spzoli Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Gondolom nem a műszeré. :lol: Akkor a kétvezetékes, bejelölném Vágó Úr! :lol: én nemtom, nem értek hozzá! merre van? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Inkább a dúsítási emelt fordulatszám. Nem, nincs annak köze a dúsításhoz. Mikor anno a miénket vittem zöldkártyára, ott volt egy olyan probléma vele, hogy nem tudta elérni a szükséges fordulatszámot, akkor néztem meg közelebbről, hogy is van ez. Akkor azon az ütközőcsavaron kellett állítanom, hogy elérje a szükséges fordulatot. De az semmi mást nem csinál, mint fizikailag határolja a gázkar mozgásterét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Ha van egy 11-es villás- vagy csillagkulcsod, Te magad is beállíthatod az alapjáratot. Ha megnézed az adagolón a gázkart, van két alítócsavarja a két véghelyzethez, egyikkel az alapjárat, a másikkal a max. fordulatszám állítható. Megvan csinálva! Köszi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 ilove checkengine :huh: coolant temperature sensor - low voltage Pepe tudnál nekem erre a jeladóra egy árat írni vmikor? köszi :lol: Persze. A gyári jeladó cikkszáma: 13 38 458, az ára: 4875Ft. A generátor mögé benézve találod a kétvezetékest a motorblokk hátulján, kicsit lejjebb. Ha inkább utángyárit veszel, a QH-t kerüld messzire. De mielőtt cseréled, nézd át a vezetékeket, lehet szakadás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Persze. A gyári jeladó cikkszáma: 13 38 451, az ára: 4875Ft. A generátor mögé benézve találod a kétvezetékest a motorblokk hátulján, kicsit lejjebb. Ha inkább utángyárit veszel, a QH-t kerüld messzire. De mielőtt cseréled, nézd át a vezetékeket, lehet szakadás is. köszi. lehet h ezért nagy a fogyim is.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 köszi. lehet h ezért nagy a fogyim is.... :huh: Mert mindig pörgeted! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 köszi. lehet h ezért nagy a fogyim is.... :huh: Bocsi, javítok: 13 38 458 a cikkszám. Lehet ezért nagy a fogyid, igen. Ha van multimétered, mérj rá hidegen és üzemmelegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Mert mindig pörgeted! :lol: néha megesik, ma nem is járt 4000felett :lol: Bocsi, javítok: 13 38 458 a cikkszám. Lehet ezért nagy a fogyid, igen. Ha van multimétered, mérj rá hidegen és üzemmelegen. végülis ugyan az a 451 is, csak azt már nem lehet kapni :huh: okayokay :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Köszi Lali! ;) Hogy az ex ismerettségi köre nem bír leszakadni rólam....már a tököm tele van. Multkor az anyja írt most a barátnéja hogy "miújság".... Jobb ha most nem úgy oldom meg hogy szószerint levezetem a feszültséget... :lol: :huh: ménem kérdezted meg köl e neki kola? :lol: Persze. A gyári jeladó cikkszáma: 13 38 458, az ára: 4875Ft. A generátor mögé benézve találod a kétvezetékest a motorblokk hátulján, kicsit lejjebb. Ha inkább utángyárit veszel, a QH-t kerüld messzire. De mielőtt cseréled, nézd át a vezetékeket, lehet szakadás is. még attól is meszebbre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Mennyibe kerül a jogsi hosszabítás? Lejár a jogsim, és még a régi fajta van,ami betelt. Google! ;) ménem kérdezted meg köl e neki kola? :lol: Jah :D :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 ménem kérdezted meg köl e neki kola? ;) még attól is meszebbre :angry: :lol: Végülis igaz... Szoba legújabb dísze tudjátok mi lesz? a Régi dugókat visszakaptam...:lol: meg lesznek tisztítva és ki ki lesz 1 téve valahova. Amúgy mondtam hogy kuplungszettet is cserélni kellett benne? :huh: Ami volt benne az jó volt, csak el volt fáradva az anyag. így aztán jobb volt azt is kicserélni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 :lol: Végülis igaz... Szoba legújabb dísze tudjátok mi lesz? a Régi dugókat visszakaptam...:lol: meg lesznek tisztítva és ki ki lesz 1 téve valahova. Amúgy mondtam hogy kuplungszettet is cserélni kellett benne? :huh: Ami volt benne az jó volt, csak el volt fáradva az anyag. így aztán jobb volt azt is kicserélni. :D nem, de egyelőre azt se mondtad mennyi a vége. kuplung meg valószínűleg csak tárcsacserés volt annakidején ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 nem, de egyelőre azt se mondtad mennyi a vége. kuplung meg valószínűleg csak tárcsacserés volt annakidején :huh: 390ezer Forint volt összesen mindenestül munkadíjjal együtt. (így is sok dolog volt, ami Jóval áron alul volt megvéve bele. ) A kuplungszett az elvileg 42ezer Forint lett volna...De 39 lett belőle.Asszem valami Sachs vagy ilyesmi márkájú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 :huh: Végülis igaz... Szoba legújabb dísze tudjátok mi lesz? a Régi dugókat visszakaptam...:lol: meg lesznek tisztítva és ki ki lesz 1 téve valahova Még szép.. :angry: :D ;) Ki kell polírozni :blink: sógornak van egy rakás kipolírozott motor (bringa) dugattyú, szépen mutatnak a díszpolcon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Még szép.. ;) :lol: :D Ki kell polírozni :angry: sógornak van egy rakás kipolírozott motor (bringa) dugattyú, szépen mutatnak a díszpolcon... :huh: muter az támadott..."minek az?" Hát mondom ember! Ennek értéke van! Anya: add el akkor..Aztán elmondtam neki hogy nem olyaaan!Lehet tényleg másnak csak szemét lenne...nekem kincs :lol: Holnap sztem délután ki is fényesítem őket, aztán küldök be fotót róluk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 muter az támadott..."minek az?" Hát mondom ember! Ennek értéke van! Anya: add el akkor..Aztán elmondtam neki hogy nem olyaaan!Lehet tényleg másnak csak szemét lenne...nekem kincs :huh: egy ideig nekem is megvolt a waresz egyik dugója csak egy darabig megy kincsszámba, utána meg... 4 dugattyú azért jobblett volna, egy polcot lehetett volna csinálni belőle, az lett volna a 4 lába, mivel a waresz dugójának van szépen alja is, mint egy pohár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 egy ideig nekem is megvolt a waresz egyik dugója csak egy darabig megy kincsszámba, utána meg... 4 dugattyú azért jobblett volna, egy polcot lehetett volna csinálni belőle, az lett volna a 4 lába, mivel a waresz dugójának van szépen alja is, mint egy pohár :lol: Nekem mind megvan. :lol: Fú srácok...itt nagyon beködölt...látni alig lehet. Sanci! Földesen is? :huh: vagy csak itt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Nekem mind megvan. :lol: Fú srácok...itt nagyon beködölt...látni alig lehet. Sanci! Földesen is? :huh: vagy csak itt? de az astra dugattyúin nem áll meg a polc. itt is köd van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 de az astra dugattyúin nem áll meg a polc. itt is köd van Hát ez csak dísz lesz. Nem fog semmilyen szerepet betölteni mostmár. Kiszolgált már :lol:. Max porfogó lesz :huh: itt alig látni pár méterre...nagyon nagyon durva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 muter az támadott..."minek az?" Hát mondom ember! Ennek értéke van! Anya: add el akkor..Aztán elmondtam neki hogy nem olyaaan!Lehet tényleg másnak csak szemét lenne...nekem kincs :huh: Holnap sztem délután ki is fényesítem őket, aztán küldök be fotót róluk :D egy ideig nekem is megvolt a waresz egyik dugója csak egy darabig megy kincsszámba, utána meg... 4 dugattyú azért jobblett volna, egy polcot lehetett volna csinálni belőle, az lett volna a 4 lába, mivel a waresz dugójának van szépen alja is, mint egy pohár :lol: Esetleg egy nagyobb projekt: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=ceff57931...&aid=167351 Ezen töröm a fejem. Már van is hozzá egy v6-os renault alu blokkom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 LÁMPA ha valakit esetleg érdekel olyan hátsó lámpa mint nekem, itt most 15 ropi egy pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Esetleg egy nagyobb projekt: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=ceff57931...&aid=167351 Ezen töröm a fejem. Már van is hozzá egy v6-os renault alu blokkom :lol: miféle renaultot akarsz összerakni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Erzsébethíd ledvilágítás :huh: Dáwid sikeresek lettünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 miféle renaultot akarsz összerakni? :huh: Amilyen a képen van, amit linkeltem (mármint asztalt motorblokkból). Renault Thál...aló asztalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Amilyen a képen van, amit linkeltem (mármint asztalt motorblokkból). Renault Thál...aló asztalt. egy sima 4hengeresl egyszerűbb :huh: csak leteszed a földre, és azon meg is áll :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts