Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

én 2003ba vettem úgy a gépet hogy AMD athlon 1800+, Nv Gt 2 Mx400 64mb, 128 Ram.

Azóta letört 1 darab a prociból, na azt cseréltem tettem bele a 2200es Athlont, amíg sokat játszottam addig fejlesztgettem a Ramot, aztán 512nél megálltam. Télen meg bekulázott a videókártyám, így vettem bele azt ami benne van most. az Ati. 6 év alatt ennyit fejlesztettem rajta. Minden más a régi. Ja meg a monitor amit cseréltem LCD-re, illetve a tápegységet cseréltem ki egy 550esre.

Ami még a rendszámot is rezegtette :D

az a próbaláda volt

http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=05ab129e1...&aid=161532

itt nézz szét

Megosztás:

:D :)

akkor asszem én Qssolok a kis gyári hátsó hangszóróimmal, meg az első M'N'C-kel..

hát mosmár nekem is rá kell gyúrni az első résézre, mert még mindig csak a gyáriak vannak...

csak ez eléggé húzós kategória...

vagy nagyon barkácsolni kell...

vagy 15-20 ezer ft...

Megosztás:

hát mosmár nekem is rá kell gyúrni az első résézre, mert még mindig csak a gyáriak vannak...

csak ez eléggé húzós kategória...

vagy nagyon barkácsolni kell...

vagy 15-20 ezer ft...

Elgondolkodtat....de lehet fizetnék érte inkább, minthogy fúrjam faragjam a kocsit. Elől ígyis kellett nekem míg az mnc-k befértek. de az nem volt vészes. Bár arról a 2 hangszóróról a véleményem hogy 1 raklap sz*r

Megosztás:

Elgondolkodtat....de lehet fizetnék érte inkább, minthogy fúrjam faragjam a kocsit. Elől ígyis kellett nekem míg az mnc-k befértek. de az nem volt vészes. Bár arról a 2 hangszóróról a véleményem hogy 1 raklap sz*r

hátekkora mérettől nem is kell csodát várni...

mg lehet erősítőről hajtva jobban szólna

te inkább fejcserével kezd!

kasztnisba írtam, hogy szét van szedve a jobb hátsó ajtó környéke, és várom, hogy száradjon az olviklor.. mert itt ugyan sütögeta nap, de körben igen durva felhők vannak...

kivittem egy hajszárítót, az fujja rá a meleglevegőt, hogy hamarabb száradjon :D

Megosztás:

Miért? Ma bajod van ezekkel a hangszórókkal? :D Szép pirosak! :)

:D végülis onnan is meg lehet közelíteni a dolgot :D

kasztnisba írtam, hogy szét van szedve a jobb hátsó ajtó környéke, és várom, hogy száradjon az olviklor.. mert itt ugyan sütögeta nap, de körben igen durva felhők vannak...

kivittem egy hajszárítót, az fujja rá a meleglevegőt, hogy hamarabb száradjon :D

óóó Novy...én aszondom hogy elsőnek azon a kúúúfa motorfelújításon legyek túl, és azt perkáljuk ki. óóóótán jöhet a többi

Megosztás:

Nekem a gyáriak elporladtak, utána tettem a helyükre 16cm-es hangszórókat, nagyon babán szóltak, csak én hülye egyszer kiporszívóztam rácson keresztül az egyiket és kiszívta a membránt! :D ost néztem megint 16-os 2utas hangszórót, de azokat nem fogom porszívózni! :) Ja, meg vennem kellene egy erőlködőt is a mélynek, addig pihen egy kicsit!

A mélynek ilyet gondoltam.

* Stabil 2 Ω impedenciáig

* Modell: TX-1500

* Zenei teljesítmény: max. 2 x 750 W

* RMS teljesítmény: 2 x 320 W

* RMS híd: 1 x 640 W

* Impedencia: 4 Ω

* Csatorna: 2

* Frekvenciatartomány: 10 - 40 000 Hz

* Méret: 500 x 57 x 30 mm

* Súly: 3,8 kg

Megosztás:

ha csak nem egy 1500W os fekete lyuk ként működő mélynyomód van felesleges ekkora.

ennek a fel is bőven sok :D

neekma bla 200as 120W ot ad csatinként

eddig csak egy csatival hsználtam, és akkor is remegteka külső tükrök szóval... de te tudod, te adtál ki 85 ezret egy videókártyáért, most erősítőre is ehet sokat költeni, meg 12ezerért lehet venni akár 3mat is :D

am meguntam ahajszárító zúgásást, és összeraktama kocsit, meg beálltama garézsba

majdmegszárad úgy is, nem isér ott hozzá semmi kárpit, csak a hangszóróvezetékek lógna bele.. de annak se fog ártani.

megnéztem én is ezt a legaktívabb hozzászólósdit, és ahhoz képest, hogy nekem dumálnak a legtöbbet, mégis igencsak elmaradok, az elmult nap OFFkirályaitól, aki Opeles és Lalee, és utána én jövök, tőlem kettővel elmaradva DÁW de az elsőhöz képest 3mad annyit írtunk.

aztán aminden idők legaktívabb hozzászólóioldalon meg :)

Zotya ott lohol a nyomomban :D

és lassan jubilálok :D

Megosztás:

Fogyasztás témán belül olvastátok isi hozzászólását? Szerencsés fickó olyan kicsi fogyasztással :D

nem olvasok olyat, mert mindenki csak sacconometriával számolja, és engem mit érdekel más fogyija?

nekem az a lényeg, hogy az enyém 6-7 között legyen :)

( na most elolvastam a kedvedért, de ez egy reális fogyi, Lalee is hasonló számokat emleget... és ha meglesz a generál, és még a bejáratás is jól sikrül, akkor üresen szaladgálva neked is hasonló lesz :D )

jaaa holnap a lidlibe sok jó cucc lesz

rárepülök én is

forrasztó, multigéphez készlet, jameg balkolós készlet fogóval dobozkával!

Megosztás:

nem olvasok olyat, mert mindenki csak sacconometriával számolja, és engem mit érdekel más fogyija?

nekem az a lényeg, hogy az enyém 6-7 között legyen :)

Nem azon van a hangsúly hogy sacc avagy sem....Hanem a 4,7es fogyasztás...1.7es Isuzu motorral. Én a szívóval 5,5fogyasztok ha nagyon szépen és nyugisan mek vele. :D há hogy van-e?

Megosztás:

ha csak nem egy 1500W os fekete lyuk ként működő mélynyomód van felesleges ekkora.

ennek a fel is bőven sok :D

neekma bla 200as 120W ot ad csatinként

eddig csak egy csatival hsználtam, és akkor is remegteka külső tükrök szóval... de te tudod, te adtál ki 85 ezret egy videókártyáért, most erősítőre is ehet sokat költeni, meg 12ezerért lehet venni akár 3mat is :)

Gondolok a jövőre... :D Hídban csak 640W-ot tud. Az ára meg nem olyan vészes! 25 körül már meg lehet venni.

Megosztás:

de 650w ra máregy 1kW osat rá lehet kötni, még az is kiüti!!!

nekem ezek amagnatok elégé viccesek, de ez is bőven sok így duplába :D

ahogy nézegettem, 15-20körül lehetne venni 200-500W.ig, akkor megpótolom egy kicsit és megveszem 25-ért ezt. Rosszul nem járok! Kiütni meg nem üt ki semmit, mert be kell állítani rendesen! :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.