Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Az függ attól, hogy tanítható-e másik Dallas iButtonra.

Egy haverom, ezelőtt vagy 6-8 évvel ilyennel nyitotta a verdáját.

Az olvasó kívülről elérhető volt, (meg volt fúrva a kaszni) és neki pecsétgyűrűben volt az iButton. :D

Ő maga építette a kütyüt.

Azt nem tudod, hogy milyen mikrovezérlő van benne?

Az értékét nem tudom megbecsülni. Engem is csak nosztalgiából érdekel.

Egyébként ilyen iButtonnal nyitják néhány neves pénzintézet pénzkazettáit is!

És röhögni fogtok, a fiókokat pedig autóba való központi zár nyitja! :)

Jó tudni, hogy mi mindenre jó! :D Azt nem tudom ,hogy tanítható-e, sztem nem. PIC16C54A mikrovezérlő van benne.

így néz ki a belseje.

www.tvn.hu_ecbe6b18067a89b0d744ed59db299e75.jpg

Megosztás:

smdvel vagy aláfurt 3mm s ledekkel :D

és fúrni így is úgy iskell, Breki is mondta :D

mit kell fúrni? :) én besüllyesztettem az smd-ket a plexibe, mert a kisműszereknél nem fért el a mutató alatt, de nem fúrtam szét a plexit

ha már itt tartunk, kreáltam néhány panelt a ledekhez, maradt néhány felesleges csík. Érdeklődnék igényt tart-e rá valaki? Unit alkottam, használható smd-hez , meg simához is. képek itt és itt :D

Megosztás:

mit kell fúrni? :) én besüllyesztettem az smd-ket a plexibe, mert a kisműszereknél nem fért el a mutató alatt, de nem fúrtam szét a plexit

ha már itt tartunk, kreáltam néhány panelt a ledekhez, maradt néhány felesleges csík. Érdeklődnék igényt tart-e rá valaki? Unit alkottam, használható smd-hez , meg simához is. képek itt és itt :D

Jöhet. :D Fűtéskonzol még nem virít. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.