Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 egy ilyenen gondolkodom én is... olyan megoldással, hogy betongrendát letenni aföldre, és arra felállni de az akna akkor is frankóbb. csak az udvaron az egyetlen hely, ahol elférne egy gari... ott km másfél méter magasan földdel van fedve :) szóval várom a lelkes segítőtábort, egy kis fizikai munkára! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nekünk így van megoldva. :) Nekem még csak ilyenem van.: Eddíg elég volt ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nem sz@r alatta gugolni? Van alatta ilyen kis gurulós padszerű valami. így nem kell gugolni. De amúgy nem olyan kicsi ez, egy 160 centis ember befér alá úgy hogy áll :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 egy ilyenen gondolkodom én is... olyan megoldással, hogy betongrendát letenni aföldre, és arra felállni de az akna akkor is frankóbb. csak az udvaron az egyetlen hely, ahol elférne egy gari... ott km másfél méter magasan földdel van fedve :) szóval várom a lelkes segítőtábort, egy kis fizikai munkára! :) az akna az jobb! Meg ha úgy adódna, ha felhúzod a garázst, akkor csinálj bele aknát. Elfér az ott! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Van alatta ilyen kis gurulós padszerű valami. így nem kell gugolni. De amúgy nem olyan kicsi ez, egy 160 centis ember befér alá úgy hogy áll :) :) Ja! az igen! Nem is tűnik olyan magasnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ez csak az egyik fele. Amit eddíg láttam az a taposólemez, az egyik küszöb tuti, a két rugótányr, egy lyuk van a pótkerék alatt, meg persze a tanknyilás/kerék felett. A tanknyiláshoz nem nyúlok, mert kívülrül nem olyan feltűnő, és ahhoz fényezni is kellene. Tényleg a kerék felett hogyan foltozom a belső sárvádőlemezt? Azon filóztam, hogy bellül kivágok egy darabot, és azon keresztül. leveszed a kereket ugye ... kivágod óvatosba a rohadt részt, és akkor már fogod látni mekkora kell...és szerintema kerék felől hegesztheted... de fényezni sajna akkor is kellesz szerintem.... mikor eladásra került aza kocsi, kapott egy gyors toldozást foldozást, egy fényt, és ennyi kívülről kikasztnizták, ahol kellett... és belülről aligha nyúltak hozzá sajna... és ha összehegeszted... akkor a festés megfogja érezni... vagy max a perem belső oldalára hegeszted... de az meg kókány.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 az akna az jobb! Meg ha úgy adódna, ha felhúzod a garázst, akkor csinálj bele aknát. Elfér az ott! :) Nekem végülis kocsibeállóm már van, abba is lehetne aknát tenni, csak túl közel van a szomszéd házhoz, nem akarom aláásni az alapot. De van olyan ismerős a szomszéd utcába akinek van aknája, max. átmegyek hozzá. Meg aztán az udvarba bárhova lehet aknát csinálni, csak normálisan le kell fedni utánna. Majd késöbb föléépítem a garázst. :) Mint a Mekk-mester. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nesze nektek! Paskoljátok! :D :) Zotya, te fordulj el! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Heeej....amikor még ment az "üzlet..." Ilyen zsigákat raktunk össze És persze voltak ilyenek is Sok szép emlék....De ennek már vége :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nekem végülis kocsibeállóm már van, abba is lehetne aknát tenni, csak túl közel van a szomszéd házhoz, nem akarom aláásni az alapot. De van olyan ismerős a szomszéd utcába akinek van aknája, max. átmegyek hozzá. Meg aztán az udvarba bárhova lehet aknát csinálni, csak normálisan le kell fedni utánna. Majd késöbb föléépítem a garázst. :) Mint a Mekk-mester. én is előbb fogom az aknát megcsinálni lesz egy beton placc, és benne az akna... aztán meg lesz ráhúzva egy fóliasátor... aztán meg idővel tégla... vagy gipszkarton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Heeej....amikor még ment az "üzlet..." Ilyen zsigákat raktunk össze És persze voltak ilyenek is Sok szép emlék....De ennek már vége :) ezhonvédségből van lefogadom méghozzá hídvető tankról :) am... télére építeni kellene egy zsigulit... most szaré húgyé leht megint venni a ladákat.... egy sima alap, egy kis keményítéssel emeléssel, hóba elforogna az magának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 leveszed a kereket ugye ... kivágod óvatosba a rohadt részt, és akkor már fogod látni mekkora kell...és szerintema kerék felől hegesztheted... de fényezni sajna akkor is kellesz szerintem.... mikor eladásra került aza kocsi, kapott egy gyors toldozást foldozást, egy fényt, és ennyi kívülről kikasztnizták, ahol kellett... és belülről aligha nyúltak hozzá sajna... és ha összehegeszted... akkor a festés megfogja érezni... vagy max a perem belső oldalára hegeszted... de az meg kókány.... Szerintem ez nem volt kasznizva, legalábbis én még semmi nyomát nem láttam neki. Amikor megvettem a kerék felett volt 5 kiló sár, meg kicsit sárgás volt a lemez, bellül volt egy kicsi rozsda.: Aztán elkezdtem piszkálni, és szétesett az egész. Lejött a lemez a sárral együtt. Csak fent annyira szűk a hely, még a flexel sem férsz oda. Majd kitalálok vmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 ezhonvédségből van lefogadom méghozzá hídvető tankról :) am... télére építeni kellene egy zsigulit... most szaré húgyé leht megint venni a ladákat.... egy sima alap, egy kis keményítéssel emeléssel, hóba elforogna az magának :D "paraszt sperdifit megcsinálod" aztán aggyad neki a hóba. Reeengeteg zsigulit megcsináltunk mi itt. Aztán volt olyan is amivel úgy voltunk hogy maaajd elkezdjük...és azóta is ott rohad tele szeméttel. Első képen a bal oldalon látszik az 1ik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 ezhonvédségből van lefogadom méghozzá hídvető tankról :) am... télére építeni kellene egy zsigulit... most szaré húgyé leht megint venni a ladákat.... egy sima alap, egy kis keményítéssel emeléssel, hóba elforogna az magának :D mi tavaly is szétforgattunk egyet! Ülések ki, kipufogódob leszed és megy a relé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 zotya mondomakerék felől kellesz máshogy aligha fog sikerülni lalee te meg bekapod :) te mindig tudsz ócsón még astrát is... 90es láttam jah :) nektek akkor van hegesztő is meg minden otthon??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 lalee te meg bekapod :) te mindig tudsz ócsón még astrát is... azzal az egy astrával szerencsém volt! :lol: De amilyen könnyen jött, olyan gyorsan ment! így nem volt időm buherálni. :) A ladákat meg az egyik ismerősömtől hozzuk, mert nekik van bontójuk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Heeej....amikor még ment az "üzlet..." Ilyen zsigákat raktunk össze És persze voltak ilyenek is Sok szép emlék....De ennek már vége :) És ehhez mit szólsz? 1. tulaj, fűtött garázsban tartott, 80.000km-rel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 zotya mondomakerék felől kellesz máshogy aligha fog sikerülni lalee te meg bekapod :) te mindig tudsz ócsón még astrát is... 90es láttam jah :D nektek akkor van hegesztő is meg minden otthon??? Apa testvérének, de van igen. Van ilyen, meg van régebbi trafós. Csak nagybátyám...hát nagyon beteg. így 1 ideje áll ez az egész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 És ehhez mit szólsz? 1. tulaj, fűtött garázsban tartott, 80.000km-rel :) ez még diagonál gumival van?? ha jol látom? volt egy 1200es lada itt... hát az is iyen volt, csak nem volt ilyen csúnya sárgászöldes izé.....jó volt, de ltünt, aztán volt egy ugyan olyan zsír állapotú kockájuk... de már azt se látom... tegnap jött meg ez meg a tesója... a kalaptartóba fognak lakni :D hangot nem kell figyelni, mert a telefon ennyire képes... a mozgás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 ez még diagonál gumival van?? ha jol látom? volt egy 1200es lada itt... hát az is iyen volt, csak nem volt ilyen csúnya sárgászöldes izé.....jó volt, de ltünt, aztán volt egy ugyan olyan zsír állapotú kockájuk... de már azt se látom... Ez nem sárga, hanem eredeti homokszínű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ez nem sárga, hanem eredeti homokszínű. :) a lökhárítógumibabára gondoltam :) az 1200es is ilyen színű volt... talán sötétebb egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 :) a lökhárítógumibabára gondoltam :) az 1200es is ilyen színű volt... talán sötétebb egy kicsit. Azt babának hívják, eredetileg fekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 ez még diagonál gumival van?? ha jol látom? volt egy 1200es lada itt... hát az is iyen volt, csak nem volt ilyen csúnya sárgászöldes izé.....jó volt, de ltünt, aztán volt egy ugyan olyan zsír állapotú kockájuk... de már azt se látom... tegnap jött meg ez meg a tesója... a kalaptartóba fognak lakni :) hangot nem kell figyelni, mert a telefon ennyire képes... a mozgás :) Azigen! Zsír hangszóró :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 tegnap jött meg ez meg a tesója... a kalaptartóba fognak lakni :) hangot nem kell figyelni, mert a telefon ennyire képes... a mozgás :) Mennyiért vetted? Mik a paraméterei? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Háh...micsoda képeket találok... Besz*rás :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts