zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ha kapok állást akkor vegyésztechnikus. Ha nem akkor teherautósofőr... :lol: Attólfügg mennyi van a kocsidban.:lol: enyémben már eléggé sok. Eddig nem volt kínja...aztán most kiszolgált. Aztán ha kész van remélem megint bírni fogja 1 jódarabig. Ha ez vigasztal, én most vegyésztechnikusként vagyok segédmunkás. Tudod, tégla malter meg ilyenek. ;) B) Mondták már sokan,h jók,többféle szempontból.Csak tudod jött most is a hideg és olyan furcsa.Azért én félek tőle.Beinditáskor nagyon furi a hangja. A kasztnira?Hááát igen.Jobb hátsó sárvédő problémám van. :) Szeretném újra cserélni ahelyett h mindig megcsináltatom,de sehol nem lehet hozzá újat kapni. Klikk ide! Biztos már megbánta azt az aluszárnyat :) Vagy az asszony visszakérte a vasalódeszkát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ha ez vigasztal, én most vegyésztechnikusként vagyok segédmunkás. Tudod, tégla malter meg ilyenek. :D Klikk ide! Vagy az asszony visszakérte a vasalódeszkát. :) Be van adva valahova valami pályázat? Gödöllő ->Teva, Kazincbarcika-> Borsodchem, Tiszaújváros -> TVK, Debrecen->Teva ??? Sehol semmi lehetőség? vagy hol próbálkozol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Vagy az asszony visszakérte a vasalódeszkát. :D Bárpult, kérlek, bárpult.. :P :lol: :lol: Sehol semmi lehetőség? vagy hol próbálkozol? :) A "való" villában.. B) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Bárpult, kérlek, bárpult.. :P :lol: :lol: A "való" villában.. B) ;) :) :D :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 A "való" villában.. :) :D :) Szervusz Sanyikám! Anya vagyok! Minden este nézzük a tv-t! Egy jó tanács! Ne engedd, hogy minden este fürdésnél leteperjen az az 5 lány! Szavazunk rád! :lol: :lol: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Szervusz Sanyikám! Anya vagyok! Minden este nézzük a tv-t! Egy jó tanács! Ne engedd, hogy minden este fürdésnél leteperjen az az 5 lány! Szavazunk rád! :lol: B) ;) :P Szervusz Anya! Eszetekbe ne jusson még egy ilyen eszetlenség.. :) :) :lol: :P :lol: Na további jókat! :lol: Megyek csobbanni mert várnak a csajok..izé..az asszony... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 óóóóó hogy a #@#{}{°˛˘``´˙`´˝#### már neki!!!!!!!!!!!!!!! kib.......rohadt szerelő.... :) :) :D Hív...Bocsi de a jövőhétvégén lesz kész az astra....Nem lesz időm összerakni mostanában... :lol: :lol: ( ne haragudj Hening! k..va ideges lettem ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 óóóóó hogy a #@#{}{°˛˘``´˙`´˝#### már neki!!!!!!!!!!!!!!! kib.......rohadt szerelő.... :) :) :D Hív...Bocsi de a jövőhétvégén lesz kész az astra....Nem lesz időm összerakni mostanában... :lol: :lol: Ejnye te legény! :P Ilyenkor jó lenne az az anyós :lol: valakin kitölteni a bajodat... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ejnye te legény! :D Ilyenkor jó lenne az az anyós :lol: valakin kitölteni a bajodat... :) :) Exanyós? Isten mentsen! Na most rá is annyira lenne szükségem mint hajléktalannak a hidegre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Be van adva valahova valami pályázat? Gödöllő ->Teva, Kazincbarcika-> Borsodchem, Tiszaújváros -> TVK, Debrecen->Teva ??? Sehol semmi lehetőség? vagy hol próbálkozol? :) Most már sehol. Januárban köldtek el 1000 helyre pályáztam telefonáltam, mentem el felvételi beszélgetésre, aztán két házzal arrébbról szólt a szomszéd, hogy nem mennék-e el segédmunkásnak, én meg elmentem. Nem is nézegettem mást azóta, tetszik is meg a pénz sem olyan rossz, és háztól hoznak-visznek, vagy viszem magamat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Most már sehol. Januárban köldtek el 1000 helyre pályáztam telefonáltam, mentem el felvételi beszélgetésre, aztán két házzal arrébbról szólt a szomszéd, hogy nem mennék-e el segédmunkásnak, én meg elmentem. Nem is nézegettem mást azóta, tetszik is meg a pénz sem olyan rossz, és háztól hoznak-visznek, vagy viszem magamat. Na...én is ezen az elven vagyok mint Te. Úgyse lesz vele munkám...mert a tanárok megmondták hogy: mostanába ne is álmodjatok arról hogy a szakmába helyezkedtek el. Aztán...Vizsgák után megcsinálom a C kategóriás jogsit meg az E kategóriás jogsit. Aztán teherautósofőr leszek ha más nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Na...én is ezen az elven vagyok mint Te. Úgyse lesz vele munkám...mert a tanárok megmondták hogy: mostanába ne is álmodjatok arról hogy a szakmába helyezkedtek el. Aztán...Vizsgák után megcsinálom a C kategóriás jogsit meg az E kategóriás jogsit. Aztán teherautósofőr leszek ha más nincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Na erre varjatok gombot.: Az elmúlt egy órában alkottam. :) Csak nem lett jó, mert ahogy húztam le a maszkolást úgy húzta le csíkokban a festéket. Novy vagy Alex mindjárt meg is mondja, hogy miért. Lehet tartósabb lett volna ha simán szikszalagból ragasztok rá csíkokat, de legalább elvoltam egy órát. Úgysem lesz hosszú életű mert IQ-bajnok munkatársaimmal malterral és tégladarabokkal szoktuk dobállni egymást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Na erre varjatok gombot.: http://kep.ivpicture.hu/214566.jpg Az elmúlt egy órában alkottam. :D Csak nem lett jó, mert ahogy húztam le a maszkolást úgy húzta le csíkokban a festéket. Novy vagy Alex mindjárt meg is mondja, hogy miért. Lehet tartósabb lett volna ha simán szikszalagból ragasztok rá csíkokat, de legalább elvoltam egy órát. Úgysem lesz hosszú életű mert IQ-bajnok munkatársaimmal malterral és tégladarabokkal szoktuk dobállni egymást. :lol: Akkor én nem lennék a munkatársad! :lol: Jófajta munkatársi viszony van köztetek! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Akkor én nem lennék a munkatársad! :D Jófajta munkatársi viszony van köztetek! :) :) Ja szoktunk szórakozni, a multkor valaki hozott egy ujságból kivágott 20 ezrest, azt tettük ki a járdára és lestük ki veszi fel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 most mit akartál elérni vele?? sztem tök jól nézki, lesz hajad :) lehet többet kellett volna várni, meg előtte felcsiszolni azt a részt, ahol festeni akartad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 :) ? :) elírtam valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 ? :) elírtam valamit? nem, csak én is szeretném megszerezni azokat a jogsikat de... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 nem, csak én is szeretném megszerezni azokat a jogsikat de... az ára...? :) eléggé húzós... :) legalábbis ahogy néztem. :D de valahogy el kéne indulni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 az ára...? :) eléggé húzós... :) legalábbis ahogy néztem. :D de valahogy el kéne indulni én igazából a B-s jogsimat féltem :lol: megbukok véletlenül c- ből és bevonják a b met is am ja 240körül van most a c+e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 én igazából a B-s jogsimat féltem :lol: megbukok véletlenül c- ből és bevonják a b met is am ja 240körül van most a c+e ????????????????????????? BEVONJÁK??????????????? :) :) :D :lol: Na ezt még nem is hallottam...hát mióta van ez így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 én igazából a B-s jogsimat féltem :) megbukok véletlenül c- ből és bevonják a b met is am ja 240körül van most a c+e engem a sógor szokott nyúzni, hogy tegyem le a jogsit és hajtanám a magnumot. De engem valahogy nem vonz, hogy napokig ne legyek itthol. :) Mert a mostanira van sofőr, de még akar venni egyet, vagy kettőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 most mit akartál elérni vele?? sztem tök jól nézki, lesz hajad :) lehet többet kellett volna várni, meg előtte felcsiszolni azt a részt, ahol festeni akartad. Végülis semmit, csak unalmas volt a sima fejvédő. Először TURBO meg NITRO feliratokat akartam, de az túl bonyolult lett volna, meg nevetségesen néztem volna ki benne. 5 évig festettem ilyen technikával ponyvát kamionra meg sátorra, ott valami lágyítót kevertünk a festékbe, hogy ne legyen merev, és ne szakadjon be a kontúr amikor lehúzod a fóliát. De ez csak sima matt fekete flakonos volt. Biztos láttál már LKW-s kamiont, olyanokat csináltam meg ásványvizeset. Meg a mobiltornyokra az antenna takarókat. GSM, Westel, meg hasonlók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Végülis semmit, csak unalmas volt a sima fejvédő. Először TURBO meg NITRO feliratokat akartam, de az túl bonyolult lett volna, meg nevetségesen néztem volna ki benne. 5 évig festettem ilyen technikával ponyvát kamionra meg sátorra, ott valami lágyítót kevertünk a festékbe, hogy ne legyen merev, és ne szakadjon be a kontúr amikor lehúzod a fóliát. De ez csak sima matt fekete flakonos volt. Biztos láttál már LKW-s kamiont, olyanokat csináltam meg ásványvizeset. Meg a mobiltornyokra az antenna takarókat. GSM, Westel, meg hasonlók. Tehetnél a sisak 2 oldalára sörösdobozt és mind a kettőből szívószálat a szádba. :) Megnézném a főnököd fejét! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Tehetnél a sisak 2 oldalára sörösdobozt és mind a kettőből szívószálat a szádba. :) Megnézném a főnököd fejét! :) Inkább két kis jégert. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts