ScatMan Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Idéz az 1.6 astrában könnyedén ki lehet cserebelélni a motort GSI-re?és mennyibe fáj? C20XE-re gondolsz? motor+elektronika+váltó+féltengelyek+fékek+... sok píz. Ha sikerül tájékoztass, mert hasonló upgrade-en gondolkodom. Jó azért az a romantika :) De gyors vagy opel16v :oops:
Laci4 Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 nyah!! Irni akarok, erre fórum ideiglenesen nem müködik..vagy mit írt.. szal... Nah jah...Most hallottam én is a rádióban.. :evil: Kuva vihar... már nézegetem hova álljak át... de ezen a lakótelepen szinte mindenhol van fa, illetve ahol nincs is, oda meg ha kidöl, akkor is elérhet... Azt nem mondják melyik irányba dölne majd el? :twisted: Asszem vhogy le kellene vinnem a pinyóba a kocsit :) :) Amugy meg, kicsit kezdek morci lenni... az utóbbi egy héten,már 2szer villant fel a mocikontrol lámpám :evil: Múlthét pénteken mondjuk ugy is maradt...aztán leállit...csatik leszed...(légtömeg,hömérséklet, lambdaszonda..) WD40el megtisztit....visszarak, akkusaru le. Vissza..majd Beindít...azóta jó volt... Majd a minap...asszem kedden este, egy erösebb gyorsításnál(1.ben 5 személyel) felsö fordszám tartományban megint felvillant... de csak rövid idöre...talán 1secre...azóta megint semmi...igaz, azóta csak kb. 50-60kmert mentem....Péntek és kedd között meg talán 100at... Már kezdek elöre félni, h megint mi a fene xarakodik... :?
mooby Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Idéz fejezd már be az 5letparádét koma :!: először eladni akarod, nézünk kalit és most: digit műszarfal, hifituning,gsimoci,stb... spekulálok teso!nagyon szarul számitják be a vasamat a szalonok,még akkor is ha ujjat veszek!az eladással meg nekem nincs idegem tökölni!utálom a sok szánto-vetöt akik kijönnek lehurogni a vasat!jo van 1-2 szépséghibája de szerintem 1.2 nem sok érte.és akkor jönnek a telefonok hogy 800 :shock: legszivesebben kitéptem volna a szivét a majomnak aki látatlanban(1fénykép) ilen árat mond a 95-ös járgányra !ezért gondoltam hogy átalakitom magamnak,vagy elcserélem!de ha ilyen ki...ott drága akkor hagyom a fenébe!na mi lessz este?a hifi tuning meg a bratyomtol kaptam egy öreg blau cd-t...
Laci4 Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 "csak" :? most az se lenne jó :) igaz, egyszer régen már volt hogy tech jelzett lambda hibát..(zárlat vagy szakadás) már nem emlékszem,de utána viszont normálisan(gyorsan jó feszértékekkel) müködött..lehet tényleg csak kh-s... Most mondják...állitólag mégse lesznek repkedö fák....
opel16v Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Laci! Akkor nézz alá, lehet hogy csak a vezeték van sérülve, és kontaktos, vagy testelődik valahol! Már láttam olyat, amiről lejött a borítás, és testelődött néha.
mélykék76 Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Idéz Ki is az esősámán? :) Figyi ez egy infó volt, ami a neten leltem. Nem lángoló máglyarakások körülugrálása után, eksztázisban fogant vizió, mint esetben elő szokott fordulni :)
mélykék76 Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Idéz Laci! Akkor nézz alá, lehet hogy csak a vezeték van sérülve, és kontaktos, vagy testelődik valahol! Már láttam olyat, amiről lejött a borítás, és testelődött néha. Gabi-Gabi, mindenről a csajozás jut eszedbe ? :wink: :)
mooby Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 na sikerült uninstallálnom a gyári magnot!kihuzo nélkül némi eröszakkal!És beszereltem a gyári opel cd-met! :) Aztec mi lessz este?kérdés!nem nagyon indul a vas,viszont tolásra azonnal.és ha utána leállitom akkor egyböl indul!viszont ha áll megint ugyanez....mi a baj? AC pumpa?
aztec Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Mooby te dikkk :) Kitépted a magnót :shock: áááááá Te... Te Szakács :) majd csörgök, hamár kitisztult az esti prg, sztem 10 körül indulunk kajázni s csörgök :wink:
mooby Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Idéz Mooby te dikkk :) Kitépted a magnót :shock: áááááá Te... Te Szakács :) majd csörgök, hamár kitisztult az esti prg, sztem 10 körül indulunk kajázni s csörgök :wink: holnap van egy kis dolgunk koma ha ráérsz!meg kéne nézni 1 db GSI-T! :) ezt figyeld !a gazdája a telefonbeszélgetés alapján van vagy min 45 éves! :o "nem szivásen válok meg tüle,de köll a piiz a szintes ház ipitésrá" :shock:
aztec Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 ez engem nem lep meg, s tudod mijé hawer? me' 1ik nap mejek kollegámmal amerika úton ebédezni kedvenc helyünkre, s látom egy gsit bütyköl vki, de eszeveszett módon... na mondom majdnem mindennap látom, odamejek, persze ekkor már opelszívem figyelemre intett és néztem: gyönyörű állapot, rozsda nepá, belül full bőr, stb... erre beköszönök és egy cirka 55 éves ombre visszaköszön... :shock: beszélgettünk másfél órát közben próbáltam besegíteni, az ember 94be hozta be 30e kmmel a gsit :!: na eszembe jutott a milyen lenne gsit újonnan szerezni, de ekkor még ez nem volt téma fórumon. a lényeg most 210e van benne és imádja és ő volt az aki el akarta adni 1 forintba a kocsit és fel kellett világosítanom, h azért minden extrával nem 1 az ára :idea: holnap asszonnyal leszek, majd csörizz és koccolunk oszt go vizit dat GSi
mooby Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 na ez nincsen jo állapotban,és ráfizetni sincsen léje :wink: ...majd möglássuk
knight Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Idéz na kimentem megnyomtam 1szerre a kt gombot,és valoban!a KM-H jött ki.de csak 1-2 másodpercig,aztán mnden világitott,majd visszaállt az idöre!valamit rosszul csináltam? noh, én is kimentem, nekem is ugyanez a szitu... az igaz, hogy a motort nem indítottam be, csak gyutacs... maj holnap még próbálkozom menet közben is, de ha valaki esetleg tudna írni valami útmutatót az nem lenne rossz....
iqbéla Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Laci4! Én azt olvastam valahol (talán tis CD? Esetleg opel kézikönyv? Jó kérés :oops: ), hogy a felvillanó motorlámpát figyelmen kívül lehet hagyni. Akkor kell vele foglalkozni, ha ég... Valami olyan is rémlik, hogy 4 sec világítás után tárolja el a computer... De majd Opel16v megmondja a frankót :) Meg remélem mond valamit az indítómotorról is :)
knight Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Idéz Laci4! Én azt olvastam valahol (talán tis CD? Esetleg opel kézikönyv? Jó kérés :oops: ), hogy a felvillanó motorlámpát figyelmen kívül lehet hagyni. Akkor kell vele foglalkozni, ha ég... Valami olyan is rémlik, hogy 4 sec világítás után tárolja el a computer... De majd Opel16v megmondja a frankót :) Meg remélem mond valamit az indítómotorról is :) ilyesmi nekem is rémlik, s mivel csak kézikönyvem van, - no meg a fórum - valszeg abban van ilyesmi
Laci4 Elküldve Június12, 2004 Elküldve Június12, 2004 hááát..mint írtam sajna egyszer bent is ragadt....most ha megint"összejön" benthagyom, és Uhuhu CarTársat lerohanom tech1 ügyben :) 8) hogy nyögje mán ki az a müszer, hogy mé szeret virítani az az égöcske... :) :?
Lacee Elküldve Június12, 2004 Elküldve Június12, 2004 mooby ,knight! csak pár mp ig irja a sebességet és mint ugye bár megtudtam (Darktol asszem :oops: ) csak 53 km -ig.....ennyi a többi szám nekem is rejtély....hali
Gyurka Elküldve Június12, 2004 Elküldve Június12, 2004 Idéz na sikerült uninstallálnom a gyári magnot!kihuzo nélkül némi eröszakkal!És beszereltem a gyári opel cd-met! :) Aztec mi lessz este?kérdés!nem nagyon indul a vas,viszont tolásra azonnal.és ha utána leállitom akkor egyböl indul!viszont ha áll megint ugyanez....mi a baj? AC pumpa? Haj mooby! ...ha nem vagyok indiscreet, honna szereztél gyári Opel CD-s cuccot :?: (Nekem is kelleneeeee...!!!) :) :oops:
mooby Elküldve Június12, 2004 Elküldve Június12, 2004 Idéz Haj mooby! ...ha nem vagyok indiscreet, honna szereztél gyári Opel CD-s cuccot :?: (Nekem is kelleneeeee...!!!) :) :oops: nem vagy indiszkrééét!-)))mondjuk Aztec azt mondta hogy ilet még nem látott opelben,de ez egy G astrában volt,és felül kiirta az RDS-t!Mennyit ér meg neked hogy legyen ilened? :) nem uj de raj nekem!ha gondolod megseftelhetjük!
Gyurka Elküldve Június12, 2004 Elküldve Június12, 2004 Idéz nem vagy indiszkrééét!-)))mondjuk Aztec azt mondta hogy ilet még nem látott opelben,de ez egy G astrában volt,és felül kiirta az RDS-t!Mennyit ér meg neked hogy legyen ilened? :) nem uj de raj nekem!ha gondolod megseftelhetjük! ...az "ilen" mit jelent típusra? Egy F Astra-ba kellene, amelyiknek (kijelzôre/kinézetre) olyan BC-je van, mint a GSI-knek... :shock: ...és persze gyári, hogy illeszkedjen a mûszerfalba, mint a mostani gyári Grundig... 8) ...jó lenne a használt is, csak pöpec legyen... legutóbb 30 rugóért ajánlgattak nekem, de az a biznisz nem jött össze... annyiért megérné... :wink:
mooby Elküldve Június12, 2004 Elküldve Június12, 2004 Idéz ...az "ilen" mit jelent típusra? Egy F Astra-ba kellene, amelyiknek (kijelzôre/kinézetre) olyan BC-je van, mint a GSI-knek... :shock: ...és persze gyári, hogy illeszkedjen a mûszerfalba, mint a mostani gyári Grundig... 8) ...jó lenne a használt is, csak pöpec legyen... legutóbb 30 rugóért ajánlgattak nekem, de az a biznisz nem jött össze... annyiért megérné... :wink: blau a márkája! annyiért megkapod!
knight Elküldve Június12, 2004 Elküldve Június12, 2004 Idéz mooby ,knight! csak pár mp ig irja a sebességet és mint ugye bár megtudtam (Darktol asszem :oops: ) csak 53 km -ig.....ennyi a többi szám nekem is rejtély....hali köszi, :) ,milyen többi szám?? illetve ez az, hogy nekem, - meg sztem mooby-nak sincs más, csak a pill. seb. egy pár másodpercig, az is csak akkor ha egy csomó ideig nyomom mindkettőt, majd kb 2-3 sec múlva minden létező szegmens világít egy 2 másodpercig, aztán visszáll.... szal csak ez van egyéb más szám nincs... mondjuk az is igaz, hogy ha arra nem lehet rávenni, hogy folyamatosan kiírja a sebességet, akkor nem érdekes a dolog, meg az 53-as limit is gáz... bár csak lakott területen próbáltam... szal ilyen magasságokba nem jutottam :) - főleg hogy egy hete is ilyenkor egész nap mértek... meg szerintem kicsit keveset is mutat... mondjuk nem valódi bc ez ugye... de azért jó lett volna
Recommended Posts