FPepe Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 miből látod, hogy az faceliftes? felirat alapján pont face előtti. Igen szándékosan lettek. Gondoltam rá hogy na lefestem krómosan de megtetszett így.:) Amúgy miből gondolod hogy facelift utáni? :D vagy ezt hogy állapítod meg? az előző ami rajta volt az is ilyen volt. A feliratokból. '94.09 előtt Astra Opel volt a feliratok sorrendje, utána lett Opel Astra a sorrend :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Elküdtem... :D Megkaptam :D Nagyon jó kis gép. Szépen egyben van. király :D tetszik. Amikor a parkolóba áll mellette 1 suzuki...az fullra úgy néz ki mint amin tanultam vezetni...színre is felnire is ilyen volt :D Jók azok a felnik az astrádon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 A feliratokból. '94.09 előtt Astra Opel volt a feliratok sorrendje, utána lett Opel Astra a sorrend :D Erre oda se figyeltem :) De igaz. Megnéztem a "donorautót", tényleg faceliftes. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Megkaptam :D Nagyon jó kis gép. Szépen egyben van. király :D tetszik. Amikor a parkolóba áll mellette 1 suzuki...az fullra úgy néz ki mint amin tanultam vezetni...színre is felnire is ilyen volt :) Jók azok a felnik az astrádon. :D Köszi,csak sajnos nincsenek túl szép állapotba,rendbe kéne hozni... :D Mint egyre több mindent.De az én kicsi Purpim mindent megérdemel.Nagyon hálás kis autó!!! :D Nem hittem volna,h lehet ennyire kötődni egy autóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 De az én kicsi Purpim mindent megérdemel.Nagyon hálás kis autó!!! :) Nem hittem volna,h lehet ennyire kötődni egy autóhoz. Lehet, hogy a jövőben újra kell írni a Danielle Steel könyveket? :D Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Sanci! Nem ismered véletlenül Domokos Ákost? ő is Földesen lakik, csak egy kis Suzukit vezet. Ööö, sejtem hogy ki lehet de nekem már fiatal korosztály az.. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Lehet, hogy a jövőben újra kell írni a Danielle Steel könyveket? :D Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki... :) Ez nem vicces! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Soha? :D Enyémet se kellett volna generálozni...de inkább legyen az a motor jóállapotú mint 1 rakás sz*r, ami esetleg -10 fokban nem indul be. A jóöreg kis OHC mocim :D Most ha meg lesz csinálva 1 darabig nem kell rákölteni. Rohadni meg az alja rohad itt-ott. Azt megcsinálom és van 1 rozsdamentes, f*sza motorral rendelkező kocsim. :) Novy úgy pörgeti, hogy nincs ideje kopni benne a motyónak :D talán nekünk is úgy kéne? :D Csak akkor meg mindegy lenne ha benyást tartanánk, annyit zabálna.. :D Lassan járj, tovább élsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Inkább a Christine-ben adnám neki a főszerepet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 a régi ajtóról leszedtem az összeset. Kikérem magamnak! Nekem olyan van és sokkal jobban tetszik mint a kis új krómozott felirat. :) ÉN lecseréltem vagy 5 éve a krómozott feliratra, de cserélhetem megint, vagy át kellene festeni, mert nyoma sincs a kis "krómozásnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Inkább a Christine-ben adnám neki a főszerepet... :D Reggelre mindig megjavulna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Reggelre mindig megjavulna :) De jó is lenne!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 A feliratokból. '94.09 előtt Astra Opel volt a feliratok sorrendje, utána lett Opel Astra a sorrend :D hát akkor faceliften belül még volt acalssic, azzal kevertem énmeg :D mik vannak :) opel astra astra opel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Sanci! Te mára ígértél képeket a tunyingodról? :D Mikor osztod meg velünk? :D Nem szóltam, már láttam. Egész jól néz ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Sanci! Te mára ígértél képeket a tunyingodról? :) Mikor osztod meg velünk? :D Biztos már megbánta azt az aluszárnyat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Sanci! Te mára ígértél képeket a tunyingodról? .....Egész jól néz ki. :D Thx.. :D :P ;) a krómcsík nem rossz de ezek a fekete felnik ... egyszer lefujhatnád őket már nem tart sokból, de szerintem festettél már felnit, tudod te :P :D Wazz, a krómcsík volt a lényeg nem a felni :D nekem meg jó úgy ahogy van feketén, pocsolyába rallizni nem tökmindegy milyen színű? :D Már ha kimozdul egyáltalán a garázsból :D Amúgy meg mi van ha a felni peremébe is teszek ilyen krómcsíkot? :D :) Biztos már megbánta azt az aluszárnyat ;) A micsodát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 :D Wazz, a krómcsík volt a lényeg nem a felni :D nekem meg jó úgy ahogy van feketén, pocsolyába rallizni nem tökmindegy milyen színű? :D Már ha kimozdul egyáltalán a garázsból :D Amúgy meg mi van ha a felni peremébe is teszek ilyen krómcsíkot? :D :) Nekem jobban tetszenek a felnik feketén. Ha ezüstre fújja az ember, akkor az olyan ladás... :D Áááá! Szerintem az már túlzás lenne, meg nemigen hiszem, hogy jól nézne ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ma mélyebben turtam a fiókomba, és kincset találtam. Ez már igazi történelem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nekem jobban tetszenek a felnik feketén. Ha ezüstre fújja az ember, akkor az olyan ladás... :D Áááá! Szerintem az már túlzás lenne, meg nemigen hiszem, hogy jól nézne ki. :D Nekem is :D magához az autó kinézetéhez jobban megy mint az ezüst.. :D Jajj, nehogy elhidd már :) :D nem viszem én annyira túlzásba a bótitunyingot, egy jól eltalált solid design-t többre nézek :D -ezért kértem véleményt.. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ma mélyebben turtam a fiókomba, és kincset találtam. Ez már igazi történelem. :D http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/39119342.jpg 5 év a sok idő... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 5 év a sok idő... :D :) :D ésmi lesz adobbetéttel? :D arra is 5 évet kell várnom? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nekem is ;) magához az autó kinézetéhez jobban megy mint az ezüst.. :D Jajj, nehogy elhidd már :D :) nem viszem én annyira túlzásba a bótitunyingot, egy jól eltalált solid design-t többre nézek :D -ezért kértem véleményt.. :P :D jóvanakkor! :D ésmi lesz adobbetéttel? :D arra is 5 évet kell várnom? :D :P Már szóltam a sógornak, tegnap is mondtam neki, azt mondta, hogy majd jövőhéten, mert el van havazva. ;) Kihasználja a rossz időt, így szervizelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 jóvanakkor! :D Már szóltam a sógornak, tegnap is mondtam neki, azt mondta, hogy majd jövőhéten, mert el van havazva. :) Kihasználja a rossz időt, így szervizelnek. na akkor azért se izgulok már, hgy Sanya vajon eltudja e hozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 na akkor azért se izgulok már, hgy Sanya vajon eltudja e hozni :) Ne tedd! :D Ez nem rajtam múlik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 ÉN lecseréltem vagy 5 éve a krómozott feliratra, de cserélhetem megint, vagy át kellene festeni, mert nyoma sincs a kis "krómozásnak! :) Nekem most ugye fehér az egész felirat így nem kell majd újrakrómozni. Megnéztem a rózsaszínpárducot :D :lol: :lol: Ööö, sejtem hogy ki lehet de nekem már fiatal korosztály az.. ;) B) Hát jah...velem 1 idős :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts