Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Háh...micsoda képeket találok... Besz*rás :) :) http://kep.ivpicture.hu/214765.jpg Ki ez a huligán? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Azt babának hívják, eredetileg fekete. sztem meg minimum lökhárító baba... és láttam már olyat, egyet ketőt, úgyhogy nem kell mondani, hogy fekete :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ki ez a huligán? :) :) Az a huligán én vagyok még vagy 3-4 évvel ezelőtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Az a huligán én vagyok még vagy 3-4 évvel ezelőtt :) Jól elbántál azzal a vaddal! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Jól elbántál azzal a vaddal! :) Maximális megalázás...egy horpadt D kadett motorháztető van az orrára téve...:D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ja van Ladából is egy-két érdekes kocsi. Klikk ide! Szinte vadi új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 ez az egyik olyan zsiga, amit majd megcsnáltok? sztem ez egy olyan zsiga, amit majd ha felmegy a vas ára, akkor lehet vinni a méhbe :) a hangszóró 20cmes 2900Ft/ db 150W 90 db 36Hz-5kHz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 ez az egyik olyan zsiga, amit majd megcsnáltok? sztem ez egy olyan zsiga, amit majd ha felmegy a vas ára, akkor lehet vinni a méhbe :) a hangszóró 20cmes 2900Ft/ db 150W 90 db 36Hz-5kHz Ezt már soha nem csináljuk meg. Ennek a csomagtartója telistele van zsiga alkatrészekkel. van benne letakarva vagy 3 komplett lada váltó is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ja van Ladából is egy-két érdekes kocsi. Klikk ide! Szinte vadi új. :) csak 20 éves :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ja van Ladából is egy-két érdekes kocsi. Klikk ide! Szinte vadi új. Szép-szép! Csak az ára vad! annyit sztem nem ér! Azért már Astrát veszek. :) Ja és nem 20 éveset! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 ez az egyik olyan zsiga, amit majd megcsnáltok? sztem ez egy olyan zsiga, amit majd ha felmegy a vas ára, akkor lehet vinni a méhbe :) a hangszóró 20cmes 2900Ft/ db 150W 90 db 36Hz-5kHz nem is volt drága :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Novy! 1 kis kutatás az alkatrészek között csodákra képes. Előtte: Utánna: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Novy! 1 kis kutatás az alkatrészek között csodákra képes. Előtte: http://kep.ivpicture.hu/214785.jpg Utánna: http://kep.ivpicture.hu/214787.jpg Na! Már nem sok mindent kell még csinálni rajta! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Na! Már nem sok mindent kell még csinálni rajta! :) :) Műszakira így odavinni.....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 :) csak 20 éves :D Szép-szép! Csak az ára vad! annyit sztem nem ér! Azért már Astrát veszek. :lol: volt ilyen a tévében is csak Wareszból. Az ürge magkapta a kocsit, és már rendelte is a másikat, tudjátok akkor még éveket kellett várni rá. De hülye vagyok, honnan is tudnátok?! :) Amikor megkapta meg már nem kellett neki, pár kilóméter volt benne, garázsban állt, néha lemosta csilli-villi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Lalee azé vettem, mert szerintem se volt drága :) www.prodigyaudio.hu 90 jó micija lehet ez vmi uj örökmozgó rugóból? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Lalee azé vettem, mert szerintem se volt drága :lol: www.prodigyaudio.hu 90 jó micija lehet ez vmi uj örökmozgó rugóból? :lol: szétnézek! thx B) Műszakira így odavinni.....:) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 volt ilyen a tévében is csak Wareszból. Az ürge magkapta a kocsit, és már rendelte is a másikat, tudjátok akkor még éveket kellett várni rá. De hülye vagyok, honnan is tudnátok?! :) Amikor megkapta meg már nem kellett neki, pár kilóméter volt benne, garázsban állt, néha lemosta csilli-villi volt. mért ne tudnánk a merkurról, meg hogy rádiót kellett fülelni? ha másról nem, akkor tvből a filmhíradóból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Lalee azé vettem, mert szerintem se volt drága :) www.prodigyaudio.hu 90 jó micija lehet ez vmi uj örökmozgó rugóból? :) Vadiúj technológia. így nem kell tankolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 mért ne tudnánk a merkurról, meg hogy rádiót kellett fülelni? ha másról nem, akkor tvből a filmhíradóból :) Ja mint a kiscsaj kérdezi, apa mesélj a gyerekkorodról, amikor még fel kellett kelni a fotelból, hogy elkapcsold a tévét. :lol: Néha besokalok, aztán példálózók, hogy bezzeg nekem még nem volt külön szobám, meg tévém, meg számítógép meg... aztán hallom az asszonyt a konyhából.: Zoli!! Hagyd abba! Le se szarnak! :D Hát kösz! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ja mint a kiscsaj kérdezi, apa mesélj a gyerekkorodról, amikor még fel kellett kelni a fotelból, hogy elkapcsold a tévét. :D Néha besokalok, aztán példálózók, hogy bezzeg nekem még nem volt külön szobám, meg tévém, meg számítógép meg... aztán hallom az asszonyt a konyhából.: Zoli!! Hagyd abba! Le se szarnak! :) Hát kösz! :) :lol: és nincs igaza?? az akkor volt??? engem se érdekel, hogy fateromnak egy biciklije volt... persze arról nem mesél, hogy az versenybicaj volt, és a faluba csak neki volt... meg a sok motorjáról... szal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ja mint a kiscsaj kérdezi, apa mesélj a gyerekkorodról, amikor még fel kellett kelni a fotelból, hogy elkapcsold a tévét. :D Néha besokalok, aztán példálózók, hogy bezzeg nekem még nem volt külön szobám, meg tévém, meg számítógép meg... aztán hallom az asszonyt a konyhából.: Zoli!! Hagyd abba! Le se szarnak! :) Hát kösz! :) :lol: Kislányod? Hát bizony...más idők ezek már. Sőt...már én is ebbe a modern korban nőttem/nővök fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 és nincs igaza?? az akkor volt??? engem se érdekel, hogy fateromnak egy biciklije volt... persze arról nem mesél, hogy az versenybicaj volt, és a faluba csak neki volt... meg a sok motorjáról... szal. Igen, de az russzki bicikli volt bacd meg, próbálj meg azzal tekerni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Igen, de az russzki bicikli volt bacd meg, próbálj meg azzal tekerni! :) nem az volt :D csepel volt, hasított vele faterom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 nem az volt :D csepel volt, hasított vele faterom :) Nekem ruszki volt, négy sebességes. 2100 ft.volt ujonnan. És volt vagy husz kilo. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts