Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nekem muszáj volt, rühellem a felvigyázókat, főleg ha bele is pofáznak a dolgomba :D másrészről meg a saját kis összekuporgatott pénzemen vettem azt az autót úgyhogy csend volt neki (és másnak is) avagy ha nem tecc nem kell be se szállni... :D :) Ááá, nem tudod miből maradsz ki! :D :D Jah hát saját autó. De ez akkoriba fateré volt. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 ... na de témához visszatérve...:D Invi feltette már akkor az olyan hátsólámpákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 ... Invi feltette már akkor az olyan hátsólámpákat? Neki olyanok a hátsólámpái! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 énnemtudomhogymirőlbeszélsz! :) Neki olyanok a hátsólámpái! Jaaaa. Baromi jól néznek ki. :D Multkor láttam egy sufnyituningos caravant...ahol elválasztódik mondjuk a féklámpa az indextől és így tovább...a vonalában ilyen fehér valamivel ( hibajavító? ) be volt húzva...randa volt :D Nem ide vág a téma....de Tényleg megszűnik a slágerrádió és a danubius? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 FM96.3 most jó zene szól!! nem tom sztem hülyeség, de te vagy a 2. akitől hallom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Jaaaa. Baromi jól néznek ki. :) Multkor láttam egy sufnyituningos caravant...ahol elválasztódik mondjuk a féklámpa az indextől és így tovább...a vonalában ilyen fehér valamivel ( hibajavító? ) be volt húzva...randa volt :D Nem ide vág a téma....de Tényleg megszűnik a slágerrádió és a danubius? :D :D :D :D Úgy tűnik, hogy igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 FM96.3 most jó zene szól!! nem tom sztem hülyeség, de te vagy a 2. akitől hallom. Hát...most mondta be a petőfin a csajszi a hírekben...csak onnan nézek hogy miiifa? Úgy tűnik, hogy igen Hát....f*sza lesz ha a sláger helyett "politikai beszélgetős műsor lesz". Lesz*rom a politikát. Imádtam a bumerágont, a LALIKIRÁLYT :) Remélem valami megoldás lesz :D Idióta ortt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 eddig se volt a kedvencem egyik se... de a politikai híradó a kutyának se kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 eddig se volt a kedvencem egyik se... de a politikai híradó a kutyának se kell... Vicces amúgy...senki se fogja hallgatni. Az én kocsimba zene szóljon...ha más nincs akkor slágerrádió, de ne Beszélgetés. Akkor szólok nagymamának meg 1-2 barátnőjének hogy jöjjenek. Ők érdekesebb témáról beszélnek mint azok a marhák akik állandóan politikáról pofáznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Vicces amúgy...senki se fogja hallgatni. Az én kocsimba zene szóljon...ha más nincs akkor slágerrádió, de ne Beszélgetés. Akkor szólok nagymamának meg 1-2 barátnőjének hogy jöjjenek. Ők érdekesebb témáról beszélnek mint azok a marhák akik állandóan politikáról pofáznak. az tuti, amit ők össze tudnak pletykálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 az tuti, amit ők össze tudnak pletykálni :D jaja :) és minden 5. mondatban. LACIKÁM!!!! HÁT DE DALIÁS LEGÉNY LETTÉL :D Na srácok léptem 1 időre. Addigis pacsi mkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Vicces amúgy...senki se fogja hallgatni. Az én kocsimba zene szóljon...ha más nincs akkor slágerrádió, de ne Beszélgetés. Akkor szólok nagymamának meg 1-2 barátnőjének hogy jöjjenek. Ők érdekesebb témáról beszélnek mint azok a marhák akik állandóan politikáról pofáznak. Nekem amúgy is vagy a cd megy, vagy a sunshine rádiót hallgatom. A Danubiust és a Sláger rádiót sohasem hallgattam. Tojok én is a politikára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nekem amúgy is vagy a cd megy, vagy a sunshine rádiót hallgatom. A Danubiust és a Sláger rádiót sohasem hallgattam. Tojok én is a politikára... csak az abaj, hogy a snshine kb egy 3éveitt már nem jön be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 csak az abaj, hogy a snshine kb egy 3éveitt már nem jön be! itt megy! :) a Gold FM meg megszűnt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hát...most mondta be a petőfin a csajszi a hírekben...csak onnan nézek hogy miiifa? Hát....f*sza lesz ha a sláger helyett "politikai beszélgetős műsor lesz". Lesz*rom a politikát. Imádtam a bumerágont, a LALIKIRÁLYT :) Remélem valami megoldás lesz :D Idióta ortt. arról nem is beszélve, hogy az adott frekit halgatni lehet egy elég komoly távolságon. Na ha 107,2(Kabhegy) politizálni fog, akkor inkább podcastolok, vagy cd /USB végig. jah és nem lesz rögzítve! akkor már inkább a Kossuth rádió ha zene, akkor meg a Juventus (keletebbre....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Azon gondolkodtam, mennyi lehet az esélye annak, hogy ha hétköznap éjszaka nulla, de nagyon nulla forgalom mellett egy körforgalmat kicsit tempósan akarok abszolválni, "csak úgy a magam kedvére", akkor amint belekezdek a dologba, a földkupac mögött meglátok egy másik autót, kivilágítatlanul, rácsúszva a szalagkorlátra. És pont elzárja előlem azt a jó kis ívet kifelé, ami annál a tempónál az egyetlen szóba jöhető... Vajon mennyi az esélye ennek? 1:100.000? Összejött. Mindenesetre amit futóműre, gumira költöttem, visszahozta az árát... A fék nem játszott, max. ha hamarabb észreveszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Azon gondolkodtam, mennyi lehet az esélye annak, hogy ha hétköznap éjszaka nulla, de nagyon nulla forgalom mellett egy körforgalmat kicsit tempósan akarok abszolválni, "csak úgy a magam kedvére", akkor amint belekezdek a dologba, a földkupac mögött meglátok egy másik autót, kivilágítatlanul, rácsúszva a szalagkorlátra. És pont elzárja előlem azt a jó kis ívet kifelé, ami annál a tempónál az egyetlen szóba jöhető... Vajon mennyi az esélye ennek? 1:100.000? Összejött. Mindenesetre amit futóműre, gumira költöttem, visszahozta az árát... A fék nem játszott, max. ha hamarabb észreveszem... betépni a kéziféket, és a kormányt tekerni, ezt hívják rendőrkanyarnak, és egy körforgóban van rá hely, de ha sikerült megoldani akkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 betépni a kéziféket, és a kormányt tekerni, ezt hívják rendőrkanyarnak, és egy körforgóban van rá hely, de ha sikerült megoldani akkor :) Szerencsére sikerült, csak a KF nálam most épp elhalófélben van, mert a bowden egyik felfogatópontja elmászott a helyéről, úgyhogy még rendeltetésszerűen is csak nehezen használható. A körforgalomban az ív kicsit rendhagyó volt, nem az a klasszikus félkör, csak egy bal-jobb, azért is szúrtam ki tempósra. Kb. ilyet kell elképzelni: ___O---- Balról jöttem értelemszerűen. Mire felfogtam mit látok, csak a kormányba nyúltam bele, minimális fék, és húztam be a nyakam... :D Emberünk legalább egy elakadásjelző derékszöget kirakhatott volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Szerencsére sikerült, csak a KF nálam most épp elhalófélben van, mert a bowden egyik felfogatópontja elmászott a helyéről, úgyhogy még rendeltetésszerűen is csak nehezen használható. A körforgalomban az ív kicsit rendhagyó volt, nem az a klasszikus félkör, csak egy bal-jobb, azért is szúrtam ki tempósra. Kb. ilyet kell elképzelni: ___O---- Balról jöttem értelemszerűen. Mire felfogtam mit látok, csak a kormányba nyúltam bele, minimális fék, és húztam be a nyakam... :D Emberünk legalább egy elakadásjelző derékszöget kirakhatott volna... 3szög az :D grat az élményhez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 3szög az :D grat az élményhez :) Tudom :D Ezt a derékszöget még nagyapám mesélte, valami rendőr szólta el magát, vagy igaz vagy nem, de azóta én is így hívom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nah, felkerült a bótitunyingos krómcsík körben az élvédők alatt (mint ahogyan a piros csík is volt) és a lőkösökön.. :D Neeeeem, nincsenek még fotók :D majd a világosban meglátom azt ha jó lesz katt-katt és linkelem de ha sz@r akkor leszedem az összeset azt nem lesz ott festéken kívül semmi.. :) Amúgy eddig az első lőkös mutat a legjobban :D csak épp a védőfóliát nem tudtam róla leszedni... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 ne legyél már olyan, mintZotya a 4 mutatós nem olyan és kész Milyen? :D Leleményes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Milyen? :D Leleményes? érthetelen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 érthetelen :D kreatív! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 kreatív! :D az kreatív, hogy 2en magyaráztuk neki a kulcsbezárós történetet, és sokadik oldal után mág ír egy hsz-t hogy egy ismerősének a pótkulcs el volt dugva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts