Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Persze a semminél jobb. Én meg olyan kombinált biztonsági öv-vágó+ szélvédőtörö kalapácson agyaltam, egy kocsiban láttam , oda volt felszerelve a apaszkodó helyére a sofőroldalon. Most van egy törhető penge a kéziféknél a tartóban, de ha borulok lehet a csomitartóban köt ki, ha elérem meg lehet kettévágom magam vele a nagy izgalomban. Klikk ide! Nem is olyan hülyeség! Csak ezt se keljen senkinek kipróbálnia... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 WOW ilyet még nem is láttam :D :) nem is mondasz hülyeséget ezzel! Mert ugye vedd csak az alapesetet, hogy simán borulsz, semmi gond, de szerintem ha a teljes testsúlyod az övre nehezedik akkor nem tudod kioldani a csatot. Felnyúlsz, illetve lenyúlsz lepattintod az övvágót, és már mászhatsz is ki. Előfordul, hogy olyan helyen vagy ahol a kutya sem jár még pár órát, és addíg lóghatnál ott fejjel lefele. Ha meg füstöl a kocsi akkor meg ugye jobb ha mielőbb kimászol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Nah ennyire paranoiás azé' nem vagyok :D Hogy tekintenének rád (DawMan-re) a gyerekek, ha paranoiás lennél? Nem is lennél hős a szemükben! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Mert ugye vedd csak az alapesetet, hogy simán borulsz, semmi gond, de szerintem ha a teljes testsúlyod az övre nehezedik akkor nem tudod kioldani a csatot. Felnyúlsz, illetve lenyúlsz lepattintod az övvágót, és már mászhatsz is ki. Előfordul, hogy olyan helyen vagy ahol a kutya sem jár még pár órát, és addíg lóghatnál ott fejjel lefele. Ha meg füstöl a kocsi akkor meg ugye jobb ha mielőbb kimászol. Az is elég kellemetlen, mikor az övfeszítő elszól. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 azért ennyire ne nézzetek már sok filmet. nem tudod magad kézel lábbalannyiramegtartani, hogy kicsatold az övet? ennyi erővel hord magaddal kiütő gépet, hogy kiüssétek egymást szívzavar esetére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 azért ennyire ne nézzetek már sok filmet. nem tudod magad kézel lábbalannyiramegtartani, hogy kicsatold az övet? ennyi erővel hord magaddal kiütő gépet, hogy kiüssétek egymást szívzavar esetére :) Azért megnézném, hogy ilyen esetben is ilyen higgadtan tudnál-e gondolkodni. :D De kívánom, hogy ne legyen ilyen eseted. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 azért ennyire ne nézzetek már sok filmet. nem tudod magad kézel lábbalannyiramegtartani, hogy kicsatold az övet? ennyi erővel hord magaddal kiütő gépet, hogy kiüssétek egymást szívzavar esetére :) arra ott a sör, meg a whisky! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Hogy tekintenének rád (DawMan-re) a gyerekek, ha paranoiás lennél? Nem is lennél hős a szemükben! :D :) Na Daweman ezt nem mosod mostmár le sosem magadról! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 azért ennyire ne nézzetek már sok filmet. nem tudod magad kézel lábbalannyiramegtartani, hogy kicsatold az övet? ennyi erővel hord magaddal kiütő gépet, hogy kiüssétek egymást szívzavar esetére :D Valahogy csak megoldanánk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Azért megnézném, hogy ilyen esetben is ilyen higgadtan tudnál-e gondolkodni. :) De kívánom, hogy ne legyen ilyen eseted. :D na épp ez az és akkor tudnád használni azt a vágót?? nemigazán fog ott ficegni a szélvédőkiütőnem rossz sztem hasznosabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Valahogy csak megoldanánk. :) Ez a Bean sík hülye! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 :) Anyámat egy hónapja csesztetem, hogy nem-e jött gépjárműadóról csekk, mondta hogy nem. Átmentem szomszédba, ők kaptak és ma előkerült a csekk, ami szept elején jött. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 :) Anyámat egy hónapja csesztetem, hogy nem-e jött gépjárműadóról csekk, mondta hogy nem. Átmentem szomszédba, ők kaptak és ma előkerült a csekk, ami szept elején jött. :D :D na felveszel vhova am?? nem jött azóta felkérés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 :D na felveszel vhova am?? nem jött azóta felkérés. :) Elfogadtad bzmg, legalábbis látlak onlány. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Ma bibis lett a mutató újjam, megvágta a bútorlap, nem tudom görgetni az egeret. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 kejjetek már fel mit aludtok ennyi sokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 kejjetek már fel mit aludtok ennyi sokat? Nem alszok, csak enyém volt az uccsó hsz, most mit írtam volna? Megyek melózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nem alszok, csak enyém volt az uccsó hsz, most mit írtam volna? Megyek melózni. én meg nem tudtam aludni egész este... lefeküdtem negyed 1kor... zenét hallgattam, fél3kor megéheztem, kajoltam, és csak fetrengek, most meg nézném a napfelkeltét, de köd van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 én meg nem tudtam aludni egész este... lefeküdtem negyed 1kor... zenét hallgattam, fél3kor megéheztem, kajoltam, és csak fetrengek, most meg nézném a napfelkeltét, de köd van :) Te krónikus alvászavarban szenvedsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Te krónikus alvászavarban szenvedsz! :D Úgy látom azért meló előtt mindenki megsasolja mi a helyzet a fórumon :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Úgy látom azért meló előtt mindenki megsasolja mi a helyzet a fórumon :D :) Jó reggelt mindenkinek! Vazze megint lemaradtam minden jóról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 hát már kezdem én is unni, hogy lefekeszek mondjuk éjfélkor, és akkor is 11-12 kor keel, mint amikor 2-3 kor fekszek... kíváncsi vagyok a mai napra :D hogy fogom bírni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Jó reggelt mindenkinek! Vazze megint lemaradtam minden jóról :D Jó reggelt! :D hát már kezdem én is unni, hogy lefekeszek mondjuk éjfélkor, és akkor is 11-12 kor keel, mint amikor 2-3 kor fekszek... kíváncsi vagyok a mai napra :D hogy fogom bírni :D Vigyázz! Le ne döntsön a lábadról a semmittevés! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 1 oldalfrissítés alatt 2 hozzászólás..fog ez menni ma is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Sziasztok! Holnaptól megint drágább a benzin és az olaj, ahoz képest, hogy erösödött a forint nem tudom mi indokolja ezt a lépést! Talán ez is Hungarikum kategória! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts