Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 "a nem vagy toppon"-t Novyra értettem, hogy az a 3 mondatot sem tudta leírni rendesen. :) Azt is írtam, hogy általánosítottam. Csak ugratásnak szántam! Nem megsértődni! :lol: Látszik, hogy mi még nem beszéltünk túl sokat egymással. A többiek már nem vesznek komolyan... :) majd jol ellátom a bajod, azt megtod kivel szórakozz néni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 "a nem vagy toppon"-t Novyra értettem, hogy az a 3 mondatot sem tudta leírni rendesen. :) Azt is írtam, hogy általánosítottam. Csak ugratásnak szántam! Nem megsértődni! B) Látszik, hogy mi még nem beszéltünk túl sokat egymással. A többiek már nem vesznek komolyan... :) jóvan nah, én sem úgy írtam ;) fel sem merem hozni, de mikor idekerültem mit kaptam én a szárnyam miatt :lol: Nem vagyok az a sértődős fajta nyugi :P amúgy Sancinak igaza van: "a kutya sem nézi...." :lol: pedig nézhetnék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 ......... "a nem vagy toppon"-t Novyra értettem, hogy az a 3 mondatot sem tudta leírni rendesen. :) Novy-t meg így szeretjük :lol: :) :D ugyi Novy!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Azt a kutya sem nézi ;) amúgy sem bizonyítható.. :) No, további jókat, kifőzöm magam mint a presszó kávét :lol: elkaptam ezt a tetvedék vírust :) 2 nap alatt pár kollégát már sikerált alaposan lefertőzni... :D Sertésinfluenza? Kunkorodik már...? :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 majd jol ellátom a bajod, azt megtod kivel szórakozz néni. :) Ki ez??? :) ...és milyen szemtelen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Ki ez??? ...és milyen szemtelen! :) :) Ne bántsd, kicsit savanyu, kicsit sárga, de a mienk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 majd jol ellátom a bajod, azt megtod kivel szórakozz néni. :lol: Ne bántsd nah :lol: értékelnünk kéne, hogy közénk tartozik :lol: Ne bántsd, kicsit savanyu, kicsit sárga, de a mienk! :P :D és így szeretjük B) Ki ez??? ...és milyen szemtelen! :) ;) :P jó gyerek Ő :) (amikor alszik, de lehet akkor se mindíg :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Ez nem tudjátok véletlen milyen Opelből van? (olyan mint az astráé, de mégsem, másak a lábai :) http://img10.tar.hu/ujlakimisi/img/39141409.jpg#3 http://img10.tar.hu/ujlakimisi/img/39141410.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 :lol: jó gyerek Ő :) (amikor alszik, de lehet akkor se mindíg :lol: ) Jó hát, én is nagyon csípem, már gondoltam rá, hogy fíammá fogadom, az úgy sincs, csak félek hogy éjjel megébred, és közénk furakszik az ágyban. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Hogy lehet neked ennyi? Nekem 34 egy évre. feleségem az 1,6 japóra, amikor megismerkedtünk havonta perkált kb 8 at.4 éve. Aztán ez gyorsan neten át lett kötve, előbb havi 5, majd nagy győzködés után, 3 haviban 7. Jövőre 3700 at/3 hó (aztán csak 4200 őt sikerült ismét kihozni...) hozott a rendszer egy elég jó nevű cégnél ! Így szeretném rávenni, hogy fizesse be egyben az egészet, akkor 14.000 csak!!! Nekem, hát olyan 5k / 3 hó... és nem olyan jó a bónuszom még mint neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Ez azért van, mert a fiatal férfiak nagyobb kockázatot jelentenek a biztosítók számára. Tapasztalatlanok vagytok, viszont iszonyúan bátrak! :lol: (Na, jó. Általánosítottam "kicsit"! Bocsi!) :) A hangsúly talán inkább a fiatalon van. Asszonykám egy kispókra fizetett eddig 7700/negyedév B5-tel, na ezt most önhatalmulag lefeleztem :lol: Ehhez képest az én 6200/negyedévem semmi Sertésinfluenza? Kunkorodik már...? :D B) Csak nehogy úgy ébredjen szegény, hogy körbefonja a combját :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 hónap elképzelhető, hogy beoltanak hátha helyrejövök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 hónap elképzelhető, hogy beoltanak hátha helyrejövök :) Én még nem tudom oltassak-e. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Ki ez??? ...és milyen szemtelen! :) :D Pofonütném a helyedben. :lol: Ez nem tudjátok véletlen milyen Opelből van? (olyan mint az astráé, de mégsem, másak a lábai :) http://img10.tar.hu/ujlakimisi/img/39141409.jpg#3 http://img10.tar.hu/ujlakimisi/img/39141410.jpg#3 Mondj egy cikkszámot róla, vagy az egészet is kiderítjük. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Pofonütném a helyedben. :) Mondj egy cikkszámot róla, vagy az egészet is kiderítjük. :D pofon ugyan már... aligha érezném :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Mondj egy cikkszámot róla, vagy az egészet is kiderítjük. :) arra a sok számra gondolsz? 09 185 413 122 687 00 09 185 414 122 687 01 09 185 415 122 686 00 09 185 417 122 686 01 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Én még nem tudom oltassak-e. :) engem akarnak, de én félek a tűtől :lol: :) Nekem elvileg a hivatal fizetné a cuccost (vagy nem is kell fizetni érte? :lol: lehet ezért ilyen nagylelkűek? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Köszönöm mindnekinek a hsz.-okat, sikerrel túl vagyok a teljes vezérlés cserén (gyári; görgő, szíj, Graf vízszivattyú, Gates generátorszíj) opelben dolgozó szervizes cserélte. Előre kapott új fékpofákat (szintén gyári), a hátsók jó állapotnak örvendenek, még válla sincs a dobnak! Jómagam gyujtáselosztóhoz O gyűrű, szelepfedéltömítés Ident parafa cserét végeztem. Kapott még hűtővizet, így -36 Cfokra csökkent hát valahogy csak elég lessz már az :) Ma öntöttem fel két liter téli szélvédőmosóval ami ippen belefért a pont kiürült tartályba. Első szélvédőtörlő lapátokat felhoztam körömkefével jól átmostam és mostmár jól törölnek, nem hagynak csíkokat, mintha új lenne! Hátsó még itt fekszik az asztalon előttem az új gumibetétet kapott de elég szarul áll benne majd kiderül hogy benne marad e használat közben noés hogy hogyan töröl... De mostmár csak téli gumi kell és minden okés a kocsin. Ezt is kijártam 100 helyről legolcsóbban 70 magyar ezer forintért kocsi alá tesznek 175/65ös 14'-os Nokian vagy Kleber gumit. Szóval mégegyszer köszönöm a sok infót és segítséget nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Köszönöm mindnekinek.... Esetleg még befújhatod szilikonnal a gumikédereket az ajtóknál vigyázva, hogy ne menjen a kormányra, pedálra, ha beszivárog a víz/pára nem fagynak össze. Én szoktam fújni a zárakba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Köszönöm mindnekinek a hsz.-okat, sikerrel túl vagyok a teljes vezérlés cserén (gyári; görgő, szíj, Graf vízszivattyú, Gates generátorszíj) opelben dolgozó szervizes cserélte. Előre kapott új fékpofákat (szintén gyári), a hátsók jó állapotnak örvendenek, még válla sincs a dobnak! Jómagam gyujtáselosztóhoz O gyűrű, szelepfedéltömítés Ident parafa cserét végeztem. Kapott még hűtővizet, így -36 Cfokra csökkent hát valahogy csak elég lessz már az :) Ma öntöttem fel két liter téli szélvédőmosóval ami ippen belefért a pont kiürült tartályba. Első szélvédőtörlő lapátokat felhoztam körömkefével jól átmostam és mostmár jól törölnek, nem hagynak csíkokat, mintha új lenne! Hátsó még itt fekszik az asztalon előttem az új gumibetétet kapott de elég szarul áll benne majd kiderül hogy benne marad e használat közben noés hogy hogyan töröl... De mostmár csak téli gumi kell és minden okés a kocsin. Ezt is kijártam 100 helyről legolcsóbban 70 magyar ezer forintért kocsi alá tesznek 175/65ös 14'-os Nokian vagy Kleber gumit. Szóval mégegyszer köszönöm a sok infót és segítséget nektek! ha szarul áll benne szerintem ne is tedd vissza vegyél egy 500ftosat hátra elég lesz a is egy darabig. ha kiugrik a gumicsík megnézheted az üveget utána 70 ezer neekm soknak tünik, bár jó márka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 engem akarnak, de én félek a tűtől :lol: :) Nekem elvileg a hivatal fizetné a cuccost (vagy nem is kell fizetni érte? :D lehet ezért ilyen nagylelkűek? :) ) Én nem a tűtől félek, csak nem sok idő jutott tesztelni. Mellékhatások stb. Asszem 14-év alatt ingyenes, meg egy két munkakörben, egészségügy, postások, meg akik a veszélyeztetett csoportba tartoznak. Amúgy 2 ropi körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 asszem itt se történt semmi érdekes amig nem voltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 ha szarul áll benne szerintem ne is tedd vissza vegyél egy 500ftosat hátra elég lesz a is egy darabig. ha kiugrik a gumicsík megnézheted az üveget utána 70 ezer neekm soknak tünik, bár jó márka... A felnivel eggyütt centírozva, felrakva új gumival 70-en. Én az összeset végigjártam Nyíregyen és ez volt a legkedvezőbb a szalonban 87 igaz az új felnivel. Ja és gyári GM felni persze! :) Egy próbakört azért futok a törlővel, mert anyira nem lóg de nem olyan paszzentos mint volt. Am sztem ha kiugrik nem gond mert müanyag karos a fém ami meg két oldalt közre fogja a gumit elég jól levan kerekítve. De lehet akkor beül haver ő nyomat vele pár kört hogy kavarjon én meg állok mellette és ha széthullna akkor gyorsan felhajtom. Zotya köszönöm a tippet a szilikonnal! Sajna csillag garázs jut neki a koli udvaron így kivan téve ennek! Ehez gondolom ezek a 800-1200ft körül mozgó autó ápoló sprés szilikonápolók megfelelőek?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 asszem itt se történt semmi érdekes amig nem voltam Most éppen oltjuk egymást. Tudod H5N1. :lol: Asszony szerint tök autóhomi lettem. Analóg tekerős termosztátunk van a gázkazánon, és aki utoljára felmegy aludni mindíg letekeri 16-fokra. Én meg mindíg elfelejtem, és az asszony leüvölt, hogy a termosztátot lejjebbraktad???? Én meg itt fórumozok, aztán felnézek a monitorról, mi vaaaan? :D Termosztááát? Délután még jó volt a víz 90-fokos, és a meleget is nyomta rendesen! :) Ja persza nem az a termosztát. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Zotya köszönöm a tippet a szilikonnal! Sajna csillag garázs jut neki a koli udvaron így kivan téve ennek! Ehez gondolom ezek a 800-1200ft körül mozgó autó ápoló sprés szilikonápolók megfelelőek?! Tökéletesek. Nekem is vennem kell, mert elfogyott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts