Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 sziasztok Valaki tudna segíteni honnan tudom beszerezni,letölteni bármilyen formában Hans-Rüdiger Etzold Így csináld! Opel Astra Opel Astra 1991. szeptemberétől gyártott Limuzin és Caravan 1,4 - 1,6 - 1,8 - 2,0 literes, dízel 1,7 literes modellekhez. Tudni illik tönkre ment a termosztátom és a cseréjéhez meg kell bontani a vezérlést tudtommal. HELP :) lécci segítsen valaki :) itt van az aláírásomban is, meg a GYIK ban is le van írva lépésről lépésre képekkel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oppi97 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Novy a GY.I.K -ban nem találtam a leírást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Novy a GY.I.K -ban nem találtam a leírást :) akkor mé mindig van egy lehetőség, az aláírásomban oda van írva: Termosztátcsere Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Figyeljétek csak a hsz-eket! Klikk ide! Indítom a lavinát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Szia Dita! Szervízkönyvre gondoltál? Nekem van a gépen 1. Csak az 86 Megabájtos. ( astra F dizel és benzines szervizkönyv, és kezelési útmutató ) foggalmam sincs honnan töltöttem le de fentvan. Ez jó lesz? De találtam 1 kisebb verziót. :D Remélem EZ jó lesz. én miért nem tudom letölteni? :) mindív hibaüzenetet ír ki :) nem sikerült még valakinek szerezni olyan "szervízfüzetet" amibe az olajcserét, stb-t írják??? szívesen vennék 1 olyat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Na megvettem a +90%-os izzókat a meteorban kerek 5000Forintért. :) Én olyan 3500-ra emlékeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Na megvettem a +90%-os izzókat a meteorban kerek 5000Forintért. :) Én olyan 3500-ra emlékeztem. jólát kurtak akkor mert az 3500körül van http://bolthely.hu/tungsram/id/00879_Halog...W_P43t_50440SXU Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Na megvettem a +90%-os izzókat a meteorban kerek 5000Forintért. :) Én olyan 3500-ra emlékeztem. Nem véletlen osram nightbreakert vettél? Az is 90%-os és drágább mint a tungsram. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Na megvettem a +90%-os izzókat a meteorban kerek 5000Forintért. :) Én olyan 3500-ra emlékeztem. 5000ért veszek 2 philips d2s-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Akkor ezért volt olyan silány az olaj. :) Pár ezer kilométer után olyan volt mintha mentem volna vele 12e km-ert. Szerencsére a Castrol nem ilyen :lol: Jah :lol: 1x régebbeni nagy szegénységemben 16 ezret mentem castrollal :lol: de egész tűrhető színe volt, jobban mutatott mint a Pandában a 8 ezres Shell szuperizémizé.. :P ;) Vigyázni kell vele. amit vettünk az sokkal kisebb volt ami az enyém. Pedig cikkszám szerint az enyémre is passzolni kellett volna :) :D mint amikor vettem a hátsó fékdobjaimat betétestől, 230-as helyett mindjárt 200-ast kaptam B) de visszavették.. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Persze de kinek kell kék lökös? :) :) Nekem csak ezen a reggelen csinálta. Még egyelőre nem biztos, hogy az önindító, de remélem az és nem mondjuk a computer. Mint mondtam kapcsolatba hozom a dolgot a nedves időjárással. Munka után megnézem mi lehet az oka és használom a vezetékmozgatás és "kalapáccsalütögetés" technikáját. Ha az egyik bejön, már akkor is tudom, hogy mi a probléma. A compinak nincs köze az önindítóhoz :lol: oké,köszi azért.Szintén vaterán találtam és unix cikkszámot adott meg...Meg is találtam a unixnál és ki is dobja az enyémhez csak az a bajom h ezen kivűl kidob még egy 200:46 -ost is.Ezért nem vágom... :D A legjobb lenne, ha megmérnéd, de egyébként 14NZ-hez általában a kisebbik való, legalábbis nekem az van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 jólát kurtak akkor mert az 3500körül van http://bolthely.hu/tungsram/id/00879_Halog...W_P43t_50440SXU Tudom, mert ha jól rémlik a Karcsi is 3500-ért vette. De direkt ezért autókáztam át a városon, mondtam mi kell, mondták ötezer. Még poénkodott is a srác, hogy annyira viszik már fejből tudja az árát. Elkezdtem volna erősködni, hogy nem csak 3500? Gondolod azt mondta volna, hogy ja bocs tényleg annyi! Amúgy nem is tungsram van ráírva, hanem valami más, de a googlében néztem egy cég a kettő. Nem véletlen osram nightbreakert vettél? Az is 90%-os és drágább mint a tungsram. Nem, de ahogy most utánnanéztem osram van náluk akcióban 3500-ért. Legalábbis a neten, ehet hogy nálok az is 5000. Mindegy tanulópénzt meg kel füzetni, legközelebb on-line veszek. Beszereltem szépen világítt, ugye azt a 15% emelkedést jobbra a középponttól úgy tudom beállítani, hogy a nútok szélesebbek, mint a 3 pöcök az izzó peremén, és lehet tekergetni? Majd felrajzolom a falra a szöget, de úgy szemre oké. A kiszedés-mosogatást elhalasztottam. Kiváncsi vagyok milyen lesz éjjel. Amúgy a másik régi izzómban is lógott a szál, csak nem olyan látványosan Purpi, ha nagyjából megméred a dobot kivülről, hogy milyen vastag, az alapján is tudják a boltban, hogy melyik kell bele, de valszeg ahogy FPepe mondta a kicsi lesz a jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 A legjobb lenne, ha megmérnéd, de egyébként 14NZ-hez általában a kisebbik való, legalábbis nekem az van. ........... Purpi, ha nagyjából megméred a dobot kivülről, hogy milyen vastag, az alapján is tudják a boltban, hogy melyik kell bele, de valszeg ahogy FPepe mondta a kicsi lesz a jó. Nekem a szélesebbik dob van, de kivülről is megkülönböztethetőek a belső "peremükről". egyik, másik Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Nekem a szélesebbik dob van, de kivülről is megkülönböztethetőek a belső "peremükről". egyik, másik Na akkor majdnem egy centi köztük a különbség. De egy magára valamit is adó alkatrészbolt szó nélkül becseréli a rossz méretű betétet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Nekem a szélesebbik dob van, de kivülről is megkülönböztethetőek a belső "peremükről". egyik, másik akkor nekem is a széles van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Érdekes, egy bizonyos érték felett az autótulajdonosok azt gondolják, hogy rájuk se a Kresz, se a fizika törvényei nem vonatkoznak.: Klikk 1 Klikk 2 Klikk 3 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 bárcsak élőben is látnék ilyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 bárcsak élőben is látnék ilyet. :) ezen mennyire jól néz ki az a szélességjelző. :) itt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 ezen mennyire jól néz ki az a szélességjelző. :) Jaja. Na meg ezek a felnik.Enyémre mindígis ilyen volt az "álomfelni" vagy a küllős opel felni...asszem Fpepe mondta még régebben hogy árul/árult olyanokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 én is szeretnék olyat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 én is szeretnék olyat :) Szélességjelzőt? LINK Ez nem is olyan rossz.Csak drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Szélességjelzőt? Aham, kocsival együtt. :lol: tennék rá egy 1.4-feliratot, semmi szárny, meg ilyenek , hát ez csek egy sima 60 pacis. :) Oszt van erre pár tuning csávó, odaálnák melléjük, elékötném a ménesnek a zabos tarisznyát oszt közéjjük csördítenék! Hejj ráró, csillag vágtass az árgyélusát! :D Asztán amikor már kapnak levegőt a gumifüsttől azért felkapcsolnák kettesbe is. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Aham, kocsival együtt. :lol: tennék rá egy 1.4-feliratot, semmi szárny, meg ilyenek , hát ez csek egy sima 60 pacis. :lol: Oszt van erre pár tuning csávó, odaálnák melléjük, elékötném a ménesnek a zabos tarisznyát oszt közéjjük csördítenék! Hejj ráró, csillag vágtass az árgyélusát! :P Asztán amikor már kapnak levegőt a gumifüsttől azért felkapcsolnák kettesbe is. :D :) :) :D :lol: :lol: Ilyet se látni mindennap B) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Szélességjelzőt? LINK Ez nem is olyan rossz.Csak drága. gecccc ez drága? :) ez aranyárban megy :) de am vmi másikból nem lehet kivenni?? bvekinek van olyan... csak nemtom kibontható e... na meg az se 10ft... az meg hogy fórok 3 lyukat a lökös csíkjába... nem lesz egy szép megoldás...és világítani se fog ilyen szépen a króm ház nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 :) :) :D :lol: Ilyet se látni mindennap :lol: B) ;) Jóvanna, kicsit velem is elszaladhat néha a szekér. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts