Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 nem olvasok olyat, mert mindenki csak sacconometriával számolja, és engem mit érdekel más fogyija? nekem az a lényeg, hogy az enyém 6-7 között legyen :D ( na most elolvastam a kedvedért, de ez egy reális fogyi, Lalee is hasonló számokat emleget... és ha meglesz a generál, és még a bejáratás is jól sikrül, akkor üresen szaladgálva neked is hasonló lesz :D ) jaaa holnap a lidlibe sok jó cucc lesz rárepülök én is forrasztó, multigéphez készlet, jameg balkolós készlet fogóval dobozkával! hát úgy legyen. Én meg azt hittem hogy ettől jobb fogyasztásom nem lesz. :D de akkor mégis :) olvass vissza, kiegészítettem a hszemet ott a titok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 ahogy nézegettem, 15-20körül lehetne venni 200-500W.ig, akkor megpótolom egy kicsit és megveszem 25-ért ezt. Rosszul nem járok! Kiütni meg nem üt ki semmit, mert be kell állítani rendesen! :D mondjuk MNC márkán kívül nézelődnél látnád, hogy nem mindenhol ennyi egy ilyen :D opeles!! megteszel nekem vmit, hamegvan a motor generál???? cseréld leezeket az indexeekt lécci :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Jaj, annyira szabályosak vagytok! De télleg! :D El is megyek haza... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 mihez vagyunk szabályosak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 opeles!! megteszel nekem vmit, hamegvan a motor generál???? cseréld leezeket az indexeekt lécci :) ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 mondjuk MNC márkán kívül nézelődnél látnád, hogy nem mindenhol ennyi egy ilyen :D opeles!! megteszel nekem vmit, hamegvan a motor generál???? cseréld leezeket az indexeekt lécci :) Nem MNC-ket nézegettem. De én max. 30e-t szánok rá és ezt találtam jó vételnek! JAJA! szép fehérre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 ??? :D hát hogy néz már ki?? fehér autó, 2009et írunk, és sárga indexed van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nem MNC-ket nézegettem. De én max. 30e-t szánok rá és ezt találtam jó vételnek! JAJA! szép fehérre! :D nekem a láda van 30ba, az erősítő 4 a fej 25 kábelek vagy 5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 mihez vagyunk szabályosak? a keszhez képest! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 mihez vagyunk szabályosak? Annyira műszakiak. Kényeztetitek Heninget? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 hát hogy néz már ki?? fehér autó, 2009et írunk, és sárga indexed van... :D :) :D :D Jójó, mindent sorjában :D De én is terveztem már. Tudod mennyi mindent terveztem vele? Hifit kiépíteni benne repedt szélvédőt lecserélni alját kicsit megcsinálni mert emitt amott rozsdás Rugókat kicserélni alóla F.számmérős órát beletenni aztán akkor lecserélni fehér búrára az indexet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 nekem a láda van 30ba, az erősítő 4 a fej 25 kábelek vagy 5 Nekem a láda megvan, az autó be van kábelezve, csak erősítő kell. (mert az előző elfüstölt!) :D Annyira műszakiak. Kényeztetitek Heninget? :D :D eltereljük a figyelmet az esti OFF-ról! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Annyira műszakiak. Kényeztetitek Heninget? :D :D vihar előtti csend :D :D :) :D :D Jójó, mindent sorjában ;) De én is terveztem már. Tudod mennyi mindent terveztem vele? Hifit kiépíteni benne repedt szélvédőt lecserélni alját kicsit megcsinálni mert emitt amott rozsdás Rugókat kicserélni alóla F.számmérős órát beletenni aztán akkor lecserélni fehér búrára az indexet sztem a legegyszerűbb, legolcsóbb, leglátványosabb akkoris az index :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Annyira műszakiak. Kényeztetitek Heninget? :D :) A tegnap estét valahogy ki kéne egyenlíteni...Házasságkötés....tegnapelőtt izomgyerek...stb.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 A tegnap estét valahogy ki kéne egyenlíteni...Házasságkötés....tegnapelőtt izomgyerek...stb.. :) :D eza ti saratok,tegnap én nem is beszéltem szinte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 vihar előtti csend :) sztem a legegyszerűbb, legolcsóbb, leglátványosabb akkoris az index :D Hát teljes mértékig igazad van. ez nem vitás. Jaj multkor mit láttam? Egy tuningos sportkipufogós astrát....Igaz felirat nem volt rajta de a hangja az 1.7D volt. A sportkipufogó olyan aranyos volt....Semmi hatás. De VAN! ( és egy nőci vezette. a kis szöszi ) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hát teljes mértékig igazad van. ez nem vitás. Jaj multkor mit láttam? Egy tuningos sportkipufogós astrát....Igaz felirat nem volt rajta de a hangja az 1.7D volt. A sportkipufogó olyan aranyos volt....Semmi hatás. De VAN! ( és egy nőci vezette. a kis szöszi ) :D :) én, igaz golfon láttam már kipufogót dízelen, de az szólt is ahogy egy sport dobnak szólnia kell!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 :D :) :D :D Jójó, mindent sorjában :D De én is terveztem már. Tudod mennyi mindent terveztem vele? Hifit kiépíteni benne repedt szélvédőt lecserélni alját kicsit megcsinálni mert emitt amott rozsdás Rugókat kicserélni alóla F.számmérős órát beletenni aztán akkor lecserélni fehér búrára az indexet Nekem is van listám... komplett kuplungcsere 4 rugócsere 4 lengéscsillapítócsere a szürke belsőt ki akarom cserélni feketére 2 első üléscsere 2 hátsó lámpa kicserélése ilyenre stb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 amikor megszereztem a jogsit akkor faterom mindíg mellettem volt. le is b*szott 1 párszor a hülyeségekért. Amikor javában uraltam az 55 lovat ;) faterom beszólogatott 60-nál, hogy hova sietek meg hajtotta a legyeket :D :D na egyszer bepöccentem rá, vissza 3 és "toszíts" egész olyan 130 környékéig, átrepültünk a keleti hídján (nem tudom, hogy érték-e a papucsok a talajt :D ) aztán majdnem satufékkel megálltam az alján és visszafordultam -na ez úgy betett neki, hogy onnantól nem ugat bele hogyan vezetek :) igaz azóta bőven kinőttem a raccsingolásból.. :D áááá...én nemtom miért hív nem vettem fel Hálistennek azóta nem híjt.......ne is tegye. Pedig felvehetnéd ;) egy tapasztalt 40-es biztosan jó hatással lenne rád! :P Ugye Dáwid? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nekem is van listám... komplett kuplungcsere 4 rugócsere 4 lengéscsillapítócsere a szürke belsőt ki akarom cserélni feketére 2 első üléscsere 2 hátsó lámpa kicserélése ilyenre stb.. nekem is van tervem: zene felni lámpák fényezés futómű fékek gsi kormány+ülés előlre autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Pedig felvehetnéd :D egy tapasztalt 40-es biztosan jó hatással lenne rád! :D Ugye Dáwid? :D :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nekem is van listám... komplett kuplungcsere 4 rugócsere 4 lengéscsillapítócsere a szürke belsőt ki akarom cserélni feketére 2 első üléscsere 2 hátsó lámpa kicserélése ilyenre stb.. Lengéscsillapítón már túl vagyok. nyár végén stabilizátor is cserélve lett.Jobb elsőnél széttört. Az a hátsó lámpa nagyon f*szás!!!!!!!!!! Tetszik :D Nemtom, valaki ( lehet épp Te ) összeszerkesztette hogy 1 ilyen lámpát valami képszerkesztővel rávágott a kocsira. Állatul nézett ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Amikor javában uraltam az 55 lovat ;) faterom beszólogatott 60-nál, hogy hova sietek meg hajtotta a legyeket :D :D na egyszer bepöccentem rá, vissza 3 és "toszíts" egész olyan 130 környékéig, átrepültünk a keleti hídján (nem tudom, hogy érték-e a papucsok a talajt :D ) aztán majdnem satufékkel megálltam az alján és visszafordultam -na ez úgy betett neki, hogy onnantól nem ugat bele hogyan vezetek :D igaz azóta bőven kinőttem a raccsingolásból.. :D Pedig felvehetnéd :D egy tapasztalt 40-es biztosan jó hatással lenne rád! :P Ugye Dáwid? :D :D ;) áááá faterral nem csináltam sose hasonlót. Megmondta volna hogy na állj meg és a jogsid égesd el. Többet ezt a kocsit nem vezeted. :) Nekem aztán nem kell....Mégha újat mutat se. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Lengéscsillapítón már túl vagyok. nyár végén stabilizátor is cserélve lett.Jobb elsőnél széttört. Az a hátsó lámpa nagyon f*szás!!!!!!!!!! Tetszik :D Nemtom, valaki ( lehet épp Te ) összeszerkesztette hogy 1 ilyen lámpát valami képszerkesztővel rávágott a kocsira. Állatul nézett ki :D Nem én voltam, azt Invi követte el! :) Nagyon bejön az ilyen lámpa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 áááá faterral nem csináltam sose hasonlót. Megmondta volna hogy na állj meg és a jogsid égesd el. Többet ezt a kocsit nem vezeted. :D Nekem aztán nem kell....Mégha újat mutat se. :D Nekem muszáj volt, rühellem a felvigyázókat, főleg ha bele is pofáznak a dolgomba :) másrészről meg a saját kis összekuporgatott pénzemen vettem azt az autót úgyhogy csend volt neki (és másnak is) avagy ha nem tecc nem kell be se szállni... :D :D Ááá, nem tudod miből maradsz ki! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts