: na bááázzz felhív maya meséli, hogy mit ivott, és hogy becsípett... kérdem tőle, hogy -iszol, és nem szólsz??? -elfelejtettem. -na akkor engem is felejtsél már el mára cső! ha nem lakna annyira, amennyire, még átmentem volna, de már semmi kedvem nincs tankolni... :huh: Pedig éjszaka a legjobb vezetni. Bár aszondják nekem erre az idősebbek, hogy addig fogom élvezni, amíg nem csapok el valami erdőszéli állatkát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 nézd meg még most is fikáz... :lol: na bááázzz felhív maya meséli, hogy mit ivott, és hogy becsípett... kérdem tőle, hogy -iszol, és nem szólsz??? -elfelejtettem. -na akkor engem is felejtsél már el mára cső! ha nem lakna annyira, amennyire, még átmentem volna, de már semmi kedvem nincs tankolni... :huh: az hagyján, de mekkora bébi dzsúzzz leszek mostantól, reszkessetek debilkérdések Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Pedig éjszaka a legjobb vezetni. Bár aszondják nekem erre az idősebbek, hogy addig fogom élvezni, amíg nem csapok el valami erdőszéli állatkát. :huh: hát elhiheted... sokat ront az élményen, hogy jobban figyeled az út szélét, mint az utat. nekem sikerült eccer elcsapni egy őzikét, meg egyszer majdnem.... az hagyján, de mekkora bébi dzsúzzz leszek mostantól, reszkessetek debilkérdések bekészült a buksid ezekszerint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 hát elhiheted... sokat ront az élményen, hogy jobban figyeled az út szélét, mint az utat. nekem sikerült eccer elcsapni egy őzikét, meg egyszer majdnem.... bekészült a buksid ezekszerint? bebe Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Egyszavas hozzászólások, amiért Karcsi ... :huh: :lol: :lol: Vele ellentétben én egy kicsit sem bánom. Végre egy kicsit lazítottatok, jó volt olvasni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Vele ellentétben én egy kicsit sem bánom. Végre egy kicsit lazítottatok, jó volt olvasni. :lol: ne offál már :huh: rozikate erigy a mozibabeeeene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Mert az aztán baromi hatásos lenne. Na meg érintésvédelmileg biztos tökéletes. Nem értem miért nem érted meg, hogy ha a vis melegszik az átadja az egész blokknak a hőt. Az előző hozzászolásodban fűtőszálat akartál az olajteknőre, most meg zavar a kábel? Arra meg kiváncsi lennék hogy raksz a motor alá egy olajradiátort. :D Eddig sem hitte el. :lol: Mindenféle megoldással csak akkor próbálkoznák ha lenne zárt garázs. Azért vagyok ilyen hitetlen, mert dolgoztam laborban csőkígyóval hűtötünk fűtöttünk, és emlékszem milyen lassan terjedt szét a melegvíz a csövekben ha elfelejtettem bekapcsolni a keringtetést. Amúgy a radiátor csak először nem fér be a kocsi alá. ;) Úristen, első lettem. Hol a trófeám?! :huh: :lol: A Karcsi mingyá küldi. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 ebbe az 1.6-osban aztán van KM 326.300 km :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 én itt voltam, de hozzám meg nem szólsz... :lol: brühü ne offál már :lol: rozikate erigy a mozibabeeeene :D ...és csodálkozol, hogy hozzád senki nem szól?! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 ...és csodálkozol, hogy hozzád senki nem szól?! :huh: 3órakor mit várnál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts