Sonique Gsi 16V Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Mármint a gyári GM műanyag boritás??? :?: 1ébként mennyire nehéz bontóba ilyen motort találni a napfénytetőhöz??? És ezt kifejezetten úgy kell keresni hogy astra napfénytető motor??? Vagy van külön GSI-re??? :?: :roll: nem :) ez Vectra A napfénytető motor .. a nepfénytető ugye teljesen megegyezik és csak a motort kell belöle+a közlemez+kapcsolo atmenetileg a muanyag boritas hat idaig én 2 bontoban lattam vélatlenül ezt a kettöt hoztam el !! astrába nincs elektromos csak külön ectra ként volt rendelhető igy nem sokba került bele. az hogy GSI be kell tök mind1 mert a napfénytetö ua. ha valaki azt mondja hogy tényleg kell neki is .. és találok bontoban akkor elhozom de ha tényleg kell és a olyan 10e +/- egykétezer forintot rá tud szánni bontotol függ az ára Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 ha valaki azt mondja hogy tényleg kell neki is .. és találok bontoban akkor elhozom de ha tényleg kell és a olyan 10e +/- egykétezer forintot rá tud szánni bontotol függ az ára Szerintem hónap végén még visszaszólok neked ezügyben!!! Addig is a nyaralásokra költök, de hónap végére összespórolom ezt a 15e Ft körüli összeget!!! Úgyis már unom az állandó kurblizást a napfénytetőnél!!!! :) :) :o Thanx az infókat!!!! :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Szerintem hónap végén még visszaszólok neked ezügyben!!! Addig is a nyaralásokra költök, de hónap végére összespórolom ezt a 15e Ft körüli összeget!!! Úgyis már unom az állandó kurblizást a napfénytetőnél!!!! :) :) :o Thanx az infókat!!!! :) 8) IGEN nekem is a tekergettéssel volt a bajom idáig alighasznalam de most rá fogok szonkni:) szivesen maskor is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 IGEN nekem is a tekergettéssel volt a bajom idáig alighasznalam de most rá fogok szonkni:) szivesen maskor is Szia Sonique! Ez az ominózus alkatrész (napfénytetômotor) honnan kapja az áramot? Amikor legutóbb szétszedtem a kurblee borítását, csak két nyamvadt drótot találtam, ami a belsô világítást hivatott táplálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
autotuning96 Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 Szia Sonique! Ez az ominózus alkatrész (napfénytetômotor) honnan kapja az áramot? Amikor legutóbb szétszedtem a kurblee borítását, csak két nyamvadt drótot találtam, ami a belsô világítást hivatott táplálni... a kérdésedben ott a válasz ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 király... akkor ezexerint csak akkor tudok nyitni-zárni elektromosan, ha ég a belsô világítás... javíts ki, ha tévedek...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 A pozitív mindig ott kell legyen, mert az ajtókapcsolók testelnek tudtommal... Csak a bizti nem lesz elég az eredeti valszeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 jól néz ki én már láttam élőben a sonique autóját 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 király... akkor ezexerint csak akkor tudok nyitni-zárni elektromosan, ha ég a belsô világítás... javíts ki, ha tévedek...! vagy a beltéri világításkapcsolása (magadbafelé húzod a világításkapcsolót) mostmár multifunkció lesz :idea: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 most meg amajd a kezed zsibbad el a fennttartástól. mert lassan nyilik . :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 most meg amajd a kezed zsibbad el a fennttartástól. mert lassan nyilik . :) 8) Ha elzsibbad neki, akkor majd lerakja a vezérlést a műszerfalra! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 A pozitív mindig ott kell legyen, mert az ajtókapcsolók testelnek tudtommal... Csak a bizti nem lesz elég az eredeti valszeg. akkor kell... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 A pozitív mindig ott kell legyen, mert az ajtókapcsolók testelnek tudtommal... Csak a bizti nem lesz elég az eredeti valszeg. még a biztositék is elég neki. csak le kell ágaztatni a világitást és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 valaki help elegem van a kocsimbol kell egy olyan ember aki ért rendesen az opel elektonikájához és nem opel márka szervizbe kell vinni akihez betolom a kocsit és meg is találja a hibát a hiba most lényegtelen .. megbizhato embert keresek ... nem olcson jot akakrok hanem meg is fizetném... ha érti amit csinal elöre is Köszi Udv Sonique Sorry de kicsit idegeges vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 megint nemindúl? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 megint nemindúl? :) még mindig nem indul és nagyon elegem van belöle szal elektromos kerestetik SOS megbizhato gyors és jo.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 még mindig nem indul és nagyon elegem van belöle szal elektromos kerestetik SOS megbizhato gyors és jo.... Lasssan visszafogod sirni a kadettodat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Lasssan visszafogod sirni a kadettodat..... kadett még meg van ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 26.000 Euro: http://www.mobile.de/SIDoA-j9hDtOVKxp0BYqt...111111139924396 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 26.000 Euro: http://www.mobile.de/SIDoA-j9hDtOVKxp0BYqt...111111139924396 Nem tetszik... ez olyan mint egy Honda Civic..... gázzzzzz, persze SZVSZ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 Nem tetszik... ez olyan mint egy Honda Civic..... gázzzzzz, persze SZVSZ! :evil: :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 honnan gyujtitek ezeket az elborult gif-eket? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 honnan gyujtitek ezeket az elborult gif-eket? :) pl más fórumok, meg a neten is van csomo hely Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 Red a hónap otójat címet ugye, hogy megérdemelné a kocsim :?: :roll: :) sztem Mélykék szól6na pár szót az érdekemben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts