spzoli Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 te találtál valahol árlistán? Ha igen akkor linkeld be légyszi, mert akkor a saját árlistájukkal nyomom ki a szemüket... :) Valahol el kell kezdeni :lol: :) Különben is mit kötözködsz, a te képeden csak egy fekete felni van ;) :lol: az is igaz B) hihi :D
Dáwid Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 az is igaz :lol: hihi :) Lóg az ablaktörlőd :) :lol: Viszont egy ilyen guriga jól állna neki :D
spzoli Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 Lóg az ablaktörlőd :) :lol: csak akkor ha nem igazítom meg :D vasárnap óta be se indítottam a kocsit :)
Dáwid Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 csak akkor ha nem igazítom meg :D vasárnap óta be se indítottam a kocsit :) Hogyhogy? nem indul? :lol: :) De télleg, én csak akkor bírom ki ha beteg vagyok (akkor is nehezen) 1 napnál többet tán 2x vagy 3x állt mióta nálam van :lol:
spzoli Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 Hogyhogy? nem indul? :) :) De télleg, én csak akkor bírom ki ha beteg vagyok (akkor is nehezen) 1 napnál többet tán 2x vagy 3x állt mióta nálam van :D sztem elindulna...majd nemsokára visszarakom a xenont, vagy valamit csinálok :lol:
invictus Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 te találtál valahol árlistán? Ha igen akkor linkeld be légyszi, mert akkor a saját árlistájukkal nyomom ki a szemüket... :) Valahol el kell kezdeni :D :) Különben is mit kötözködsz, a te képeden csak egy fekete felni van :lol: :lol: Mondom, nincs benn listán, csak ha a GM keresőbe beírod a számát, akkor adja ki. B)
Dáwid Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 Mondom, nincs benn listán, csak ha a GM keresőbe beírod a számát, akkor adja ki. :lol: És azt a számot tuuudod? :) Mindegy mi az, csak adjál valamit amit a jóember elé tudok tenni és rámutatni hogy "EZ kell b.....! " Én meg megyek és lekapom a kormányt mert nem gyóóó :) Hogy örülnek a szomszédok amikor a dudagombot teszem vissza a helyére :lol: :D
invictus Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 És azt a számot tuuudod? :) Mindegy mi az, csak adjál valamit amit a jóember elé tudok tenni és rámutatni hogy "EZ kell b.....! " A facelift előttihez: 13 20 851 A facelift utánihoz: 13 20 853
Dáwid Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 A facelift előttihez: 13 20 851 A facelift utánihoz: 13 20 853 köszkösz :) Érdekes, cikkszám szerint hirtelen lett nekik... :D De így is csak rendelésre, jövőhét-kedd környékére. Mindegy. Köcce mégegyszer :)
Reeckatee Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 http://auto.indavideo.hu/video/Piros_az_piros Hahahaha...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 http://auto.indavideo.hu/video/Piros_az_piros Hahahaha... :) ezt melyik barom találta ki? :)
astrásgyerek Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 http://auto.indavideo.hu/video/Piros_az_piros Hahahaha... bakker, ez azért dúrva :)
Reeckatee Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 :) ezt melyik barom találta ki? :) Hát egy ekkora kereszteződésben.... :D Jujj ba###a meg mit találtam: http://www.vezess.hu/hirek/tragedia_opellel/19146/
Novy Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 A racing bazárban, vagy a vaterán biztos találsz. Ja, hát nem is értem hogy tudtam kiszálni eddíg ledek nélkül. :) Már bánom, hogy csak 8-at rendeltem, most akkor lábteret ledezzek, vagy ajtó élét. De szerintem nem lóg bele semmibe se, ha úgyis fúrva lesz, alég ha egy mm-ert kilóg, ha sima led akkor meg lehet síkba. De asszem mégiscsal lábtér lesz, nincs kedvem 5-fokban bolhákat pattintgatni. Asszem van a pincébe koax kábelcsatorna, teszek egy 30-centisbe hármat, a végére meg 3.5-ős jack aljzatot, odaviszem a 12V-ot ahova akarom és bedugom. hát én is csodálkozok rajtad, hogyeddigsikerült :) azzal hogy csak egy mm ert lóg ki az a probléma, hogy csak egy kört fog világítani...a lehető legtöbbet ki kell dugni a ledből.
epk947 Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 :D ezt melyik barom találta ki? :) Nem baromság az! Nézd meg, hogy az út a továbbiakban összesen egy sávos lesz! Nem egészséges, ha szembe találkoznak.... :)
Novy Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 beszélgettem egy hölgy illetővel: "nehéz volt nem láttam csak érzésre próbáltam, nem is értem oda, hogy az ujjaimmal tudjak segíteni a bowdennek" :) félreérthető?
Dáwid Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 hát én is csodálkozok rajtad, hogyeddigsikerült :lol: azzal hogy csak egy mm ert lóg ki az a probléma, hogy csak egy kört fog világítani...a lehető legtöbbet ki kell dugni a ledből. Igen de szórja a fényt annyira hogy ha van 3 vagy négy elosztva az ajtó hosszán akkor már jójjaz. (nem úgy elosztva mint az én próbámon :) ) Az insignia az nem semmi... De a magyarosított törésteszt... :) :D :lol: hát végülis sávelhagyást gátló ketyere nem működött B)
Novy Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 Nem baromság az! Nézd meg, hogy az út a továbbiakban összesen egy sávos lesz! Nem egészséges, ha szembe találkoznak.... :) na de akkor is ilyet... tegyen arra az oszlopra egy villogót... vagy csináljon körforgót hosszútávon a körforgó visszahozza az árát. de ha ilyen sokan ráfutnak, akkor meg rövidtávon, mert ezt tuti beperelték.
Dáwid Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 Nem baromság az! Nézd meg, hogy az út a továbbiakban összesen egy sávos lesz! Nem egészséges, ha szembe találkoznak.... :D És az egészségesebb ha feldobja a levegőbe hogy még fékezni se tudjon? :) Akkor már tennének ki sorompót, de az hogy letépi az autó alját, a maradékot meg feldobja a levegőbe... ezt nem tudom megérteni :) Meg mondjuk az se semmi hogy az aki a zöldre elindul (és nem elalszik) hanem rendesen indul, az már sárgán megy át :lol:
Novy Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 Igen de szórja a fényt annyira hogy ha van 3 vagy négy elosztva az ajtó hosszán akkor már jójjaz. (nem úgy elosztva mint az én próbámon :) ) Az insignia az nem semmi... De a magyarosított törésteszt... :) :D :lol: hát végülis sávelhagyást gátló ketyere nem működött :lol: amennyire lehet ki kell lógatni, úgy okkal jobb lesz a hatása B)
epk947 Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 na de akkor is ilyet... tegyen arra az oszlopra egy villogót... vagy csináljon körforgót hosszútávon a körforgó visszahozza az árát. de ha ilyen sokan ráfutnak, akkor meg rövidtávon, mert ezt tuti beperelték. A piros ámerókában is piros! Arról már nem is beszélve, hogy ott a rendőr egy rossz mozdulatért már rögtön lőhet is. Amikor egy amerikai kollégát vittem Miskolcra (autópályán mentünk), megjegyezte, hogy Amerikában én ilyen vezetéssel 10 mérföldnél tovább nem jutnék! :) Pedig még a 65 évem alatt balesetet sem okoztam...
Novy Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 A piros ámerókában is piros! Arról már nem is beszélve, hogy ott a rendőr egy rossz mozdulatért már rögtön lőhet is. Amikor egy amerikai kollégát vittem Miskolcra (autópályán mentünk), megjegyezte, hogy Amerikában én ilyen vezetéssel 10 mérföldnél tovább nem jutnék! :) Pedig még a 65 évem alatt balesetet sem okoztam... hát amint látod a többiek reakcióját: Te így mi meg úgy állunk hozzá. de az tuti ha ilyen lenne nálunk első este leverném a kamerát, második este meg szétszedném az oszlopot :D az meg hogy amerikába hogy van... teljesen másvilág :)
epk947 Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 hát amint látod a többiek reakcióját: Te így mi meg úgy állunk hozzá. de az tuti ha ilyen lenne nálunk első este leverném a kamerát, második este meg szétszedném az oszlopot :) az meg hogy amerikába hogy van... teljesen másvilág :) Cö, cccö!
wzsolt_1.6_16V Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 hát amint látod a többiek reakcióját: Te így mi meg úgy állunk hozzá. de az tuti ha ilyen lenne nálunk első este leverném a kamerát, második este meg szétszedném az oszlopot :) az meg hogy amerikába hogy van... teljesen másvilág :) Csak azért hogy átmehess a piroson... hát érdekes. Azért szerencsére szépen kaszálják a piroson áthajtókat nálunk is, csak a vétlen zöldön jövőket sajnálom. Jó péda erre a soroksári hév pesti végállomásnál lévő kereszteződés. Sajnos már ott tartunk, hogy én szorgalmaznám az ilyeneket piros lámpákhoz és a betonfalat a záróvonalhoz, mert másnak már nincs hatása a sok szabálytalankodóra.
Opeles90 Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 húú gyerekek, látom a virtual tunnnnningot még gyakorolni kell :) bajod van? :) Legalább csak virtuális, és nem mindenféle kacattal telehányt szekér....:D
Recommended Posts