Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hinnye, a jel- és feliratmentesítés elmaradt :D mingyá neki is rontok a hőlégfújóval... :D

Amúgy zsivány kis szerkezet az :P csak vigyázni kell vele mert állítólag a festéket is lesöpri meg a műhanyagot is lazából olvasztja :) ja, és elzárva tartandó, főleg nőktől :D még képesek lennének hajszárítónak használni ;) aztán meg csak rohangálnának lángoló séróval.. :D :D :D

ezek a díszlécragasztók úgy működnek, hogy mosáskor a szivacsba marad a felirat fele, de ha le akarod szedni vagy a festék is lejön, vagy sikálhatod egy darabig, mire lejön :D

Megosztás:

Hinnye, a jel- és feliratmentesítés elmaradt :D mingyá neki is rontok a hőlégfújóval... :D

Amúgy zsivány kis szerkezet az ;) csak vigyázni kell vele mert állítólag a festéket is lesöpri meg a műhanyagot is lazából olvasztja :) ja, és elzárva tartandó, főleg nőktől :D még képesek lennének hajszárítónak használni ;) aztán meg csak rohangálnának lángoló séróval.. :D :D :D

Ott van az mind! Csak a felirat fehér :P Egyedül a H betű ami nincs.:D De úgyse járok vele én külföldre. Amúgymeg ott a rendszámon a H. :P

Megosztás:

de Zsoltié meg olyan volt, mintha nem is az a kocsi lenne :D teljesen más hangot adott neki, de tetszett az is nagyon.

Jaja, eléggé Evo wrc hangja van vele :D fel akartam volna tenni az enyémre, hogy mégis milyen lenne de valahogy eddig még elmaradt.. :D

Ott van az mind! Csak a felirat fehér ;) Egyedül a H betű ami nincs.:D De úgyse járok vele én külföldre. Amúgymeg ott a rendszámon a H. :D

Az enyémén te! :P El akarom tüntetni mert valahogy a mosószivaccsal erősen cimbiznek :D állandóan ott marad 1-2 betű benne, tuti hogy különböző neműek... :D :)

Megosztás:

ha már így a feliraoknál tartunk, valaki adhatnanekem egyrégifajta astra 1.4 i felíratot :D

azt a fekete lekopott fajtát, olyat úgy se használ senki már, nekem meg olyan kellene :)

a régi ajtóról leszedtem az összeset.

Kikérem magamnak! Nekem olyan van és sokkal jobban tetszik mint a kis új krómozott felirat. :D

Megosztás:

Jaja, eléggé Evo wrc hangja van vele :D fel akartam volna tenni az enyémre, hogy mégis milyen lenne de valahogy eddig még elmaradt.. :D

tegnap lesem a kocsin akipufogó csatlakozását... há nem sok ratja már megint szegényt, elég rendesen meg van rozsdálva ujra.. és már akkorközépdobot is cserélni kellene, akkormeg a nagydob lekerül róla úgy is, mert fater állandóan morog érte...

így a Zolti dobja se erre kerülne már :)

de ha eladja 17ért láttam saválóból nagy dtm ovál véggel egyet :D

Megosztás:

erre bevált dolog, egy jó állapotú autóról levágni anegyedet... bár én nem szivesen csinálnán ezt, ha a belső öbnak csak egy kis része van oda...

azt meg nem hiszem, hogy javítóelemet nem találni hozzá, hiszen általános jeelnség az astrákon

Hát pedig mindenhol néztem már és sedanhoz nem találtam.Max rendelni lehetne,de gondolom az úgy nagyon drága.De ha esetleg ti tudtok akkor megköszönöm ha szóltok... :D Végül is megcsináltatni megtudom olcsón,de inkább tényleg kicserélném.

Megosztás:

Alkudj belőle azt biztos enged :D

----------------------------------------------------------------

Na ezen jót röhögtem... :D :) :D

zolti nekem ideadná 10-11ért az övét

Hát pedig mindenhol néztem már és sedanhoz nem találtam.Max rendelni lehetne,de gondolom az úgy nagyon drága.De ha esetleg ti tudtok akkor megköszönöm ha szóltok... :D Végül is megcsináltatni megtudom olcsón,de inkább tényleg kicserélném.

hát kapásból biztos nem lesz.. de előbb meg kell nézni, hogy mi kel cserélni, mert ha márlászik kintről.. akkor adoblemezt is legalább javítani kell.

Megosztás:

zolti nekem ideadná 10-11ért az övét

hát kapásból biztos nem lesz.. de előbb meg kell nézni, hogy mi kel cserélni, mert ha márlászik kintről.. akkor adoblemezt is legalább javítani kell.

Hát a kerékiv az ami nagyon csúnya,meg a tanksapka körűl.pff :D

Megosztás:

Látom ez egy facelift utáni hátsóajtó. A feliratokat szándékosan fújtátok fehérre?

Igen szándékosan lettek. Gondoltam rá hogy na lefestem krómosan de megtetszett így.:)

Amúgy miből gondolod hogy facelift utáni? :D vagy ezt hogy állapítod meg? az előző ami rajta volt az is ilyen volt.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.