Reeckatee Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Áttetsző indexeket akartam és ez lett belőle http://kep.ivpicture.hu/227077.jpg milyen? :) (remélem ilyen lesz majd élete csúcsán ) :) Vazzzeg már a 77-ik képet linkeled be de nem értem, hogy a francba nem lehet megcsinálni, hogy a hátsó kerék ne fél méterrel bennebb legyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Na ebben a szituban mit lehet csinálni: Kollegám ma reggel. Klark Á tér jobbra kanyarodó sávban elsőként állt. Lámpa zöldre vált de ő csak előre csorog mert sor áll ahova kar meni. Majd elindul a sor és ő is. Ebben a pillanatban balról az amugy egyenesen menő sávból bevág elé egy autó és az alső sárvédőnél találkoztak. Mindkét sofőr kiugrik az autóból. De mikor a kollegám meglátta, hogy a másik autóból egy benga nagy *** csávó ugrott ki rögtön visszaült az autóba és magárazárta az ajtókat. Pár perc ordítozás után kicsit lehiggad a csávó. Félreállnak és elkezdenek "beszélgetni". Csávó azzal kezdte, hogy örülhet hogy nem ba**ta szét a fejét és hogy a kollegám fizessen neki a kárért. Még a merci hátulján lévő sérülést is ki akarta volna fizetni. Szóval durván és fenyegetően viselkedett. Mint kiderült a srácnak nincs is biztosítása sőt a mercin még rendszám sem volt. A rendőrőket nem is merte kollegám hívni mert ott azonnal leütötte volna a csávó arrol nem is beszélve hogy ha elhúz akkor mit lehet mondani a rendőröknek se rendszám se semmi. Végül mindketten távoztak. Azért nem semmi, hogy nekedjönnek, fenyegetnek és még tőled kérnek pénzt. Elképzelem ugyanezt a szitut egy nyugdíjassal Hát az azonnal odaönti a benga állatnak a tárcájából az összes pénzt csak hogy ne verjék meg. Tiszta balkán... (ja és péntek 13) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Vazzzeg már a 77-ik képet linkeled be de nem értem, hogy a francba nem lehet megcsinálni, hogy a hátsó kerék ne fél méterrel bennebb legyen... :) :) igaz igaz ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Vazzzeg már a 77-ik képet linkeled be de nem értem, hogy a francba nem lehet megcsinálni, hogy a hátsó kerék ne fél méterrel bennebb legyen... :) Nem mellékesen, elég furcsán néz ki a Caravan, tetősín nélkül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Nem mellékesen, elég furcsán néz ki a Caravan, tetősín nélkül. :) de neki nincs rajta eredetileg se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 de neki nincs rajta eredetileg se. Attól még furcsa. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Nekem ma nagyon péntek 13 van. Épphogy végeztünk délre a melóval, közben háromszor jöttek ki elém szabálytalanul a cégest vezetve, a vonat is majdnem kisiklott, de időben satuzott a mozdonyvezető. :) Valamint mikor jöttem haza, balról kanyarodok be, elsőbbségem van, de egy ford kijött elém... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Egy gömbölyű tükröt nem gondoltál rá? :) Valahogy nekem ez a kadettes visszapillantó jobban tetszik mint a gömbölyű. Tom mondtad a gömbölyű az jobb minden szempontból de ez mégis jobban tetszik nekem :lol: Szerintem zsír! :D Élőben is ugyanígy fog kinézni. :) Reméljük ilyen lesz :lol: elvégre ez 1 kis tervszerűség.B) Amúgy valaki nem tudja mennyibe kerül lefóliázni az ablakokat? Úgy átlagba mennyi 1 ilyen? Vannak fejlemények a kocsiról. Ma éccaka ellenőrzés mellett rá lesz kötve egy számítógépre és folyamatosan alapjáraton fogják járatni. ;) Ha minden jól megy holnap délben már hozhatjuk is el! :P :lol: VÉÉÉGRE!!!!!!!!!! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Valahogy nekem ez a kadettes visszapillantó jobban tetszik mint a gömbölyű. Tom mondtad a gömbölyű az jobb minden szempontból de ez mégis jobban tetszik nekem :) Reméljük ilyen lesz :lol: elvégre ez 1 kis tervszerűség.:D Amúgy valaki nem tudja mennyibe kerül lefóliázni az ablakokat? Úgy átlagba mennyi 1 ilyen? Vannak fejlemények a kocsiról. Ma éccaka ellenőrzés mellett rá lesz kötve egy számítógépre és folyamatosan alapjáraton fogják járatni. :lol: Ha minden jól megy holnap délben már hozhatjuk is el! :lol: :) VÉÉÉGRE!!!!!!!!!! ;) :P és mégis mit fog a számítógép mérni? B) meg hova lesz rákötve?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 és mégis mit fog a számítógép mérni? :D meg hova lesz rákötve?? ehez a részéhez én nem értek. Ennyit mondott a szerelő.: erősen ajánlja hogy menjek fel vele pestre egy 80-90es tempóval, meg jöjjek vissza. Meg hogy ennyi járás kötelező neki alapjáraton Tiv! Nincs rajta gyárilag. :) De amúgy nem értem miért ilyen ritkaság? én nap mint nap látok ilyeneket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Valahogy nekem ez a kadettes visszapillantó jobban tetszik mint a gömbölyű. Tom mondtad a gömbölyű az jobb minden szempontból de ez mégis jobban tetszik nekem :) Reméljük ilyen lesz :P elvégre ez 1 kis tervszerűség.:D Amúgy valaki nem tudja mennyibe kerül lefóliázni az ablakokat? Úgy átlagba mennyi 1 ilyen? Vannak fejlemények a kocsiról. Ma éccaka ellenőrzés mellett rá lesz kötve egy számítógépre és folyamatosan alapjáraton fogják járatni. :lol: Ha minden jól megy holnap délben már hozhatjuk is el! :lol: :) VÉÉÉGRE!!!!!!!!!! B) ;) Átlag 25-30. Helytől, és foliától függ. Nekem 30 volt. Zircen csinálták műbizomylattal, H matricával. 1. 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Mivel meg Tanulok van idom gamelni es van egy jatek ahol ekezet nelkul kell irni es hat megszoktam ekezettel meg 4x lassaban irok :D ;) Ékezetless testvérem! :lol: Régen én is ékezetmentes huszár voltam, hasonló okból. :lol: légyszives írj ékezettel :) át kell állítani game előtt angolra, és akkor nincs ekezet B) Magyarra állítva is lehet írni ékezetmentesen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Átlag 25-30. Helytől, és foliától függ. Nekem 30 volt. Zircen csinálták műbizomylattal, H matricával. 1. 2. Igen ilyesmire gondoltam én is. :) 25-30? Hát...ennyi kiadás után asszem nem lesz mostanában fóliám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 és mégis mit fog a számítógép mérni? :lol: meg hova lesz rákötve?? BOCSI!!!! Visszaolvastam amit írtam...nem számítógépre, valami más mérőberendezésre. Valami gépre. Nemtudom mire, majd megkérdezem. Tehát nem sz.gépre. Hülyeséget írtam, bocsi. :D Holnap megkérdezem hogy mire is és miért is. De szerintem olyasmi lehet a dologban, hogy alapjáratot lemérik, meg megnézik hogy egyenletesen jár-e, meg ilyesmik. ( szerintem ) Vazzzeg már a 77-ik képet linkeled be de nem értem, hogy a francba nem lehet megcsinálni, hogy a hátsó kerék ne fél méterrel bennebb legyen... :lol: jóvanna, há nemsikerült sose :) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Ez pedig csak haladóknak: :) http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_motor/opel_v6 Hmmmm..... :) Nyami.... de sajna CO-ra kell gyüjtögetnem, amúgy sincs hozzá HF. Ugyan az mint az NZ-é. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Ugyan az mint az NZ-é. Pedig azt mondták, hogy az SE-re való átalakitáshoz a hengerfejet is és attól "felfelé" szinte minden cserés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Hmmmm..... :) Ugyan az mint az NZ-é. nem ugyan az...pl más a szívó oldal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 nem ugyan az...pl más a szívó oldal Na majd holnap ránézek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 25 db hsz-t töröltem, 2db-ot pedig szerkesztettem. Nem idavaló téma miatt. Ha ilyen ingerenciátok van, keressetek fel más forumot, és ott vitassátok meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Na majd holnap ránézek... Azt nézheted. Az Nz szívóoldala szögletes, az SE kerek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 25 db hsz-t töröltem, 2db-ot pedig szerkesztettem. Nem idavaló téma miatt. Ha ilyen ingerenciátok van, keressetek fel más forumot, és ott vitassátok meg. "Szerkesztettem..." :D Egyébként egyetértek. :) Viszont jöhettél volna hamarabb, akkor nem kellett volna annyit olvasnom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 "Szerkesztettem..." :D Egyébként egyetértek. :) Viszont jöhettél volna hamarabb, akkor nem kellett volna annyit olvasnom. :) Észre sem vettem, annyira felidegesített. THX. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Észre sem vettem, annyira felidegesített. THX. :) Gondoltam is, hogy ez az oka. NM. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 25 db hsz-t töröltem, 2db-ot pedig szerkesztettem. Nem idavaló téma miatt. Ha ilyen ingerenciátok van, keressetek fel más forumot, és ott vitassátok meg. Így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Azt nézheted. Az Nz szívóoldala szögletes, az SE kerek. :D nehogymá te tudd, majd ő megnézi...én sem tudom, sosem csináltam ilyen átalakítást :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts