Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nekem ruszki volt, négy sebességes. 2100 ft.volt ujonnan. És volt vagy husz kilo. :) az nem szobabicaj? D az ilyen nehéz :) lejtőn lefelé az is hasított, ha fel nem is :D ez hallatlan, hogy senki se ír!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 az nem szobabicaj? D az ilyen nehéz :D lejtőn lefelé az is hasított, ha fel nem is :lol: ez hallatlan, hogy senki se ír!!! Nem is tudom, tán alszanak? :) Szerinted ez milyen?Klikk ide! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Nekem ruszki volt, négy sebességes. 2100 ft.volt ujonnan. És volt vagy husz kilo. :) Nekem még meg is van, igaz már nem üzemképes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Hali mindenkinek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Hali mindenkinek! :) Szeva! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Jó napos idôt! Bazz felétek milyen a klíma mert itt fagyunk mint a golyó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Jó napos idôt! Bazz felétek milyen a klíma mert itt fagyunk mint a golyó :) itt 25ezer ágról süt a nap...viszont 5 fok van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Most látom itt vannak a csajok is. Bár még egyiket sem ismerem :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Klikk ide! Szia!Köszi.Igen itt már én is néztem,de ahogy látom egy darab jobb hátsó van és az sincs készleten... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Szia!Köszi.Igen itt már én is néztem,de ahogy látom egy darab jobb hátsó van és az sincs készleten... :) Érdemes máshol is megnézni, mert lehet, hogy találsz a unixnál olcsóbbat is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Most látom itt vannak a csajok is. Bár még egyiket sem ismerem :D :lol: Én mostanában csak olvasok... De semmi akadálya, msn-en vagyok. :) Egyébként bocsi annak aki felvett a listájára, de még nem jutottam el hozzá. Igyekszem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Én mostanában csak olvasok... De semmi akadálya, msn-en vagyok. :) Egyébként bocsi annak aki felvett a listájára, de még nem jutottam el hozzá. Igyekszem... :) A baj az, hogy csak yahoo messengerem van :D A többit privátban mert seggberúgnak mindjárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Érdemes máshol is megnézni, mert lehet, hogy találsz a unixnál olcsóbbat is. :) Hát igen jó lenne,mert kicsit húzos az ára,de mondjuk tudok 40% kedvezményt.... :) Viszont már annak is örülnék ha találnék valahol,nemhogy még válogassak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Valakinek valami ötlete arra, hogyan tudnán kicserélni az ablakspriccelô fúvókáit? Megjöttek az spray szórófejek azt ki kéne cseréljem. Vajon ennek is csak a motortér beli gumigéder fogja a müanyag borítót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Doktor úr! Fóliákkal mi a helyzet? :) Eleget tettél azoknak a népművészeti agyagedényeknek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Hát igen jó lenne,mert kicsit húzos az ára,de mondjuk tudok 40% kedvezményt.... :) Viszont már annak is örülnék ha találnék valahol,nemhogy még válogassak. Láng, Bárdi...stb ezeket érdemes végignézni. Valamint itt is van egy link. LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Doktor úr! Fóliákkal mi a helyzet? :) Eleget tettél azoknak a népművészeti agyagedényeknek? :) Leszedettem....bazz, hogy meg tudnám intubálni azt a sokk s@ggfejt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Leszedettem....bazz, hogy meg tudnám intubálni azt a sokk s@ggfejt. :) Egyetsebúsulj span! Majd jön itt még kutyára kamion :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 :) Egyetsebúsulj span! Majd jön itt még kutyára kamion :) Egyesek olyan gépekkel szaladgálnak az utakon, hogy rendesen keresztben mennek és folyik belôle az öregisten is....azokkal bezzeg nincs semmi baj. Amugy készülget a listám fotókkal azokról akiknek még van fólia az autón. Nagyon ganyé vagyok...de akkor szedjék le ôk is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Láng, Bárdi...stb ezeket érdemes végignézni. Valamint itt is van egy link. LINK Patacsiék lehet olcsóbbak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Láng, Bárdi...stb ezeket érdemes végignézni. Valamint itt is van egy link. LINK igen,ezeket már néztem,de a linket köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Patacsiék lehet olcsóbbak. Igaz. Náluk szinte minden a legjobb áron van. Most is néztem, ködlámpából a legolcsóbb a gyári valeo, de csak egyik oldali van nekik készleten. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Igaz. Náluk szinte minden a legjobb áron van. Most is néztem, ködlámpából a legolcsóbb a gyári valeo, de csak egyik oldali van nekik készleten. :) Az a legidegesitőbb,hogy én is talátam már egy csomó mindent,de csak a kicsi astrához vagy max a kombihoz,de sedanhoz..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Unom magam....kínomba a régi ajtóról leszedett opel feliratról kapargatom lefele a koszt és fényesítem. :) 10 percel később... kész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts