Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

És az englisezés hogy törpént? házilag? vagy ..? a check részre is...tehát no ölmangel vagy mi? :)

nem opel szervizben de tech 1 el

és minden angol

csak meg kell nezni milyen a BC ami a kocsiban van

meg kell nezni az ahoz valo kodokat és ennyi

csak ezt a legtöbb szervizben nem csinaljak meg

csak ratöltik az uj programot és kész a baj

Megosztás:

Nem!

Future+TE+ÉN!!!! = 3 Fő :roll:

Tudom nehéz, de nem is vártam el hogy megértsd elsőre!!! :) :)

Üdv.: Atommanó

Tényleg elég érthetetlen vagy Mélykék!!!!! :)

Na , a lényeg az, hogy kint majd csak összefutunk!!!! Majd lehet hogy csörgök rád Atommanó!!!! Bár ahogy ismerlek, a gyorsulók között úgyis megtalállak majd a sorban!!!!! :o :D :P ;)

Ja és mégvalami!!! Mélykék kollegának üzenem hogy lehet hogy viszem ki Barbikát is, ugyhogy lesz majd kit fárasztanod!!!!! :D

Megosztás:

Tényleg elég érthetetlen vagy Mélykék!!!!! :)
Tán olvasd át többször amit írok, úgy biztos menni fog :wink:

Mellesleg ezen témakörben Aztec viszi a pálmát :)

....Mélykék kollegának üzenem hogy lehet hogy viszem ki Barbikát is, ugyhogy lesz majd kit fárasztanod!!!!! :)....

Abszolút nem "bántottam", Gabi beszélte tele a fejét, akár neki is írhatta volna : "Még szép, hogy csöndesebb vagyok, ha nem hagynak szóhoz jutni!" :o

Megosztás:

Mélykék!

Szerintem lehetne versenyt rendezni, hogy kettőnk közül ki tudja hamarabb/jobban lefárasztani Barbit. :)

De aztán lehet hogy összeszedné magát, és visszafelé sülne el... :) :)

Na, azt a versenyt szívesen végignézném.......1ébként ha a kiscsaj összeszedi magát, akkor lehet hogy tényleg fordítva sülne el a dolog..... :o :D :P

Megosztás:

Mélykék!

Szerintem lehetne versenyt rendezni, hogy kettőnk közül ki tudja hamarabb/jobban lefárasztani Barbit. :)

De aztán lehet hogy összeszedné magát, és visszafelé sülne el... :) :)

Hohohhhhóóóóó... a kishölgy naon a középpontba került :roll:

nem vagytok 1szerűek skatzok :o

Fut!

Ha megy a szerelés majd csatlakoz6om-é, ha normális páneurópai gsitulajként viselkedem :?:

Megosztás:

Vannak ilyen jellegű tapasztalataid ugye ? :o

Nincsenek...... :roll: ......na jó van, de igazából élőben nem annyira penge mint chat-en......csak ha mondjuk egy teljes napot töltesz vele együtt, akkor egy kicsit kinyílik a csipuskája és akkor azért rákapcsol.... :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.