zotya975 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 2percet szán valaki a dologra? /Köszönöm/ Caravané is jó? Sikeres műszaki vizsga történt. :huh: Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Caravané is jó? Gratula! Köszi! Végeredmény pénzben: 16500Ft a vizsga, 2750Ft az állapotfelmérés, 6290Ft a gumiharang, 2390Ft volt a stabrúd bekötő, valamint 4000Ft-nyi benzin elmenni az ülésért. Ami utólag kiderülvén jó ötlet is volt, mert elfelejtette ráírni a papírra, hogy cserés csak a kis jegyzetfüzetébe írta be, amit hord magával miközben vizsgálódik. :huh: Ja és 15000Ft volt a karosszériamunka. Munkadíj nem volt, mivel mindent magam cseréltem, csak a karosszériázást csináltattam erre szakosodott cégnél, ami autószerelőm szerint nagyon olcsó volt, hogy gyakorlatilag új hátulja lett. :lol: Összesen 46930Ft. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Köszi! Végeredmény pénzben: 16500Ft a vizsga, 2750Ft az állapotfelmérés, 6290Ft a gumiharang, 2390Ft volt a stabrúd bekötő, valamint 4000Ft-nyi benzin elmenni az ülésért. Ami utólag kiderülvén jó ötlet is volt, mert elfelejtette ráírni a papírra, hogy cserés csak a kis jegyzetfüzetébe írta be, amit hord magával miközben vizsgálódik. :huh: Ja és 15000Ft volt a karosszériamunka. Munkadíj nem volt, mivel mindent magam cseréltem, csak a karosszériázást csináltattam erre szakosodott cégnél, ami autószerelőm szerint nagyon olcsó volt, hogy gyakorlatilag új hátulja lett. :lol: Összesen 46930Ft. :lol: Mit kellett karosszériázni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Köszi! Végeredmény pénzben: 16500Ft a vizsga, 2750Ft az állapotfelmérés, 6290Ft a gumiharang, 2390Ft volt a stabrúd bekötő, valamint 4000Ft-nyi benzin elmenni az ülésért. Ami utólag kiderülvén jó ötlet is volt, mert elfelejtette ráírni a papírra, hogy cserés csak a kis jegyzetfüzetébe írta be, amit hord magával miközben vizsgálódik. :huh: Ja és 15000Ft volt a karosszériamunka. Munkadíj nem volt, mivel mindent magam cseréltem, csak a karosszériázást csináltattam erre szakosodott cégnél, ami autószerelőm szerint nagyon olcsó volt, hogy gyakorlatilag új hátulja lett. ;) Összesen 46930Ft. :lol: eddig nekem ez úgy nézett ki: 16500Ft vizsgadíj, és hoztam is :lol: hálistennek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 eddig nekem ez úgy nézett ki: 16500Ft vizsgadíj, és hoztam is :lol: hálistennek :D Majd ha 13 éves lesz faterod autója akkor leszek kiváncsi az összegre. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Majd ha 13 éves lesz faterod autója akkor leszek kiváncsi az összegre. :huh: :lol: Hé nem ér! Ezt az apuci autója szöveget én akartam mondani! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Hé nem ér! Ezt az apuci autója szöveget én akartam mondani! :lol: Nem lett volna jó ötlet, mert nálad meg a hitelbe lehet belekötni. :huh: De azért bocsánatot kívánok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 de vártam már ezt a faterom autója dumát :huh: hát 13 éves koráig még nemigen kellesz rákölteni 40ezreket, csak vizsga előtt.. bár a tiédre se kell a követezőre ;) már 8 éves :D igaz még 13ig 5 év van. de a garinak hála, meg a gondos ívmosásnak csak nem... na meg km se lesz benne sok addigra se :lol: talán 120ezer. amik soron vannak: telók, hidrotőke, sztem lassan kuplung, esetleg kézifék kötél, és hátsó fék dob+ pofa. jaaaaa ennyival azért kiegészíteném, hogy most faterom autója, vagy nem... nem számít bele a műszakiztatásba, mivel fateronak is használódik a kocsi :lol: szal itt nem volt jogos a faterod autója, főleg, hogy én műszakiztattam le :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 de vártam már ezt a faterom autója dumát :huh: hát 13 éves koráig még nemigen kellesz rákölteni 40ezreket, csak vizsga előtt.. br a tiédre e kell a követezőre :blink: már 8 éves :lol: igaz még 13ig 5 év van. de a garinak hála, meg a gondos ívmosásnak csak nem... na meg km se lesz benne sok addigra se :lol: talán 120ezer. amik soron vannak: telók, hidrotőke, sztem lassan kuplung, esetleg kézifék kötél, és hátsó dob+ pofa. Majd kiderül mennyit kell majd arra költeni. :) 5 év sok idő egy autó életében, a másik, hogy nincs mindenkinek garázsa. Harmadik, ezen még minden gyári, kivétel, amit már cseréltem. :D Hiába mosod, a kopó alkatrészek elkopnak. ;) Amúgy meg azt sem tudod mennyit kell még ráköltenem az autóra, mert jelen pillanatban semmit, csak a motorra ismét, de azt se én b.sztam el. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Köszi! Végeredmény pénzben: 16500Ft a vizsga, 2750Ft az állapotfelmérés, 6290Ft a gumiharang, 2390Ft volt a stabrúd bekötő, valamint 4000Ft-nyi benzin elmenni az ülésért. Ami utólag kiderülvén jó ötlet is volt, mert elfelejtette ráírni a papírra, hogy cserés csak a kis jegyzetfüzetébe írta be, amit hord magával miközben vizsgálódik. :huh: Ja és 15000Ft volt a karosszériamunka. Munkadíj nem volt, mivel mindent magam cseréltem, csak a karosszériázást csináltattam erre szakosodott cégnél, ami autószerelőm szerint nagyon olcsó volt, hogy gyakorlatilag új hátulja lett. :lol: Összesen 46930Ft. :lol: Mit kellett kasztnizni? Ki csinálta a festést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Mit kellett kasztnizni? Ki csinálta a festést? Komplett hátfal és egy kicsi pótkeréktartót is. Nincs festve, csak eltömítve, alvázvédve satöbbi, amit kell. Az majd egy másik projekt lesz a lefestése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Majd kiderül mennyit kell majd arra költeni. :angry: 5 év sok idő egy autó életében, a másik, hogy nincs mindenkinek garázsa. Harmadik, ezen még minden gyári, kivétel, amit már cseréltem. :lol: Hiába mosod, a kopó alkatrészek elkopnak. :lol: Amúgy meg azt sem tudod mennyit kell még ráköltenem az autóra, mert jelen pillanatban semmit, csak a motorra ismét, de azt se én b.sztam el. :D a sárvédőívek, meg a hátfal nem épp a kopó alkatrészek közzé tartozik ;) de tény lassan eljön az ideje nagyobb pénzegységek belefektetésének is... de am agressszí vagy oda volt írva, hogy nekem eddig... hálistennek, azt egyből lerohansz hogy apuci autója... köccc :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 a sárvédőívek, meg a hátfal nem épp a kopó alkatrészek közzé tartozik :blink: de tény lassan eljön az ideje nagyobb pénzegységek belefektetésének is... de am agressszí vagy oda volt írva, hogy nekem eddig... hálistennek, azt egyből lerohansz hogy apuci autója... köccc :huh: Csak elvettem a jókedved, hogy nem sokáig lesz így ez, hogy vizsgadíj és kész. ;) Mert bunkó vagyok! :angry: J0hnny a mesterem. :lol: Amúgy meg arról nem tehetek, hogy az előző tulaj(ok) elhanyagolták az autót és ezt én szívom meg. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Csak elvettem a jókedved, hogy nem sokáig lesz így ez, hogy vizsgadíj és kész. :angry: Mert bunkó vagyok! :blink: J0hnny a mesterem. :lol: Amúgy meg arról nem tehetek, hogy az előző tulaj(ok) elhanyagolták az autót és ezt én szívom meg. :D :huh: nah nah csak ráérzel a lényegre :) ha karbantartom remélhetőleg nem 13éves korára porlad el a hátulja ;) 14 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 kinek van jókedve? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 kinek van jókedve? :lol: :huh: Talán nekem....bár inkább semmilyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Talán nekem....bár inkább semmilyen. :lol: elrontsam? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 nah nah csak ráérzel a lényegre :blink: ha karbantartom remélhetőleg nem 13éves korára porlad el a hátulja ;) 14 :huh: Ennek sem volt elporladva, csak kettő öklömnyi lyuk. :lol: :lol: Egyébként nem értek hozzá, autószerelő sem vagyok. :D :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Hát...sajnos 10éves kor felett már előfordulhat nagyobb beruházás. Én tavaly csináltattam meg: termosztát csere, szelepfedéltőmítés csere, vízpumpa csere, vezérműszíly csere, kipufogóleömlőtömítés csere, hengerfelytőmítés, komplett fék csere. Ídén: AGR szelep, alapjáratléptető motor, szilentek, kézifékbóvden, ezt hozta a 2008, és lassan 2009 év. Ja és persze a 2000Km/hó :huh: Ui: Örök hála opeles barátomnak aki mindezeket gyáriba hozta meg nagyon kedvező áron :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 elrontsam? :huh: Tedd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Hát...sajnos 10éves kor felett már előfordulhat nagyobb beruházás. Én tavaly csináltattam meg: termosztát csere, szelepfedéltőmítés csere, vízpumpa csere, vezérműszíly csere, kipufogóleömlőtömítés csere, hengerfelytőmítés, komplett fék csere. Ídén: AGR szelep, alapjáratléptető motor, szilentek, kézifékbóvden, ezt hozta a 2008, és lassan 2009 év. Ja és persze a 2000Km/hó :huh: Ui: Örök hála opeles barátomnak aki mindezeket gyáriba hozta meg nagyon kedvező áron :lol: J én nem kezdem el mondani mit költöttem a verdára, mert sírva fakadok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Tedd. :D nincs sör :huh: látom msnről már menekülsz is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 nincs sör :huh: látom msnről már menekülsz is :lol: :lol: rejtve kapcsolódok....cseles vagyok :D ;) :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 J én nem kezdem el mondani mit költöttem a verdára, mert sírva fakadok :lol: Lehet, hogy érdemesebb lett volna új autót venned. :D ;) Nekem mindig ezt mondják páran. :huh: Most is, enynit ráköltöttem és aszonták, hogy vettem volna inkább új autót. Hülyék ezek. :lol: Amióta megvan, most lépte át a 150 ezer forintos határt a kiadás összege a kocsira. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 rejtve kapcsolódok....cseles vagyok :huh: :lol: :lol: így az igazi, biztosan nem tudja meg senki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts