Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hogyne lenne :D az én bicskakulcsos kócomba ők csinálták a chipet meg a kulcsszárat..

Én meg a parkoló végében izgatom a kéziféket -esetenként :) egyik oldalról át a másikra.. :)

Amúgy már nem a gyári indítókulcs van...tavaly nyáron valami lett vele. Egyszerűen nem akart elfordulni benne a kulcs..volt hogy 1-1 indítással eltököltem félórát...mert nem fordult el. NA akkor lett lecserélve tokostul vonostul az egész. Azóta külön kulcs nyitja az ajtókat meg a csomagtartót meg külön kulcs indítja.

13.000 kulcs+ chip+betanítás

a Fábiához csináltattam

ahol Sanci is mondta CORA...

Tehát végösszegben 13, vagy 13ezren felül még van a chip meg a betanítás??

Megosztás:

Amúgy már nem a gyári indítókulcs van...tavaly nyáron valami lett vele. Egyszerűen nem akart elfordulni benne a kulcs..volt hogy 1-1 indítással eltököltem félórát...mert nem fordult el. NA akkor lett lecserélve tokostul vonostul az egész. Azóta külön kulcs nyitja az ajtókat meg a csomagtartót meg külön kulcs indítja.

Tehát végösszegben 13, vagy 13ezren felül még van a chip meg a betanítás??

azt meg meg lehetett volna rendelni a kulcshoz.

Megosztás:

ezt nem is gondoltam, hogy a coraba van chip is :P

gyorsan is dolgozik, és jól! B)

A fabiához nekem is csak 1 db kulcs volt ;) (banki lefoglalt ótó vót :) )

amíg bevásároltam mindent megcsinált, kb 20 perc alatt

otthagytam a kulcsot nálla, mondom szürke fábia a parkolóba, megkereste, vitte a kütyüjét is, beprogramozta úgy, hogy csak az új kulcsot, és azt amit odaadtam eredetit, csak azokat ismeri fel :lol:

azóta is azt a másolt kulcsot használom, és tök jó!

a szervízbe azt mondták, ha nincs meg a kódja (kis műanyag csíko a számokkal) akkor komplett zátcsere 60.000 Ft, másképp nem megy!

értenek is ezek hozzá :) :D :lol:

Megosztás:

azt meg meg lehetett volna rendelni a kulcshoz.

Igen, csak úgy drágább. így meg nem került semmibe mert ismerősnek volt egy teljesen új szett. CSak bele kellett tenni. Így kijött ingyér. Azt mondta neki nem kell, akkor miért ne hasznosítsuk? :lol:

FULLBA MINDEN!

és még adott egy villogós skodás kulcstartót is az új kulcshoz :lol: (tudom az max 500 pínz, de akkor is :) )

Az akkor tényleg nem drága. Nekem a kulcstartóm unokatesóm kadettjének a sárvédőjéről egy nagy műanyag hajlékony opeljel. :)

Tess:

223105.jpg

Milyen? :D

Megosztás:

Ahogy elnézem ez nagyon nem immo-s kulcs, ezt kb olyan 1600-1800-ért másolják :)

Neeeeem! ez sima régi kulcs. Csak azért érdeklődtem erről mertha esetleg tennék majd bele később akkor milyen árakra számítsak. Mert olyanokat hallottam hogy lemásolni 1 olyat 30ezer Forint vagy több.. és ezért kérdeztem :)

Megosztás:

Ahogy elnézem ez nagyon nem immo-s kulcs, ezt kb olyan 1600-1800-ért másolják B)

egy ilyen kulcs 600 Ft, és 400 ért másolnak :D

de nincsen benne opel jel :)

Neeeeem! ez sima régi kulcs. Csak azért érdeklődtem erről mertha esetleg tennék majd bele később akkor milyen árakra számítsak. Mert olyanokat hallottam hogy lemásolni 1 olyat 30ezer Forint vagy több.. és ezért kérdeztem :lol:

nyugi szervízben tényleg annyi lenne :lol:

úgyhogy ha kell ne ott csináltasd :)

Megosztás:

Nah, nemtommiért nem tetszett az msnnek a régi címem de az új úgy néz ki már szimpibb neki, szal: sancinagy@yahoo.com, vegyen fel aki....mert nem tudom mindenkiét fejből.. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.