Novy Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Mindenkinek köszi szépen az információt! :D amúgy fater hozott listát.... mit fognak csinálni benne -adagoló -hengerfej -4darab dugó + garnitura -csapágyak -tömítés garnitúra -köszörülés -fúrás tehát komplett generál, az az nagy generál mennyibe fog ez kerülni nektek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Nah sikerült végre lőni két mocit ami frankón autóban van, és télleg kipróbálható. :D Csak annyi a bibi hogy le kell menni értük Debrecenbe :) Szerinted Debrecenben nincs egy hozzásejtő Opelos sem? :D :D Nemhogy érdeklődnél a régiótopicban nem-e érne rá egy helybeli megkukkantani... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 tehát komplett generál, az az nagy generál mennyibe fog ez kerülni nektek? Eddig csak az alkatrészek úgynéznek ki hogy 217ezer Forint...de ebbe még nincs munkadíj, illetve még lehet hogy bővül a lista. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Szerinted Debrecenben nincs egy hozzásejtő Opelos sem? :D :D Nemhogy érdeklődnél a régiótopicban nem-e érne rá egy helybeli megkukkantani... :D :) ja mint pl ez a férfinemiszerv Sanci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 ja mint pl ez a férfinemiszerv Sanci :D Bek@p6od Amúgy sem vagyok debreceni úgyhogy ezt benézted... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 ja mint pl ez a férfinemiszerv Sanci :D :D :) :D Neeeem....nőinemiszerv macerátor férfinemmiszerv Sanci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Na be lehet mostmár fejezni!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Na be lehet mostmár fejezni!!! :) :D Jóvanna de ki kellett javítanom, hogy védjem a becsületed. :D Mindenki tudja h Te vagy itt a Hűha Isten....jó na Zotya is kicsit. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 :D de magadra gondoltál, hogy te vagy olyan nagylelkü és megnézed, ne tagadd, mert ez am rendes dolog, csak kocsog vok és szívózok veled :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 :D de magadra gondoltál, hogy te vagy olyan nagylelkü és megnézed, ne tagadd, mert ez am rendes dolog, csak kocsog vok és szívózok veled :) Na itt mindjárt valaki bedobja a csirkelábat mint Scofieldék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Sziasztok! Valaki anno linkelt egy olyan progit amivel a yutubról le lehet menteni a gépre a videokat. Kellene nekem ez a progi ismét, mert sajnos elhagytam a nagy rohanásban. :D Előre is Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Jóvanna de ki kellett javítanom, hogy védjem a becsületed. :D Mindenki tudja h Te vagy itt a Hűha Isten....jó na Zotya is kicsit. :D :) Sanci ül a bal oldalamon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Sziasztok! Valaki anno linkelt egy olyan progit amivel a yutubról le lehet menteni a gépre a videokat. Kellene nekem ez a progi ismét, mert sajnos elhagytam a nagy rohanásban. :D Előre is Köszi Hello Nekem ilyenem van: DVDVideo Soft Free Studio, én ezzel szoktam leszedni videokat, meg audioba is lehet vele konvertálni. Remélem segitettem, további szép napot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Sziasztok! Valaki anno linkelt egy olyan progit amivel a yutubról le lehet menteni a gépre a videokat. Kellene nekem ez a progi ismét, mert sajnos elhagytam a nagy rohanásban. :D Előre is Köszi Ezt használom: http://www.ripzor.com/youtuberipper.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Sziasztok! Valaki anno linkelt egy olyan progit amivel a yutubról le lehet menteni a gépre a videokat. Kellene nekem ez a progi ismét, mert sajnos elhagytam a nagy rohanásban. :D Előre is Köszi Én meg a YouTube Downloader nevűt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Én meg a YouTube Downloader nevűt. :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 :) :D :D Nem vicc, pl. innen letölthető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Nem vicc, pl. innen letölthető. nemaz a vicc, hanem az,hogy mindenki ilyennel olyannal, holott van neki sajátja is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ugye tudjátok, hogy mi a sertésinfluenza (H1N1) első jele??? Ha nem, hát nézzétek meg!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Sziasztok! http://www.kepfeltoltes.hu/view/091021/Fot...ltoltes.hu_.jpg. Ha megy a lejatszo akkor valamiert nem mutat datumot a kijelzom viszont ha kikapcsolom akkor meg iigen! Mindekinel igy van ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ugye tudjátok, hogy mi a sertésinfluenza (H1N1) első jele??? Ha nem, hát nézzétek meg!!! :D Hát nekem még nem ilyen kunkori, de kicsit görbül, most akkor beoltassam magam? :) Vagy már késő??? :D Sziasztok! http://www.kepfeltoltes.hu/view/091021/Fot...ltoltes.hu_.jpg. Ha megy a lejatszo akkor valamiert nem mutat datumot a kijelzom viszont ha kikapcsolom akkor meg iigen! Mindekinel igy van ?? :D Rémlik, hogy egy szálat kell elcsípni, hogy maradjon a dátum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Sziasztok! http://www.kepfeltoltes.hu/view/091021/Fot...ltoltes.hu_.jpg. Ha megy a lejatszo akkor valamiert nem mutat datumot a kijelzom viszont ha kikapcsolom akkor meg iigen! Mindekinel igy van ?? :D Nekem is ilyen fejegységem van. :) Egy vezeteéket el kell vágni és kész a csoda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Nekem is ilyen fejegységem van. :D Egy vezeteéket el kell vágni és kész a csoda. :D Kijelzonek a vezetekebol? De vajon melyiket ? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Kijelzonek a vezetekebol? De vajon melyiket ? :D :) :D 2-3 hete volt róla szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 2-3 hete volt róla szó. Melyik topicban nem tudod veletlenul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts