opel16v Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Ne felejtsük el, hogy a Te motorod egy nagy generációval öregebb, ezzel együtt a vezérlése is... Az enyém átkapcsol, ez biztos. :) Előbb vettem észre, mint azt hogy nem megy a km órám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 A rérgebbiekben is van ún. útfrekvencia jeladó, ami ad jelet, még neked is Sonique 8) . Gabi: Van raktáron spirál, nyócezer -kedv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Ejha! Elég húzós ára van... Írd meg légyszi pü-ben a számod, majd hívlak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 A rérgebbiekben is van ún. útfrekvencia jeladó, ami ad jelet, még neked is Sonique 8) . Gabi: Van raktáron spirál, nyócezer -kedv. persze hogy van az analog km orában egy kis fekete optikai jelado van 8imp... de nekem digit muszerfalam van ugye igy 2 jeladom van :) szal ha valamilyen jelet is vett régen a kmorárol akkor most szegény kicsit meg lehet zavarodva ... de még sincs Opel 16V és szerintem ilyan nagy külömbség nincs ezen a téren a 2 motor közt tovabbra is fentartom hogy nem lessz összefüggésben a kmora és hogy vészprogram fut .... ha esetleg olyan muszered lenne ami már az ABS jeladobol szedi a jelet akkor azt mondanam lehet köza hozza .. de ugye neked abs -ed sincs no mind1 majd kiderül ha cseréltél spiralt legyen neked igazad mert akkor ez a legolcsobb és nem kell a hibat tovabb keresni Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 persze hogy van az analog km orában egy kis fekete optikai jelado van 8imp... de nekem digit muszerfalam van ugye igy 2 jeladom van :) szal ha valamilyen jelet is vett régen a kmorárol akkor most szegény kicsit meg lehet zavarodva ... de még sincs Opel 16V és szerintem ilyan nagy külömbség nincs ezen a téren a 2 motor közt tovabbra is fentartom hogy nem lessz összefüggésben a kmora és hogy vészprogram fut .... ha esetleg olyan muszered lenne ami már az ABS jeladobol szedi a jelet akkor azt mondanam lehet köza hozza .. de ugye neked abs -ed sincs no mind1 majd kiderül ha cseréltél spiralt legyen neked igazad mert akkor ez a legolcsobb és nem kell a hibat tovabb keresni helló fiuk! az opel 16v autójában az órában van za sebességlelet adó jeladó, a tiedben a váltóban. ezért bvan az, hogy ha elszakad aspirál ég a kontrolllámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Sonique hol szereztél be ilyen motor s mennyiért s hova építetted be és tsai? Ha gondolod pmbe vagy itt fejtsd ki plz előre is big thx :wink: Gabi megcsináltam a hátsóablaktörlőmotorom, szal nem fog kelleni a tijed :wink: viszont műanyag elemeket próbáljak meg patacsinál???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Sonique! Inkább itt légyszi! Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Sonique! Inkább itt légyszi! Üdv.:Atommanó ti aztán igazán lusták vagytok..... nem tudjátok tekergetni??? mondjuk én sem tekergetem a tetőablakot, hanem bekapcsolom a klimát :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 tudom tekergetni, de azért hiányzik a luxus :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Málunk nem bírja az asszony a klímát, így marad a tekergetés, meg amúgy is csak nehezéknek kell a kocsiba, az Aztec ellen, ha már a múltkori 2 pótkerék nem volt elég.... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 váááá Anti, csak rakjam össze a kocsit. Majd jól megnézheted a seggét.. mikor okosítod Te a gsit :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 no beszereztem egy napfénytetö motort is mert meguntam a tekerést :)) itt van kép is rola hatha mast is érdekel ezt simán be lehet építeni??? mert engem is érdekelne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Ha nem haragszol én részemről megmaradnék a feleségem popójánál :) és inkább azt nézegetem... :wink: Augusztus elejéig mindenféleképen szeretném befejezni az alapokat... :wink: Tegnap beszéltem a Patyi Lacival csütörtökön megyek hozzá, megbeszélni a teendőket... :wink: :roll: Péntek??? Vagy megint megmenekülsz a sörösdobozoddal???? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Ha nem haragszol én részemről megmaradnék a feleségem popójánál :) és inkább azt nézegetem... :wink: Augusztus elejéig mindenféleképen szeretném befejezni az alapokat... :wink: Tegnap beszéltem a Patyi Lacival csütörtökön megyek hozzá, megbeszélni a teendőket... :wink: :roll: Péntek??? Vagy megint megmenekülsz a sörösdobozoddal???? Üdv.: Atommanó mi készül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Anti nem menekülök, mint már mondtam, csak nem akarom tkora vágni, inkább megcsinálgatom... most olajcs és kuplungsz csere, csak nem haladok, mert no time 4 it :idea: ha csak az olajcs meglesz péntekig, akkor számít6sz 1 ellenfélre :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Jó lenne mert az a 2-6 nem tetszik!!! :) :wink: :oops: Üdv.: Atommanó Amúgy én is most cseréltem olajat, de a váltóval is van valami, mert ha felmelegszik már csak úgy tudom rükibe tenni, ha leállítom az autót... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Atommanó! Nem lehetséges, hogy nem emel ki rendesen a kuplung? SXP! Pedig akárhogy is erősködsz, ez így van. :) Amíg elindítom és nem megyek vele, addig jó. Amint elindulok, és érzi az ECU hogy terhelés van a motoron de nincs sebesség, rögtön gyullad a sárga pilács, és érezhetően szarabb a moci, valamint - a módosított hengerfej miatt valószínűleg - nincs alapjárat. Most csak abban reménykedem, hogy nem a váltóban levő hajtóka adta meg magát (ugye nemrég került bele a sperr, és annak más a háza, mint a gyári difinek). Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Jó lenne mert az a 2-6 nem tetszik!!! :) :wink: :oops: Üdv.: Atommanó Amúgy én is most cseréltem olajat, de a váltóval is van valami, mert ha felmelegszik már csak úgy tudom rükibe tenni, ha leállítom az autót... :oops: Azt láttuk infonál asszem Mélykék mér rá is rakott egy lapáttal a kommentjével :) :) nekem csak szétvan a szerkezet, kinyomócsapágyam meg elnyomja a hiftmet :!: talán azért, mert nincs benn a hifi :idea: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Lehet hogy a kinyomócsapágy adta meg magát! Majd a Laci megnézi... Drága dolog egy ilyen??? tényleg a Szinter kuplungra sem írtatok árat, meg van egy ilyen erősített verzió is!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Lehet hogy a kinyomócsapágy adta meg magát! Majd a Laci megnézi... Drága dolog egy ilyen??? tényleg a Szinter kuplungra sem írtatok árat, meg van egy ilyen erősített verzió is!!! Üdv.: Atommanó Patyihoz viszed? Ha igen, mikor, mert akkor mejek veled, mert ott lakom mellette :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Szerdán hívom! csütörtökön megyek valamikor koradélután! Jössz te is okosodni??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Lehet hogy a kinyomócsapágy adta meg magát! Majd a Laci megnézi... Drága dolog egy ilyen??? tényleg a Szinter kuplungra sem írtatok árat, meg van egy ilyen erősített verzió is!!! Üdv.: Atommanó a csapágy nem drága (párezer), de akkor már érdemes tárcsát is és szerkezetet is cserélni (ami húzósabb) nem válaszoltál az előző kérdésemre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Minden pénteken megmérkőzünk! Az infoparknál Aztec a nyerő, a TBC-nél meg én!!!! Már alig várom a pénteket, mert Aztec barátom az első héten jól elhúzott és azóta csak kapálózom utána!!!! De a legnagyobb mumus, az a sárgás színű Pug 206 1.6-os mocival és egyszerűen elig van valaki aki megveri. A 206 GTI-t megverem őt meg csak 400 méteren tudom megfogni :oops: Hát röviden ennyi!!!! Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 A 100 pacis múmus 1 hazug eke, mert nem igaz amit mond. És mindig mosolyog magában, hogy mijjen jól átvágta a népet a palánkon. Láttam már nem egy meglepetés autót, de ők elmondták korrekten, hogy mit csináltak. A másik gyúros majom meg jó géppel van és néha még jót is startol :wink: Mennyi a komplett szerkezet kb. Kess? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 A 100 pacis múmus 1 hazug eke, mert nem igaz amit mond. És mindig mosolyog magában, hogy mijjen jól átvágta a népet a palánkon. Láttam már nem egy meglepetés autót, de ők elmondták korrekten, hogy mit csináltak. A másik gyúros majom meg jó géppel van és néha még jót is startol :wink: Uraim, kéretik ezt a gyorsulgatós topikban folytatni thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts