hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 nehogymá te tudd, majd ő megnézi...én sem tudom, sosem csináltam ilyen átalakítást :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 nehogymá te tudd, majd ő megnézi...én sem tudom, sosem csináltam ilyen átalakítást :D :) Ha, ha, ha........ okostojás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Ha, ha, ha........ okostolyás :) tojás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 tojás :) már javítottam...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 :) :) és még bunkó is vagyok, ez van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 már javítottam...... Nem baj. Így legalább megmarad az utókor számára is, nem csak az emlékezetünkben, hanem "írásban" is. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 :) :D és még bunkó is vagyok, ez van :lol: Igen? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Igen? :) :) nemtom, nem szoktam magammal beszélgetni :D ettől még simán lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Link Vajon ha valakinek túl hangos azt mondja neki hogy 1 literrel halkabban??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 nemtom, nem szoktam magammal beszélgetni :) ettől még simán lehet :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Hát igen, a hülyék magukban beszélnek :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Hát igen, a hülyék magukban beszélnek :) :D :lol: hamár ilyen kötekedős est van... hogy lehet egy hátsó tárcsás híd 90%ban kész? leveszed a 2kereket, leveszed a 2kerékagyat, felrakod a tárcsásakat, kicseréled a kézifék kötelet, és nem rakod vissza a kerekeket?? vagy hogy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Hát igen, a hülyék magukban beszélnek :D :lol: :lol: hamár ilyen kötekedős est van... hogy lehet egy hátsó tárcsás híd 90%ban kész? leveszed a 2kereket, leveszed a 2kerékagyat, felrakod a tárcsásakat, kicseréled a kézifék kötelet, és nem rakod vissza a kerekeket?? vagy hogy? :) Kakaskodni sem itt kéne. Ma úgy is nagyon benne van a kezemben a "törölgetés". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Kakaskodni sem itt kéne. Ma úgy is nagyon benne van a kezemben a "törölgetés". :) nálunk a gyerekek törölgetnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Valahogy nekem ez a kadettes visszapillantó jobban tetszik mint a gömbölyű. Amúgy valaki nem tudja mennyibe kerül lefóliázni az ablakokat? Az "A" Corsáé sem utolsó :lol: :lol: Vasárnap kimész a talira a sámsoni útra, kint lesz kocsistól-mindenestől Nagy Tomi alias "Huri" és ad neked egy árajánlatot mivel ő azzal foglalkozik (egy szemüveges srácot keress).. :D ------------------------------------------------------ Ma mindenki balos? ;) Az én napom sem volt zökkenőmentes :P reggel elszúrta az égőt a dobkilépő, rohantam a sloziról mint a veszedelem :) utána megúsztuk kevesebb autóval -hát nem befutott egy fuvar bitumen? :lol: A délutáni Unixolásnak lőttek. Oks, fejtsünk le, az anyag persze nem jön, bedermedt a csőbe valami oknál fogva, jó -gázperzselőt neki (ez minusz 1 óra) erre megindul de a szintjelző sz@r hát nyelhetem a füstjét jó 20 percig :D és mindjárt 12h18m-el zártam :lol: extra, hogy hajnal 2-re mehetek megint... :P :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Ékezetless testvérem! B) Régen én is ékezetmentes huszár voltam, hasonló okból. ;) Magyarra állítva is lehet írni ékezetmentesen. :lol: hát úgy is ír, de pont ez a probléma :P nehogymá te tudd, majd ő megnézi...én sem tudom, sosem csináltam ilyen átalakítást :lol: :) :D Ha, ha, ha........ okostojás :) le is közölték, ki is lett árgyalva stb... ne a tesód szerelje már a vasadat, hanem te, csak instrukciókat kérj tesódtól, és nem kerülsz ilyen helyzetbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 :) :D és még bunkó is vagyok, ez van :lol: de legalább őszinte :lol: Link Vajon ha valakinek túl hangos azt mondja neki hogy 1 literrel halkabban??? :) oviban mi is csináltunk ilyet... fel kellett volna lépnünk??? ez az egés pofadobolás nevetséges... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 ....oviban mi is csináltunk ilyet... fel kellett volna lépnünk??? ez az egés pofadobolás nevetséges.... Na ha már az oviban is csináltad, akkor már biztos nagyon szuperül mehet. Várom a videódat róla :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Na ha már az oviban is csináltad, akkor már biztos nagyon szuperül mehet. Várom a videódat róla :) :D :lol: mébinomhőrbi nomva az is megy ám :lol: am a pofaboxról a babázással együtt leszoktam B) ;) :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 hamár ilyen kötekedős est van... hogy lehet egy hátsó tárcsás híd 90%ban kész? leveszed a 2kereket, leveszed a 2kerékagyat, felrakod a tárcsásakat, kicseréled a kézifék kötelet, és nem rakod vissza a kerekeket?? vagy hogy? :) Én az egész hídat cseréltem. :) Áruld már el, hogyan cseréljem ki a kötelet, ha se az astráé, se a vectráé nem jó!! Estleg csináltál már ilyet??? A fékcső, a kézifékbowden, se stimmel!!! Ezt vajon ki tudta???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 hát úgy is ír, de pont ez a probléma :) :) le is közölték, ki is lett árgyalva stb... ne a tesód szerelje már a vasadat, hanem te, csak instrukciókat kérj tesódtól, és nem kerülsz ilyen helyzetbe :D Pont a Te véleményedre nem voltam kiváncsi!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Én az egész hídat cseréltem. :) Áruld már el, hogyan cseréljem ki a kötelet, ha se az astráé, se a vectráé nem jó!! Estleg csináltál már ilyet??? A fékcső, a kézifékbowden, se stimmel!!! Ezt vajon ki tudta???? mondjuk erről mesélhetnél, hogy miért nem passzol egyik se? az astráé azért nem jó, mert a hídon a tartókonzolok nem ott vannak, de arról Gabi azt mondta, át kell hegeszteni, és jó lesz úgy. a fékcsövek meg azért nemjók, mert a patronos megoldás nem egyezik meg a veki megoldásával, ami ugye nem fix terhelésre van beállítva, hanem változik terhelésre. a pótkeréktartón lévő konzolba kell beaggatni azt a fékerőállítószerkezetet, jól gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Pont a Te véleményedre nem voltam kiváncsi!!!! gya he gyerek vegyél már vissza, ha egy kicsit úgy olvasnád el, hogy a jót is látsd a hszekben, akkor észrevennéd, hogy én támogatólag írtam.... de ha így reagálsz akkor mondhatom azt is hogy bek@phatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Én az egész hídat cseréltem. :) Áruld már el, hogyan cseréljem ki a kötelet, ha se az astráé, se a vectráé nem jó!! Estleg csináltál már ilyet??? A fékcső, a kézifékbowden, se stimmel!!! Ezt vajon ki tudta???? zil hidat raktál fel vagy miért nem stimmel? csináltam már ilyet hoppá :) meg kell mondani a bótba h tárcsás hídhoz kell kézifékkötél, és lám pont jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 zil hidat raktál fel vagy miért nem stimmel? csináltam már ilyet hoppá :) meg kell mondani a bótba h tárcsás hídhoz kell kézifékkötél, és lám pont jó... bocs, de én nem csináltam ilyet, szóval nézd el nekem:) bótosbácsitól astrára vagy vekire kell kérni a tárcsás kézifékkötlet? vagy Zilre? :) mondjuk astráéra gondolnék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts