Laleekirály Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Öcsém is azt zavarja... már egy hete. :) Azt a codmániást :D :lol: Most is hallom ahogy szidja a népeket a szomszéd szobában :lol: ;) már nekem is megvan egy jóideje, brutális a grafikája! :) A szobámból háborús hangok szivárognak ki! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 már nekem is megvan egy jóideje, brutális a grafikája! :) A szobámból háborús hangok szivárognak ki! :) Én már végigjátszottam a single-t. Tényleg nagyon állat, csak sztem nem kellett volna kivenni a dedikált szerver rész. Így sokan nem fogják megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 én meg egyet se játszodtam vele egyel se :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Amúgy epk! Isten áldjon meg téged! :) Sikeresen leharcoltam a párásodást a kék kupakos piros flakonos ablakmosóval. :D Semmi csík nincs, se kosz, így pára sem tud képződni olyan könnyen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Amúgy epk! Isten áldjon meg téged! :) Sikeresen leharcoltam a párásodást a kék kupakos piros flakonos ablakmosóval. :D Semmi csík nincs, se kosz, így pára sem tud képződni olyan könnyen. :) jaaa igen voltam ma autósboltba, és ahogy ott beszélgettünk, észrevettem egy páramentesítő sprayt. használt már vki ilyet?? próbára 1000pénzt nem akartam kiadni... de ártani nem ártana biztosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Meg ha lenne egy kis humorérzéked offmaster,akkor még boldog ember is lehetnél! :) ;) hát mert nálad sok poén volt eddig :P A rájönni és a tudni két különböző dolog kistáska. :lol: "Meg ha lenne egy kis humorérzéked offmaster,akkor még boldog ember is lehetnél! :) :lol:" kis hibával de ide pont jó :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 jaaa igen voltam ma autósboltba, és ahogy ott beszélgettünk, észrevettem egy páramentesítő sprayt. használt már vki ilyet?? próbára 1000pénzt nem akartam kiadni... de ártani nem ártana biztosan. 50% siker. De csak akkor érdemes használni, ha tiszta az ablakfelület. Előtte érdemes megtakarítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 50% siker. De csak akkor érdemes használni, ha tiszta az ablakfelület. Előtte érdemes megtakarítani. Igen. És ki kell hagyni egy-két ablakot, pl. a hátsó ajtókét, hogy valahol le tudjon csapódni a pára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 észrevettem egy páramentesítő sprayt. használt már vki ilyet?? Én is használtam már, de leszoktam róla. Tényleg jól működött és láthatóan nem párásodott az ablak, de éjszaka a szembe fények bizony furcsán csillogtak az amúgy olajos filmrétegen amit ez a páramentesítő csinál. És tényeleg szabadon kell hagyni pár ablakfelületet ahol nem zavar és kicsapódhat a pára. Én inkább a pollenszűrő szárazontartására gyúrnék helyetted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 hát akkor tényleg nem éri meg az ezresét és azok a gyöngyök, amiket két üvg közzé szoktak rakni??? az se ér az autóban semmit? egyébként nem vészes a párásodásom, mert 1esen szokottmenni csak a venti, és elől lemegy a pára Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Amúgy epk! Isten áldjon meg téged! :lol: Sikeresen leharcoltam a párásodást a kék kupakos piros flakonos ablakmosóval. :D Semmi csík nincs, se kosz, így pára sem tud képződni olyan könnyen. :huh: Köszi a jókívánságodat és viszont kívánok neked is hasonlót! :lol: Azonban várd ki a hidegebb időt, és akkor mondj majd véleményt. Szerintem ez a párásodás összetett dolog. Kell hozzá a vízmentes szellőző rendszer is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Én inkább a pollenszűrő szárazontartására gyúrnék helyetted. Hogyan? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Hogyan? :huh: Esténként beviszed magaddal és ráteszed a radiátorra. Sőt, veszel egyet cserére és akkor egyiket kiveszed a másikat berakod és addig amit kivettél száradhat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Esténként beviszed magaddal és ráteszed a radiátorra. Sőt, veszel egyet cserére és akkor egyiket kiveszed a másikat berakod és addig amit kivettél száradhat. :D Kiveszem, beteszem....Hasi tasi nem kér kódott :huh: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 mikor meg kihozod bentről már csavarhatod is a vizet belőle :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Szasztok! kész a kocsi :huh: :angry: :lol: :D ;) 1 mondattal összefoglalva...mindíg is ilyen autóról álmodtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Sziasztok. Mennyibe kerül a jogsi hosszabítás? Lejár a jogsim, és még a régi fajta van,ami betelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Szasztok! kész a kocsi :huh: :angry: :lol: :D ;) 1 mondattal összefoglalva...mindíg is ilyen autóról álmodtam :lol: Gratulálok. Mennyi lett a vége forintban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Gratulálok. Mennyi lett a vége forintban? Köszi! :huh: Hát...200 már ki van fizetve, holnap lesz kifizetve a vége. A szerelő akkorra számítja ki, azt mondta hogy az is közel lesz a 200hoz. Tehát sztem olyan 370-380 körül lesz valahogy a vége mindennel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Köszi! :huh: Hát...200 már ki van fizetve, holnap lesz kifizetve a vége. A szerelő akkorra számítja ki, azt mondta hogy az is közel lesz a 200hoz. Tehát sztem olyan 370-380 körül lesz valahogy a vége mindennel együtt. hát... ah hfesen eladtavolna 100ért a kocsit, akkor is 500ból vehetélvolna már jobbat, hiába van felíjtva a mocid 400az már kibebaszott sok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 hát... ah hfesen eladtavolna 100ért a kocsit, akkor is 500ból vehetélvolna már jobbat, hiába van felíjtva a mocid 400az már kibebaszott sok sokkalta olcsóbban is ki lehetett volna hozni ezt. Csak én nem a névtelen alkatrészeket kértem bele. Minden ami új alkatrész nem az alsókategóriásból van kiválasztva. De egyszerűen álom..:lol: Pöccre indul.( kiváncsi leszek reggel ). aztán a hangja jóval szolídabb, nem nagyon lett próbálgatva mert ilyen bejáratlan motort nem szabad gyilkolni, de ha 1 kicsit jobban megnyomom a gázt nagyon ugrik. Nem füstöl a kipufogó. Sőt...a szaga is sokkal másabb lett mint volt. Régen ilyen erősen dizelszagú volt, meg ha alátettem a kezem össze vissza köpködött kormolt alapjáraton, most semmi..max egy kis meleglevegőt fúj rám :lol: nagyon állat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Szasztok! kész a kocsi :huh: :angry: :lol: :D ;) 1 mondattal összefoglalva...mindíg is ilyen autóról álmodtam :lol: Hát, gratulálok! És mi volt végülis az olajnyomásprobléma megoldása? Az a csapágy, amit írtál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 sokkalta olcsóbban is ki lehetett volna hozni ezt. Csak én nem a névtelen alkatrészeket kértem bele. Minden ami új alkatrész nem az alsókategóriásból van kiválasztva. De egyszerűen álom.. :lol: Pöccre indul.( kiváncsi leszek reggel ). aztán a hangja jóval szolídabb, nem nagyon lett próbálgatva mert ilyen bejáratlan motort nem szabad gyilkolni, de ha 1 kicsit jobban megnyomom a gázt nagyon ugrik. Nem füstöl a kipufogó. Sőt...a szaga is sokkal másabb lett mint volt. Régen ilyen erősen dizelszagú volt, meg ha alátettem a kezem össze vissza köpködött kormolt alapjáraton, most semmi..max egy kis meleglevegőt fúj rám :lol: nagyon állat :huh: Kíváncsi leszek a hosszabb távú tapasztalatokra....fogyasztás stb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Hát, gratulálok! És mi volt végülis az olajnyomásprobléma megoldása? Az a csapágy, amit írtál? Igen. Főtengelyen van valami csapágy. Na az lett elszúrva. :huh: Nem megfelelő méretűek lettek rátéve, de az is ki lett javítva :D asszem valami 25ös méretű kellett volna rá, és ettől kissebbet tettek rá. :lol: Kíváncsi leszek a hosszabb távú tapasztalatokra....fogyasztás stb. ;) Én is. :angry: Most még szűzen kb 5-6 kilóméterrel bent áll a garázsban. Holnap megyek vele 1 kicsit. Aztán hétvégén sztem Pestig meg vissza egy olyan 80as tempóval végig. Akkor már tudok mondani bővebben erről dolgokat :blink: Jut eszembe Invi! Láttam ma a klónodat. Hátsólámpa is felni is elsőlámpa is kalppolt. Csak ez kicsit mintha magas lett volna. de egyből te jutottál eszembe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Igen. Főtengelyen van valami csapágy. Na az lett elszúrva. :huh: Nem megfelelő méretűek lettek rátéve, de az is ki lett javítva :D asszem valami 25ös méretű kellett volna rá, és ettől kissebbet tettek rá. :lol: Én is. ;) Most még szűzen kb 5-6 kilóméterrel bent áll a garázsban. Holnap megyek vele 1 kicsit. Aztán hétvégén sztem Pestig meg vissza egy olyan 80as tempóval végig. Akkor már tudok mondani bővebben erről dolgokat :) Jut eszembe Invi! Láttam ma a klónodat. Hátsólámpa is felni is elsőlámpa is kalppolt. Csak ez kicsit mintha magas lett volna. de egyből te jutottál eszembe! :lol: az a 80 kicsit sok lesz szerintem egyből neki.... invinek már nem ez a lámpa van :angry: 400 ezer... hát nemigazán vágom az alkatrészárakat... de ha egy xe-t 2-3 százból oznak rendbe... bár tény hogy a dízi drágább... mindegy egyen jó és e a lényeg :blink: rem legközelebb találkozunk debrecenben!! jaaaa megnövekedő fogyira ne lepődj meg majd... nem lehetelen, hogy még többet fog enni összerakás utáni bejáratási időben ez nem meglepő. el kell majd vinni adagolóshoz is lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts