Opeles90 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 De hátul van, talán ezért mentek vele csak egy darabig, nem végig a fél országon. Ilyen keveset eszik. :lol: Nem azért állt meg mert kifgyott az anyag...hanem mert azzal az autóval..........félautóval :huh: felborultak..:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nem azért állt meg mert kifgyott az anyag...hanem mert azzal az autóval..........félautóval :huh: felborultak..:lol: Persze mert kisodródtak, és nem tudtak ellenkormányozni. :lol: Vagy kézifékes kanyart akartak csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Persze mert kisodródtak, és nem tudtak ellenkormányozni. :lol: Vagy kézifékes kanyart akartak csinálni. ááá...inkább cobra11es módra gondolkodj...1ik ilyen istállóból átmentek vele a falon egy másikba, amibe volt 1 kupac deszka és arra felhajtottak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ááá...inkább cobra11es módra gondolkodj...1ik ilyen istállóból átmentek vele a falon egy másikba, amibe volt 1 kupac deszka és arra felhajtottak :huh: Az a legjobb amikor frontálisan ütköznek, de nem sajtolódnek egymásba, henem az egyik (a gonosz) mindíg felrepül a másik orrán (ők a jók) és felborul. Aztán a jók kipattannak a kocsiból aminek csak benyomódott a lököse, kirángatják a 26X megpördült roncsból a gonoszakat, nem törődve az esetleges nyakcsigolyasérüléssel megbilincselik őket, és ismertetik a jogaikat. Van valahol egy ilyen pc-játékom, egész jól elvoltam vele egy darabig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Az a legjobb amikor frontálisan ütköznek, de nem sajtolódnek egymásba, henem az egyik (a gonosz) mindíg felrepül a másik orrán (ők a jók) és felborul. Aztán a jók kipattannak a kocsiból aminek csak benyomódott a lököse, kirángatják a 26X megpördült roncsból a gonoszakat, nem törődve az esetleges nyakcsigolyasérüléssel megbilincselik őket, és ismertetik a jogaikat. Van valahol egy ilyen pc-játékom, egész jól elvoltam vele egy darabig. Cirkuszt és kenyeret a népnek! vagy hogy is van :D amúgy én az sajnálom amikor az astrákat meg a szép kadetteket törik..;) 1ik részben mantát is törtek :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Cirkuszt és kenyeret a népnek! vagy hogy is van :D amúgy én az sajnálom amikor az astrákat meg a szép kadetteket törik..;) 1ik részben mantát is törtek :lol: :huh: :lol: Mivel gondolom német film, és egy 15éves astrának ott nem sok értéke van, kivéve ha fanatikus az illető, mint mi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 pámen et circem :huh: ha jol emlékszem... legjobb elsőrésze a bohócnak ( der clown) nak volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Mivel gondolom német film, és egy 15éves astrának ott nem sok értéke van, kivéve ha fanatikus az illető, mint mi. miért itt egy 15éves műszakinélkülinek mi éértéke van? 60ezer ft? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 miért itt egy 15éves műszakinélkülinek mi éértéke van? 60ezer ft? :lol: kb :huh: De én még az ott széttörő 2es Golfokat is sajnálom.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 miért itt egy 15éves műszakinélkülinek mi éértéke van? 60ezer ft? :huh: És az eszmei érték? Ha itt henteregne egy 15éves műszaki nélküli az utcában betolnám az udvarba. :lol: Azért nem 60-ropi. Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Néztem a videót...és figyelem hogy annyira hasonlít az enyémre.... ezen sincs tetősín! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 És az eszmei érték? Ha itt henteregne egy 15éves műszaki nélküli az utcában betolnám az udvarba. :huh: Azért nem 60-ropi. Klikk ide! na jó ezek de erre még lehet alkudni... akkor 80 de hogy 150ezreket egy se műszakija se semmi kocsira nem fogok kiadni, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 egy fiatal c14nz B corsi nem jó lett volna neki? középkonzolodat meg szeggyedddd már ki, azt csináljad megfele, úgy se megy a kocsi dec 6 ig sehova :angry: :blink: Néztem is neki egy elég jó állapotú 1.5TD-t, nem kellett pedig szervó és villanyos ablak is wót benne.. ;) Szedi a csoda, nincs nekem arra időm :huh: ha haza jövök akkor vagy alszok vagy b....ok :D nekem még van munkahelyem ahol tartanom kell a frontot... :lol: :lol: Ja olyan cicás nézése van nekije, csak kicsit soványka. :) Óóó, hogy neked semmi sem jó.. De legalább megmaradnak nekeeeem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Néztem a videót...és figyelem hogy annyira hasonlít az enyémre.... ezen sincs tetősín! :lol: Ez egyébként nem VAN, hanem Caravan. :huh: A VAN az a hátsó ajtó nélküli astra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Néztem a videót...és figyelem hogy annyira hasonlít az enyémre.... ezen sincs tetősín! :huh: Én meg azon gondolkodtam hogy érdemes lenne egy Voltmérőt beépíteni a kocsiba, gyujtásra bekapcsolna, látnám mennyire esik vissza az akkufeszültség indításkor, és hogy mennyi a töltés. Vagy csak miért is ne alapon. Pölö egy ilyet. Vagy a hamutartó helyére gondoltam,de az nincs szem előtt, vagy inkább az A-oszlop burkolatába. Azon a zöld cabrión voltak ott műszerek. Vennék bontóban egy burkolatot, aztán max. eldobom ha nem sikerül belefarigcsálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Én meg azon gondolkodtam hogy érdemes lenne egy Voltmérőt beépíteni a kocsiba, gyujtásra bekapcsolna, látnám mennyire esik vissza az akkufeszültség indításkor, és hogy mennyi a töltés. Vagy csak miért is ne alapon. Pölö egy ilyet. Vagy a hamutartó helyére gondoltam,de az nincs szem előtt, vagy inkább az A-oszlop burkolatába. Azon a zöld cabrión voltak ott műszerek. Vennék bontóban egy burkolatot, aztán max. eldobom ha nem sikerül belefarigcsálni. Erre én is gondoltam, egy mini occsó tuskós multiméter szétszedésével. A kijelzőt kikapni, aztán haddszóljon. Tápnak meg 10V-ról is elmegy egy 10V-os stab ic-vel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Én meg azon gondolkodtam hogy érdemes lenne egy Voltmérőt beépíteni a kocsiba, gyujtásra bekapcsolna, látnám mennyire esik vissza az akkufeszültség indításkor, és hogy mennyi a töltés. Vagy csak miért is ne alapon. Pölö egy ilyet. Vagy a hamutartó helyére gondoltam,de az nincs szem előtt, vagy inkább az A-oszlop burkolatába. Azon a zöld cabrión voltak ott műszerek. Vennék bontóban egy burkolatot, aztán max. eldobom ha nem sikerül belefarigcsálni. ennyi pénzt kiadni ilyenre? :huh: veszel egy 750ft os voltmérőt... azt meg van oldva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Erre én is gondoltam, egy mini occsó tuskós multiméter szétszedésével. A kijelzőt kikapni, aztán haddszóljon. Tápnak meg 10V-ról is elmegy egy 10V-os stab ic-vel. :huh: Aham, csak én ezt a ic-s dolgot már nem vágom, én ehhez hülye vagyok. ;) ennyi pénzt kiadni ilyenre? :lol: veszel egy 750ft os voltmérőt... azt meg van oldva :lol: Linket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Erre én is gondoltam, egy mini occsó tuskós multiméter szétszedésével. A kijelzőt kikapni, aztán haddszóljon. Tápnak meg 10V-ról is elmegy egy 10V-os stab ic-vel. :huh: én is filóztam már ezen, 3 órás egység... szép lenne, csak baromi drága megvenni... ha meg nem veszed meg, hanem pl ladából alakítod ki.. hát egyrészt sokat kell vele mókuskodni, mire elfogadható állapotba hozod esztétikumilag, illetve pl olajnyomás mérőnek vhol be kell tenni egy érzékelőt, ami passzol az órával... ugyan így a víznek is... de a feszültségjelző az legalább egyszerű :lol: apropó... olajnymást hol szoktak véregetni az astrán?? a blok oldalán van egy csavaros lezárt "cső" az oldaldekniben, esetleg ott?? vagy az nyomáscsökkentő lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 én is filóztam már ezen, 3 órás egység... szép lenne, csak baromi drága megvenni... ha meg nem veszed meg, hanem pl ladából alakítod ki.. hát egyrészt sokat kell vele mókuskodni, mire elfogadható állapotba hozod esztétikumilag, illetve pl olajnyomás mérőnek vhol be kell tenni egy érzékelőt, ami passzol az órával... ugyan így a víznek is... de a feszültségjelző az legalább egyszerű :huh: apropó... olajnymást hol szoktak véregetni az astrán?? a blok oldalán van egy csavaros lezárt "cső" az oldaldekniben, esetleg ott?? vagy az nyomáscsökkentő lenne? Melyik oldalán? Ha az orra fele, akkor oda menne az olajszint érzékelő a BC-hez. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Egyébként brekeke! Csináltam ma képet a fosvágenben található Sony fejegységhez tartozó mikrofonról: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Melyik oldalán? Ha az orra fele, akkor oda menne az olajszint érzékelő a BC-hez. :huh: a vezérlés mellett van közvetlenül Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 a vezérlés mellett van közvetlenül Akkor az nem az. A BC-s szintérzékelő majdnem az olajteknő közepére helyezendő. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Akkor az nem az. A BC-s szintérzékelő majdnem az olajteknő közepére helyezendő. :huh: de nem szintérzékelőről van szó, hanem olajnyomás mérés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 de nem szintérzékelőről van szó, hanem olajnyomás mérés... Én meg arról pofáztam! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts