zotya975 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 itt alakul az idő, minjá mek ki napozni :) de jólenne, ha már egy cseppet sütne a nap, vagy 10hétig nem? :D egyébként a személyi hívókról továbra is érdekelnének infók, eseteg tapasztalatok, és olyan csel, trük, ami megoldaná azt, hogy ne kelljen tölteni a mobilt, de mégis hívható lenne. Itt van írva, hogy van annak is díja.:Klikk ide! Hja ma ismét hitelesítettem a kilométerórámat, hogy pontosan mér-e. Kb 112-nél 104-gyel megyek. A rendőrleány mondta. 5000Ft-ba került a hitelesítés. :D Jó csaj volt? Vagy anoraxiás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Itt van írva, hogy van annak is díja.:Klikk ide! Jó csaj volt? Vagy anoraxiás? :) Jó volt, kicsit széles vállú, nagy tüdejű, széles futómű. Az eseted. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Jó volt, kicsit széles vállú, nagy tüdejű, széles futóműf. Az eseted. :D szervó volt benne? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Jó volt, kicsit széles vállú, nagy tüdejű, széles futómű. Az eseted. :D Nyami.... :) Szóval akkor nem ilyen csontos volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nyami.... :D Szóval akkor nem ilyen csontos volt? :D :) yóóó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Itt van írva, hogy van annak is díja.:Klikk ide! Jó csaj volt? Vagy anoraxiás? :D akkormarad a régi mobilom, egy töltővel, meg egy évenkénti pannonos feltöltéssel... Nyami.... :D Szóval akkor nem ilyen csontos volt? :D te már beteg vagy :) yóóó! bizony jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 te már beteg vagy Miért, más az ízlésünk, legalább nem veszünk össze a nőkön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Miért, más az ízlésünk, legalább nem veszünk össze a nőkön. :D hát az tuti, hogy ugyan arra a nőre nem fogunk hajtani, már csaka kor és a táv miatt se :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Miért, más az ízlésünk, legalább nem veszünk össze a nőkön. :D Ezen biztos nem! Zotya! Ez már jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Ezen biztos nem! Zotya! Ez már jó? Tudsz mutatni szemből is képet? Csakhogy meg tudjam nézni látszik-e a kulcscsontja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Tudsz mutatni szemből is képet? Csakhogy meg tudjam nézni látszik-e a kulcscsontja. :D Azt most nem, mert szégyenlős! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Azt most nem, mert szégyenlős! Tudod mit? Ezt neked! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 ....nyalok a pirospontér!! :D.... Mit ish ? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Tudod mit? Ezt neked! :D :D Köszönöm! :) Zotya! Leszel a Jézuskám? Olyan szép ajándékokat szokta tőled kapni! :D Büntess még!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Azt most nem, mert szégyenlős! ne is mert kimek a világból :) Tudod mit? Ezt neked! :D :D jöhet napjába többször is Mit ish ? :D :D :D :D a videóban szereplő leányzó, férni nemiszervhez passzoló női nemiszervét, meg úgy az egészet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 ne is mert kimek a világból :D jöhet napjába többször is a videóban szereplő leányzó férni nemiszervéhez passzoló női nemiszervét, meg úgy az egészet :D a leányzó férfi nemiszevét? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 a leányzó férfi nemiszevét? :) :D igen igen a leányzónak a férfi nemiszervéhez tartozó női nemiszervét de teszek pár vesszőt, hogy te is értsd :D meg kivettem egy é betűt is nah :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 a leányzó férfi nemiszevét? :D :D És még én vagyok perverz.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 És még én vagyok perverz.... :) egyébként sajnos lassan hétköznapos dolog lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nagyon cukik vagytok,de télleg..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 igen igen a leányzónak a férfi nemiszervéhez tartozó női nemiszervét Ne bonyolítsd meg ennyire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nagyon cukik vagytok,de télleg..... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nagyon cukik vagytok,de télleg..... :D ezt most hogy? autózós sráccoktólnem is vártál volna ilyeneket? :D Ne bonyolítsd meg ennyire :) de ez direkt így jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 benéztem az ujdonsült tagunk adatlapjára, és nem lepődtem meg a látogatók során :D FGK is megnézte :) am 22? nahát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 benéztem az ujdonsült tagunk adatlapjára, és nem lepődtem meg a látogatók során :D FGK is megnézte :) am 22? nahát :D Viszont azzal foglalkozik, amivel én is hobbi/maszek szinten. Weblapszerkesztés. :D :D Máris normális csaj a szememben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts