Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 dííííííííííííííííííííííííííííííííííííí de hogy a sláger helyén bazsó, meg a másik van, az opelelenes... nemjut eszembe a neve :huh: tudjátok a harcsa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 hát offolunk amúgy :lol: de vogát kihagynám a bumerángból... amúgy se sokat hallgattam a slágert... DEHOGY! :huh: a kocsiba szól a rádió... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 winkler nah :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 winkler nah :lol: ammeg a növénynek az a része amin keresztül felveszi a tápanyagokat, és ásványianyagokat a földből.. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 ammeg a növénynek az a része amin keresztül felveszi a tápanyagokat, és ásványianyagokat a földből.. :huh: :lol: ja, de ... mondhatnád úgy is, mikor kivágsz egy nagy fát az marad ott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 ja, de ... mondhatnád úgy is, mikor kivágsz egy nagy fát az marad ott :D :huh: :lol: :lol: milyen igaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 de hallgatom a másikat, ott meg a csaj hangja ugyan az... szóval ez is csak egy figyelemelterelőművelet volt a szarról, amiben vagyunk, és lassan hullámozni is fog :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 de hallgatom a másikat, ott meg a csaj hangja ugyan az... szóval ez is csak egy figyelemelterelőművelet volt a szarról, amiben vagyunk, és lassan hullámozni is fog :lol: jaja! Amúgy ez ilyen nagy hírt keltett szerte a világon? most online megy a sláger, és az előbb Madonna üdvözölte a hallgatókat, és mondta hogy keepingjeljük meg a szokásunkat és listeningeljük tovább a sláger rédijót. :lol: A műsorvezető meg azt mondta hogy lehet már holnap sugározni fognak ismét...áááááá nem vágom én ezt az egészet. Megy itt a kavarás. Na de legalább már van király autóm :D ( amikor rájövök hogy el kell szomorodni mert tényleg nagy a kula, akkor mindíg valami pozitív dologra gondolok) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Winkler nem Opelellenes, érdemes megnézni azt a részt mikor H Astra új teszt van, ott még mondja is, hogy az F Astra is jól néz ki, a G is, csak az a baj velük, hogy sok van az utakon, ezért nem vesszük észre, hogy jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Winkler nem Opelellenes, érdemes megnézni azt a részt mikor H Astra új teszt van, ott még mondja is, hogy az F Astra is jól néz ki, a G is, csak az a baj velük, hogy sok van az utakon, ezért nem vesszük észre, hogy jól néz ki. ezt a tesztet nem láttam, és nem is olvastam, azt viszont igen, amiben fikázza... és amire Dáwid is berágott és írt neki, és valószínűleg több ilyen megnyilvánulása vaolt... mert a többiek se opel astra fan ként ismerik :huh: am most találtam egy képet se lendkerékről, betettem a váltó topikba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 ezt a tesztet nem láttam, és nem is olvastam, azt viszont igen, amiben fikázza... és amire Dáwid is berágott és írt neki, és valószínűleg több ilyen megnyilvánulása vaolt... mert a többiek se opel astra fan ként ismerik :huh: am most találtam egy képet se lendkerékről, betettem a motort topikba.... LINK a linken meg tudod tekinteni a fentebb említett tesztet. Érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 LINK a linken meg tudod tekinteni a fentebb említett tesztet. Érdemes. nem kételkedtem a szavadban, csak nemértem akkor miért születtek meg a fikázó cikkek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 ezt a tesztet nem láttam, és nem is olvastam, azt viszont igen, amiben fikázza... és amire Dáwid is berágott és írt neki, és valószínűleg több ilyen megnyilvánulása vaolt... mert a többiek se opel astra fan ként ismerik :lol: am most találtam egy képet se lendkerékről, betettem a váltó topikba.... Ja igen amikor egy lepuccant 1.7D kombi astrát, egy új G astrát, meg egy mégújabb H-t hasonlítanak össze...( Arra gondolsz? ) Azon én is berágtam..."max csak kispolski az ellensége....) Ahoz képest Dáw mutatott nekem olyan képet hogy az 1.7D-vel közel 170el ment(óra szerint) de akkoris...Azt se tudja milyen hűséges kis kocsi és agyonra fikázza... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 nem én arra gondolok, mikor másfajta autókkal hasonlította össze, és a belteret fikázta... meg úgy összességében. igazából most ebben a videóban is pont az a tejüveges verzió van , ami szerintem nem néz ki olyan jól, mint a későbbi sötétített kiadás... de mindegy ezekszerint tényleg csak ilyen médiás hírcerés miatt volt ez a fikázós korszaka :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 nem én arra gondolok, mikor másfajta autókkal hasonlította össze, és a belteret fikázta... meg úgy összességében. igazából most ebben a videóban is pont az a tejüveges verzió van , ami szerintem nem néz ki olyan jól, mint a későbbi sötétített kiadás... de mindegy ezekszerint tényleg csak ilyen médiás hírcerés miatt volt ez a fikázós korszaka :huh: Szerintem a tejüveg búra zsír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Szerintem a tejüveg búra zsír. nem rossz.. de szerintem nagyon elüt a kositól, főleg egy feketén, vagy piroson... mondjuk neked a sárga index is tetszik, nekem meg az se :huh: :lol: ja am talátam se kuplungtárcsáról képet... még életemben nem láttam ilyen tárcsát, pedig sokat cseréltünk, de az mind egyenes volt..gondolom a nagyobb nyomatékot a megdöntött oldalakkal megnövelt felülettöblettel kompenzálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Na a karosszériázás rész kész a verdán. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Na a karosszériázás rész kész a verdán. :huh: képet nem csináltál, hogy hol mit kellett javítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 képet nem csináltál, hogy hol mit kellett javítani? sötétben? :huh: majd holnap talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 sötétben? :lol: majd holnap talán. enyém tud vakuzni is :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 enyém tud vakuzni is :lol: :lol: Ez is, de nappali kép jobb szerintem, hiába 8 megapixel. :huh: Amúgy az egész hátfal cserélve lett, valamint a pótkerék részénél is kellett javítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Ez is, de nappali kép jobb szerintem, hiába 8 megapixel. :huh: Amúgy az egész hátfal cserélve lett, valamint a pótkerék részénél is kellett javítani. azegész hátfal? :lol: de gondolom csak azért, hogy ne toldozva foldozva legyen, hanem akkor már egybe az egész Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 azegész hátfal? :D de gondolom csak azért, hogy ne toldozva foldozva legyen, hanem akkor már egybe az egész Azért mert sz*rrá rohadt. :lol: Azok a remek sós latyakos téli esték. :huh: Mindenki szereltessen fel legalább hátulra sárhányógumit, a karosszériás ajánlotta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Azért mert sz*rrá rohadt. :lol: Azok a remek sós latyakos téli esték. :huh: Mindenki szereltessen fel legalább hátulra sárhányógumit, a karosszériás ajánlotta. :lol: Az sem old meg mindent, néha le kell veretni télen is. Szerencsére most nincs veszés csak ha hó meg sózás van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Az sem old meg mindent, néha le kell veretni télen is. Szerencsére most nincs veszés csak ha hó meg sózás van. De többet véd mint a "csupasz" hátsó rész. Lekátrányozták egyébként mint az állat és rohadt büdös van az autóban. :lol: Még száradnia kell, de utána elillan a szag. Most a pótkerék is meg van fordítva, hogy belül is száradjon az a rész. :lol: Hja és 15 ezer forintba került csak a művelet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts