wzsolt_1.6_16V Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 gyere szerencsre bringázni :D garantált a légkalapács fíling, (minden kereszteződésben padka van ;) :huh: )de legalább nincs autó... félúton, félúttól megszűnika bicaj út :angry: igaz 10ed autó sincs :lol: Bringáztam én sokat Fehérváron és Győrben is, de közel sem volt olyan stresszes mint itt Pesten :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Gergolabs hol vagy ? Mit tudsz a pécsi lövöldözésről ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Gergolabs hol vagy ? Mit tudsz a pécsi lövöldözésről ? Én is ez ügyben kerestem nemrég. Remélem tud valamit mondani és nem ő volt az egyik sérült. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Én is ez ügyben kerestem nemrég. Remélem tud valamit mondani és nem ő volt az egyik sérült. :huh: Azért mik vannak. Nyárelőn találkoztam vele pont ott, arra. Remélem jól van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 hali itt rohadok még a munkahelyen....:(de nemsokára irány haza :huh: addigis hy mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.6_gl-3261369 valaki ezt nem nézte még??? aki kecskeméti esetleg?? így képen szép, de élőben is ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.6_gl-3261369 valaki ezt nem nézte még??? aki kecskeméti esetleg?? így képen szép, de élőben is ilyen? Tényleg szép,így képről. :lol: Mondjuk nem vágom azt az első ködlámpa kapcsolót,mivel ködlámpa nincs. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.6_gl-3261369 valaki ezt nem nézte még??? aki kecskeméti esetleg?? így képen szép, de élőben is ilyen? Egy tök alap Astra. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Tényleg szép,így képről. :lol: Mondjuk nem vágom azt az első ködlámpa kapcsolót,mivel ködlámpa nincs. :huh: Én is beleszúrtam, pedig lámpa még nem volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Én is beleszúrtam, pedig lámpa még nem volt benne. Több olyat is láttam már amelyiknek kapcsoló benne, de a ködös sehol. Megmaradt sok kapcsolóval nem tudtak mit kezdeni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Egy tök alap Astra. :huh: klímával? színrefujva minden, légzsák? ez a tök alap? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Egy tök alap Astra. :huh: Alap, lufi,szervó,fényezett lökösök,lámpamagasság állító,fordszámmérős óra,csipogók nékül lenne. ..mint az enyém. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Alap, lufi,szervó,fényezett lökösök,lámpamagasság állító,fordszámmérős óra,csipogók nékül lenne. ..mint az enyém. :huh: :lol: akkor megnyugodtam, hogy nem csak káprázott a szemem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 klímával? színrefujva minden, légzsák? ez a tök alap? :D Hol van ebbe klíma? :lol: Amúgy nincs minden színrefújva, csak félig, ahogy az enyém is. Ja és ezüst. :huh: Fejbe lőném, aki kitalálta hogy legyen ilyen színű astra is. Saját véleményem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Hol van ebbe klíma? :lol: Amúgy nincs minden színrefújva, csak félig, ahogy az enyém is. Ja és ezüst. :huh: Fejbe lőném, aki kitalálta hogy legyen ilyen színű astra is. Saját véleményem. :lol: leírásba szerepel a klíma, igaz a képeken pont nem látszik a gomb. akkor lődd fejbe magad :D igencsak jól áll az ezüst az astrának ;) de aki ilyen rokker felfogású :) és gyárilag nincsen telibefujt lökös :angry: legalábbis nem a fiatalokon. pepefélébe láttam még csak teljesen színrefujt lököst, ami gyári volt :blink: a tükör meg soha nem volt ettől jobban színrefujva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 :lol: Bocs a dízel hangért! :lol: És hogy muterom nem tud halkan beülni egy kocsiba. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 leírásba szerepel a klíma, igaz a képeken pont nem látszik a gomb. akkor lődd fejbe magad :D igencsak jól áll az ezüst az astrának ;) de aki ilyen rokker felfogású :) és gyárilag nincsen telibefujt lökös :angry: legalábbis nem a fiatalokon. pepefélébe láttam még csak teljesen színrefujt lököst, ami gyári volt :blink: a tükör meg soha nem volt ettől jobban színrefujva. FELSZERELTSÉG Autóbeszámítás lehetséges, centrálzár, dönthető utasülések, nem dohányzó, rádiós magnó, szervokormány, színezett üveg, törzskönyv, utasoldali légzsák, vezetőoldali légzsák, ülésmagasság állítás, 10%-tól elvihető. LEÍRÁS Szép, megkímélt állapotú és kedvező hitelfeltételek. Hun írja itt hogy klíma? :lol: :huh: "Fejbe lőném, aki kitalálta hogy legyen ilyen színű astra is. Saját véleményem." Nyilvánvalóan súlyos mondatértelmezési problémáid vannak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 FELSZERELTSÉG Autóbeszámítás lehetséges, centrálzár, dönthető utasülések, nem dohányzó, rádiós magnó, szervokormány, színezett üveg, törzskönyv, utasoldali légzsák, vezetőoldali légzsák, ülésmagasság állítás, 10%-tól elvihető. LEÍRÁS Szép, megkímélt állapotú és kedvező hitelfeltételek. Hun írja itt hogy klíma? :lol: :huh: "Fejbe lőném, aki kitalálta hogy legyen ilyen színű astra is. Saját véleményem." Nyilvánvalóan súlyos mondatértelmezési problémáid vannak. ;) a keresőben beállítottama klímát, és ez bennmaradt. :) ja és oda van írva: klíma fajtája manuális nem mondom, 100ra, hogy ez az, mert nem látni a gombot, de a leírásban benne van az amit te leírásnak nézel, az meg sablon kereskedős szöveg :D nyilvánvalóan látási gondjaid vannak :angry: és a szövegértelmezésben meg azt is kiolvastam, hogy az összes ezüst astra szar szerinted, ezért lődd fejbe magad, te lila astrás :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 a keresőben beállítottama klímát, és ez bennmaradt. :( ja és oda van írva: klíma fajtája manuális nem mondom, 100ra, hogy ez az, mert nem látni a gombot, de a leírásban benne van az amit te leírásnak nézel, az meg sablon kereskedős szöveg :lol: nyilvánvalóan látási gondjaid vannak :blink: és a szövegértelmezésben meg azt is kiolvastam, hogy az összes ezüst astra szar szerinted, ezért lődd fejbe magad, te lila astrás :) :huh: Legyen igazad. :D Amúgy az nem leírás, hanem adatlap. ;) Nem azt mondtam hogy szar, hanem hogy nem tetszik. Semmilyen autón nem tetszik az ezüst szín. :angry: És mint mondtam, saját vélemény, aki beleköt... :) Látom színvak is vagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 :lol: Bocs a dízel hangért! :D És hogy muterom nem tud halkan beülni egy kocsiba. :huh: mindig ilyen lassan teker? egyébként a motor hangjából nem sokat hallani, csak azt hogy a ruhád zizeg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Legyen igazad. :lol: Amúgy az nem leírás, hanem adatlap. :lol: Nem azt mondtam hogy szar, hanem hogy nem tetszik. Semmilyen autón nem tetszik az ezüst szín. :D Látom színvak is vagy. :huh: jó lgyen neked is igazad, mert az tényleg nem leírás, hanem adatlap :angry: te mondtad, hogy mindg azzal szivatnak, hogy lila a kocsid színe :blink: na meg ha semmi kocsin nem tetszik az ezüst, akkor meddő ez a téma ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 mindig ilyen lassan teker? egyébként a motor hangjából nem sokat hallani, csak azt hogy a ruhád zizeg :lol: "És hogy muterom nem tud halkan beülni egy kocsiba." Igen, mindig ilyen "lassan" teker. :lol: Volt már, hogy később röffent be, akkor már begyorsul. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 "És hogy muterom nem tud halkan beülni egy kocsiba." Igen, mindig ilyen "lassan" teker. :lol: Volt már, hogy később röffent be, akkor már begyorsul. :huh: ja hogyaz egy beülés zizegése :lol: nekem sokkal gyorsabban teker, de az olajnyomáslámpám később alszik el egy fél mpvel... de ez mindig is ilyen volt. mikor beröfen a motor, akkor kettőig el tudok számolni, mire kialszik hidegen mondjuk félóás állás után indítózás közben elalszik, de ha egy másfél órátáll, akkor megint 2 mp Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Alap, lufi,szervó,fényezett lökösök,lámpamagasság állító,fordszámmérős óra,csipogók nékül lenne. ..mint az enyém. :huh: :lol: Az enyém is full fapad volt mikor megvettem, de lufis kormány meg 6 hangszóró akkoriban alap volt, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Az enyém is full fapad volt mikor megvettem, de lufis kormány meg 6 hangszóró akkoriban alap volt, nem? nem enyém is 2001es és nincs se lufi se 6 hangszóró csak kettő volt benne se szervó fényszóró magasság állító volt csak benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts