Johnny82 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 saját szobámat csak nekem kellene nem? vagy nálad anyu csinálja? :) De igen :D Nálam nem anyu csinálja......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 a csendhez senki se tud hozzászólni érdemben :D mindenki dolgozik iskolában van stb? akkor takarítok :) Ha végeztél akkor még csendben maradunk kicsit és akkor jöhetsz hozzám is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 De igen :D Nálam nem anyu csinálja......... Ezért kell megnősülni :D akkor van ki takarítja még a hálószobát is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Ezért kell megnősülni :) akkor van ki takarítja még a hálószobát is :D Inkább kihagynám ezt a páratlan lehetőséget, még egy pár évig :D Inkább takarítok én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Inkább kihagynám ezt a páratlan lehetőséget, még egy pár évig :) Inkább takarítok én :D gazdaságilag nagyon helyes döntés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Jaj gyerekek....Míg az autó generál alatt van, addig egy 1.2es D kadettel járok. Most hoztam haza....hát mit mondjak? gyorsul rendesen az tuti..csak mindíg olyan érzésem van hogy az alapjárat meg akar halni...Illetve a másik "kedvencem" a lámpa....10 lámpából 5nél sikerült elkaparni vele.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Jaj gyerekek....Míg az autó generál alatt van, addig egy 1.2es D kadettel járok. Most hoztam haza....hát mit mondjak? gyorsul rendesen az tuti..csak mindíg olyan érzésem van hogy az alapjárat meg akar halni...Illetve a másik "kedvencem" a lámpa....10 lámpából 5nél sikerült elkaparni vele.. :D Jobban megy, mint a diesel mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Jobban megy, mint a diesel mi? :D jaja. nagyon tép.amikor elindultam vele szóltak hogy szivatóval menjek 1 darabig...fúúú hát mintha darabos lett volna a benzin. olyan beteg hangja volt eleinte. de aztán "besimult" Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 csak nem hölgy vagy? :) ha szólsz, hogy az akkor mi is tudunk tök szupcsi témcsiket felhozni? :D pl rózsaszín telcsi stb :D am meg nem :D hozz fell olyan témát, amiről szeretnél beszélni, és meglátjuk mit tudunk hozzáfűzni, mi mint opelos kanok :D :D üdv itt :D meleg-e vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 meleg-e vagy. Szóltak, hogy a 7végére melegfront várható :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 csak nem hölgy vagy? :D ha szólsz, hogy az akkor mi is tudunk tök szupcsi témcsiket felhozni? ;) pl rózsaszín telcsi stb :P am meg nem ;) hozz fell olyan témát, amiről szeretnél beszélni, és meglátjuk mit tudunk hozzáfűzni, mi mint opelos kanok :P :P üdv itt :D Hölgy?Igen!Iditóta?Neeem.... :D Az hogy nőből vagyok egyből azt jelenti, hogy én vagyok Dr Szöszi??? :D Szeretem én az autós témát amennyire értem és viszont amit hallok vagy olvasok az ragad rám.Ezért majd itt tanulok tőletek!!! :D ;) :P De azért a piros pontokat megkapod ahogy itt valaki emlitette :D :D Remélem jó volt "takcsizni"... :( :D Jah és a rózsaszinről annyit,hogy megnézed a képem rájössz milyen az én szinem!!Mint a pici kocsim aki nem véletlenűl kapta a Purpi nevet(najó ez tényleg csajos egy kicsit) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Hölgy?Igen!Iditóta?Neeem.... :D Az hogy nőből vagyok egyből azt jelenti, hogy én vagyok Dr Szöszi??? :D Szeretem én az autós témát amennyire értem és viszont amit hallok vagy olvasok az ragad rám.Ezért majd itt tanulok tőletek!!! :D :D :P De azért a piros pontokat megkapod ahogy itt valaki emlitette :D :D Remélem jó volt "takcsizni"... ;) :P Jah és a rózsaszinről annyit,hogy megnézed a képem rájössz milyen az én szinem!!Mint a pici kocsim aki nem véletlenűl kapta a Purpi nevet(najó ez tényleg csajos egy kicsit) :) :D Üdvözlünk köreinkben! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Hölgy?Igen!Iditóta?Neeem.... :D Az hogy nőből vagyok egyből azt jelenti, hogy én vagyok Dr Szöszi??? :D Szeretem én az autós témát amennyire értem és viszont amit hallok vagy olvasok az ragad rám.Ezért majd itt tanulok tőletek!!! :D :D ;) De azért a piros pontokat megkapod ahogy itt valaki emlitette :D :D Remélem jó volt "takcsizni"... ;) :P Jah és a rózsaszinről annyit,hogy megnézed a képem rájössz milyen az én szinem!!Mint a pici kocsim aki nem véletlenűl kapta a Purpi nevet(najó ez tényleg csajos egy kicsit) :) :D Ha már ide regisztráltál feltételezem opelt hajtasz. Milyet is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Üdvözlünk köreinkben! :) Köszönöm szépen!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 hm hát megvan a piros pont ennek örülök :D de megnyugodhatsz, nem feltételeztem semmi olyat, csak poénosan próbáltam reagálni a hszedre :) Ádámka nem vok meleg, de te egyetemista vagy e? buzie vagy? :D am amint a képen látszik F astra Lépcsős hátú :D de a motor kivitel az hasznos lehet a későbbiekben, az aláírásba be lehet szerkeszteni a vezérlőpult személyes adatok stb stb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Ha már ide regisztráltál feltételezem opelt hajtasz. Milyet is? Jól feltételezed...Egy 95-ös 1.4-es f astra sedan-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Köszönöm szépen!! :D én is üdvözöltelek(első ként egyébként), de a pirospontok kiosztása elvette a figyelmedet biztos :) üdv itt ujra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 hm hát megvan a piros pont ennek örülök :D de megnyugodhatsz, nem feltételeztem semmi olyat, csak poénosan próbáltam reagálni a hszedre :) Ádámka nem vok meleg, de te egyetemista vagy e? buzie vagy? :D am amint a képen látszik F astra Lépcsős hátú :D de a motor kivitel az hasznos lehet a későbbiekben, az aláírásba be lehet szerkeszteni a vezérlőpult személyes adatok stb stb :D Jól van vevő vagyok a poénra és nem vagyok sértődős!Szépen lassan rájövök minden beállitásra, a képet is csak ma állitottam be.Tegnap csináltam külön azért hogy ide feltöltsem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 én is üdvözöltelek(első ként egyébként), de a pirospontok kiosztása elvette a figyelmedet biztos :) üdv itt ujra :D Neked is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!És nehogy megharagudj, hogy csak ilyen későn válaszoltam rá,de Hálás vagyok tényleg!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 egyébként az mit jelent hogy Purpi? kedvenc bútorom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 egyébként az mit jelent hogy Purpi? kedvenc bútorom :D http://kepfeltoltes.hu/091022/Fot_0523_www...ltoltes.hu_.jpg Purple becézve ami angolul lila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 óóó értem már köcc :D egyébként képpel nem szabad idézni, többiek is fogják mondani, a modik meg szerkszteni. ha van kép az idézett, vagy válaszot szövegben, akkor vagy töröld ki azegész sort, ami aképre irányul, vagy ha direkta képre akarsz szólni, akkor az img-ket url re kell átjavítani :D ilyenkor a javítás fülre katt gyorsjavítás, és meg is teheted ezt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Purpi Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 óóó értem már köcc :D egyébként képpel nem szabad idézni, többiek is fogják mondani, a modik meg szerkszteni. ha van kép az idézett, vagy válaszot szövegben, akkor vagy töröld ki azegész sort, ami aképre irányul, vagy ha direkta képre akarsz szólni, akkor az img-ket url re kell átjavítani :D ilyenkor a javítás fülre katt gyorsjavítás, és meg is teheted ezt :) oké,igyekszem odafigyelni,köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 itt alakul az idő, minjá mek ki napozni :D de jólenne, ha már egy cseppet sütne a nap, vagy 10hétig nem? :) egyébként a személyi hívókról továbra is érdekelnének infók, eseteg tapasztalatok, és olyan csel, trük, ami megoldaná azt, hogy ne kelljen tölteni a mobilt, de mégis hívható lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 itt alakul az idő, minjá mek ki napozni :) de jólenne, ha már egy cseppet sütne a nap, vagy 10hétig nem? :D Itt is süt a nap! Már amikor a felhő engedi. :D Jó lenne ha ilyen maradna az idő, mert sok az aratnivaló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts