Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 KESS hogy áll a biznisz? a tranzakció megtörtént már? a lóvé át lett utalva, várjuk hogy küldje a csávó a cuccot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Mooby! Az tény, hogy a múltkor sem véletlenül vísított fel a hölgy én mondtam, hogy kinézetre nyóc év szigorított.... a msáik: kinn van zseton arra, hogy építgessék az autót :idea: Az a verda kb 6 év alatt készült el, ha jól tudom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 a lóvé át lett utalva, várjuk hogy küldje a csávó a cuccot. köszi 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Mooby! Nem nehéz annyit rádobni. :) Gondolj arra, van akinek csak a négy kerék ér ennyit az autón. :) akinek csak a négy kerék ér annyit az auton,(mert ugye astrárol van szo)amennyit az egész talicska annak nem hiányzik 1 kereke? :) Aztec koma! ki kéne tépni ezt a széklet gyári magnot a vasbol!tudol nekem segiteni? és mikor? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 ki kéne tépni ezt a széklet gyári magnot a vasbol!tudol nekem segiteni? Ebben képzett mestereink vannak :arrow: kess, redline :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Ebben képzett mestereink vannak :arrow: kess, redline :) :) és ki tépi nekem akkor ki?persze ugy hogy aztán ne tegyen benne kárt,mert amugy Én is ki tudom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Mooby egy imbusz kulacs kellett nekem hozzá, meg applikálni két U alakú hajlított fémpálcát, mert annak hiányában szenvedtem :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Mooby egy imbusz kulacs kellett nekem hozzá, meg applikálni két U alakú hajlított fémpálcát, mert annak hiányában szenvedtem :idea: ha ki tudod szedni szolj,és este már nálad is vagyok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 ha ki tudod szedni szolj,és este már nálad is vagyok! :) nekem van gyári kiemelőm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 nekem van gyári kiemelőm és az jo nekem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 gyári cucchoz jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 nekem van gyári kiemelőm :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: EZT MOST UGYE NEM MONDOD KOMOLYAN????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 tényleg van a múltkor is mondtam lurdy talin....nem emléxel az egyik cartárstól kaptam 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Sziasztok! Tippeket szeretnék tőletek kérni, van egy 1993-as C14NZ Astrám és még mindig nehezen indul. Opel16v javaslatára kimostuk a fojtószelepházat, azóta stabil az alapjárat. Eddig cserélve lettek: lamdaszonda, fojtószelep potméter, MAP szenzor, impulzus jeladó, motorhőmérséklet érzékelő, fedélzeti komputer, elosztófedél, rotor, gyújtáskábelek, gyertya stb. Tegnap cseréltünk gyújtáselosztót is azóta "pöccre" indul, de várni kell kb. 2-3 percet és csak utánna lehet indulni, gázpedált nyomni, mert különben leáll és kb. 10-15 indítás után hajlandó újra beindulni. Amíg meleg a motor semmi gond, csak ha hideg akkor csinálja. Előre is köszönöm! Üdv. Udi :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 C20NE motor keresek kompleten! (generátor, kábelek, stb..) Válaszokat emailban várok: hemi@burnout.hu Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 C20NE motor keresek kompleten! (generátor, kábelek, stb..) Válaszokat emailban várok: hemi@burnout.hu Üdv hemi mi van??? bedöglött a mocid??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Nem Tas árult egy ilyet :idea: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Sziasztok! Tippeket szeretnék tőletek kérni, van egy 1993-as C14NZ Astrám és még mindig nehezen indul. Opel16v javaslatára kimostuk a fojtószelepházat, azóta stabil az alapjárat. Eddig cserélve lettek: lamdaszonda, fojtószelep potméter, MAP szenzor, impulzus jeladó, motorhőmérséklet érzékelő, fedélzeti komputer, elosztófedél, rotor, gyújtáskábelek, gyertya stb. Tegnap cseréltünk gyújtáselosztót is azóta "pöccre" indul, de várni kell kb. 2-3 percet és csak utánna lehet indulni, gázpedált nyomni, mert különben leáll és kb. 10-15 indítás után hajlandó újra beindulni. Amíg meleg a motor semmi gond, csak ha hideg akkor csinálja. Előre is köszönöm! Üdv. Udi :shock: Menetközben nem rángat, nem torpan meg gyorsításnál nagyon? Nekem 2-3 másodpercig kell indítanom, ha sokat állt az autó (napok), de jobban indul, ha ilyenkor 2x ráadom a gyújtást, és így 2x termel fel benzin szivattyú... vákuum csövek rendben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Nem semmi baja az enyémnek:)) Az egyik cimbim akar építeni egy Opelt és ahhoz kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Menetközben nem rángat, nem torpan meg gyorsításnál nagyon? Nekem 2-3 másodpercig kell indítanom, ha sokat állt az autó (napok), de jobban indul, ha ilyenkor 2x ráadom a gyújtást, és így 2x termel fel benzin szivattyú... vákuum csövek rendben? Menetközben nem rángat, nem torpan egészen jól megy. AC pumpa kb. 1 éve lett cserélve eredeti újra. Inkább az lehet a baj, hogy sokat kap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 az 1.6 astrában könnyedén ki lehet cserebelélni a motort GSI-re?és mennyibe fáj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 az 1.6 astrában könnyedén ki lehet cserebelélni a motort GSI-re?és mennyibe fáj? fejezd már be az 5letparádét koma :!: először eladni akarod, nézünk kalit és most: digit műszarfal, hifituning,gsimoci,stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 :!: :!: :!: :!: "Újabb tornádóerejű vihar sújthatja a fővárost" :!: :!: :!: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Mélykék! Ki is az esősámán? :) Már kezdem unni ezt az időjárást... :evil: Mooby! Mindösszesen csak motor+váltó+féltengelyek+kerékagy+hűtő+kábelek+motorvezérlő ECU+ACpumpa+kipuff csere. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Aztec, Mélykék! Sajna még nem tudom beleprószálni a memóriát a gépbe, hétvégén nem leszek, de jövő hét elején majd szólok mire jutottam. :) Köszönöm! :) Jót söröztünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts