Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Nem beszéltem hülyeséget, bár nem is tudom konkrétan mire mondod ezt. Az üres-teli dolgot példának mondtam. A fogyasztást tekintve teljesen mindegy a kocsi tömege. Csak a fordulatszámtól és a terheléstől (fojtószelep állás) függ. A gázpedált pedig nyomhatod azért jobban mert emelkedőn mész felfele, nagyobb a kocsi tömege, nagyobb a menetellenállás mondjuk a szélesebb gumik miatt, akármi. A lényeg, hogy jobban nyomod a gázt, mégis ugyanazon a fordulaton haladsz. ottvan kiemelve egyik hszedbe azt mondod, hogy mindegy, másikban meg nem mindegy. ha több a tömeg, akkor nagyobb terhelés nem? tehát a tömegtől is függ a fogyi és kész ez tény. Tápi biztos mesélne erről egy smást :) nemvéletlenül könnyít amit csak tud :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Hali mindenki! Tom nem idevág a téma mert nem opel...de haver Volkwsagen Polojával mentünk 1 kört...és kanyarodni akartam vele jobbra, alig nyomtam a féket,erre a jobboldali kerék kb 1 másodpercig fogta magát és beblokkolt... Pedig a féket egyáltalán nem nyomtam annyira erősen. csak éppen picit. Szerintetek mi a feketefene lehetett ez??? Kissé beszartunk haverral mert nagyon érdekesen tett. A blokkolás előtt kattant is 1 nagyot. Vélemény? valami? én arra gondoltam hogy az útszéle vizes lehetett és azon blokkolt be.( csak ezzek az a gáz hogy alig nyomtam a féket ) Nos..? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Hali mindenki! Tom nem idevág a téma mert nem opel...de haver Volkwsagen Polojával mentünk 1 kört...és kanyarodni akartam vele jobbra, alig nyomtam a féket,erre a jobboldali kerék kb 1 másodpercig fogta magát és beblokkolt... Pedig a féket egyáltalán nem nyomtam annyira erősen. csak éppen picit. Szerintetek mi a feketefene lehetett ez??? Kissé beszartunk haverral mert nagyon érdekesen tett. A blokkolás előtt kattant is 1 nagyot. Vélemény? valami? én arra gondoltam hogy az útszéle vizes lehetett és azon blokkolt be.( csak ezzek az a gáz hogy alig nyomtam a féket ) Nos..? :) kanyarodtál is vizes is volt, arra a kerékre biztos nem jutott szinte semmi teher, a W -ken meg erősebb a fék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 ottvan kiemelve egyik hszedbe azt mondod, hogy mindegy, másikban meg nem mindegy. ha több a tömeg, akkor nagyobb terhelés nem? tehát a tömegtől is függ a fogyi és kész ez tény. Te most komolyan szopakodsz velem, vagy tényleg nem érted amit mondok? A fogyasztás csak a terheléstől és a fordulatszámtól függ. Tökmindegy mi miatt nagyobb a terhelés. Nagyobb tömeg plusz kis lejtőnél előállhat az az eset, hogy nem nagyobb a terhelés mint üresen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Te most komolyan szopakodsz velem, vagy tényleg nem érted amit mondok? A fogyasztás csak a terheléstől és a fordulatszámtól függ. Tökmindegy mi miatt nagyobb a terhelés. Nagyobb tömeg plusz kis lejtőnél előállhat az az eset, hogy nem nagyobb a terhelés mint üresen. ja jo értelek, elbeszéltünk egymás mellett. Zotya kiinduló esete a nagyobb tömeg volt :) és azért mondtam, hogy a tömeg miatt megnő a terhelés, és nem beszéltünk mi semmiféle lejtőről vegyük a körítést: ugya azon az úton, ugyan olyan viszonyok mellett(szél minőség vízesség stb) tehát a teállításod: a terheléstől függ az én állításom a terhelés météke függ a tömegtől minda kettőnknek igaza van :) csak én arról beszéltem, amit zotya kérdezett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 kanyarodtál is vizes is volt, arra a kerékre biztos nem jutott szinte semmi teher, a W -ken meg erősebb a fék :) köszi hogy megerősítettél akkor az "elméletemben" :) :D megnyugodtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 köszi hogy megerősítettél akkor az "elméletemben" :) :D megnyugodtam. ha gond lenne azért ne hivatkozz rám :) ki kell próbálni, egyenes úton is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 ha gond lenne azért ne hivatkozz rám :) ki kell próbálni, egyenes úton is. Hát...Igazából utánna átadtam az irányítást havernak...ő kipróbálta. Húzta neki mint a disznó, csinált vagy 3 fékpróbát...100nál megrángatta az úton jobbra balra, elég éles kanyart bevett vele vagy 70el. Aztán azt mondta hogy ugyanolyan mint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Hát...Igazából utánna átadtam az irányítást havernak...ő kipróbálta. Húzta neki mint a disznó, csinált vagy 3 fékpróbát...100nál megrángatta az úton jobbra balra, elég éles kanyart bevett vele vagy 70el. Aztán azt mondta hogy ugyanolyan mint volt. akkor gond nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 akkor gond nincs :) Akkor rendben van. Tényleg csináltunk direkt még úgy is fékpróbát hogy azt a kereket kiraktuk az útnyálkásabb szélére. És ott satufék. Ugyanúgy viselkedett. De az a kattanás mi lehetett...mintha a difitől jött volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 :) Akkor rendben van. Tényleg csináltunk direkt még úgy is fékpróbát hogy azt a kereket kiraktuk az útnyálkásabb szélére. És ott satufék. Ugyanúgy viselkedett. De az a kattanás mi lehetett...mintha a difitől jött volna :) akármi lehetett, lehet vmin átmentetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 akármi lehetett, lehet vmin átmentetek lehet hülyeség...de én ilyenre is gondoltam hogy 1 szatyor...az útszélén pont azon léptem mondjuk rá a fékre vagy valami papíron, és amiatt blokkolt meg, haver meg mondta hogyha nem kuplungozok időben ( mégpedig én úgy nyomtam ahogy az opelen szoktam hogy motorféket is használtam majd utánna kuplung) akkor a difi van hogy bekattan és képes leállítani a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 lehet hülyeség...de én ilyenre is gondoltam hogy 1 szatyor...az útszélén pont azon léptem mondjuk rá a fékre vagy valami papíron, és amiatt blokkolt meg, haver meg mondta hogyha nem kuplungozok időben ( mégpedig én úgy nyomtam ahogy az opelen szoktam hogy motorféket is használtam majd utánna kuplung) akkor a difi van hogy bekattan és képes leállítani a motort. mi? :) az ő kocsijában kattan be vagy mi? :) ha nagyon alacsonyra engeded a fordulatot a benzines is, meg akármelyik másmilyen dízel gáz lefullad, de annak van egy kis előjátéka menetközben, és könnyen ujra is lehet indítani, ha nem áll meg a kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 mi? :) az ő kocsijában kattan be vagy mi? :) ha nagyon alacsonyra engeded a fordulatot a benzines is, meg akármelyik másmilyen dízel gáz lefullad, de annak van egy kis előjátéka menetközben, és könnyen ujra is lehet indítani, ha nem áll meg a kocsi igen igen a poloban.Ennek a polonak nem muszáj túl alacsonynak lenni a fordulatszámnak...néha csinál ilyet hogy fogja magát és leáll a motor. De valami a difi miatt van. Ott megakad valami, és az leállítja a motort is. Szóval nem az volt hogy alacsony a fordulatszám, berángat és puff lefullad. Hanem beblokkol a kerék, fogja magát a difi is valamit bepofázik, azt leáll a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 igen igen a poloban.Ennek a polonak nem muszáj túl alacsonynak lenni a fordulatszámnak...néha csinál ilyet hogy fogja magát és leáll a motor. De valami a difi miatt van. Ott megakad valami, és az leállítja a motort is. Szóval nem az volt hogy alacsony a fordulatszám, berángat és puff lefullad. Hanem beblokkol a kerék, fogja magát a difi is valamit bepofázik, azt leáll a motor. Ezek általában 0%-os zárású diffik, nem szabadna leállniuk attól sem ha túl nagy a fordulatszám-különbség a két kerék közt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Ezek általában 0%-os zárású diffik, nem szabadna leállniuk attól sem ha túl nagy a fordulatszám-különbség a két kerék közt. fingalmam sincs hogy mi lehet vele, és miért csinálja ezt. HOlnap megy haver innen debrecenből vele fehérvárra. Remélem semmi gond nem lesz vele a pályán. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Találtam itthon szép sárga izzókat helyzetjelzőbe. Szerintem akár zsír is lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 2 találós kérdés: -Megy előtted egy részeg roma biciklivel. Miért nem mered elütni??? - Bp. Andrássy út, belső sávban ukrán rendszámú kisbusz, az oldalán ciril betűs felirat. Balra szeretne fordulni, ezért lassan keresi a lehetőséget. Mögötte fekete lesötétített merci, egyre türelmetlenebb. Villogva, dudálva próbálja letolni maga elől a kisbuszt. Az ukrán sofőr lazán kidugja kezét az ablakon és középső ujját mutatva beint a mercisnek. Az felbőszülve a szembejövő sávban megelőzi a kisbuszt és keresztbe áll előtte, az ajtók kinyílnak és kipattan 4 konyhaszekrény méretű úriember sötét napszemüvegben. Az ukrán sofőr kényelmesen kiszáll autójából és 15 mp múlva a 4 napszemüveges úr az Andrássy út aszfaltján fekszik bevert orral, törött karral stb... A kérdés: mi volt az ukrán kisbusz oldalára írva??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 2 találós kérdés: -Megy előtted egy részeg roma biciklivel. Miért nem mered elütni??? - Bp. Andrássy út, belső sávban ukrán rendszámú kisbusz, az oldalán ciril betűs felirat. Balra szeretne fordulni, ezért lassan keresi a lehetőséget. Mögötte fekete lesötétített merci, egyre türelmetlenebb. Villogva, dudálva próbálja letolni maga elől a kisbuszt. Az ukrán sofőr lazán kidugja kezét az ablakon és középső ujját mutatva beint a mercisnek. Az felbőszülve a szembejövő sávban megelőzi a kisbuszt és keresztbe áll előtte, az ajtók kinyílnak és kipattan 4 konyhaszekrény méretű úriember sötét napszemüvegben. Az ukrán sofőr kényelmesen kiszáll autójából és 15 mp múlva a 4 napszemüveges úr az Andrássy út aszfaltján fekszik bevert orral, törött karral stb... A kérdés: mi volt az ukrán kisbusz oldalára írva??? Első...mert annyit kapsz érte mint egy emberért.. második: Fogalmam sincs... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 2 találós kérdés: -Megy előtted egy részeg roma biciklivel. Miért nem mered elütni??? - Bp. Andrássy út, belső sávban ukrán rendszámú kisbusz, az oldalán ciril betűs felirat. Balra szeretne fordulni, ezért lassan keresi a lehetőséget. Mögötte fekete lesötétített merci, egyre türelmetlenebb. Villogva, dudálva próbálja letolni maga elől a kisbuszt. Az ukrán sofőr lazán kidugja kezét az ablakon és középső ujját mutatva beint a mercisnek. Az felbőszülve a szembejövő sávban megelőzi a kisbuszt és keresztbe áll előtte, az ajtók kinyílnak és kipattan 4 konyhaszekrény méretű úriember sötét napszemüvegben. Az ukrán sofőr kényelmesen kiszáll autójából és 15 mp múlva a 4 napszemüveges úr az Andrássy út aszfaltján fekszik bevert orral, törött karral stb... A kérdés: mi volt az ukrán kisbusz oldalára írva??? 1.) elütni azért nem szép dolog senkit :) másrészt a bicikli csúnya munkát csinál a dukkózással :lol: 2.) :) remélem jól elbújtál közben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Első...mert annyit kapsz érte mint egy emberért.. második: Fogalmam sincs... :) 1.) elütni azért nem szép dolog senkit :) másrészt a bicikli csúnya munkát csinál a dukkózással :lol: 2.) :D remélem jól elbújtál közben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 tehát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 tehát? kis kreativitást gyerekek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 ? kíváncsi lettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 kis kreativitást gyerekek :) hát a bicajosra nekem is az a tippem, hogy kár a fényezéésrt, meg !!!!többet!!!! kapsz mint egy magyarért, meg jön a család... a kisbuszra meg bármi lehetett írva... pl: neszójábe :) vagy ha a felállásra gondolok: én vagyok az ukrán dzsekit csen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts