Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Megoldható, csak vegyél magadhoz egy pár doboz sört és legyél szabad vagy 3 napig! Én így csináltam az enyémet! :D ne legyél már olyan, mintZotya a 4 mutatós nem olyan és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Műegyetem előtt, bár az budai oldal, de ott ingyenes. A rakpartnál, nem? Lehet akkor oda parkolok, úgyis BKV-zok majd. :D Csak a verdát ne vigyék el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nah lépek barátaim! mindenkinek jóccakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 A rakpartnál, nem? Lehet akkor oda parkolok, úgyis BKV-zok majd. :D Csak a verdát ne vigyék el. :) Vagy az R épület elé parkolj, a murvásra, vagy még a Bertalan Lajos utca rakpartról induló szakaszát ajánlom, azok ingyenesek és biztonságosak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Vagy az R épület elé parkolj, a murvásra, vagy még a Bertalan Lajos utca rakpartról induló szakaszát ajánlom, azok ingyenesek és biztonságosak. Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 ne legyél már olyan, mintZotya a 4 mutatós nem olyan és kész Majd megoldom... Hidd el.. :) Nah lépek barátaim! mindenkinek jóccakát! Jóccakát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Majd megoldom... Hidd el.. :D Jóccakát! :D smdvel vagy aláfurt 3mm s ledekkel :) és fúrni így is úgy iskell, Breki is mondta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Az függ attól, hogy tanítható-e másik Dallas iButtonra. Egy haverom, ezelőtt vagy 6-8 évvel ilyennel nyitotta a verdáját. Az olvasó kívülről elérhető volt, (meg volt fúrva a kaszni) és neki pecsétgyűrűben volt az iButton. :D Ő maga építette a kütyüt. Azt nem tudod, hogy milyen mikrovezérlő van benne? Az értékét nem tudom megbecsülni. Engem is csak nosztalgiából érdekel. Egyébként ilyen iButtonnal nyitják néhány neves pénzintézet pénzkazettáit is! És röhögni fogtok, a fiókokat pedig autóba való központi zár nyitja! :) Jó tudni, hogy mi mindenre jó! :D Azt nem tudom ,hogy tanítható-e, sztem nem. PIC16C54A mikrovezérlő van benne. így néz ki a belseje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 smdvel vagy aláfurt 3mm s ledekkel :D és fúrni így is úgy iskell, Breki is mondta :D mit kell fúrni? :) én besüllyesztettem az smd-ket a plexibe, mert a kisműszereknél nem fért el a mutató alatt, de nem fúrtam szét a plexit ha már itt tartunk, kreáltam néhány panelt a ledekhez, maradt néhány felesleges csík. Érdeklődnék igényt tart-e rá valaki? Unit alkottam, használható smd-hez , meg simához is. képek itt és itt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 mit kell fúrni? :) én besüllyesztettem az smd-ket a plexibe, mert a kisműszereknél nem fért el a mutató alatt, de nem fúrtam szét a plexit ha már itt tartunk, kreáltam néhány panelt a ledekhez, maradt néhány felesleges csík. Érdeklődnék igényt tart-e rá valaki? Unit alkottam, használható smd-hez , meg simához is. képek itt és itt :D Jöhet. :D Fűtéskonzol még nem virít. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Jöhet. :) Fűtéskonzol még nem virít. :D okés. mikor leszel pesten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 okés. mikor leszel pesten? Holnaptól péntek délelőttig, aztán lehet még szombaton visszamegyek alkoholizálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Holnaptól péntek délelőttig, aztán lehet még szombaton visszamegyek alkoholizálni. :D Most szólsz hogy jössz...mondjuk én kicsit fáradt vagyok és a pénteket kihagyom, csütörtökön elhúzok haza. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Most szólsz hogy jössz...mondjuk én kicsit fáradt vagyok és a pénteket kihagyom, csütörtökön elhúzok haza. :D :) :D :D Én csüt este megyek inni mint állat, meg lehet csüt délelőtt a műegyetemnél randizok is egyet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Holnaptól péntek délelőttig, aztán lehet még szombaton visszamegyek alkoholizálni. :D holnap délelőtt leugrom Környére, du-tól arrafelé leszek ahol te (Bakáts tér és környéke ) van vagy 30 liftem a környéken :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 :D Én csüt este megyek inni mint állat, meg lehet csüt délelőtt a műegyetemnél randizok is egyet. :) Déltől kettőig van a házim leadása, aztán indulok is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 holnap délelőtt leugrom Környére, du-tól arrafelé leszek ahol te (Bakáts tér és környéke ) van vagy 30 liftem a környéken :) Okés. Majd hívj! :D Déltől kettőig van a házim leadása, aztán indulok is. :D Nahát. Pezóba jössz, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Okés. Majd hívj! :D Nahát. Pezóba jössz, nem? :D Ja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ja. :) Helyes, csak ezért jövök pénteken haza pestről. :D (Csak bírja is a verda a sok km-t :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Csináltam ilyen képet is: Durva különbség a normál halogén ködös és a megalájt között. Nem csodálom hogy a yardok kszenonra gyanakodnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Csináltam ilyen képet is: http://asty.uw.hu/images/DSC01830.JPG Durva különbség a normál halogén ködös és a megalájt között. Nem csodálom hogy a yardok kszenonra gyanakodnak. :) Látszik a különbség... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Jó reggelt! :D Opelos90 mi a neved msn-en? Nem talállak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Jó reggelt! :D Opelos90 mi a neved msn-en? Nem talállak. :) Jóreggel mindenkinek! Szia Dita! Msnen Laci vagyok. :D címem pedig úgy találod meg hogy kiraly1990@freemail.hu :D Én asszem megtaláltalak. Csak nem vagy bejelentkezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Jóreggel mindenkinek! Szia Dita! Msnen Laci vagyok. :D címem pedig úgy találod meg hogy kiraly1990@freemail.hu :) Én asszem megtaláltalak. Csak nem vagy bejelentkezve. Nem ám. :D Majd csak este leszek, ma már írok, jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nem ám. :D Majd csak este leszek, ma már írok, jó? :D Rendben :D nah ma csinálok magamnak 1 kis munkát. Takarítok, konyhát rendberakom meg csinálok rántottgombát sültkrumplival :) Szeretitek? Kis vagy nagyadagot kértek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts