Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 az a 80 kicsit sok lesz szerintem egyből neki.... invinek már nem ez a lámpa van :lol: 400 ezer... hát nemigazán vágom az alkatrészárakat... de ha egy xe-t 2-3 százból oznak rendbe... bár tény hogy a dízi drágább... mindegy egyen jó és e a lényeg :lol: rem legközelebb találkozunk debrecenben!! akkor lehet lassabban fogok menni vele :D Én hallgatok rátok! Én is remélem :angry: Köszi nektek a sok segítséget amúgy amit eddig kaptam! ;) jó hogy ilyen jó barátokra találtam mint ti. :huh: Az adagoló is ki lett benne cserélve. Jelenpillában kicsit magas az alapjárat. Holnap faragnak rajta amikor visszük a többi lóvét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 akkor lehet lassabban fogok menni vele :lol: Én hallgatok rátok! Én is remélem :D Köszi nektek a sok segítséget amúgy amit eddig kaptam! :lol: jó hogy ilyen jó barátokra találtam mint ti. :huh: Az adagoló is ki lett benne cserélve. Jelenpillában kicsit magas az alapjárat. Holnap faragnak rajta amikor visszük a többi lóvét. kompletten, vagy abbol is akopók? mondjuk egy adagolófelujjíts se ócsós... olvasd az előző hszem végét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 kompletten, vagy abbol is akopók? mondjuk egy adagolófelujjíts se ócsós... olvasd az előző hszem végét Olvastam. Okés, akkor még az első pár tankolásnál nem kell készpénznek venni az adatokat fogyasztásból? Kompletten egy adagoló lett bele véve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Olvastam. Okés, akkor még az első pár tankolásnál nem kell készpénznek venni az adatokat fogyasztásból? Kompletten egy adagoló lett bele véve. Így már nem is olyan sok az a 400. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Így már nem is olyan sok az a 400. Van 1 lista csak lent van a kesztyütartóban...ahogy emléxek maga a hengerfej volt csak szimplán 70ezer Forint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Van 1 lista csak lent van a kesztyütartóban...ahogy emléxek maga a hengerfej volt csak szimplán 70ezer Forint. Na tessék. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Na tessék. :lol: az adagolóra nem emléxek de azután is elég sok volt a nulla... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 az adagoló lesz a legdrágáb sztem :huh: ezé írtam előbb is, hogy így már nem sok az a 400 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 kérdezni akartam tőletek...Mivel meg lett fúrva a motor, ezzel akkor nőtt a hengerűrtartalom is. Igaz? valami 2es besorolást kapott nemtom milyen kopási "ranglétrán"... :huh: ez mit jelent? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 kérdezni akartam tőletek...Mivel meg lett fúrva a motor, ezzel akkor nőtt a hengerűrtartalom is. Igaz? valami 2es besorolást kapott nemtom milyen kopási "ranglétrán"... :huh: ez mit jelent? :lol: azt hogy vagy volt már fúrva, vagy pedig nagyon kopott volt 2es javítóméret még egy van aztán hüvely és gyáriméretes dugók. ha abba a blokba ehetséges ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 azt hogy vagy volt már fúrva, vagy pedig nagyon kopott volt 2es javítóméret még egy van aztán hüvely és gyáriméretes dugók. ha abba a blokba ehetséges ez. Hát fúrva tudtommal még nem volt. Inkább a közel 380ezer kilóméter hatása...szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Hát fúrva tudtommal még nem volt. Inkább a közel 380ezer kilóméter hatása...szerintem. akkor egyből kettes javítási lépcső Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 akkor egyből kettes javítási lépcső és a fúrásnál ez azt jelenti hogy nőtt a hengerűrtartalom...? vagy itt csak kamuzás volt a szerelőtől? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 és a fúrásnál ez azt jelenti hogy nőtt a hengerűrtartalom...? vagy itt csak kamuzás volt a szerelőtől? :huh: nő de pár köbcentit max 25 50 75 ezredes léptékek vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 és a fúrásnál ez azt jelenti hogy nőtt a hengerűrtartalom...? vagy itt csak kamuzás volt a szerelőtől? :lol: Ne várj 2000 es mocit :lol: Max néhány ccm. De igen. valamivel nőtt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 nő de pár köbcentit max 25 50 75 ezredes léptékek vannak akkor az elenyésző, semmiség. ha jól sejtem. Ne várj 2000 es mocit :D Max néhány ccm. De igen. valamivel nőtt :huh: :lol: azért jó lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 akkor az elenyésző, semmiség. ha jól sejtem. :huh: azért jó lenne :lol: Jol sejted. Semmi. :lol: Max az, hogy visszakaptad a gyári ménest. Az sem utolsó, egy 16 éves autónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Jol sejted. Semmi. :lol: Max az, hogy visszakaptad a gyári ménest. Az sem utolsó, egy 16 éves autónál. bőőőőven elég. ;) :D Nem tagadom eléggé tapostam neki régebben. De mostmár nem fogom. Vigyázni kell a kicsikémre :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 bőőőőven elég. ;) :lol: Nem tagadom eléggé tapostam neki régebben. De mostmár nem fogom. Vigyázni kell a kicsikémre :lol: :huh: ugyan. Csak amig bejáratós. Aztán lehet taposni ujra. Ezért van. Kapott ujabb 300 ezret. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 ugyan. Csak amig bejáratós. Aztán lehet taposni ujra. Ezért van. Kapott ujabb 300 ezret. ;) :lol: :lol: 140el csak nem kéne megint hajkurászni... Vagy szabad? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 :lol: :lol: 140el csak nem kéne megint hajkurászni... Vagy szabad? :huh: :D Ha jól be lesz járatva miért ne lehetne? Ezért van. Nem? Nem lesz semmi baja. Nem gagyi alkatrészek vannak benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Ha jól be lesz járatva miért ne lehetne? Ezért van. Nem? Nem lesz semmi baja. Nem gagyi alkatrészek vannak benne. jaja az biztos...csak amikor nyomtam neki régebben is mindíg az 1ik videód jutott eszembe....:huh: amikor mondtad hogy eltörek a himbák...ettől félek én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 jaja az biztos...csak amikor nyomtam neki régebben is mindíg az 1ik videód jutott eszembe....:huh: amikor mondtad hogy eltörek a himbák...ettől félek én is. Az azért egy kicsit más volt. :lol: És csak egy himba tört el. Anyaghibás volt. :lol: Komolyan. Ha 5. ben mész vele, sosem pörög annyit hogy ilyen baja legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Az azért egy kicsit más volt. :lol: És csak egy himba tört el. Anyaghibás volt. :lol: Komolyan. Ha 5. ben mész vele, sosem pörög annyit hogy ilyen baja legyen. Volt hogy 3masból húztam 90ig....közel volt a bajhoz szted? :huh: vagy ezt így nemtudod megmondani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Volt hogy 3masból húztam 90ig....közel volt a bajhoz szted? :lol: vagy ezt így nemtudod megmondani? Nem hiszem. Én akkor egyesben, és kettesben padlóztam. Annyira, hogy a turbó le is fujt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts