Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 wiwen fennvannak a lányok :D Nincs se iwiwem se myvipem se semmi ilyenem :) Vagy ez úgy van mint a showder clubban? "-Tudsz adni 1 cigit?" "-nem dohányzom! " "-kit érdekel? old meg...szokj rá és adj 1 szálat!" a lényeg a lényeg...marad az msn és majd ott kapok ha kapok. :D Remélem kapok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 na ja de Anitának myvipen frissebbek a képei :D kocka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Mindenképp :D De ami azt illeti autó nélküli képek is jók..:D :) Azt mindjárt gondoltam.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Azt mindjárt gondoltam.... :) :D Amúgy felvehetlek msnre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 na ja de Anitának myvipen frissebbek a képei :D Pontositanék a myvipes képeim még az iwiw-esnél is régebbiek.Csak iwiw-en nincs közeli képem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 :) Amúgy felvehetlek msnre? :D Persze.Miért ne?Azért raktam ki a cimem...De csak ha nem fogsz a képekkel kinozni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Persze.Miért ne?Azért raktam ki a cimem...De csak ha nem fogsz a képekkel kinozni! :D Okés, felvettelek :D áááá ugyan. Dehogy foglak.ígérem :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 kocka kusóóój Pontositanék a myvipes képeim még az iwiw-esnél is régebbiek.Csak iwiw-en nincs közeli képem. akkor benéztem :D miért nem frissíted?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Okés, felvettelek :D áááá ugyan. Dehogy foglak.ígérem :D :) oké én hiszek neked!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 kusóóój akkor benéztem :D miért nem frissíted?? Mert mostanában már nem igazán érdekelt h hol milyen képem van fenn...Nem is nagyon készűlt új és ha meg magamról próbálok alkotni egyet ilyen célra akkor az mindig gáz lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 oké én hiszek neked!! :D :D :D és mikor leszel fent? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 :D és mikor leszel fent? :) Pff nemtudom,mert most már csak kb 5percig vagyok itthon és csak este jövök,de nemtudom mikor.Ha túl későn akkor már este sem leszek.Talán holnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ájm szorri! El kellett lépnem és elérhetőben hagytam az msn-t és egy rakás ember írt, úgyhogy aki írt, mostantól ismét megteheti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Pff nemtudom,mert most már csak kb 5percig vagyok itthon és csak este jövök,de nemtudom mikor.Ha túl későn akkor már este sem leszek.Talán holnap... Rendben :D legalább ezt is megtudtam :) Ha kocsival mész óvatosan vezess :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Rendben :) legalább ezt is megtudtam :D Ha kocsival mész óvatosan vezess :D Rendben majd vigyázok!Még van is mire!Azt még itt senkinek sem mondtam,hogy még csak most lett 5hónapos a jogsim... :D És intenziven csak kb 2-3 hónapja vezetek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Hahó! Walaki! Át kéne állítani a szerver óráját! Itt a tél! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Rendben majd vigyázok!Még van is mire!Azt még itt senkinek sem mondtam,hogy még csak most lett 5hónapos a jogsim... :D És intenziven csak kb 2-3 hónapja vezetek... :D akkormeg főleg óvatosan :D . én 2008 májusában vizsgáztam forgalomból.:) azóta intenzíven vezetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Hahó! Walaki! Át kéne állítani a szerver óráját! Itt a tél! :D Neked kéne a vezérlőpultban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nah ahogy látom Dáw bátyám is hazaért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 akkormeg főleg óvatosan :) . én 2008 májusában vizsgáztam forgalomból.:D azóta agresszíven vezetek. ejnye ejnye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Úgy látom, ma is mindenki unatkozott... :) Elfáradtam a sok olvasásban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 ejnye ejnye és még vissza is tekertem megnézni hogy...miiiffffaaa??? :D Fájnak az arcizmaim.... :) :D :D Legjobb a francia meg spanyol.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Neked kéne a vezérlőpultban. :) Akkor ezt te 18 órakor írtad? Nálam még mindig nincs annyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 és még vissza is tekertem megnézni hogy...miiiffffaaa??? :D Fájnak az arcizmaim.... :) :D :D Legjobb a francia meg spanyol.. B+ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 B+ :D :) a végén....Az afriakinál....már csak az afriaki csávó ábrázatán nevetni kell...meg a közönség se bírja :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts