Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ha kapok állást akkor vegyésztechnikus. Ha nem akkor teherautósofőr... :lol: Attólfügg mennyi van a kocsidban.:lol: enyémben már eléggé sok. Eddig nem volt kínja...aztán most kiszolgált. Aztán ha kész van remélem megint bírni fogja 1 jódarabig.

Ha ez vigasztal, én most vegyésztechnikusként vagyok segédmunkás. Tudod, tégla malter meg ilyenek. ;)

B) Mondták már sokan,h jók,többféle szempontból.Csak tudod jött most is a hideg és olyan furcsa.Azért én félek tőle.Beinditáskor nagyon furi a hangja.

A kasztnira?Hááát igen.Jobb hátsó sárvédő problémám van. :) Szeretném újra cserélni ahelyett h mindig megcsináltatom,de sehol nem lehet hozzá újat kapni.

Klikk ide!

Biztos már megbánta azt az aluszárnyat :)

Vagy az asszony visszakérte a vasalódeszkát. :D

Megosztás:

Ha ez vigasztal, én most vegyésztechnikusként vagyok segédmunkás. Tudod, tégla malter meg ilyenek. :D

Klikk ide!

Vagy az asszony visszakérte a vasalódeszkát. :)

Be van adva valahova valami pályázat? Gödöllő ->Teva, Kazincbarcika-> Borsodchem, Tiszaújváros -> TVK, Debrecen->Teva

???

Sehol semmi lehetőség? vagy hol próbálkozol? :)

Megosztás:

Vagy az asszony visszakérte a vasalódeszkát. :D

Bárpult, kérlek, bárpult.. :P :lol: :lol:

A "való" villában.. B) ;) :)

Megosztás:

Szervusz Sanyikám! Anya vagyok! Minden este nézzük a tv-t! Egy jó tanács! Ne engedd, hogy minden este fürdésnél leteperjen az az 5 lány! Szavazunk rád! :lol: B) ;) :P

Szervusz Anya! Eszetekbe ne jusson még egy ilyen eszetlenség.. :) :)

:lol: :P :lol:

Na további jókat! :lol: Megyek csobbanni mert várnak a csajok..izé..az asszony... :D :D :D :D

Megosztás:

óóóóó hogy a #@#{}{°˛˘``´˙`´˝#### már neki!!!!!!!!!!!!!!! kib.......rohadt szerelő.... :) :) :D Hív...Bocsi de a jövőhétvégén lesz kész az astra....Nem lesz időm összerakni mostanában... :lol: :lol:

Ejnye te legény! :P Ilyenkor jó lenne az az anyós :lol: valakin kitölteni a bajodat... B) ;)

Megosztás:

Be van adva valahova valami pályázat? Gödöllő ->Teva, Kazincbarcika-> Borsodchem, Tiszaújváros -> TVK, Debrecen->Teva

???

Most már sehol. Januárban köldtek el 1000 helyre pályáztam telefonáltam, mentem el felvételi beszélgetésre, aztán két házzal arrébbról szólt a szomszéd, hogy nem mennék-e el segédmunkásnak, én meg elmentem. Nem is nézegettem mást azóta, tetszik is meg a pénz sem olyan rossz, és háztól hoznak-visznek, vagy viszem magamat.

Megosztás:

Most már sehol. Januárban köldtek el 1000 helyre pályáztam telefonáltam, mentem el felvételi beszélgetésre, aztán két házzal arrébbról szólt a szomszéd, hogy nem mennék-e el segédmunkásnak, én meg elmentem. Nem is nézegettem mást azóta, tetszik is meg a pénz sem olyan rossz, és háztól hoznak-visznek, vagy viszem magamat.

Na...én is ezen az elven vagyok mint Te. Úgyse lesz vele munkám...mert a tanárok megmondták hogy: mostanába ne is álmodjatok arról hogy a szakmába helyezkedtek el. Aztán...Vizsgák után megcsinálom a C kategóriás jogsit meg az E kategóriás jogsit. Aztán teherautósofőr leszek ha más nincs.

Megosztás:

Na...én is ezen az elven vagyok mint Te. Úgyse lesz vele munkám...mert a tanárok megmondták hogy: mostanába ne is álmodjatok arról hogy a szakmába helyezkedtek el. Aztán...Vizsgák után megcsinálom a C kategóriás jogsit meg az E kategóriás jogsit. Aztán teherautósofőr leszek ha más nincs.

:)

Megosztás:

Na erre varjatok gombot.:

214566.jpg

Az elmúlt egy órában alkottam. :) Csak nem lett jó, mert ahogy húztam le a maszkolást úgy húzta le csíkokban a festéket. Novy vagy Alex mindjárt meg is mondja, hogy miért. Lehet tartósabb lett volna ha simán szikszalagból ragasztok rá csíkokat, de legalább elvoltam egy órát. Úgysem lesz hosszú életű mert IQ-bajnok munkatársaimmal malterral és tégladarabokkal szoktuk dobállni egymást. :)

Megosztás:

Na erre varjatok gombot.:

http://kep.ivpicture.hu/214566.jpg

Az elmúlt egy órában alkottam. :D Csak nem lett jó, mert ahogy húztam le a maszkolást úgy húzta le csíkokban a festéket. Novy vagy Alex mindjárt meg is mondja, hogy miért. Lehet tartósabb lett volna ha simán szikszalagból ragasztok rá csíkokat, de legalább elvoltam egy órát. Úgysem lesz hosszú életű mert IQ-bajnok munkatársaimmal malterral és tégladarabokkal szoktuk dobállni egymást. :lol:

Akkor én nem lennék a munkatársad! :lol: Jófajta munkatársi viszony van köztetek! :) :)

Megosztás:

én igazából a B-s jogsimat féltem :)

megbukok véletlenül c- ből és bevonják a b met is

am ja 240körül van most a c+e

engem a sógor szokott nyúzni, hogy tegyem le a jogsit és hajtanám a magnumot. De engem valahogy nem vonz, hogy napokig ne legyek itthol. :) Mert a mostanira van sofőr, de még akar venni egyet, vagy kettőt.

Megosztás:

most mit akartál elérni vele??

sztem tök jól nézki, lesz hajad :)

lehet többet kellett volna várni, meg előtte felcsiszolni azt a részt, ahol festeni akartad.

Végülis semmit, csak unalmas volt a sima fejvédő. Először TURBO meg NITRO feliratokat akartam, de az túl bonyolult lett volna, meg nevetségesen néztem volna ki benne. 5 évig festettem ilyen technikával ponyvát kamionra meg sátorra, ott valami lágyítót kevertünk a festékbe, hogy ne legyen merev, és ne szakadjon be a kontúr amikor lehúzod a fóliát. De ez csak sima matt fekete flakonos volt. Biztos láttál már LKW-s kamiont, olyanokat csináltam meg ásványvizeset. Meg a mobiltornyokra az antenna takarókat. GSM, Westel, meg hasonlók.

Megosztás:

Végülis semmit, csak unalmas volt a sima fejvédő. Először TURBO meg NITRO feliratokat akartam, de az túl bonyolult lett volna, meg nevetségesen néztem volna ki benne. 5 évig festettem ilyen technikával ponyvát kamionra meg sátorra, ott valami lágyítót kevertünk a festékbe, hogy ne legyen merev, és ne szakadjon be a kontúr amikor lehúzod a fóliát. De ez csak sima matt fekete flakonos volt. Biztos láttál már LKW-s kamiont, olyanokat csináltam meg ásványvizeset. Meg a mobiltornyokra az antenna takarókat. GSM, Westel, meg hasonlók.

Tehetnél a sisak 2 oldalára sörösdobozt és mind a kettőből szívószálat a szádba. :) Megnézném a főnököd fejét! :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.